GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Szerintem igazán stílusos lenne ha te vinnéd a Chargerst, de amennyiben szükséges én is be tudok segíteni.Hetek óta erről írtam, kétszer is, végre felébredtünk 😀Ha kell akkor interim mód én elterelgetem a csapatot egy low activity módon, amíg nem jön GM, ha kell a draftját is tudom vállalni.Necces. Mert se az RFA se az 1. kör UFA-n nem vett részt és vannak lyukak böven a rosteren.korábban már jelezte valaki, de akkor a Chargerst hagyjuk széthullani?Ez kezd égető lenni valóban.
kristof
kristóf17
Várunk rá vagy keresünk mást vagy átvegye valaki?
Paul43
alatriste
Szívesen átveszem én is időlegesen, pláne, ha már Chargers 😊 Ráadásul nem fogok már nagyon FA-zni sem, a Chargersnek meg hozni kell pár embert legálabb, hogy legyen vagy 45 ember a rosteren draftig.
Chargers LT
" class="embed">
több mint 5 éve
Hetek óta erről írtam, kétszer is, végre felébredtünk 😀Ha kell akkor interim mód én elterelgetem a csapatot egy low activity módon, amíg nem jön GM, ha kell a draftját is tudom vállalni.Necces. Mert se az RFA se az 1. kör UFA-n nem vett részt és vannak lyukak böven a rosteren.korábban már jelezte valaki, de akkor a Chargerst hagyjuk széthullani?Ez kezd égető lenni valóban.
kristof
kristóf17
Paul43
alatriste
Szívesen átveszem én is időlegesen, pláne, ha már Chargers 😊 Ráadásul nem fogok már nagyon FA-zni sem, a Chargersnek meg hozni kell pár embert legálabb, hogy legyen vagy 45 ember a rosteren draftig.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Ha kell akkor interim mód én elterelgetem a csapatot egy low activity módon, amíg nem jön GM, ha kell a draftját is tudom vállalni.Necces. Mert se az RFA se az 1. kör UFA-n nem vett részt és vannak lyukak böven a rosteren.korábban már jelezte valaki, de akkor a Chargerst hagyjuk széthullani?Ez kezd égető lenni valóban.
kristof
kristóf17
Paul43
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Necces. Mert se az RFA se az 1. kör UFA-n nem vett részt és vannak lyukak böven a rosteren.korábban már jelezte valaki, de akkor a Chargerst hagyjuk széthullani?Ez kezd égető lenni valóban.
kristof
kristóf17
több mint 5 éve
korábban már jelezte valaki, de akkor a Chargerst hagyjuk széthullani?Ez kezd égető lenni valóban.
kristof
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Leadtam én is a szavazatomat a draft időpontra, és úgy látom akkor el is dőlt, hogy marad a vasárnap.Igen, valóban. 23 szavazattal nyert a vasárnap. Le is lehetne venni esetleg és visszatenni a roster és a draft táblázatokat, ha szabad kérnem. 😊
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Leadtam én is a szavazatomat a draft időpontra, és úgy látom akkor el is dőlt, hogy marad a vasárnap.
több mint 5 éve
Paul43
557
Nagyon köszönöm 😊Az idei draft pick lista merre van? Felülröl eltünt és máshol nem találom.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P6hU3BmXLgcPlq7yMO5lj54qSwZTNCRIIk-MJMyBNks/edit#gid=0
Paul43
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Az idei draft pick lista merre van? Felülröl eltünt és máshol nem találom.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P6hU3BmXLgcPlq7yMO5lj54qSwZTNCRIIk-MJMyBNks/edit#gid=0
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Az idei draft pick lista merre van? Felülröl eltünt és máshol nem találom.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Már csak 4 szavazó hiányzik...de akkor ezek szerint a Chargersre hiába várnánk...
több mint 5 éve
Én is behúztam a 22-ét, de az az igazság, hogy a családdal 19.-én elutazunk és csak 23.-án érkezünk vissza. Szóval megpróbálom megoldani, de nem tartom kizártnak, hogy majd egy kis segítséget kérnék szépen.
