GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Ez esetben visszavonható még a tag?Hát ha még nem tradelted el.. töröld ki a hsz-t 😊
Rataxes
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ez esetben visszavonható még a tag?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Ez így van, ezért vannak a határidők a fr. tagnél ennyire kitolva..Hmm, kiestem a gyakorlatból, most lehet elcsesztem 😀szerintem az utóbbi, tavaly nem sikerült hosszabbítanom Tony Jeffersonnal, utána tageltem
Akinek franchise taget adok, azzal még tudok hosszabbítani? Vagy fordítva kellett volna? Ha nem megy a hosszabbítás, akkor tagelni?
Rataxes
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Várom azért a szabályalkotók állásfoglalását is 😀Ugyanitt új a trade block, Lawrence is mehet taggel:
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1747998
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Hmm, kiestem a gyakorlatból, most lehet elcsesztem 😀szerintem az utóbbi, tavaly nem sikerült hosszabbítanom Tony Jeffersonnal, utána tageltem
Akinek franchise taget adok, azzal még tudok hosszabbítani? Vagy fordítva kellett volna? Ha nem megy a hosszabbítás, akkor tagelni?
Rataxes
több mint 6 éve
Hmm, kiestem a gyakorlatból, most lehet elcsesztem 😀Akinek franchise taget adok, azzal még tudok hosszabbítani? Vagy fordítva kellett volna? Ha nem megy a hosszabbítás, akkor tagelni?
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617Átlagos LT és bármilyen kezdő LB érdekel. 😀
több mint 6 éve
Darrelle Revis 6. körért vihető, ha valaki egy kis antikra vágyik.
több mint 6 éve
Új keki, ahol egy csomó kezdőt/volt kezdőt listázok, akiktől megválnék. bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1744669
több mint 6 éve
vassadi
15 617
A KeKi Ki része nálam is frissítve, többek között Julius Thomas vihető apróért:több mint 6 éve
Na ok, de pont az ilyenek miatt legalább 2 éven át lehessen tagelni, mint IRL...nem kell állandóan.Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Azért van hogy ne lehessen állandóan tagelni, lásd Bell és Cousins se happy miatta. Itt nincs a játékosoknak ugymond szava.
Illetve az előző taget nem én tettem rá, akk nem is tehetem rá, mint Jets GM 1. alkalommal?
Beki
braxa88
Az meg, hogy a playa miat akar, le van szarva 😀 Én vagyok a GM...adom a nagy lóvét, szal kussoljon és játszon. 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ejj, a fenébe, akk somosnak nem lesz új CB1-je. 😀Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Azért van hogy ne lehessen állandóan tagelni, lásd Bell és Cousins se happy miatta. Itt nincs a játékosoknak ugymond szava.
Illetve az előző taget nem én tettem rá, akk nem is tehetem rá, mint Jets GM 1. alkalommal?
Beki
braxa88
@vassadi: törölhetem a Bouye-al kapcsolatos fr tages és trades hsz-eket megfelelő topicokból?
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Azért van hogy ne lehessen állandóan tagelni, lásd Bell és Cousins se happy miatta. Itt nincs a játékosoknak ugymond szava.
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Srácok ez milyen hülye szabály h ugyanarra a játékosra nem lehet fr taget egymást követő 2 évben? Nem azért van az fr tag h én döntsem el a sorsát?Illetve az előző taget nem én tettem rá, akk nem is tehetem rá, mint Jets GM 1. alkalommal?
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Roster fájl:docs.google.com/spreadsheets/d/1iXPz1ghdrasQpwMMirxvIocls1DvmevMBBkFFkFkfvw/edit?usp=sharing
Draft tracker:
docs.google.com/spreadsheets/d/1P6hU3BmXLgcPlq7yMO5lj54qSwZTNCRIIk-MJMyBNks/edit?usp=sharing
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Már pedig vassadi megcsinálta a 7 körös trackert... 😀Nem...az idei 4/27?...csak így írtam be, mert nem találtam 7 körös trackert.Chargers LTa Brees trade-nél a 2018/4 (WAS) amúgy 2019/4 (WAS) akart lenni, nem? 😊
Löfli
Chargers LT
docs.google.com/spreadsheets/d/1CTNc7lF5vzrw8C6o3jIegPrOrrjM3wxkPVFB5Sf8osU/edit#gid=0
több mint 6 éve
Nem...az idei 4/27?...csak így írtam be, mert nem találtam 7 körös trackert.Chargers LTa Brees trade-nél a 2018/4 (WAS) amúgy 2019/4 (WAS) akart lenni, nem? 😊
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Chargers LTa Brees trade-nél a 2018/4 (WAS) amúgy 2019/4 (WAS) akart lenni, nem? 😊
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nem, nem tudom beszorítani, mert napi 4 órákat alszom. Se időm, se energiám erre. A minimális szabadidőmet pedig biztos nem a GM Game-re fordítom, az a prioritási sorrendem legvégén sincs jelenleg.Mondjuk amíg ezt a két hozzászólást megírtad, ahelyett pont végigpörgethetted volna egyszer a rosteredet és írhattál volna hat nevet, két percnél nem több az egész. 😊
Ez esetben egyikkel sem élek.
Soldados
több mint 6 éve
Nem, nem tudom beszorítani, mert napi 4 órákat alszom. Se időm, se energiám erre. A minimális szabadidőmet pedig biztos nem a GM Game-re fordítom, az a prioritási sorrendem legvégén sincs jelenleg.Ez esetben egyikkel sem élek.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Köszi, magam is hasonlóan gondolkodtam 😊Fizu 1Mondjuk egy liga top 5 belső pass rusher esetén azért nem vagyok biztos benne, hogy a CB ennyivel fontosabb poszt.
Cb >>> DT 2
White > Jarrett 3 (bar ez lehet szubjektív, itt mas vélemény is lehetséges)
Mindegy, több is veszett Mohácsnál. 😊
alatriste
somoskovig
" class="embed">
több mint 6 éve
Fizu 1Mondjuk egy liga top 5 belső pass rusher esetén azért nem vagyok biztos benne, hogy a CB ennyivel fontosabb poszt.
Cb >>> DT 2
White > Jarrett 3 (bar ez lehet szubjektív, itt mas vélemény is lehetséges)
Mindegy, több is veszett Mohácsnál. 😊
alatriste