GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Gordonnal jobban jártál Laci 😉 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Okés, csak egy kérdés volt 😊Olyat lehet, hogy egy most trade keretei között megszerzett játékosnak küldök hosszabbítási ajánlatot még?nope, csak a tag+trade keretében cserélt játékosokra
Gergőke
kristof
" class="embed">
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Olyat lehet, hogy egy most trade keretei között megszerzett játékosnak küldök hosszabbítási ajánlatot még?nope, csak a tag+trade keretében cserélt játékosokra
Gergőke
több mint 5 éve
Olyat lehet, hogy egy most trade keretei között megszerzett játékosnak küldök hosszabbítási ajánlatot még?
" class="embed">
több mint 5 éve
Paul43
557
Oks már azon vagyunk 😊Igen, pontatlanul írtam. Lewan tavaly opciós évben volt, ezért most nem tagelhető, ezért nem tudod tradelni.Alapvetően - ne haragudj - amit írtál eredetileg nem volt helyes.Az ötödik éves opciókat mindig egy évvel az opciós év előtt kell lehívni. Tehát Lewan tavalyi opciója tavalyelőtt lett lehívva.Hát ez azért érdekes, mert a trade előtt direkt megnéztem a tavalyi listát ahol azok a játékosok voltak felsorolva akik érintettek lehetnek az idei 5. éves opcióra.Ott bukik meg a mutatvány, hogy Lewan tavaly ötödik éves opció alatt játszott, tehát nem tradelhető. Úgyhogy gondoljátok újra ezt a cserét.Steelers adja pluszba:Tampa Bay Buccaneers adja:A Steelers ehhez még dobjon valamit, mert elég aránytalanra sikeredett az újonccal kötött trade.
1/12 + Derek Carr, QB + Taylor Lewan, OT
Pittsburgh Steelers adja:
1/3 + 2/4
Paul43
@Klaci79
vassadi
3/20
Paul43
vassadi
Újra megnéztem most. Az ötödik éves opciók topic második oldalának legalján van, több mint egy évvel ezelőttről egy bejegyzés tőled.
Lewan neve nincs sehol, a Tampánál meg csak Scherff, Ways és Gordon neve van, akik közül Scherff és Gordon megkapták az opciót.
Paul43
Itt van:
https://bowl.hu/forum/manager-jatek/otodik-eves-opcio/1615754
vassadi
Lewan tradelhető lenne, mert most már új év van, nem az opciós év.
Egy sor van a szabálykönyvben, amit idevágólag találtam, hogy opciós év után nem lehet senkit tagelni. És emiatt bukik a dolog. Megbeszélem Lacival mi legyen.
De mondjuk, ha korábban itt úgyis felzúdulás volt, hogy aránytalan a trade és volt aki szerint a 3/20 nem sokat javított rajta, akkor a 3/20 és Lewan nélkül mehetne a trade.
De természetesen ezt én nem tartanám fairnek Lacival szemben. Megbeszéljük és átalakítjuk a megállapodást.
Paul43
Lényeg a lényeg, állapodjatok meg Lacival, hogy most mi legyen.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Igen, pontatlanul írtam. Lewan tavaly opciós évben volt, ezért most nem tagelhető, ezért nem tudod tradelni.Alapvetően - ne haragudj - amit írtál eredetileg nem volt helyes.Az ötödik éves opciókat mindig egy évvel az opciós év előtt kell lehívni. Tehát Lewan tavalyi opciója tavalyelőtt lett lehívva.Hát ez azért érdekes, mert a trade előtt direkt megnéztem a tavalyi listát ahol azok a játékosok voltak felsorolva akik érintettek lehetnek az idei 5. éves opcióra.Ott bukik meg a mutatvány, hogy Lewan tavaly ötödik éves opció alatt játszott, tehát nem tradelhető. Úgyhogy gondoljátok újra ezt a cserét.Steelers adja pluszba:Tampa Bay Buccaneers adja:A Steelers ehhez még dobjon valamit, mert elég aránytalanra sikeredett az újonccal kötött trade.
1/3 + 2/4
Paul43
@Klaci79
vassadi
3/20
Paul43
vassadi
Újra megnéztem most. Az ötödik éves opciók topic második oldalának legalján van, több mint egy évvel ezelőttről egy bejegyzés tőled.
Lewan neve nincs sehol, a Tampánál meg csak Scherff, Ways és Gordon neve van, akik közül Scherff és Gordon megkapták az opciót.
Paul43
Itt van:
vassadi
Egy sor van a szabálykönyvben, amit idevágólag találtam, hogy opciós év után nem lehet senkit tagelni. És emiatt bukik a dolog. Megbeszélem Lacival mi legyen.
De mondjuk, ha korábban itt úgyis felzúdulás volt, hogy aránytalan a trade és volt aki szerint a 3/20 nem sokat javított rajta, akkor a 3/20 és Lewan nélkül mehetne a trade.
De természetesen ezt én nem tartanám fairnek Lacival szemben. Megbeszéljük és átalakítjuk a megállapodást.
