GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Hülye kérdés. Akinek eddig vetmin volt a fizuja annak automatikusan lecsökken az új minimumra, vagy marad a régi?Marad a régi.
gabokocka
több mint 5 éve
RFA-tendereket lehet már osztani?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Paul43
557
Legyen inkább a South Dakota Coyotes. Hagyjuk már a States-et. Októberben voltam a Coyotes-nál egy hetet. Nagyon komoly volt.Nyilvánvalóan benne vannak a 2/5 pontban... máskülönben nehéz lenne South Dakotát bármi fölé rangsorolni, illetve az is meglepő lenne, ND hogyan kerül a dobogóra a két hölgy ellenében.Igor's Dakota RankingsHiányolom North Dakota State és a South Dakota State futballcsapatait a listáról.
1) Johnson
2) North | (az állam, nem a motorversenyző) |
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Igor
iktriad
Igor
több mint 5 éve
Hülye kérdés. Akinek eddig vetmin volt a fizuja annak automatikusan lecsökken az új minimumra, vagy marad a régi?
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@vassadi waiver topicban javítsam az összegeket, vagy szimplán töröljem azokat? 😀
több mint 5 éve
vassadi
15 617
hova kell leadni a szerődéshosszabbításos listát pontosan? nem találom...Nekem küldd PM-ben.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
hova kell leadni a szerődéshosszabbításos listát pontosan? nem találom...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kétségkívül..... szerintem C= 75%-kal működne elég jól/flexibilisen. Ez azt is jelenti, hogy B>75%, ami szerintem oké, lásd lentebbEgy gyors közérdekű közlemény...A C) ponton kell lazítani, és meg van oldva.
3 éves szerződés
A) 3-évesnél évi max: az éves átlag 130 %-a
B) 3-évesnél évi min: az éves átlag 70 %-a
C) 3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 70 %-a lehet
A C) pont miatt A)-nál a maximum valójában 120% (0.9X, 0.9X, 1.2X)
A C) pont miatt B)-nél a minimum valójában 90% (0.9X, 1.05X, 1.05X)
Látom megint hasracsapva lettek megállapítva, alapvető egyismeretlenes egyenlet és szélsőértékek ráapplikálása nélkül 😕
| tudom, szóltam volna korábban... fair enough, de nem gondoltam hogy ennyi át lesznek szabva |
A 4 ill 5 éveseknél nincs probléma, bár arányaiban a 4 éves is picit fura (pláne h 3 évesnél min 90% kell, 4 évesnél meg elég a min 65%), de azoknál lehet a szabályoknak megfelelő módon, flexibilisen mutyulni... i mean, szétosztani.
Igor
vassadi
1) 1 max + egyenletes min (0.85X, 0.85X, 1.3X)
2) 1 max + 1 min (0.75X, 0,95X, 1.3X)
3) 1 min + egyenletes max ( 0.75X, 1,125X, 1.125X)
Illetve ha valaki akar csavarni, az A-t is le lehet húzni 125%-ra, hogy szimmetrikus legyen, de igazából ezt nem érzem kritikus problémának.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Azt ne felejtsétek el, hogy a szerződéshosszabbítási listák leadására csak jövő szerdáig van mód, idén nem lesz második esély annak, aki lekési ezt a határidőt.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Egy gyors közérdekű közlemény...A C) ponton kell lazítani, és meg van oldva.
3 éves szerződés
Látom megint hasracsapva lettek megállapítva, alapvető egyismeretlenes egyenlet és szélsőértékek ráapplikálása nélkül 😕
| tudom, szóltam volna korábban... fair enough, de nem gondoltam hogy ennyi át lesznek szabva |
A 4 ill 5 éveseknél nincs probléma, bár arányaiban a 4 éves is picit fura (pláne h 3 évesnél min 90% kell, 4 évesnél meg elég a min 65%), de azoknál lehet a szabályoknak megfelelő módon, flexibilisen mutyulni... i mean, szétosztani.
Igor
több mint 5 éve
Nyilvánvalóan benne vannak a 2/5 pontban... máskülönben nehéz lenne South Dakotát bármi fölé rangsorolni, illetve az is meglepő lenne, ND hogyan kerül a dobogóra a két hölgy ellenében.Igor's Dakota RankingsHiányolom North Dakota State és a South Dakota State futballcsapatait a listáról.
1) Johnson
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Igor's Dakota RankingsHiányolom North Dakota State és a South Dakota State futballcsapatait a listáról.
