GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Amúgy köszi, jó ezeket olvasni mindig, csak értetlenül állok a poszt előtt. 😊 De köszi a fáradozásért!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
CB-t mi a fsznak? 😀 Slay - Howard duo elég ütős, nickelbe pedig ott a tavalyi draftoltam (irl was) Greg Stroman. Ha valahol épp a CB sorban megvagyok.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
braxa88
12 534
köszi mockot!hozzám: Mosley király, Malcolm Smith elkaristol kezdő körül, és nagy a reményem Joel Iyiegbuniweben, aki lehet kezdőbe rakok (IRL Bears tavalyi 4.körös, lehet idén ott is kezdő lesz), szal a LB pick távoli 😛
amugy is több olyan játékost tervezek kezdő környékére rakni aki lehet IRL (még) nem az
több mint 5 éve
amúgy egy friss FA excel jó lenne (ha valakinek van rá ideje).Tavaly csináltam, idén is tervezem, szerintem a héten lesz rá időm
braxa88
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Gondolom RFA ajánlattétel esetén idén is az lesz, hogy aki egyáltalán kap ajánlatot, azt beárazza a Rózi-bizottság, ugye?Igen. És jelentkeztek is már be offer sheettel nem is egy RFA-ért.
somoskovig
több mint 5 éve
braxa88
12 534
reklám.eladó Gronk egy hátsó körös pickért, visszovoulásra vmi kompenzációs biztosékkal.
még fogalmam sincs h ki fogom e vágni, de ha jön érte ajánlat elengedem.
(ha visszavonul nem ragad be a 10M-s fizuja, hanem normál cutbüntivel lehet kivágni.)
több mint 5 éve
Részemről nincs akadálya 😊ljambrik esetében én javasolnám kitolni/eltörölni ezt a határidőt, mivel újonc és csak pár napja vette át a csapatotAkkor jelenleg hétfő+pár nap amíg még lehet az 5M feletti fizukat is rendes bünti mellett cutolni ugye?Igen, hétfő + pár nap. De nem muszáj megvárni ezekkel a cutokkal az utolsó pillanatot. 😛
Ezt a lassan közelgő dátumot lehet ki kéne tenni mert biztos nem egy GM-et érint a dolog.
alatriste
vassadi
kristof
" class="embed">
több mint 5 éve
ljambrik
601
Köszönöm a felvetést! Az időt tudnám használni most.ljambrik esetében én javasolnám kitolni/eltörölni ezt a határidőt, mivel újonc és csak pár napja vette át a csapatotAkkor jelenleg hétfő+pár nap amíg még lehet az 5M feletti fizukat is rendes bünti mellett cutolni ugye?Igen, hétfő + pár nap. De nem muszáj megvárni ezekkel a cutokkal az utolsó pillanatot. 😛
Ezt a lassan közelgő dátumot lehet ki kéne tenni mert biztos nem egy GM-et érint a dolog.
alatriste
vassadi
kristof
Szerkesztette: ljambrik
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ljambrik esetében én javasolnám kitolni/eltörölni ezt a határidőt, mivel újonc és csak pár napja vette át a csapatotAkkor jelenleg hétfő+pár nap amíg még lehet az 5M feletti fizukat is rendes bünti mellett cutolni ugye?Igen, hétfő + pár nap. De nem muszáj megvárni ezekkel a cutokkal az utolsó pillanatot. 😛
alatriste
vassadi
több mint 5 éve
braxa88
12 534
amúgy egy friss FA excel jó lenne (ha valakinek van rá ideje).
több mint 5 éve
Paul43
557
Oks köszi.
több mint 5 éve
Igen, még 2-3 kör lesz, először a jobbak, utána az egy fokkal gyengébbek, végén a maradék.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Lehet nekem nem esett ke valami a szabálykönyvet olvasva, de csodálkozom, hogy ilyen kevés UFA van csak.Ez az első kör a legjobb játékosokkal. Lesz második kör is tier 2-es játékosokkal és a végén egy 3. kör, ami nyilvános licit már
Vagy lesz majd következő kör, ahol bejönnek még jàtékosok?