Paul43
Lényeg a lényeg, állapodjatok meg Lacival, hogy most mi legyen.
több mint 5 éve
Paul43
557
Az ötödik éves opciókat mindig egy évvel az opciós év előtt kell lehívni. Tehát Lewan tavalyi opciója tavalyelőtt lett lehívva.Hát ez azért érdekes, mert a trade előtt direkt megnéztem a tavalyi listát ahol azok a játékosok voltak felsorolva akik érintettek lehetnek az idei 5. éves opcióra.Ott bukik meg a mutatvány, hogy Lewan tavaly ötödik éves opció alatt játszott, tehát nem tradelhető. Úgyhogy gondoljátok újra ezt a cserét.Steelers adja pluszba:Tampa Bay Buccaneers adja:A Steelers ehhez még dobjon valamit, mert elég aránytalanra sikeredett az újonccal kötött trade.
1/3 + 2/4
Paul43
@Klaci79
vassadi
3/20
Paul43
vassadi
Paul43
Itt van:
vassadi
Alapvetően - ne haragudj - amit írtál eredetileg nem volt helyes.Az ötödik éves opciókat mindig egy évvel az opciós év előtt kell lehívni. Tehát Lewan tavalyi opciója tavalyelőtt lett lehívva.Hát ez azért érdekes, mert a trade előtt direkt megnéztem a tavalyi listát ahol azok a játékosok voltak felsorolva akik érintettek lehetnek az idei 5. éves opcióra.Ott bukik meg a mutatvány, hogy Lewan tavaly ötödik éves opció alatt játszott, tehát nem tradelhető. Úgyhogy gondoljátok újra ezt a cserét.Steelers adja pluszba:Tampa Bay Buccaneers adja:A Steelers ehhez még dobjon valamit, mert elég aránytalanra sikeredett az újonccal kötött trade.
1/3 + 2/4
Paul43
@Klaci79
vassadi
3/20
Paul43
vassadi
Paul43
Itt van:
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Az ötödik éves opciókat mindig egy évvel az opciós év előtt kell lehívni. Tehát Lewan tavalyi opciója tavalyelőtt lett lehívva.Hát ez azért érdekes, mert a trade előtt direkt megnéztem a tavalyi listát ahol azok a játékosok voltak felsorolva akik érintettek lehetnek az idei 5. éves opcióra.Ott bukik meg a mutatvány, hogy Lewan tavaly ötödik éves opció alatt játszott, tehát nem tradelhető. Úgyhogy gondoljátok újra ezt a cserét.Steelers adja pluszba:Tampa Bay Buccaneers adja:A Steelers ehhez még dobjon valamit, mert elég aránytalanra sikeredett az újonccal kötött trade.
1/3 + 2/4
Paul43
@Klaci79
vassadi
3/20
Paul43
vassadi
Paul43
Itt van:
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
tampa miért ad még egy 1/12t? 😀Én is tudom, hogy Carr olcsó volt. Láttam kint a kekiben és gondoltam, hogy mennek rá ajánlatok, de nyilván első kört valamiért senki nem akart adni. Én sem, csak a különbség az volt, hogy nem első körös ajánlattal nem akartam bombázni. A Tampa úgy gondolja, hogy nem vele képzeli el a jövőt megértem, de nyilván valamit azért szeretne kapni érte ami jó (és nem csak a kritikát 😊 )
braxa88
Voltam már hasonló helyzetben, hogy van egy NFL kezdő QB-m de mindenkitől csak azt hallom, hogy ilyen meg olyan szar, csak hogy olcsó legyen. Mert nyilván csak ezért megy, hiszen mindenki érti, hogy nem azért keresed meg a Tampát, hogy Carrt leültesd a padra, de olcsón kell.
3 napja még rohadtul nem gondoltam volna, hogy draft előtt lesz QB-m, bevallom.
Aztán jött egy ajánlat: 1/3+2/4---Carr+1/12 ami nagyon tetszett, de az első ajánlatból nyilván alkudni fog az ember. Én is, mint gondolom sokan mások akik nem feltétlen vagyunk tisztában két érték közötti különbséggel, megnéztem, hogy ez kb 1000 pont vagyis egy 1/16-os ellenérték, amihez inkább csak 3. kört adtam volna.
Paulnak viszont 2/4 kellett, aztán így jutottunk el Lewanig, akiért amúgy 2. kört ajánlott neki valaki. Ráadásul vele sietni is kellett!
1/7-ről visszamentünk 1/12-ig, ami szintén egy 2. körös értéknek felel meg a pick value alapján.
De ne gondold, hogy bár a liga egyik legjobb LT-je, de tolongtak volna érte...hiszen nem így volt.
Nos ez a teljes story...sokan gondolkozhatunk úgy, hogy Carr is maradhatott volna, vagy Lewan is sok pénzért, de most szerencsém volt, hogy magas pickjeim voltak és Paulnak pont ezek kellettek...
