GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Draft idén is Mibbiten lesz, ugye?
több mint 7 éve
Első két körben nincs pickem, úgyhogy azt a részét én is szívesen vállalom, ha empty is úgy gondoljaOK, akk 3. körtől viszem.
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Az bizony kövi hét vasárnap. 😀Jövő héten Draft 🎉🎉🎉Nem 21.-én van?
Paul43
alatriste
több mint 7 éve
De, jövő vasárnap 😊Jövő héten Draft 🎉🎉🎉Nem 21.-én van?
Paul43
alatriste
több mint 7 éve
Jövő héten Draft 🎉🎉🎉Nem 21.-én van?
Paul43

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Első két körben nincs pickem, úgyhogy azt a részét én is szívesen vállalom, ha empty is úgy gondolja
több mint 7 éve
Köszi. Dobj majd légyszi egy e-mail címet PM-ben, hogy tudjak hozzáférést adni a trackerhez.Akad önkéntes, aki vezetné a trackert a draft közben?Megfelelő juttasért cserében... 😊
vassadi
Csinálom, nem gond.
empty taxi
több mint 7 éve
Akad önkéntes, aki vezetné a trackert a draft közben?Megfelelő juttasért cserében... 😊
vassadi
Csinálom, nem gond.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Akad önkéntes, aki vezetné a trackert a draft közben?
több mint 7 éve
Btw, a jövőheti live draft ötlete hamvába holt, vagy lesz? Ha lesz, akkor lassan el kéne kezdeni helyszínt keresni szvsz.Én dobtam be, de én sajnos nem leszek az országban a draft idején.
dankodavid
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Jegyeztem. 😀Vaze, ha én behúzom DK-t, akkor adok egy láda sört 😀 az meg nagy érték, azzal nem szórakozunk!Ezért behúzod őt, ahogy mindenki várja. 😀1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
Beki
Chargers LT
több mint 7 éve
Vaze, ha én behúzom DK-t, akkor adok egy láda sört 😀 az meg nagy érték, azzal nem szórakozunk!Ezért behúzod őt, ahogy mindenki várja. 😀1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Btw, a jövőheti live draft ötlete hamvába holt, vagy lesz? Ha lesz, akkor lassan el kéne kezdeni helyszínt keresni szvsz.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ezért behúzod őt, ahogy mindenki várja. 😀1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
több mint 7 éve
1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
több mint 7 éve
Jövő héten Draft 🎉🎉🎉
több mint 7 éve
Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
több mint 7 éve
Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.
több mint 7 éve
Akkor most csodalkozom 😀Csodalkoznek, ha nem mindenki excelben vezetne a rosteret es amennyi melot beletolsz sztem az a min, hogy olyan formatumban irjuk be, hogy az konnyebb legyen neked az adminisztraciobanNana, én és szétszórt sorstársaim nem vezetik sehol. 😛
Spigo
adam8
több mint 7 éve
Csodalkoznek, ha nem mindenki excelben vezetne a rosteret es amennyi melot beletolsz sztem az a min, hogy olyan formatumban irjuk be, hogy az konnyebb legyen neked az adminisztraciobanNana, én és szétszórt sorstársaim nem vezetik sehol. 😛
Spigo
több mint 7 éve
Csodalkoznek, ha nem mindenki excelben vezetne a rosteret es amennyi melot beletolsz sztem az a min, hogy olyan formatumban irjuk be, hogy az konnyebb legyen neked az adminisztraciobanRengeteg munkát és időt megspórolhatna mindenki magának és Ádinak is, ha csinálnátok egy másolatot a roster fájlról, és oda írogatnátok be magatoknak a szerződéseket. Ha onnan kimásoljátok a frissen beírtakat, azt egy az egyben be tudná másolni egyetlen copy-pastetel a rosterfájlba. Így Ti is kiírogatjátok minden egyes játékosnál sorokra bontva hogyEgyrészt én nem akarom senkire rákényszeríteni, hogy pont ebben a formátumban vezesse a maga dolgait, tegye mindenki úgy, ahogy jónak látja, másrészt az nekem már mindegy, hogy egy az egyben át tudom másolni a számokat vagy manuálisan kell beírnom, inkább azzal segítsetek, hogy nem hibázzátok el a szerződéseket, változó összegű beírása előtt átfutjátok azt a pár vonatkozó megkötést, és utánaszámoltok, hogy jó-e.
"2018: XXX
2019: XXX
2020: XXX
stb."
Amit az adminisztrátornak is vissza kell "fordítani" a roster formátumára. Duplán melózik mindenki, fölöslegesen.
Rataxes
vassadi
több mint 7 éve
Egyrészt én nem akarom senkire rákényszeríteni, hogy pont ebben a formátumban vezesse a maga dolgait, tegye mindenki úgy, ahogy jónak látja, másrészt az nekem már mindegy, hogy egy az egyben át tudom másolni a számokat vagy manuálisan kell beírnom, inkább azzal segítsetek, hogy nem hibázzátok el a szerződéseket, változó összegű beírása előtt átfutjátok azt a pár vonatkozó megkötést, és utánaszámoltok, hogy jó-e.Elnézést ha túlléptem a nem létező hatáskörömet 😀
vassadi
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 7 éve
Rengeteg munkát és időt megspórolhatna mindenki magának és Ádinak is, ha csinálnátok egy másolatot a roster fájlról, és oda írogatnátok be magatoknak a szerződéseket. Ha onnan kimásoljátok a frissen beírtakat, azt egy az egyben be tudná másolni egyetlen copy-pastetel a rosterfájlba. Így Ti is kiírogatjátok minden egyes játékosnál sorokra bontva hogyEgyrészt én nem akarom senkire rákényszeríteni, hogy pont ebben a formátumban vezesse a maga dolgait, tegye mindenki úgy, ahogy jónak látja, másrészt az nekem már mindegy, hogy egy az egyben át tudom másolni a számokat vagy manuálisan kell beírnom, inkább azzal segítsetek, hogy nem hibázzátok el a szerződéseket, változó összegű beírása előtt átfutjátok azt a pár vonatkozó megkötést, és utánaszámoltok, hogy jó-e.
"2018: XXX
2019: XXX
2020: XXX
stb."
Amit az adminisztrátornak is vissza kell "fordítani" a roster formátumára. Duplán melózik mindenki, fölöslegesen.
Rataxes