GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
A véleményetekre vagyok kíváncsi!

Április 21. vasárnapra tervezzük a draftot, de ez húsvét vasárnap. A hosszú hétvége miatt, nem lenne talán jobb húsvét hétfő este?

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Illetve mizu az RFA-kkal, rózik beárazták már őket?
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Hány ember visszajelzésére várunk még az eredményhirdetésig?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Spigo,

nem ellenőriztem, de ránézésre az első három játékosnál meglepődnék, ha még növekedhetne a szerződésük, kicsit korosak tűnnek már hozzá 😊
kristof
Igen, igen, erre nem figyeltem, koszi!
Viszont Sitton csak 32, neki 34 eves koraig emelkedhet, nem?

Szerkesztette: Spigo
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Spigo,

nem ellenőriztem, de ránézésre az első három játékosnál meglepődnék, ha még növekedhetne a szerződésük, kicsit korosak tűnnek már hozzá 😊
kristof
Talib, Sitton, Wake és Griffen szerződése szabálytalan

Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Spigo,

több mint 5 éve
Egyébként így, hogy Okung adott egy kis discountot van egy eladó Pro Bowler LT-m (Charles Leno Jr.) ha valakit érdekel 😊
több mint 5 éve
2. FA kör mikor indul?
több mint 5 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
mindenki elado, OBJ is 😥
kristof
Te lattad elore 😁
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
mindenki elado, OBJ is 😥
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Tenorx elég korán bejelentkezett az Év GM-je címre.
iktriad
Minden évben ezt csinálja....idén legyen más 😂
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tenorx elég korán bejelentkezett az Év GM-je címre.
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Azta k...Lewan nagy lóvé, Okung meg 10 millával olcsóbban 😀 Okung az FA stealje így...hihetetlen kevés.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Okung az mi steal :o
braxa88
😊)
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀
dankodavid
Ezért nem szabad szép kerek számokkal licitálni, hanem mindig kicsivel fölé kell tenni, mert a nagy többség úgyis előbbiben gondolkodik, az ajánlatok túlnyomó része ilyen, és hátha csak ennyin múlik. Lewan csak ennyin múlt.
vassadi
A folenyeskedo stiluson most atlephetnek, en ehhez a sztorihoz egy felig sajat sorson rohogos kis megjegyzest akartam hozzafuzni, mert igazabol ez egy moka az offseasonre, de akkor vessuk fel annak az eletszerusegenek a kerdeset, hogy egy 0.9%-os diffivel el van hajtva a csapat a fenebe, mikozben a sajat jatekossal valo hosszabbitasok kapcsan az 1-1 szazalekos eltereseknel Somos is azt mondta, nem szokott szorozni. Meg egyszer, ezt nem azert irom, mert vetozni akarnek, vagy bundat kialtani, az szvsz baromi gaz lenne ilyen esetben (es valszeg teves), de a kioktatasba burkolt onsimogatast azert ne mar 😀
dankodavid
Szerintem nem akart kioktató lenni Adi, nem stílusa. 😊

Itt azért nyert a Texans, mert már az első kor után is vezetett, ha két új ajánlat között lett volna ennyi különbség, akkor 3.kor jött volna a licitben.
somoskovig
Tudom, megneztem en is a szabalykonyvet, hatha 😀 Ezert is csak egy gunyos, sajat nyomoron szorakozos megjegyzest irtam, semmifelekeppen sem megkerdojelezni akartam az emlitett ur leigazolasat, vagy annak korulmenyeit.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Csodalatos, hogy Lewanrol ugy sikerult lemaradni, hogy egy 10+ szazalekos emeles utan a nyertes ajanlatenak az enyem a 99,1%-a 😀
dankodavid
Ezért nem szabad szép kerek számokkal licitálni, hanem mindig kicsivel fölé kell tenni, mert a nagy többség úgyis előbbiben gondolkodik, az ajánlatok túlnyomó része ilyen, és hátha csak ennyin múlik. Lewan csak ennyin múlt.
vassadi
A folenyeskedo stiluson most atlephetnek, en ehhez a sztorihoz egy felig sajat sorson rohogos kis megjegyzest akartam hozzafuzni, mert igazabol ez egy moka az offseasonre, de akkor vessuk fel annak az eletszerusegenek a kerdeset, hogy egy 0.9%-os diffivel el van hajtva a csapat a fenebe, mikozben a sajat jatekossal valo hosszabbitasok kapcsan az 1-1 szazalekos eltereseknel Somos is azt mondta, nem szokott szorozni. Meg egyszer, ezt nem azert irom, mert vetozni akarnek, vagy bundat kialtani, az szvsz baromi gaz lenne ilyen esetben (es valszeg teves), de a kioktatasba burkolt onsimogatast azert ne mar 😀
dankodavid
Szerintem nem akart kioktató lenni Adi, nem stílusa. 😊

Itt azért nyert a Texans, mert már az első kor után is vezetett, ha két új ajánlat között lett volna ennyi különbség, akkor 3.kor jött volna a licitben.

több mint 5 éve
dankodavid
vassadi

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tendert kapott playak esetében a cutnál van extra bünti? vagy csak simán az 1.5, 1.5-5, 5+ -os 10-20-30%?

Liverpool Fc
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
dankodavid
több mint 5 éve
Okung az mi steal :o
több mint 5 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A második licitkör határideje lejárt ugyan, de én még több játékos esetében is várom, hogy mit reagál a tulaj az első körös vezető ajánlatának felüllicitálására. Csak azután tudok hirdetni, ha mindenki visszajelzett / az utolsó érintettnél is lejár a 48 órás határidő. Szóval ha valaki már eldöntötte, hogy nem tesz újabb ajánlatot, akkor ezt is legyen kedves jelezni, hogy előbb tudjunk egyről a kettőre lépni. (Egyébként mindenkit értesítettem már, akit kellett, tehát aki nem kapott "felüllicitáltak" üzenetet, az már nem is fog.)
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
mondjuk azért még jobban is járok amíg Teddy nem lesz IRL kezdő 😀
braxa88
Sokáig nem tartana, csak néhány hétig 😀 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
mondjuk azért még jobban is járok amíg Teddy nem lesz IRL kezdő 😀
több mint 5 éve
Sziasztok!
Ha Barr úgy néz ki, hogy a Jets-nél DE lesz, akkor a rosteren is át kell minősíteni?
Ha igen, meddig?
ljambrik
34 OLB lesz, te meg ott játszatod ahol akarod