" class="embed">
több mint 5 éve
ljambrik
601
OK, fair, így vagy úgy megoldom. Akkor csak annyi a kréséem, hogy ha holtverseny van, és nincs mechanizmus, hogy akkor mi van, akkor ne 22-e legyen. Kösz!Tud a kislányod 22-ig számolni / tudja melyik nap született? 😉Behúztam 22-e hétfőt is részemről, ha 8kor kezdenénk aznap, akkor okés mégis.Úgy látom egyenlőre a 22-e hétfő nem játszik. Ha esetleg mégis beelőzne, és lehet óhaj-sóhaj, akkor azt kérném, hogy 22-e semmiképp se legyen, mert aznap van a kisebbik lányom születésnapja, és lenne egy hosszan tartó mosolyszünet ha esetleg korábban kéne befejeznem azt a napot a családdal, valószínűleg be sem vállalnám, max rábíznám egy proxyra. Köszi előre is!
Beki
ljambrik
| nyilván vicc... |
Igazából a probléma az lesz (az újak kedvéért írom) hogy reálisan nézve ígyis-úgyis max 25-27 embernek lesz jó a legjobb nap, valakiknek mindenképp rossz lesz az időpont.. és ilyenkor nincs mit tenni, de logikus úgy választani hogy demokratikus alapon, a legkevesebb ember járjon pórul - függetlenül attól, hogy ki milyen okból nem ér rá...
Előre szólok h senki nem sértődjön...
Igor
több mint 5 éve
Tud a kislányod 22-ig számolni / tudja melyik nap született? 😉Behúztam 22-e hétfőt is részemről, ha 8kor kezdenénk aznap, akkor okés mégis.Úgy látom egyenlőre a 22-e hétfő nem játszik. Ha esetleg mégis beelőzne, és lehet óhaj-sóhaj, akkor azt kérném, hogy 22-e semmiképp se legyen, mert aznap van a kisebbik lányom születésnapja, és lenne egy hosszan tartó mosolyszünet ha esetleg korábban kéne befejeznem azt a napot a családdal, valószínűleg be sem vállalnám, max rábíznám egy proxyra. Köszi előre is!
Beki
ljambrik
| nyilván vicc... |
Igazából a probléma az lesz (az újak kedvéért írom) hogy reálisan nézve ígyis-úgyis max 25-27 embernek lesz jó a legjobb nap, valakiknek mindenképp rossz lesz az időpont.. és ilyenkor nincs mit tenni, de logikus úgy választani hogy demokratikus alapon, a legkevesebb ember járjon pórul - függetlenül attól, hogy ki milyen okból nem ér rá...
Előre szólok h senki nem sértődjön...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mikor behúztam még pont egyenlő volt vasárnappal, de látom azóta érkeztek szavazatok. 😀Behúztam 22-e hétfőt is részemről, ha 8kor kezdenénk aznap, akkor okés mégis.Úgy látom egyenlőre a 22-e hétfő nem játszik. Ha esetleg mégis beelőzne, és lehet óhaj-sóhaj, akkor azt kérném, hogy 22-e semmiképp se legyen, mert aznap van a kisebbik lányom születésnapja, és lenne egy hosszan tartó mosolyszünet ha esetleg korábban kéne befejeznem azt a napot a családdal, valószínűleg be sem vállalnám, max rábíznám egy proxyra. Köszi előre is!
Beki
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Behúztam 22-e hétfőt is részemről, ha 8kor kezdenénk aznap, akkor okés mégis.Úgy látom egyenlőre a 22-e hétfő nem játszik. Ha esetleg mégis beelőzne, és lehet óhaj-sóhaj, akkor azt kérném, hogy 22-e semmiképp se legyen, mert aznap van a kisebbik lányom születésnapja, és lenne egy hosszan tartó mosolyszünet ha esetleg korábban kéne befejeznem azt a napot a családdal, valószínűleg be sem vállalnám, max rábíznám egy proxyra. Köszi előre is!
