NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Hát ha 9.5m az igénye még ha Frederickről is van szó akkor én kérek elnézést. Az az ár erősen túl van tolva. Ikt jóval többet adott mint egy Lindernek kellett volna. Kis híján annyi mint amit IRL kap Linder miközben itt csak 70% a cap.Tehát ha most Landry majd IRL aláír 15 milláért évente, akkor OBJ új szerződése nem lesz ennél nagyobb, mert hát Landry túl van fizetve, ennyit nem kellene kapnia? A játékosok és az ügynökök nézik a többi szerződést.
Az OL TAG meg 9.8M, mert nem külön számolandó T-re meg int OL-re. Amivel nincs is gond, de egy T-t ne keverjünk már egy OTvel. Nem azzal van baj, hogy 7-ért nem ír alá (nem is számítottam rá), hanem hogy ezzel a 7M-val nem vagyok 2. kör határon belül. Ez a fura.
Lang esetében kíváncsi voltam, a saját maga aláírt szerződéshez képest picit itt lejebb áraztátok-e? (Nyilván nem, Fisher a saját szerződése 70%áért is aláírt, Lang a 94%-ért sem. Nyilván Lang 30éves Fisher pedig 27 értem a logikát, ja nem. )
De ezzel gond nincs, mert számoltam azzal, ha nem lesz deal is tuti a 2. kör. Ott is van Lang 2. körre mehet. Teljesen rendben van.
Adams szerződésén épp csak megszáradt a tinta. Ugyan azt adtam neki amit aláírt nemrég. Deal! Teljesen jó, a másik 3 esetben csak beajánlottam vmit, nem lett deal ez van, azok nem fájnak, számítottam rá.
Most a QB poszt nem tudom hogy jön a C-hez meg a TAG értékhez. Az OL-taget nyilván az OT-k húzzák fel ami jól is van így, de egy C-t ne OT hoz hasonlítsunk már. Továbbá saját játékosok saját szerződést hoztam példának. Amit Frederick aláírt afelé adtam az értéket kicsivel. Nem sokkal picivel felé amit maga Frederick írt alá. Na most ha a saját szerződése feletti összeget adok és AZ nincs 80%-ba se azt nem értem bocsi.
alatriste
A QB poszt meg arra volt példa, hogy IRL brutálisan emelkednek a legjobb szerződések évről évre, így Frederick korábban kötött szerződését Linder friss szerződéséhez hasonlítani pont olyan, mint Garoppolo vagy a leendő Cousins szerződést alapul venni itt a játékban.
Emellett tuti biztos vagyok benne, hogy Frederick ha FA lesz véletlenül a játékban, akkor 8,5 millió USD felett fog leszerződni.
több mint 6 éve
Többet kérne el. Én olyat ajánlottam amit Linder kapott. Ha ő többet kér 10%-al akkor még mindig benne vagyok a 20%-os puffer zónában. Én azt adtam amit megkapott Linder. Ha erre ráemel 10%ot Travis mert jogosan többet akar kapni akár 10% akkor még mindig 90%os az offerem. De 80-at se érte el!Travis Frederick 7M-ra nem????? Nem mehet 2. kör se?????Tehát szerinted ha most hosszabbítana Frederick (aki messze jobb center, mint Linder szerintem, top 2 vs top 10), akkor nem kérne el 1 millióval (10%-kal) többet, mint a jelenlegi legjobb center szerződés?
A top center kereset irl most Linder évi 10M átlaggal.
Az itteni 8.4M fölötti igény IRL 11M fölötti.
alatriste
somoskovig
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Hát ha 9.5m az igénye még ha Frederickről is van szó akkor én kérek elnézést. Az az ár erősen túl van tolva. Ikt jóval többet adott mint egy Lindernek kellett volna. Kis híján annyi mint amit IRL kap Linder miközben itt csak 70% a cap.Így van, akkor Garoppolo szerződése alapján, ami itt lenne kb. 25 millió, egy Brady hosszabbításra mondtunk volna 35-öt? Miközben a franchise tag nincs 18 millió?Nick Perry meg aláír 7M-ért évente mikor IRL tavaly firkantotta alá a 12M átlagos szerződését ~ ami nálunk 8,4 lenne.Szerintem azért ne az legyen az egyetlen faktor, hogy ki mennyiért ír alá ír...
