GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Ezt a tradet ki véleményezte a rookienak?
több mint 5 éve
Legyen már holnap este.Ilyen ez, ahol van della 😀
Nagyon várom az RFA meg az UFA eredményeket 😁
Paul43
több mint 5 éve
hát minden mást csináltam, csak ezt nem, igazából ki is ment a fejemből... jövő hét közepén lesz rá majd időm, bár amíg a top körök mennek, remélhetőleg nem is annyira sürgősamúgy egy friss FA excel jó lenne (ha valakinek van rá ideje).Tavaly csináltam, idén is tervezem, szerintem a héten lesz rá időm
braxa88
Löfli
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Cardinals adja:A Cardinals egyetlen 2020-as 4. körös pickjéhez más kondíció kapcsolódik, úgyhogy ez ebben a formában nem kivitelezhető, tárgyaljátok újra.
Max Unger C 7 500 000 - 8 500 000 - UFA
2020/5
*
Broncos adja:
2020/7
*/ha Unger a 2019-es GM játék keretzárása előtt visszavonul, a 2020/4 is a Broncosé
alatriste
@Löfli
több mint 5 éve
na tök jó, hogy a csoportnyomás hatására meg párszázezer spórolás miatt kivágtam Keenumot, majd elment kezdőnek 😀Attól nem lesz jobb irányító, hogy kezdő lesz a Skinsben....
kristof
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
szerencsére így sincs keret prémium szabadügynökökre 😀na tök jó, hogy a csoportnyomás hatására meg párszázezer spórolás miatt kivágtam Keenumot, majd elment kezdőnek 😀Még visszaigazolhatod 😀
kristof
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
na tök jó, hogy a csoportnyomás hatására meg párszázezer spórolás miatt kivágtam Keenumot, majd elment kezdőnek 😀Még visszaigazolhatod 😀
kristof
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
na tök jó, hogy a csoportnyomás hatására meg párszázezer spórolás miatt kivágtam Keenumot, majd elment kezdőnek 😀
több mint 5 éve
Az RFA offer sheetekre mikor kapunk választ?Természetesen a határidő után lesz visszajelzés. Az 10.-e asszem.
Paul43
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Paul43
557
Az RFA offer sheetekre mikor kapunk választ?
több mint 5 éve
Múltkor jeleztem, és bár tudom StormST nem épp mai bowlos tag, de 15 napja nem lépett be...és a Chargers rostere elég,,, hmm...Ha valaki tudja, érje el, mert ebben a hónapban lehet tönkre vágni egy csapatot. Ha sajnos nincs rá ideje, jó lenne jelezni is, hogy ideiglenesen átvegye valaki.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Itt is megemlítem, hogy miután nincs olyan jellegű adminisztrációs elmaradás, a posztfelelősök le vannak osztva, illetve bátorkodom feltételezni, hogy a végleges névsorban sem talál senki semmiféle drasztikus hibát, így nem szükséges kivárni az eredetileg kiírt holnapi indulást, akár már most is lehet küldeni FA liciteket. A határidő változatlan, minden további a hirdetések időpontjától függ (én várhatóan már vasárnap este hirdetek, legalábbis azon leszek).
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Offer sheetek beérkezése után, de FA megkezdése előtt nem lehetne engedélyezni azoknak a csaptoknak a cutot/waive-et, amelyeknek RFA-jára érkezett offer?Csak az első FA-kör első licitköre után lesz kihirdetve, hogy kik kaptak offer sheetet.
empty taxi
több mint 5 éve
Nyilván messze még a keretzárás, de ha egy csoport kezdő irányítói úgy néznek ki, hogy Brees, Darnold, Bridgewater, Brissett akkor a csapatok többi része legyen bármilyen is sokáig nem kellene, hogy kérdés legyen kié a csoport. 😀1. Teddy is our QB!2 csapatnál nincs QB - nálam egy első éves 😀Eddig tetszik az offseason 😀aza baj h tök8 a madden egy párhuzamos világ Smith ugyan úgy fakelt ász lesz mintha nem lenne 8darabban a térde 😀Ezt értem, nálam is beütött Alex Smith sérülése, repül is minden sokat kereső veterán...erős a csoportunk 😀
somoskovig
braxa88
Bár nem tudom h hol még, de a maddenbe az irl sérülések nem szoktak jelenlenni.