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Behúztam 22-e hétfőt is részemről, ha 8kor kezdenénk aznap, akkor okés mégis.
több mint 5 éve
Módosult a keki, akinek DT depth kell, keressen bátran.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
korábban már jelezte valaki, de akkor a Chargerst hagyjuk széthullani?
több mint 5 éve
braxa88
12 534
és minden top5s pick boooooKihagytad a legnépszerűbb lehetőséget: Bust lesz úgyis! 😀De egyébként nagyon jó móka!Este 7-8 körül szoktuk kezdeni és kb 3-4 óra a 7 kör.Új fiúként kérdezem, egy draft mennyi ideig tart? Este tartjuk vagy napközben?Ez működik?12 szavazatnál tartunk, de igyekszem itt tartani az első oldalon, hogy hamar meglegyünk, mert ha nem jó nekem az időpont, akkor valami szabit/cserét kell intéznem
doodle.com/poll/uwuki29eege4qf7h
Klaci79
Klaci79
ljambrik
alatriste
Olyan az egész, mint egy neveletlen osztály...néhányan folyamatosan írogatnak, minden pick vagy reach vagy steal vagy a 3. lehetőség, hogy volt már.
És közben vassadi a nevéhez méltó módon próbál fegyelmet tartani...😀
Klaci79
Chargers LT
😀
több mint 5 éve
Ugyanitt a fővárosban 1/4-ről hátrálnék 1/15 (1/12-1/18) környékére kb.Akinek jó lenne (sokaknak) Allen, Williams, Bush, stb írjon! 😊
több mint 5 éve
Kihagytad a legnépszerűbb lehetőséget: Bust lesz úgyis! 😀De egyébként nagyon jó móka!Este 7-8 körül szoktuk kezdeni és kb 3-4 óra a 7 kör.Új fiúként kérdezem, egy draft mennyi ideig tart? Este tartjuk vagy napközben?Ez működik?12 szavazatnál tartunk, de igyekszem itt tartani az első oldalon, hogy hamar meglegyünk, mert ha nem jó nekem az időpont, akkor valami szabit/cserét kell intéznem
Klaci79
Klaci79
ljambrik
alatriste
Olyan az egész, mint egy neveletlen osztály...néhányan folyamatosan írogatnak, minden pick vagy reach vagy steal vagy a 3. lehetőség, hogy volt már.
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
De egyébként nagyon jó móka!Este 7-8 körül szoktuk kezdeni és kb 3-4 óra a 7 kör.Új fiúként kérdezem, egy draft mennyi ideig tart? Este tartjuk vagy napközben?Ez működik?12 szavazatnál tartunk, de igyekszem itt tartani az első oldalon, hogy hamar meglegyünk, mert ha nem jó nekem az időpont, akkor valami szabit/cserét kell intéznem
Klaci79
Klaci79
ljambrik
alatriste
több mint 5 éve
Ez volt a lényeg, igen 😀Ha csak egy ember fog hiányozni a doodleból, geciboldog leszek 😊Én nem szavazok, ha 8-kor vagy utána kezdünk minden napot meg tudok oldani.Ilyenkor szerintem könyebb, ha szavazol, és beírod az összes napot, mert akkor nincs confusion abból, hogy ezt leírtad, de a választásnál már valahol a 3. oldal alján lesz a comment, és egy ember hiányzik a doodleból.
gabokocka
tenorx
gabokocka
Mindenesetre kitöltöttem neked az összes lehetséges időponttal.
több mint 5 éve
Ha csak egy ember fog hiányozni a doodleból, geciboldog leszek 😊Én nem szavazok, ha 8-kor vagy utána kezdünk minden napot meg tudok oldani.Ilyenkor szerintem könyebb, ha szavazol, és beírod az összes napot, mert akkor nincs confusion abból, hogy ezt leírtad, de a választásnál már valahol a 3. oldal alján lesz a comment, és egy ember hiányzik a doodleból.
gabokocka
tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.