GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Én nem szavazok, ha 8-kor vagy utána kezdünk minden napot meg tudok oldani.Ilyenkor szerintem könyebb, ha szavazol, és beírod az összes napot, mert akkor nincs confusion abból, hogy ezt leírtad, de a választásnál már valahol a 3. oldal alján lesz a comment, és egy ember hiányzik a doodleból.
gabokocka
több mint 5 éve
Én nem szavazok, ha 8-kor vagy utána kezdünk minden napot meg tudok oldani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Este 7-8 körül szoktuk kezdeni és kb 3-4 óra a 7 kör.Új fiúként kérdezem, egy draft mennyi ideig tart? Este tartjuk vagy napközben?Ez működik?12 szavazatnál tartunk, de igyekszem itt tartani az első oldalon, hogy hamar meglegyünk, mert ha nem jó nekem az időpont, akkor valami szabit/cserét kell intéznem
doodle.com/poll/uwuki29eege4qf7h
Klaci79
Klaci79
ljambrik
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Este, és 4-5 óra körül szokott lenni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
ljambrik
601
Új fiúként kérdezem, egy draft mennyi ideig tart? Este tartjuk vagy napközben?Ez működik?12 szavazatnál tartunk, de igyekszem itt tartani az első oldalon, hogy hamar meglegyünk, mert ha nem jó nekem az időpont, akkor valami szabit/cserét kell intéznem
Klaci79
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Ez működik?12 szavazatnál tartunk, de igyekszem itt tartani az első oldalon, hogy hamar meglegyünk, mert ha nem jó nekem az időpont, akkor valami szabit/cserét kell intéznem
Klaci79
több mint 5 éve
braxa88
12 534
2. FA kör mikor indul?
több mint 5 éve
Tisztában vagyok vele, volt tavaly is holtverseny... ettől még nem örülök túlságosan.No comment Kareem Jackson-ra...A Bills két licitkör után is az első helyen állt.
Igor
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Paul43
557
@vassadi: köszönöm szépen 👍
több mint 5 éve
vassadi
15 617
No comment Kareem Jackson-ra...A Bills két licitkör után is az első helyen állt.
Igor
több mint 5 éve
vassadi
15 617
@vassadi: ajánlatot adtam be Keenumra, Matthewsra és Diggsre. Ezek közül Keenumnál nyerőnek kell lennem.Bocs, én rontottam el, az első üzenetről lemaradtam. Keenum valóban a tiéd, mást nem érint ez az apró malőr. Javítom.
Kérem javítani.
Paul43
@adam8
Plusz írtam, hogy Beasley-re nem kívánok ráajánlani.Ez oké, de mivel 90%-on belül volt az ajánlatod, ezért megy tovább a licit, és még ha te nem is akarsz már emelni, de más csapatoknak lehetőségük van versenyre kelni Beasley-ért még a harmadik licitkörben is.
Paul43
több mint 5 éve
Azért vannak nagy stealek 😀 Wow
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
No comment Kareem Jackson-ra...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Paul43
557
Plusz írtam, hogy Beasley-re nem kívánok ráajánlani.
több mint 5 éve
Paul43
557
@vassadi: ajánlatot adtam be Keenumra, Matthewsra és Diggsre. Ezek közül Keenumnál nyerőnek kell lennem.Kérem javítani.
több mint 5 éve
Paul43
557
Óvást nyújtok be.Az én 2 nappal ezelőtt elküldött eredményeim hol vannak?
Case Keenumot toronymagasan nekem kellene kapnom.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
RFA-khoz még somostól várom a számokat, aztán hirdetem azt is.
több mint 5 éve
Hát ha túllövöd a fizut, akkor pont nem megy rá se ingünk, se gatyánk, hanem maradnak aprópénzért a jelenlegi csapatuknál.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Ébresztőőőő Rosenhaus bizottság, várjuk az RFA eredményeket 😊még gondolkodnom kell kicsit....olyan jó pénzek mennek IRL, hogy ezekre a szarokra is ingetek-gatyátok rámegy majd....(tisztelet a kivételnek, mert van jó is) 😀
Rataxes
több mint 5 éve
Ébresztőőőő Rosenhaus bizottság, várjuk az RFA eredményeket 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Ja valahogy megoldom, viszek laptopot.Na ebben a doodleban az a jó, hogy pont 18-22 leszek külföldön 😀 szóval fasza h beodbtam az élő opciót, de nekem offos így.Skype?
Nem tudunk nagyobb time ranget nézni?
tenorx
Igor
Egyébként ha már draft, ismét csak feldobnám, hogy hagyjuk az irc-t, és váltsunk discord-ra.
Okosabb, plusz van normális mobilapp is (meg history).
itt a link a csatlakozáshoz a bowl.hu GM game channelhez: discord.gg/x3eUs2
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Leadtam a szavazatot.Alaphelyzetben azért vettettem fel a témát, mert pár napja tudtam meg, hogy a lányomék Prágában fognak húsvéti tornán játszani. Megyünk 18-án és 21-én a döntő után jövünk haza kisbusszal, illetve gondoltam, hogy a hosszú hétvége miatt másnak is alakulhat másképp az a vasárnap, mint ahogy szokványos.
Legrosszabb esetben telefonon mobilnettel valahogy megoldom a kisbuszból, de az nem olyan lesz, mint otthon az excel táblák és a papírjaim között 😊
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Na ebben a doodleban az a jó, hogy pont 18-22 leszek külföldön 😀 szóval fasza h beodbtam az élő opciót, de nekem offos így.Skype?
tenorx
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Na ebben a doodleban az a jó, hogy pont 18-22 leszek külföldön 😀 szóval fasza h beodbtam az élő opciót, de nekem offos így.Én olyat csinálok, amit mondtok...mond az elejét és a végét....de általában ezen a hétvégén szokott lenni...
tenorx
több mint 5 éve
Na ebben a doodleban az a jó, hogy pont 18-22 leszek külföldön 😀 szóval fasza h beodbtam az élő opciót, de nekem offos így.Nem tudunk nagyobb time ranget nézni?