alatriste
adam8
Az egész csoport nevében mondhatom talán, hogy szívesen a csoportgyőzelmet. 😀
alatriste
2. rams és az én védelmemet nem lehet szerintem összehasonlítani,
csoportgyőzelmet nem kell már előre odaadni az LA-nek. 😛
braxa88
Főleg, hogy mögötte se kuka a LAR kerete.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Offer sheetek beérkezése után, de FA megkezdése előtt nem lehetne engedélyezni azoknak a csaptoknak a cutot/waive-et, amelyeknek RFA-jára érkezett offer?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Úgy vélem, kissé elhamarkodott volt az a hétfőn leadott előzetes FA-lista... 😀jó volt az...max érdekesebb lesz a 2. FA kör is 😊
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Úgy vélem, kissé elhamarkodott volt az a hétfőn leadott előzetes FA-lista... 😀
több mint 5 éve
Már én is beszereztem Brissettet, nincs min aggódni 😊1. Teddy is our QB!2 csapatnál nincs QB - nálam egy első éves 😀Eddig tetszik az offseason 😀aza baj h tök8 a madden egy párhuzamos világ Smith ugyan úgy fakelt ász lesz mintha nem lenne 8darabban a térde 😀Ezt értem, nálam is beütött Alex Smith sérülése, repül is minden sokat kereső veterán...erős a csoportunk 😀
somoskovig
braxa88
alatriste
adam8
alatriste
braxa88
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
1/12 vagy 1/16-al mennék hátrafelé, ha valaki jönne kis kedvencéért..
több mint 5 éve
ljambrik
601
Sziasztok!Részemről nincs akadálya 😊ljambrik esetében én javasolnám kitolni/eltörölni ezt a határidőt, mivel újonc és csak pár napja vette át a csapatotAkkor jelenleg hétfő+pár nap amíg még lehet az 5M feletti fizukat is rendes bünti mellett cutolni ugye?Igen, hétfő + pár nap. De nem muszáj megvárni ezekkel a cutokkal az utolsó pillanatot. 😛
Ezt a lassan közelgő dátumot lehet ki kéne tenni mert biztos nem egy GM-et érint a dolog.
alatriste
vassadi
kristof
Gergőke
Köszönöm a felajánlást és élnék is vele, mivel egy olyan rostert örököltem, amiben kb 37 játékossal ki volt maxolva a cap. Időre van szükségem, hogy trade offereket tegyek, vagy más eszközzel éljek ,ég a szerződések teljesen garantálttá válása előtt. Egy hetet, esetleg szombat estig, de legalább péntek estig kérnék haladékot tőletek.
Nem tudom erről szavazás megy-e és ha igen ennek mia fóruma, kérek tájékoztassatok, hogy megkapom-e ezt az engedményt.
Köszi előre is!
Üdv
Laci
Szerkesztette: ljambrik
több mint 5 éve
braxa88
12 534
1. Teddy is our QB!2 csapatnál nincs QB - nálam egy első éves 😀Eddig tetszik az offseason 😀aza baj h tök8 a madden egy párhuzamos világ Smith ugyan úgy fakelt ász lesz mintha nem lenne 8darabban a térde 😀Ezt értem, nálam is beütött Alex Smith sérülése, repül is minden sokat kereső veterán...erős a csoportunk 😀
somoskovig
braxa88
alatriste
adam8
alatriste
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
2 csapatnál nincs QB - nálam egy első éves 😀Eddig tetszik az offseason 😀aza baj h tök8 a madden egy párhuzamos világ Smith ugyan úgy fakelt ász lesz mintha nem lenne 8darabban a térde 😀Ezt értem, nálam is beütött Alex Smith sérülése, repül is minden sokat kereső veterán...erős a csoportunk 😀
somoskovig
braxa88
alatriste
adam8
Liverpool Fc
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Eddig tetszik az offseason 😀aza baj h tök8 a madden egy párhuzamos világ Smith ugyan úgy fakelt ász lesz mintha nem lenne 8darabban a térde 😀Ezt értem, nálam is beütött Alex Smith sérülése, repül is minden sokat kereső veterán...erős a csoportunk 😀
somoskovig
braxa88
alatriste
több mint 5 éve
aza baj h tök8 a madden egy párhuzamos világ Smith ugyan úgy fakelt ász lesz mintha nem lenne 8darabban a térde 😀Ezt értem, nálam is beütött Alex Smith sérülése, repül is minden sokat kereső veterán...erős a csoportunk 😀
somoskovig
braxa88
Liverpool Fc