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Lehet nekem nem esett ke valami a szabálykönyvet olvasva, de csodálkozom, hogy ilyen kevés UFA van csak.Vagy lesz majd következő kör, ahol bejönnek még jàtékosok?
több mint 5 éve
Gondolom RFA ajánlattétel esetén idén is az lesz, hogy aki egyáltalán kap ajánlatot, azt beárazza a Rózi-bizottság, ugye?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Előzetes lista az első FA-körhöz:Quarterback: Eli Manning, Jameis Winston
Running back: Damien Williams, Dion Lewis, Jay Ajayi, Tevin Coleman
Wide receiver: Cole Beasley, Emmanuel Sanders, Josh Gordon, Mohamed Sanu, Tyler Lockett, Tyrell Williams
Tight end: Greg Olsen, Jared Cook
Offensive line: Alejandro Villanueva, Andrus Peat, Jake Matthews, John Sullivan, Josh Sitton, Quinton Spain, Russell Okung, Taylor Lewan, Travis Frederick
Defensive line: Akiem Hicks, Gerald McCoy, Jurrell Casey, Muhammad Wilkerson
Edge: Brandon Graham, Cameron Wake, Clay Matthews, Everson Griffen, Justin Houston, Melvin Ingram, Trey Flowers
Linebacker: Brandon Marshall, Eric Kendricks, Sean Lee, Shaq Thompson, Vontaze Burfict
Cornerback: Aqib Talib, Bryce Callahan, Kareem Jackson, Ronald Darby, Trae Waynes
Safety: Adrian Amos, Malcolm Jenkins, Quandre Diggs, Rodney McLeod, Tashaun Gipson
Módosítási javaslatokat lehet tenni, de aki ilyenre szánja el magát, az lehetőleg érveket is írjon.
Szerintem a legtöbb poszt adminisztrációját tudom vinni az első körben, egyelőre csak az OL az, amit biztosan lepasszolnék. @somoskovig Jelezted, hogy őket tudnád intézni; ha ez még áll, akkor a tiéd.
több mint 5 éve
Így a nagy FA előtt-közben, 1/12 - 2/8 közötti picket keresnék 😊 1/6 bevonásával simán akár.
több mint 5 éve
Frissített arizonai kekiben eladó az 1/20, Solomon Thomas vagy Vonn Bell is.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Van a szabálykönyvben egy olyan rész, hogy akivel strukturáltunk annak ebben a szerződésében többet már nem lehet.Az előre strukturálásokra is ugyanúgy vonatkozik ez a szabály.
Ez vonatkozik az előrestruktúrálásra is? Végülis ez minden évben csak jó a játékosnak és biztos nem vitatkozna ellene.
alatriste
több mint 5 éve
Van a szabálykönyvben egy olyan rész, hogy akivel strukturáltunk annak ebben a szerződésében többet már nem lehet. Ez vonatkozik az előrestruktúrálásra is? Végülis ez minden évben csak jó a játékosnak és biztos nem vitatkozna ellene.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Akkor jelenleg hétfő+pár nap amíg még lehet az 5M feletti fizukat is rendes bünti mellett cutolni ugye?Igen, hétfő + pár nap. De nem muszáj megvárni ezekkel a cutokkal az utolsó pillanatot. 😛
alatriste
több mint 5 éve
Holnap kihirdetem a maradék 2. körös ajánlat eredményét.
több mint 5 éve
Akkor jelenleg hétfő+pár nap amíg még lehet az 5M feletti fizukat is rendes bünti mellett cutolni ugye?Ezt a lassan közelgő dátumot lehet ki kéne tenni mert biztos nem egy GM-et érint a dolog.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Frissítettem egyet a kekin:http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.