Eric Fisher 6M, IRL 12, ami ugye megint csak 8,4...
alatriste
Igor
Másik, Frederick: Iktriad most nyomott be itt 9.500.000$-t Lindernek, kiszivárogtak a tárgyalások, ezek után nyilván Frederick nem fog aláírni 7 milláért.
De igaza van Igornak, hadd legyünk már máshogy hülyék, mint az IRL GM-ek és ügynökök (meg játékosok).
somoskovig
Az OL TAG meg 9.8M, mert nem külön számolandó T-re meg int OL-re. Amivel nincs is gond, de egy T-t ne keverjünk már egy OTvel. Nem azzal van baj, hogy 7-ért nem ír alá (nem is számítottam rá), hanem hogy ezzel a 7M-val nem vagyok 2. kör határon belül. Ez a fura.
Lang esetében kíváncsi voltam, a saját maga aláírt szerződéshez képest picit itt lejebb áraztátok-e? (Nyilván nem, Fisher a saját szerződése 70%áért is aláírt, Lang a 94%-ért sem. Nyilván Lang 30éves Fisher pedig 27 értem a logikát, ja nem. )
De ezzel gond nincs, mert számoltam azzal, ha nem lesz deal is tuti a 2. kör. Ott is van Lang 2. körre mehet. Teljesen rendben van.
Adams szerződésén épp csak megszáradt a tinta. Ugyan azt adtam neki amit aláírt nemrég. Deal! Teljesen jó, a másik 3 esetben csak beajánlottam vmit, nem lett deal ez van, azok nem fájnak, számítottam rá.
Most a QB poszt nem tudom hogy jön a C-hez meg a TAG értékhez. Az OL-taget nyilván az OT-k húzzák fel ami jól is van így, de egy C-t ne OT hoz hasonlítsunk már. Továbbá saját játékosok saját szerződést hoztam példának. Amit Frederick aláírt afelé adtam az értéket kicsivel. Nem sokkal picivel felé amit maga Frederick írt alá. Na most ha a saját szerződése feletti összeget adok és AZ nincs 80%-ba se azt nem értem bocsi.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Travis Frederick 7M-ra nem????? Nem mehet 2. kör se?????Tehát szerinted ha most hosszabbítana Frederick (aki messze jobb center, mint Linder szerintem, top 2 vs top 10), akkor nem kérne el 1 millióval (10%-kal) többet, mint a jelenlegi legjobb center szerződés?
A top center kereset irl most Linder évi 10M átlaggal.
alatriste
több mint 6 éve
Szerintem aki a 80%-ból nem tud 95%-ot számolni, annak ez se ad pluszt. 😊 De értem, mire gondolsz, ellenben szerintem ez nem akkora segítség. Ha mégis, akkor bocsánat, mondjuk azt, hogy a nagy szerződéseknél különösen alaposan utánanéztek a GM-ek.Néhány összegző statisztika:Mondjuk ez az utolsó bekezdés így azért ad elég sok plusz infót, a második körre annál a 8 embernél.. még akkor is ha a 80% alapján lehet számolni, ezzel lehet hogy van olyan eset h pontosabban be tudja lőni az adott GM.
130 hosszabbítási ajánlat érkezett, ebből 62-re mondtak kapásból nemet a játékosok. Ha ebből levesszük az élő szerződéssel rendelkezőket, meg azokat, ahol a GM méltatlanul alacsony összeggel próbálkozott, kb. 40-45 elutasítás marad, ami durván egyharmada a teljesnek.
31 esetben kerül sor újabb tárgyalásra, míg 37 esetben azonnal megszületett az új szerződés. Ha a 2. körben a GM-ek a megtartás mellett döntenek, akkor 68 játékos maradhat eredeti csapatánál, ami az összes ajánlat több, mint fele.
A meghosszabbított szerződéseknél átlagban 13%-kal lettek túlfizetve a játékosok. A legdurvább KLaci egyetlen hosszabbítása volt, ő 53%-kal ajánlott többet Dee Fordnak, mint amit a játékos szeretett volna kapni. A legpontosabb pedig Rataxes lett, aki éppen 20.000 dollárral adott többet Kyle Fullernek, mint amennyi a minimum szükséges 95% lett volna (8.000.000$ vs. 7.980.000$).
Franchise tag feletti összeget 13-an kértek összesen a 130-ból, ebből 5 DE, 2 DT, 2 OL, 1 WR, 1 QB, 1 S, 1 CB. Ebből a 13-ból egyébként még 3-an aláírtak (volna) franchise tag alatt a 95%-os szabály alapján, vagyis összesen 10 olyan van, akinek valóban többet kellett volna fizetni, mint a franchise tag. A 13 főből 2 azonnal aláírt, 3 nem, a maradék 8 még tárgyal a 2. körben.