1) Johnson
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Igor
több mint 5 éve
Igor's Dakota Rankings1) Johnson
3) (Blue) Richards
4) Fanning
5) South
6) Prescott
7) Közmondások
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Prescott az mi?????Itt most leraktam a láncot 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Egy gyors közérdekű közlemény...3 éves szerződés
több mint 5 éve
Paul43
557
JA nem, öt amúgy Sem 😀Matthias MrClutch MrEgyPerEgy MrMindenIntreJutEgyTD StaffordKi az a Matyi? De amúgy tényleg nem kellene. Pickek kellenek. Friss GM, nagytakaratítást rendez 😊Derek Carr még mindig elérhető. PFF kevesebb, mint 2 ponttal tette lejjebb a 2018-as teljesîtményét, mint Prescottét. Tegnap életbe lépett a 2019-es évre a 19.9 millás fizuja a Raidersnél, így tuti kezdő marad vagy elcserélik kezdőnek (fog játszani és jól is).Egy TAG-elt Matyi úgy se kéne érte neked, pedig egy pillanatig el is gondolkoztam. 😊
A játékban csak 16.8M/év a fizuja a következő 3 évre.
Olcsóbban vihető, mint Prescott 😁 Egy idei első kör és egy második vagy pár hátsóbb körös pick.
Paul43
alatriste
Paul43
De így, hogy leirom már nem is akarom eladni! 😀
alatriste
több mint 5 éve
Matthias MrClutch MrEgyPerEgy MrMindenIntreJutEgyTD StaffordKi az a Matyi? De amúgy tényleg nem kellene. Pickek kellenek. Friss GM, nagytakaratítást rendez 😊Derek Carr még mindig elérhető. PFF kevesebb, mint 2 ponttal tette lejjebb a 2018-as teljesîtményét, mint Prescottét. Tegnap életbe lépett a 2019-es évre a 19.9 millás fizuja a Raidersnél, így tuti kezdő marad vagy elcserélik kezdőnek (fog játszani és jól is).Egy TAG-elt Matyi úgy se kéne érte neked, pedig egy pillanatig el is gondolkoztam. 😊
Olcsóbban vihető, mint Prescott 😁 Egy idei első kör és egy második vagy pár hátsóbb körös pick.
Paul43
alatriste
Paul43
De így, hogy leirom már nem is akarom eladni! 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Ki az a Matyi? De amúgy tényleg nem kellene. Pickek kellenek. Friss GM, nagytakaratítást rendez 😊Derek Carr még mindig elérhető. PFF kevesebb, mint 2 ponttal tette lejjebb a 2018-as teljesîtményét, mint Prescottét. Tegnap életbe lépett a 2019-es évre a 19.9 millás fizuja a Raidersnél, így tuti kezdő marad vagy elcserélik kezdőnek (fog játszani és jól is).Egy TAG-elt Matyi úgy se kéne érte neked, pedig egy pillanatig el is gondolkoztam. 😊
Paul43
alatriste
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
írtam rendes kekít ha már így pörög a piac.
több mint 5 éve
Derek Carr még mindig elérhető. PFF kevesebb, mint 2 ponttal tette lejjebb a 2018-as teljesîtményét, mint Prescottét. Tegnap életbe lépett a 2019-es évre a 19.9 millás fizuja a Raidersnél, így tuti kezdő marad vagy elcserélik kezdőnek (fog játszani és jól is).Egy TAG-elt Matyi úgy se kéne érte neked, pedig egy pillanatig el is gondolkoztam. 😊
Paul43
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Derek Carr még mindig elérhető. PFF kevesebb, mint 2 ponttal tette lejjebb a 2018-as teljesîtményét, mint Prescottét. Tegnap életbe lépett a 2019-es évre a 19.9 millás fizuja a Raidersnél, így tuti kezdő marad vagy elcserélik kezdőnek (fog játszani és jól is). A játékban csak 16.8M/év a fizuja a következő 3 évre.
több mint 5 éve
Akinek kell egy jó, de drága szerződésű kicker, viheti Hauschka-t 2020-as 7. körért. 😊
több mint 5 éve
braxa88
12 534
ezért akciósPMben jöhetnek az ajánlatok:Minden vágyam egy motiválatlan, visszavonulást pedzegető TE 😀
braxa88
tenorx
több mint 5 éve
PMben jöhetnek az ajánlatok:Minden vágyam egy motiválatlan, visszavonulást pedzegető TE 😀
braxa88