Mindenki szűrje le a tanulságokat, akinek erre szüksége van, de szerintem háborogni teljesen felesleges. A góré plusz pickért cserébe jóváhagyta a tradet, nekem így is megérte és remélem Paul jól használja fel.
több mint 5 éve
Paul43
557
Én azzal a ligaelit OT-vel nem tudtam hosszabbítani, így én azon semmit nem vesztettem. Felmentem 9 helyet, kaptam egy kvázi első kör végi picket pluszban és túladtam évi 17 millán. Én innen nézem.A trade-emmel kapcsolatban a következőt szeretném mindenki figyelmébe ajánlani.én is bejelentkeztem Carrért, de nem akartam érte sokat adni, tök oké hogy elutasítottál.
Számomra a trade rendben van, köszi a plusz 3/20-as picket, amit most megkaptam.
Viszont ha a trade tárgyalások alapvetően normális kerékvágásban mennének és nem akart volna minden Carr iránt érdeklődő meggyőzni, hogy Carr szar és nincs jövője és első kört sem ér (ami ugye bullshit), akkor most nem kellene elégedetlenkedni sem.
Nem kritika, csak észrevétel, mert szerintem innen indulna minden.
Én igyekszem fair lenni, de sokszor röhejes ellenajánlatok jönnek és ez nem rajtam múlik.
Még egyszer persze köszönöm a plusz 3/20-as picket amit extrába kaptam 😁
Paul43
1/3ról ment hátra 9 helyet a steelers, és még adott egy 2.kört. és ezért kapott egy QBt és a liga egyik legjobb OTját. ez a + 3.kör se javít semmit
DE! ha neked ok, akkor nem szóltam.
braxa88
De megértem, ha más más veleményen van. Ezzel semmi bajom sincs 😁
több mint 5 éve
braxa88
12 534
A trade-emmel kapcsolatban a következőt szeretném mindenki figyelmébe ajánlani.én is bejelentkeztem Carrért, de nem akartam érte sokat adni, tök oké hogy elutasítottál.
Számomra a trade rendben van, köszi a plusz 3/20-as picket, amit most megkaptam.
Viszont ha a trade tárgyalások alapvetően normális kerékvágásban mennének és nem akart volna minden Carr iránt érdeklődő meggyőzni, hogy Carr szar és nincs jövője és első kört sem ér (ami ugye bullshit), akkor most nem kellene elégedetlenkedni sem.
Én igyekszem fair lenni, de sokszor röhejes ellenajánlatok jönnek és ez nem rajtam múlik.
Paul43
1/3ról ment hátra 9 helyet a steelers, és még adott egy 2.kört. és ezért kapott egy QBt és a liga egyik legjobb OTját. ez a + 3.kör se javít semmit
DE! ha neked ok, akkor nem szóltam.
több mint 5 éve
Paul43
557
A trade-emmel kapcsolatban a következőt szeretném mindenki figyelmébe ajánlani.Számomra a trade rendben van, köszi a plusz 3/20-as picket, amit most megkaptam.
több mint 5 éve
Shao Iktriad rábólint a Somos tradere.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
tampa miért ad még egy 1/12t? 😀
több mint 5 éve
Engem nem zavar, amúgy sem lenne olyan bonyolult a hosszabbítás, mert a másik fél nyilvánvalóan tud infóval szolgálni az első ajánlatról, így aztán nem kell atomfizikusnak lenni, egy sikeres ajánlathoz.Pontosan! Annyival tolja amennyivel szeretné!
gabokocka
több mint 5 éve
Nagyjából lehet tippelni piac alapján, hadd menjen 100%-kal.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
sztem is menjen nyugodtan, 100%-ot ha kifizeti, annyi időre amennyire szeretné
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Menjen somos tradeje (+hosszabbítás).
több mint 5 éve
Paul43
557
Szerintem is mehet minden megkötés nélkül, 95%-ot igy is kell adnia 😁
több mint 5 éve
Részemről is mehet nyugodtan somos tradeje. 😊
" class="embed">
több mint 5 éve
Somos trade nekem ok és szigorítás sem kell szerintem
több mint 5 éve
En amondó vagyok kötelezően fizessen neki 5 evig Clowney pénzt.Ha a játékos QB akkor Clowney *1,5
Done deal
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Hátha...😀 Miután már most láttam olyan mockot, ahol K.Murray az 1/1...😀 máris megérkezett a hypeja, nem lepődök meg semmin itt sem.Áh nem akarlak lehúzni 😀 "Bent lesz Bosa"....ez nagyon jó 😀Amúgy az 1/3-ért is lehet ajánlatot tenni...akár draft napon is 😊Adok érte egy 1/4 + 7.kört 😀😀 ...ha bent lesz Bosa....jöjjön játszani a tesóhoz 😀
Klaci79
Chargers LT
Klaci79
több mint 5 éve
Szerintem nem kellenek szigorítások se, a 100% ok, de legyen akár 5 év, ha pl annyit akar.Olcsón, "ár alatt" hosszabbítani úgysem lehet senkivel, szóval nem arról van szó, hogy jól járna. Nem gázos a dolog.
több mint 5 éve
Engem nem zavar, amúgy sem lenne olyan bonyolult a hosszabbítás, mert a másik fél nyilvánvalóan tud infóval szolgálni az első ajánlatról, így aztán nem kell atomfizikusnak lenni, egy sikeres ajánlathoz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.