GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
ja, látom. elég spúr vagy szegény srácokkal 😀@Paul43Nézd meg a listában. Elvileg jobban, mint te 😉
Hogy állsz cap space-szel? 😀
BrainKingSoldier
Paul43
több mint 6 éve
köszi, be is dobtam azt a kettőtHa tiéd a játékos (vagyis eltelt 24 óra a vezető licited óta), akkor lehet, sőt kell is, mert a Szerződések topik alapján írom be a játékosokat a roster fájlba. Úgyhogy erre figyeljen mindenki, az összes megszerzett FA szerződését be kell írni, a vetmineseket is.akkor lehet írni be a szerződés topicba?Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
BrainKingSoldier
vassadi
több mint 6 éve
Ha tiéd a játékos (vagyis eltelt 24 óra a vezető licited óta), akkor lehet, sőt kell is, mert a Szerződések topik alapján írom be a játékosokat a roster fájlba. Úgyhogy erre figyeljen mindenki, az összes megszerzett FA szerződését be kell írni, a vetmineseket is.akkor lehet írni be a szerződés topicba?Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
BrainKingSoldier
több mint 6 éve
akkor lehet írni be a szerződés topicba?Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
több mint 6 éve
Van kettő akinél nem. Vagy legalábbis nem láttam, de az furcsa lenne. Egész nap ezen a cuccon lógok 😁Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
több mint 6 éve
Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
több mint 6 éve
Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?
több mint 6 éve
Elszamoltam, már a ligaev kezdetekor már 33 lesz, az év során tölti be a 34-et,mert 87-es. Mea maxima culpa.Köszi!akkor csak okulas végett: életkoroknal mi a hatarnap? Az alapszakasz kezdete vagy a ligaev kezdete? Jared Cook 2021 április 7-én lesz 33, aminek betöltése után már nem növekedhet a fizuja.Életkor és pozíció miatt valószínű.OK, köszi, most látom. Csak egy kérdés, ugyanaz Latavius Murraynél miért jó? Vagy akkor az sem?Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
Csak egy helyesbítés, Jared Cook hiányzik tőlem.
ljambrik
vassadi
ljambrik
Paul43
ljambrik
több mint 6 éve
Elszámoltad, jövő év április 7-én lesz 33. 2020-ban betölti a 33-at, tehát 2021-ben már nem lehet magasabb a fizetése, mint egy évvel előtte.Köszi!akkor csak okulas végett: életkoroknal mi a hatarnap? Az alapszakasz kezdete vagy a ligaev kezdete? Jared Cook 2021 április 7-én lesz 33, aminek betöltése után már nem növekedhet a fizuja.Életkor és pozíció miatt valószínű.OK, köszi, most látom. Csak egy kérdés, ugyanaz Latavius Murraynél miért jó? Vagy akkor az sem?Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
ljambrik
vassadi
ljambrik
Paul43
ljambrik
több mint 6 éve
Szerintem a Liga év, mi március. Nekem Jake Matthews-zal Volt mákom, mert ö februári.Köszi!akkor csak okulas végett: életkoroknal mi a hatarnap? Az alapszakasz kezdete vagy a ligaev kezdete? Jared Cook 2021 április 7-én lesz 33, aminek betöltése után már nem növekedhet a fizuja.Életkor és pozíció miatt valószínű.OK, köszi, most látom. Csak egy kérdés, ugyanaz Latavius Murraynél miért jó? Vagy akkor az sem?Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
ljambrik
vassadi
ljambrik
Paul43
ljambrik
több mint 6 éve
Köszi!akkor csak okulas végett: életkoroknal mi a hatarnap? Az alapszakasz kezdete vagy a ligaev kezdete? Jared Cook 2021 április 7-én lesz 33, aminek betöltése után már nem növekedhet a fizuja.Életkor és pozíció miatt valószínű.OK, köszi, most látom. Csak egy kérdés, ugyanaz Latavius Murraynél miért jó? Vagy akkor az sem?Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
ljambrik
vassadi
ljambrik
Paul43
több mint 6 éve
Életkor és pozíció miatt valószínű.OK, köszi, most látom. Csak egy kérdés, ugyanaz Latavius Murraynél miért jó? Vagy akkor az sem?Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
ljambrik
vassadi
ljambrik
több mint 6 éve
OK, köszi, most látom. Csak egy kérdés, ugyanaz Latavius Murraynél miért jó? Vagy akkor az sem?Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
ljambrik
vassadi
több mint 6 éve
Mert érvénytelen a szerződés, amit beírtál. Jeleztem is a topikban.Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
ljambrik
több mint 6 éve
Újra naprakész az adminisztráció minden téren.Köszönjük!
vassadi
több mint 6 éve
Újra naprakész az adminisztráció minden téren.
több mint 6 éve
Nem tudok netet csinálni a gepemen, telefonról pedig nem fogok frissíteni, ha valaki be tud ugrani, az jó lenne, mert én holnap délutánig nem tudom megoldani.
több mint 6 éve
Plusz az 5 millió az nem 5 millió feletti, ahogy a szabályban is van.igen, direkt így van a határ a kerek 5M-n.
Ezért szerintem mindegy, hogy új GM vagyok vagy sem, ez pont nem ragad be 😁
Paul43
több mint 6 éve
Plusz az 5 millió az nem 5 millió feletti, ahogy a szabályban is van.Ezért szerintem mindegy, hogy új GM vagyok vagy sem, ez pont nem ragad be 😁
több mint 6 éve
Új gmekre nem vonatkozik első evukben a szabály.Mert az adott évi 5+ milliós fizetések garantálttá válnak a szabadügynök piac nyitásakor, azért.William Hayes 5 misije nem ragadt bent idénre?Miért kellene?
DeSean
Paul43
DeSean
több mint 6 éve
Mert az adott évi 5+ milliós fizetések garantálttá válnak a szabadügynök piac nyitásakor, azért.William Hayes 5 misije nem ragadt bent idénre?Miért kellene?
DeSean
Paul43