GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Paul43
557
Mivel a hétvége elmúlt, de nem volt nagy a tülekedés, megcsináltam én a kalkulátort. 😊 (Igen, ezt kell magadra venni, Igor 😊).Kértem hozzáférési jogsit mert nekem nincs.
docs.google.com/spreadsheets/d/1HHFrpuKDbbDn7xB_JRpaOJgLpdga6GaiyKvCKM1ZBNQ/edit#gid=419929622
Remélem, működik benne minden, azért teszteljétek le.
Értelemszerűen a sárga cellákat kell felülírni benne.
somoskovig
több mint 5 éve
Mivel a hétvége elmúlt, de nem volt nagy a tülekedés, megcsináltam én a kalkulátort. 😊 (Igen, ezt kell magadra venni, Igor 😊).docs.google.com/spreadsheets/d/1HHFrpuKDbbDn7xB_JRpaOJgLpdga6GaiyKvCKM1ZBNQ/edit#gid=419929622
Remélem, működik benne minden, azért teszteljétek le.
Értelemszerűen a sárga cellákat kell felülírni benne.
Szerkesztette: somoskovig
több mint 5 éve
HmBő 3 millával.Nálam mennyivel ment fölé Clowney?Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig
alatriste
somoskovig
Tavaly reklamáltam a túlárazás miatt idén majd jövök mert nem értékeli megfelelően az embereimet a társaság? 😀
Amúgy eredmény szempontjából erre számítottam, mármint h ezekkel az ajánlatokkal Slay, Lang és Clowney alá fog írni míg a másik kettő 2. körre csúszik.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na pasztmek, akkor többre tartottam sokkal őt. 😀Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig
több mint 5 éve
Bő 3 millával.Nálam mennyivel ment fölé Clowney?Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig
alatriste
több mint 5 éve
Nálam mennyivel ment fölé Clowney?Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
több mint 5 éve
braxa88
12 534
friss keki, Nevin Lawson nagyon alacsony fizus IRL évek óta kezdő CB eladó.több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀
több mint 5 éve
Nem mondtam hogy jó vagy rossz, ténymegállapítottam 😀Én a tavalyi összegekből indultam ki (mindhárom emberre kértem ajánlatot tavaly is), és az akkori 95% kerekítve most 2 újra és 1 nemnyertet eredményezett.
Nem baj ez, majd a piacról szedek olcsóbb arcokat, inkább mint full közepes játékosoknak odatolni a cap közel egyhatodát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Kicsit megszaladtak az árak...Ha a 2. körben mindenki megadja, amit kell, akkor így is a versenyzők több, mint fele hosszabbít, 103 játékosból 33 már aláírt, 23 újrázik, illetve volt vagy 10, aki nem is kapott ajánlatot végül.
Villanueva tag+trade kombóban vihető. Ugyanúgy Winston is ötödik éves opcióval.
gabokocka
több mint 5 éve
Kicsit megszaladtak az árak...Villanueva tag+trade kombóban vihető. Ugyanúgy Winston is ötödik éves opcióval.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
seahawks?
több mint 5 éve
Nincs mit. Szívesen! 🙂Ok köszi az infót 👍Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?Ha jól emlékszem holnap estig van határidő a hosszabbítási ajánlatok leadására, szóval szerintem utána.
Paul43
Gergőke
Paul43
" class="embed">
több mint 5 éve
Paul43
557
Ok köszi az infót 👍Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?Ha jól emlékszem holnap estig van határidő a hosszabbítási ajánlatok leadására, szóval szerintem utána.
Paul43
Gergőke
több mint 5 éve
Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?Ha jól emlékszem holnap estig van határidő a hosszabbítási ajánlatok leadására, szóval szerintem utána.
Paul43
" class="embed">
több mint 5 éve
Paul43
557
Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?
több mint 5 éve
ja okés kösziaz updated minimum szerződés feltételeket hol találom ?A szabálykönyvben.
Heisman Trophy
vassadi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
vassadi
15 617
az updated minimum szerződés feltételeket hol találom ?A szabálykönyvben.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
az updated minimum szerződés feltételeket hol találom ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Nem szeretném, ha úgy járnánk, hogy szépen lassan leépülget egy gazdátlan csapat, úgyhogy amíg nem találunk új GM-et a Cowboys élére, addig én fogok minimális "életben tartó" intézkedéseket (ötödik éves opciók lehívása, szerződéshosszabbítások, stb.) tenni a csapatnál.
több mint 5 éve
Xavien Howard megfelelő ajánlat ellenében vihető a sivatagból!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Brandon Scherff (OG) eladó.