GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Baszki, még senki se írta be, mennyi HoF arcot draftolt? 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jó reggelt!Még egyszer köszi a tegnap estét. Nagyon nagy élmény volt ez a draft. Izgalmas, néhol idegesítő, de remek szórakozás.
Amúgy azt hittem a trash talk az picit nagyobb lángon fog égni, de nem probléma, pont jó volt ez így.
több mint 6 éve
Annyi plusz info az ujaknak (ha esetleg atsiklottak volna felette) h tradelni 3. kor vegeig lehet csak.Illetve csak az éppen soron következő pickhez kapcsolódó cserét lehet végrehajtani, olyan nincs, hogy pl. 2/1-nél tartunk, és valaki bejelenti, hogy elcseréli az 5. körös pickjét egy jövő évi negyedikre. Az ilyen tradeket még a draft kezdetéig tessék nyélbe ütni, közben már nincs rá lehetőség.
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Annyi plusz info az ujaknak (ha esetleg atsiklottak volna felette) h tradelni 3. kor vegeig lehet csak.
több mint 6 éve
Udv. Draft kozben, jovo evi pickeket adnek ideiert. Akit erdekel majd keressen.

JT Daniels fan
több mint 6 éve
Najo, akkor en adok ket idei 4ik kort az egyik top11-es pickert... hamar ekkora tulkinalat vanÉn adok idei 3. kört, nehogy már olyan olcsóért adj tovább az 1/11-en, mint amit Spigo ajánl 😂😂
Spigo
több mint 6 éve
Najo, akkor en adok ket idei 4ik kort az egyik top11-es pickert... hamar ekkora tulkinalat van
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Top10 nem menő... 😀 1/11-re is meghallagtok ajánlatokat. 😀
több mint 6 éve
Tök jó ez a sorminta, hogy az 1/6 és 1/5 is bejelentkezett a trade-re. Ki ne maradjak:1/4 és 1/3-ra meghallgatok ajánlatokat 😁
több mint 6 éve
En kezelem ma a Chargers draftot, szoval 1/5ert is lehet jonni
több mint 6 éve
1/6-ért még mindig meghallgatok ajánlatokat.
több mint 6 éve
1/19-ről a draft alakulásától függően mozognék előre vagy hátra. A néhány helyes felmozgásért a 3/32-t adnám, lefelé pedig jövőévi pick érdekelne elsősorban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
1/22-ről hátrálnék 1/26 - 1/32-re.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Akinek esetleg egy jó no2 RB kell Devontae Booker vagy Jeremy Hill eladó. Olcsó fiatal WR Chester Rogers szinten. Ár megegyezés szerint 😉😊
több mint 6 éve
Újra minden téren naprakész az adminisztráció.Ha valaki még a draft előtt tradel, azt lehet nem tudom már beírni holnap estig, úgyhogy @somoskovig, @empty taxi, arra majd légyszi figyeljetek, hogy az esetleges ilyen cserék legyenek majd átvezetve legalább a trackerben, meg ha ez valami oknál fogva elmaradna, akkor a pickek gazdái is szóljanak draft közben, hogy "hé, nem ő jön, hanem én, mert még a draft előtt elcseréltük ezt a picket".
több mint 6 éve
A Los Angeles Rams is várja az érdeklődöket az 1/13-ra, 1/31-re, és 2/13-ra. 😊 Leginkább jövő évi pickben gondolkodnék.
több mint 6 éve
Hát pont a kontextus miatt 😉2/21-ről mennék feljebb annyiért, nem pedig teszem azt 1/20-ról 1/1-re. Vagy például, ha valakinek első kör legvégi pickje és WR needje van, annak simán jó üzlet lehet lemenni akár ennyiért is 2/21-re, ahol ebben a classban ugyanolyan kaliberű elkapót húzhat, mint az első kör végén, és kap még mellé egy harmadik körös picket. A kontextus hasznos dolog. 😉Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.Egy extra 3/17-tel fel tudsz mozogni 20-24 helyet? Az kemény 🙀🙀
vassadi
Paul43
vassadi
Ha valakinek az extra 3/17 megéri, hogy odaadjon egy első végit 2/21-ért akkor hajrà.
Egyébként meg wr szempontból sem mindegy, hogy második kör eleje vagy vége, de a marketinged nem rossz 😉
több mint 6 éve
2/21-ről mennék feljebb annyiért, nem pedig teszem azt 1/20-ról 1/1-re. Vagy például, ha valakinek első kör legvégi pickje és WR needje van, annak simán jó üzlet lehet lemenni akár ennyiért is 2/21-re, ahol ebben a classban ugyanolyan kaliberű elkapót húzhat, mint az első kör végén, és kap még mellé egy harmadik körös picket. A kontextus hasznos dolog. 😉Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.Egy extra 3/17-tel fel tudsz mozogni 20-24 helyet? Az kemény 🙀🙀
vassadi
Paul43
több mint 6 éve
Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.Egy extra 3/17-tel fel tudsz mozogni 20-24 helyet? Az kemény 🙀🙀
vassadi
több mint 6 éve
Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.
több mint 6 éve
Ingyen megmondom, hogy Quinnen Williams 😀Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
A draft trackert holnap este frissítem, és pótolom a maradék adminisztrációs hiányosságot is.
vassadi
Klaci79
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Az egyik idei 3. kör huszonX-edik pickemről szeretnék feljönni idei 2/10-2/20 közé. Amit a különbségért tudnék adni:
Idei 5. vagy 6. kör
Jövő évi 3. vagy 4. kör
Esetleg David Onyemata és/vagy Emmanuel Ogbah
Akit érdekel, a fentiekből rakjon össze egy ellenértéket és dobjon PM-et!
több mint 6 éve
Jah nem, a listádétt adok egy 2034-es 7. kört. De az idei 1/2-ért tartom a 2021/1-et 😁Amit Lacinak átküldtem, azon két név szerepel. Számításaim szerint az 1/2-es pickhez ennél több nem kell. 😊 Legközelebb 2/21-nél húzok, arra pedig már tuti jelen leszek. Szóval szerintem "enyhe" túlfizetés lenne egy 2021-es első kört adni azért a két fős listáért, ami Lacinál van, de ki ahogy gondolja. 😛Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
A draft trackert holnap este frissítem, és pótolom a maradék adminisztrációs hiányosságot is.
vassadi
Klaci79
Igor
Egyébként a teljes boardom 239 játékosnál állt meg.
vassadi
több mint 6 éve
Amit Lacinak átküldtem, azon két név szerepel. Számításaim szerint az 1/2-es pickhez ennél több nem kell. 😊 Legközelebb 2/21-nél húzok, arra pedig már tuti jelen leszek. Szóval szerintem "enyhe" túlfizetés lenne egy 2021-es első kört adni azért a két fős listáért, ami Lacinál van, de ki ahogy gondolja. 😛Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
Klaci79
Igor
Egyébként a teljes boardom 239 játékosnál állt meg.
több mint 6 éve
Amikor utoljára erről beszéltünk 300 volt...azt mondta végzett...de Ádi mit csinálna ha éppen nem "big boardot" 😀Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
Klaci79
Igor