GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Pont ezt akartam írni, hogy ez a harmadik körös kompenzáció max. akkor biztos, ha megkötöd a saját kezed, és a szabadügynök-piacon csak olyan játékoshoz nyúlsz, akit más vágott ki, olyanhoz nem, aki UFA-ként távozott, a'la Ozzie Newsome.De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?Igazából szerintem ez a valid argument erre a trade-re, de még nem tudom hogy fog kinézni a free agency-m, és nem vagyok benne biztos, hogy kapnék kompenzációt.
Ha nem cseréled el, kapsz érte egy harmadik körös komp picket...
gabokocka
tenorx
több mint 5 éve
De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?Igazából szerintem ez a valid argument erre a trade-re, de még nem tudom hogy fog kinézni a free agency-m, és nem vagyok benne biztos, hogy kapnék kompenzációt.
gabokocka
több mint 5 éve
braxa88
12 534
De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?főleg hogy 2020as az a 5.kör
gabokocka
több mint 5 éve
De miért jobb idén egy ötödik kör, mint egy jövő évi harmadik kör?Ha nem cseréled el, kapsz érte egy harmadik körös komp picket...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
itt is megérte a tag pénzt 😊
több mint 5 éve
Ki ez a srác? Mert a neve nagyon hasonlít arra a srácra aki 3 éve hoz 2 számjegyű sacket, még csak 25 éves és IRL tag-elni fogják mert megéri a tag pénzt.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
braxa88
12 534
azigen
több mint 5 éve
Friss a Kekim: bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1748204
több mint 5 éve
Bár nem tettem piacra, de többen is érdeklődnek AB iránt, így "meghallgatok" ajánlatokat rá még, ha lesz. Nem feltétlenül akarom eladni, hiszen most lesz nagyon faja a fizuja 3 évig, de akit érdekel írjon korrekt ajánlattal 😊Ha már IRL is távozni fog a Steelersből, talán itt is vált.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Friss a KeKI Atlantában, Adam Thielen elit WR is elérhető.több mint 5 éve
vassadi
15 617
Továbbra is várom egy lelkes önkéntes jelentkezését, aki beárazná csak a rózik játékosait. 😊
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Határidőig még lehet, persze.Egy emlékeztető azoknak, akik még nem nyilatkoztak szerződéshosszabbítás ügyben, hogy erre már csak holnap estig van lehetőségModositani lehet meg leadott listan?
vassadi
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Egy emlékeztető azoknak, akik még nem nyilatkoztak szerződéshosszabbítás ügyben, hogy erre már csak holnap estig van lehetőségModositani lehet meg leadott listan?
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Matthews jogos, elnéztem, hogy tavaly szerződtettem.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
köszi Farky az eddigieketJutányos áron eladó: Rex Burkhead, Danny Trevathan
JT Daniels fan
több mint 5 éve
Sziasztok, sajnos úgy alakult, hogy mégsem tudok maradni a játékban, úgyhogy átadom másnak a csapatot. Köszi ezt a jó pár évet mindenkinek és sok sikert! 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 5 éve
Arizona is frissítettStafford is eladó lehet
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Titans Keki is frissült. kiemelésre került néhány jobb játékos, akik fizujuk miatt ingyen mehetnek, ha valakinek van rá space.
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Frissült KeKi Cincinattiben is.bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1628817
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Ha valaki 10+ sackes DT-t keres rookie contracttal, Jarran Reed 1. körért vihető. Az ár enyhén alkuképes.