GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Hat igen...mondjuk ha 30 millió van hatra akkor 9 lenne e dm...akkor is meg 21 maradna meg utolsó két évre...de ez a 28 milliós pénz amit nem kell kifizetni, elég ütős...
több mint 5 éve
Bármikor vagom ki, kb évi 15 misis a szerződés. Számolj utána 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Tudom, hogy már át volt rágva a téma, de vajon Donald valaha az életben aláírna egy olyan szerződést, ahol az utolsó két évben egy cut esetén 40 millió helyett kb 12 milliót kapna meg...
több mint 5 éve
@vassadilehet nem lattam, akkor elnezest, de FA piac nyitasa/1. FA kor mikorra varhato? Lassan be kene loni kb a draftig a menetrendet?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Somos, a táblázattal mit csináljak? Mert csak megtekintés van jelenleg...mentsd le magadnak és tudod használni
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Somos, a táblázattal mit csináljak? Mert csak megtekintés van jelenleg...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
QB-RB párost tudom vinni az első körökben.
több mint 5 éve
DI-t, EDGE-t vihetem FA-n.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én OL és secondary területen tuti jó vagyok.Szerintem az alatriste-nek is feltűnt már, hogy az idei ligaév elkezdődött. 😀"Az új ligaév nálunk február 6., szerda 20:00-kor indul, akkortól lehet"-Mikor indul majd amúgy? Március 2 a resign határ, utána pár nappal?A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
somoskovig
alatriste
vassadi
Klaci79
Hétfő estig lehet ugyebár tageket és RFA tendereket kiosztani, utána max. pár nap alatt összeállítom a névsort és leosztjuk a posztokat az első FA-körhöz, úgyhogy legkésőbb jövő hétvégén, de talán már valamivel előbb nyitni fog az FA-piac.
Ha már így szóba került, akár már most is lehet jelentkezni a free agency első korlátozott körének adminisztrációjához, ha valaki esetleg már most biztos benne, hogy adott posztra nem akar top FA-t igazolni.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Szerintem az alatriste-nek is feltűnt már, hogy az idei ligaév elkezdődött. 😀"Az új ligaév nálunk február 6., szerda 20:00-kor indul, akkortól lehet"-Mikor indul majd amúgy? Március 2 a resign határ, utána pár nappal?A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
somoskovig
alatriste
vassadi
Klaci79
Hétfő estig lehet ugyebár tageket és RFA tendereket kiosztani, utána max. pár nap alatt összeállítom a névsort és leosztjuk a posztokat az első FA-körhöz, úgyhogy legkésőbb jövő hétvégén, de talán már valamivel előbb nyitni fog az FA-piac.
Ha már így szóba került, akár már most is lehet jelentkezni a free agency első korlátozott körének adminisztrációjához, ha valaki esetleg már most biztos benne, hogy adott posztra nem akar top FA-t igazolni.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Tényleg...na így jár aki éjjel nem alszik 😊ezek alapján már rég benne vagyunk... szóval gondolom nem ezt a dátumot kerestük 😀"Az új ligaév nálunk február 6., szerda 20:00-kor indul, akkortól lehet"-Mikor indul majd amúgy? Március 2 a resign határ, utána pár nappal?A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
somoskovig
alatriste
vassadi
Klaci79
alatriste
Kösz, hogy szóltál...majdnem kimaradt a február az életemből...de még van 2 nap 😀
több mint 5 éve
ezek alapján már rég benne vagyunk... szóval gondolom nem ezt a dátumot kerestük 😀"Az új ligaév nálunk február 6., szerda 20:00-kor indul, akkortól lehet"-Mikor indul majd amúgy? Március 2 a resign határ, utána pár nappal?A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
somoskovig
alatriste
vassadi
Klaci79
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
"Az új ligaév nálunk február 6., szerda 20:00-kor indul, akkortól lehet"-Mikor indul majd amúgy? Március 2 a resign határ, utána pár nappal?A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
somoskovig
alatriste
vassadi
több mint 5 éve
Mikor indul majd amúgy? Március 2 a resign határ, utána pár nappal?A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
somoskovig
Liverpool Fc
több mint 5 éve
A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?A pont 5 millió meg nem, ezt én is tisztaztam tavaly.
empty taxi
több mint 5 éve
A telibe 5 milliót kereső játékosok fizuja is garantált lesz FA-nyitáskor vagy csak az 5 millió felettieké?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mivel a hétvége elmúlt, de nem volt nagy a tülekedés, megcsináltam én a kalkulátort. 😊 (Igen, ezt kell magadra venni, Igor 😊).Ezer kösz hogy megcsináltad, sry, elég sok gondom van mostanában... (pláne hogy egyik köcsög se írt alá) úgyhogy ezek után inkább semmit nem veszek magamra. (sry ha valakiknek nem írtam vissza)
somoskovig
Próbálom csekkolni az üziket, ha valaki akar valamit, de nem nagyon fogok boltolni...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Frissült a címvédő KeKi-je is.
több mint 5 éve
Tudom, hogy volt róla szó, de valaki le tudja írni, hogy itt milyen rendszer alapján megy a comp pick osztás?Nem a darabszám - illetve nem leginkább az - befolyásolja, hanem a szerződések értéke.
Utánaolvasás után csak (tippre):
- Első szempont a db szám? Elment 5 játékos jött 3 akkor max 2 pickre jogosult a csapat?
- A hasonló szerződések kiütök egymást?
Valaki a jelenlegi rendszert le tudja írni?
alatriste
több mint 5 éve
kis haladékot kérek szépen a szerződés(ek) beírásával, ma hajnalban jöttem haza külföldről, eléggé vakon vagyok még
JT Daniels fan
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Josh Doctson is elérhető valamilyen gyenge közép/erősebb hátsó körös pickért.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Brian Poole korrekt kezdő CB még mindig vihető közép/hátsó körért.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Mivel a hétvége elmúlt, de nem volt nagy a tülekedés, megcsináltam én a kalkulátort. 😊 (Igen, ezt kell magadra venni, Igor 😊).Köszi a kalkulátort!
docs.google.com/spreadsheets/d/1HHFrpuKDbbDn7xB_JRpaOJgLpdga6GaiyKvCKM1ZBNQ/edit#gid=419929622
Remélem, működik benne minden, azért teszteljétek le.
Értelemszerűen a sárga cellákat kell felülírni benne.
somoskovig
Esetleg bele lehet tenni, azt is, hogy 2-3 és 4-5 éveseknél figyelembe vegye azt is, hogy hány éves veteránról van szó? 😊 Ugyebár ez befolyásolja a minimumokat.