GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
braxa88
12 534
most akkor ezzel mivan?Nézegettem a rostert és ha jol látom, osztozunk a special teamen Braxával (Franks és Vogel), kihez tartoznak ők valojában?Vogel:
adam8
bowl.hu/forum/manager-jatek/free-agent-licit/1636559
Franks: Andrew Franks, K 656 666 / 3év - Seahawks - 04.13. 21:28
erről nincs linkem
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Maradnék rózi
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
óh, ez nekem is teljesen kimaradt...😕
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
én is most küldtem, mert tökre elfelejtettem, a nagyobb határidők előtt 24 órával lehetne figyelmeztetést írni?
több mint 6 éve
Még nem küldtem hosszabbítós listát, de szeretnék csak még nem kerültem géphez. Ennyi csúszás belefér?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Bar nem voltam valami nepszeru, ha felkernek, termeszetesen elfogadom ezt a megtiszteltetest. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
marad
több mint 6 éve
vassadi
15 617
A Google doc-os draft trackerben a színek azt jelzik, hogy adott pick hányszor volt tradelve ebben a GM szezonban - citromsárga, ha egyszer, narancssárga, ha kétszer, piros, ha háromszor és ezáltal többet már nem cserélhető.
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Sean Lee tovabbra sem mozdithatatlan, ha erdekel valakit😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Tyű Spigo 😀 gg
több mint 6 éve
Igen-igen és bocsánat, mert már írtátok előttem, de megint nem voltam elég körültekintő 😊
több mint 6 éve
Az lehetséges, hogy Jacob Hollister, TE, ott van a WAS és az ATL rosterén is és ugyanaz a két személy?Az Atlanta draftolta, de bent maradt az UDFA-k között, onnan meg én vittem 😊
kristóf17
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Az lehetséges, hogy Jacob Hollister, TE, ott van a WAS és az ATL rosterén is és ugyanaz a két személy?
kristóf17
Javítom majd a roster fájlt ennek megfelelően.
több mint 6 éve
Az lehetséges, hogy Jacob Hollister, TE, ott van a WAS és az ATL rosterén is és ugyanaz a két személy?
több mint 6 éve
Ryan Schraedert lehet, hogy eltradelném megfelelő ajánlat esetén. Várom a jelentkezőket!😊
több mint 6 éve
Lehet volt már róla szó, de a komp draftpickek kiosztása mikorra várható majd?
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Oh shit. Ez a szabály amúgy nagyon életidegen. Kirk, Trumaine...Up to date-elt keki.Calais Campbellt az előző szezonban is tagelted, szal őt még 1x nem lehet.
Több sztár játékos is eladó még.
- Amari Cooper, Calais Campbell, Devin McCourty, (Xavien Howard)
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449405
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Up to date-elt keki.Calais Campbellt az előző szezonban is tagelted, szal őt még 1x nem lehet.
Több sztár játékos is eladó még.
- Amari Cooper, Calais Campbell, Devin McCourty, (Xavien Howard)
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449405
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
és főképp vigyázzanak az S-betűvel kezdődő userekkel, akik közt nem egy igencsak lehúzós GM akad.. mármint a régiek közül, feltételezem Spigo (még) nem az. 😊de az 😊
Igor
JT Daniels fan
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Evidens, de azért rákérdezek itt is így van-e.Igen
A Buffalo által TAG-elt Frederick-el szeretnék majd hosszabbítani. Ennek sikerességétől függetlenül ha az eredetileg is saját játékosaim közül valakivel nem sikerül majd a megállapodás, arra a játékosra hosszabbítások után (de még márc 1 előtt) tehetem a saját TAG-em ugye?
alatriste
több mint 6 éve
Evidens, de azért rákérdezek itt is így van-e. A Buffalo által TAG-elt Frederick-el szeretnék majd hosszabbítani. Ennek sikerességétől függetlenül ha az eredetileg is saját játékosaim közül valakivel nem sikerül majd a megállapodás, arra a játékosra hosszabbítások után (de még márc 1 előtt) tehetem a saját TAG-em ugye?
Liverpool Fc