NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Tim Williams is vihető, bár jelzem, attól még, hogy újoncként nem All-Pro szezont hozott, nem szándékozom apróért eladni, csak normális ellenértékért. Főleg off-ball linebacker, corner, vagy pick érdekelne.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
rózitársak mi van már?
több mint 6 éve
Aqib Talib még mindig elérhető!UPDATE: aki középső körös picknél többet ad érte viheti
több mint 6 éve
Miért ne lehetne ellenőrizni, megvan még a 17-es file is, meg vissza lehet követni a tranzakciókat? Szerintem, ha valaki nem ért egyet a számmal, akkor szól/utánanéz maga.. ez eddig is így volt.Rájöttem, én cap fölött voltam. mert elkúrtam valamit én hibám.Akkor számoljátok ki légyszi, hogy úgy mennyi az annyi, meg más is akinek ilyen gondja van, aztán akkor módosítva lesz a carryover.Tényleg! Gondolom akkor énis, emiatt voltam a cap felettCsak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
Szerk.: egészen pontosan 24.320 dolcsival voltam alatta.
gabokocka
vassadi
gabokocka
braxa88
vassadi
nekem alapvetően az a gondom, hogy nem lett ellenőrizve egy roster se. nem tudtam kijavítani gyökérségemet.
mindegy, most annyival lesz kisebb a capem
braxa88
És ha esetleg, azt is tudja bizonyítani, hogy szisztematikusan szar (mondjuk 3-4 roster alapján), akkor vissza lehet azt is javítani.
Ez egy darab cella a 18-as fileban.
Így is az, hogy Ádi ellenőriz mindent (pl. a capbüntiket, amit az emberek 2/3-a állandóan elront cutoknál), ez nem megoldás.
Ha lesz 6-8 ember, mindenki vállal egy feladatot, és fixen ellenőrzi azt (heti/kétheti gyakorisággal mondjuk, offszezonban meg nem/adott esetben mikor kell), akkor működhet a dolog.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Rájöttem, én cap fölött voltam. mert elkúrtam valamit én hibám.Akkor számoljátok ki légyszi, hogy úgy mennyi az annyi, meg más is akinek ilyen gondja van, aztán akkor módosítva lesz a carryover.Tényleg! Gondolom akkor énis, emiatt voltam a cap felettCsak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
vassadi
gabokocka
braxa88
vassadi
nekem alapvetően az a gondom, hogy nem lett ellenőrizve egy roster se. nem tudtam kijavítani gyökérségemet.
mindegy, most annyival lesz kisebb a capem
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Akkor számoljátok ki légyszi, hogy úgy mennyi az annyi, meg más is akinek ilyen gondja van, aztán akkor módosítva lesz a carryover.Tényleg! Gondolom akkor énis, emiatt voltam a cap felettCsak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
vassadi
gabokocka
braxa88
több mint 6 éve
És a szabálykönyben is az 53-as roster top 51 fizuja szerepel, a PS tagok fizetése nem számít.Tényleg! Gondolom akkor énis, emiatt voltam a cap felettCsak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
vassadi
gabokocka
braxa88
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Azért Te ennél jóval többel mentél cap fölé, nem? 😊Tényleg! Gondolom akkor énis, emiatt voltam a cap felettCsak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
vassadi
gabokocka
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Tényleg! Gondolom akkor énis, emiatt voltam a cap felettCsak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
vassadi
gabokocka
több mint 6 éve
És valóban. 😊@somoskovig A tavalyi szerződéshosszabbításos táblázatot közzé tudnád tenni?Nincs ott a hosszabbitasoknal? Én ott láttam hasonlót.
vassadi
Klaci79
Rosenhaus táblázat 2017:
drive.google.com/file/d/0B5ik4PUg75-ReVJuVkVlRUtWdDg/view?usp=sharing
Somosnak ezúton is köszönet az adminisztrációért.
vassadi
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
@somoskovig A tavalyi szerződéshosszabbításos táblázatot közzé tudnád tenni?Nincs ott a hosszabbitasoknal? Én ott láttam hasonlót.
vassadi
több mint 6 éve
Csak abban sztem benne vannak a PS emberek, akiknek adott esetben magasabb a fizetése, mint a rosteren levőké. Ami a top51et figyelembe véve nem mindegy.A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
@somoskovig A tavalyi szerződéshosszabbításos táblázatot közzé tudnád tenni?
több mint 6 éve
vassadi
15 617
A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.A 2017-es roster fájlban lévő számokat vettem alapul, és aszerint cap limit felett voltál.
gabokocka
több mint 6 éve
A carryovert nézzük már át csapatonként, mert én tutira a cap alatt voltam, mégis minuszt hozok magammal. Vmi tuti nem jó.Szerk.: egészen pontosan 24.320 dolcsival voltam alatta.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 6 éve
Akkor jól értem, hogy a tageket nem március 1-ig kell kiosztani?Jól érted, reményeim szerint kb. március 8-ra lezárul a hosszabbítások kihirdetése, 2. körös ajánlatok, stb., és utána lesz rá 1-2 nap még szerintem.
Spigo
BTW, kiment a tábla, munkába állt a Rosenhaus-bizottság. 😊
több mint 6 éve
Akkor jól értem, hogy a tageket nem március 1-ig kell kiosztani?
több mint 6 éve
Bocsi, kicsit megcsúsztam, ma megleszSzerintem még nem ment senkinek...inkább elkezdtem sajátba, aztán ha kész Somos bemásolom az övébe, mert azt hittem már lemaradtam 😊Holnap küldöm a táblázatot.én kimaradtam, vagy még nem küldted senkinek se?
somoskovig
braxa88
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerintem még nem ment senkinek...inkább elkezdtem sajátba, aztán ha kész Somos bemásolom az övébe, mert azt hittem már lemaradtam 😊Holnap küldöm a táblázatot.én kimaradtam, vagy még nem küldted senkinek se?
somoskovig
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Holnap küldöm a táblázatot.én kimaradtam, vagy még nem küldted senkinek se?
somoskovig
több mint 6 éve
A hétvégén megcsinálom a comp pickeket... az árazást pedig megpróbálom a héten vmelyik este (ma este lehet nem jó, talán holnap?)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)