GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Jó lenne jövőre szokásosan az IRL off-season előtt letudni a miénket, mert ez a jelenlegi szitu azért elég sok, akár sportszerűtlennek vélhető helyzetet szülhet.
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
QB és DL jöhet nekem, illetve a CBt is tudom vinni ha somosnak sok lenne.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Az UFA 2. körre mikortól lehet ajánlatokat beadni?Amint beosztottuk a posztfelelősöket. Szerintem vasárnap már elindulhat.
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Az UFA 2. körre mikortól lehet ajánlatokat beadni?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
@adam8 Tavaly te igazoltad le és vágtad ki a visszavonuló Wittent, aki most ugye újra aktív játékos. Ilyen esetekben azt szoktuk csinálni, hogy a volt csapatáé lehet a játékos a cutoláskor érvényben lévő szerződéssel, mínusz az egyszer már benyelt cut büntetés. Szóval jelezd kérlek, hogy igényt tartasz-e rá 2,22 millió $ / 1 éves szerződéssel, vagy menjen a szabadügynökök közé?
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Egyébként RFA-n annyira nem éri meg olcsót ajánlani bárkiért is, mert az owner nyilván akkor matcheli 😀Ez így van. De a rozik sem fogjak olcsóbban adni, mert RFA...
tenorx
több mint 5 éve
Egyébként RFA-n annyira nem éri meg olcsót ajánlani bárkiért is, mert az owner nyilván akkor matcheli 😀
több mint 5 éve
Sorry, nem baszogatásból írtam, csak érdeklődtem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A Tied óta lassan 72 telt el.De én külföldön vagyok. 😊 1-2 óra és intezem.
gabokocka
somoskovig
A Tied óta lassan 72 telt el.Összességében az utolsó hirdetést kell alapul venni, vagyis ma este 9-ig még neked is küldhetnek licitet.
gabokocka
Amúgy én is tervezem még ma a nálam versenyben maradt három játékost kihirdetni, ha mégse jönne össze, akkor holnap délelőtt.
több mint 5 éve
A Tied óta lassan 72 telt el.De én külföldön vagyok. 😊 1-2 óra és intezem.
gabokocka
több mint 5 éve
A Tied óta lassan 72 telt el.
több mint 5 éve
1/3. kör eredményhirdetés mikorra várható?Előző hirdetés +48 óra.
gabokocka
több mint 5 éve
1/3. kör eredményhirdetés mikorra várható?
több mint 5 éve
Én tudok vinni wr, RB, te, és komplett secondary posztokat
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Előzetes lista a második FA körhöz:Quarterback: Alex Smith, Nick Mullens
Running back: Adrian Peterson, Duke Johnson, Latavius Murray, LeSean McCoy
Wide receiver: Chris Hogan, Devin Funchess, Jamison Crowder, Marqise Lee, Nelson Agholor, Quincy Enunwa
Tight end: Jared Cook
Offensive line: Andrus Peat, Bryan Bulaga, Daryl Williams, Demar Dotson, Marcus Gilbert, Rob Havenstein, Ryan Schraeder
Defensive line: Arik Armstead, Danny Shelton, Dontari Poe, Malcom Brown, Star Lotulelei
Edge: Bud Dupree, Jabaal Sheard, Mario Addison, Preston Smith, Whitney Mercilus, Za’Darius Smith
Linebacker: Denzel Perryman, Jake Ryan, Kwon Alexander, Zach Brown
Cornerback: Brent Grimes, DeShawn Shead, Dre Kirkpatrick, Justin Coleman
Safety: George Iloka, Morgan Burnett, Patrick Chung, Rodney McLeod
Jöhetnek a javaslatok a névsorral kapcsolatban és az önkéntesek az adminisztrációhoz. Igazából amint megvan a beosztás, indulhat is a második FA kör.
több mint 5 éve
Az hogy ki hogy áraz egyéni, de nálam erős alap az irl is és az hogy itt milyen piaci árak vannak. És látjuk, hogy egy T. Williams évi 10m+ t kap IRL.Ezt egyébként úgy számoljátok ki, hogy megnézitek irl mit kérhet és annak veszitek a 70%-át? Mert akkor az azt jelentené, hogy szerintetek irl majd éves átlag 19,35 millát fog kapni.És szerinted Hill Diggs és Cooks reális ~11 millióját vagy Evans túllőtt ~14 millióját használná tárgyalási alapként? 😛Diggs 11, Cooks 10.8 számomra Evans pénze inkább tulfizetes volt.Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Mike Evans WR - 13.800.000$,/év lett akkor Hill hogy írna már alá 12-ért? 😀
tenorx
Top3 WR pénzt simán elkérne Hill.
alatriste
tenorx
Egyébként 13,55 millióra jött ki a fizetési igénye.
vassadi
Vagy másképp egy ez?
Paul43
Egy top10 playa a posztján reálisan új legjobb szerződést fog kérni amikor épp aláír. Hill amilyen offensive weapon biztos, hogy ha aláír akkor top3 ponzt fog kérni ami irl már most 18M. Annak a 70% 12.6, na nálam ennél épp egy kevéssel lett többre árazva Hill (1m-n belül)
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Ezt egyébként úgy számoljátok ki, hogy megnézitek irl mit kérhet és annak veszitek a 70%-át? Mert akkor az azt jelentené, hogy szerintetek irl majd éves átlag 19,35 millát fog kapni.És szerinted Hill Diggs és Cooks reális ~11 millióját vagy Evans túllőtt ~14 millióját használná tárgyalási alapként? 😛Diggs 11, Cooks 10.8 számomra Evans pénze inkább tulfizetes volt.Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Mike Evans WR - 13.800.000$,/év lett akkor Hill hogy írna már alá 12-ért? 😀
tenorx
alatriste
tenorx
vassadi
Vagy másképp egy ez?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
És szerinted Hill Diggs és Cooks reális ~11 millióját vagy Evans túllőtt ~14 millióját használná tárgyalási alapként? 😛Diggs 11, Cooks 10.8 számomra Evans pénze inkább tulfizetes volt.Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Mike Evans WR - 13.800.000$,/év lett akkor Hill hogy írna már alá 12-ért? 😀
tenorx
alatriste
tenorx
több mint 5 éve
Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Itt már CJ Mosley -hoz kell mérni a dolgokat 😀
tenorx
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Hát az Evans - Diggs - Cooks sorból 1mp-et se gondolkodnék melyiket választanám. Ahogy ha bekerül a képletbe Hill se kerülne sokba hogy melyik mellé állítanám oda.Diggs 11, Cooks 10.8 számomra Evans pénze inkább tulfizetes volt.Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Mike Evans WR - 13.800.000$,/év lett akkor Hill hogy írna már alá 12-ért? 😀
tenorx
alatriste
tenorx
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Diggs 11, Cooks 10.8 számomra Evans pénze inkább tulfizetes volt.Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Mike Evans WR - 13.800.000$,/év lett akkor Hill hogy írna már alá 12-ért? 😀
tenorx
alatriste
több mint 5 éve
Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?Mike Evans WR - 13.800.000$,/év lett akkor Hill hogy írna már alá 12-ért? 😀
tenorx
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Bár rookie vagyok, de idölegesen át tudom venni én is 😊
több mint 5 éve
Bazdmeg tyreek hill nem fogadta el a 12 millió / évet?