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
Így van, akkor Garoppolo szerződése alapján, ami itt lenne kb. 25 millió, egy Brady hosszabbításra mondtunk volna 35-öt? Miközben a franchise tag nincs 18 millió?Nick Perry meg aláír 7M-ért évente mikor IRL tavaly firkantotta alá a 12M átlagos szerződését ~ ami nálunk 8,4 lenne.Szerintem azért ne az legyen az egyetlen faktor, hogy ki mennyiért ír alá ír...
alatriste
Igor
Másik, Frederick: Iktriad most nyomott be itt 9.500.000$-t Lindernek, kiszivárogtak a tárgyalások, ezek után nyilván Frederick nem fog aláírni 7 milláért.
De igaza van Igornak, hadd legyünk már máshogy hülyék, mint az IRL GM-ek és ügynökök (meg játékosok).
több mint 6 éve
Néhány összegző statisztika:Mondjuk ez az utolsó bekezdés így azért ad elég sok plusz infót, a második körre annál a 8 embernél.. még akkor is ha a 80% alapján lehet számolni, ezzel lehet hogy van olyan eset h pontosabban be tudja lőni az adott GM.
130 hosszabbítási ajánlat érkezett, ebből 62-re mondtak kapásból nemet a játékosok. Ha ebből levesszük az élő szerződéssel rendelkezőket, meg azokat, ahol a GM méltatlanul alacsony összeggel próbálkozott, kb. 40-45 elutasítás marad, ami durván egyharmada a teljesnek.
31 esetben kerül sor újabb tárgyalásra, míg 37 esetben azonnal megszületett az új szerződés. Ha a 2. körben a GM-ek a megtartás mellett döntenek, akkor 68 játékos maradhat eredeti csapatánál, ami az összes ajánlat több, mint fele.
A meghosszabbított szerződéseknél átlagban 13%-kal lettek túlfizetve a játékosok. A legdurvább KLaci egyetlen hosszabbítása volt, ő 53%-kal ajánlott többet Dee Fordnak, mint amit a játékos szeretett volna kapni. A legpontosabb pedig Rataxes lett, aki éppen 20.000 dollárral adott többet Kyle Fullernek, mint amennyi a minimum szükséges 95% lett volna (8.000.000$ vs. 7.980.000$).
Franchise tag feletti összeget 13-an kértek összesen a 130-ból, ebből 5 DE, 2 DT, 2 OL, 1 WR, 1 QB, 1 S, 1 CB. Ebből a 13-ból egyébként még 3-an aláírtak (volna) franchise tag alatt a 95%-os szabály alapján, vagyis összesen 10 olyan van, akinek valóban többet kellett volna fizetni, mint a franchise tag. A 13 főből 2 azonnal aláírt, 3 nem, a maradék 8 még tárgyal a 2. körben.
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Néhány összegző statisztika:130 hosszabbítási ajánlat érkezett, ebből 62-re mondtak kapásból nemet a játékosok. Ha ebből levesszük az élő szerződéssel rendelkezőket, meg azokat, ahol a GM méltatlanul alacsony összeggel próbálkozott, kb. 40-45 elutasítás marad, ami durván egyharmada a teljesnek.
több mint 6 éve
Nick Perry meg aláír 7M-ért évente mikor IRL tavaly firkantotta alá a 12M átlagos szerződését ~ ami nálunk 8,4 lenne.Szerintem azért ne az legyen az egyetlen faktor, hogy ki mennyiért ír alá IRL...
alatriste
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Travis Frederick 7M-ra nem????? Nem mehet 2. kör se?????hát 7millára ne is
...
alatriste
több mint 6 éve
Nick Perry meg aláír 7M-ért évente mikor IRL tavaly firkantotta alá a 12M átlagos szerződését ~ ami nálunk 8,4 lenne. Eric Fisher 6M, IRL 12, ami ugye megint csak 8,4...
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Travis Frederick 7M-ra nem????? Nem mehet 2. kör se?????A top center kereset irl most Linder évi 10M átlaggal. Az nálunk mivel kb a sapka 70%-val játszunk 7M. Értem, hogy a legjobban fizetett C akar lenni, amiért ez a 7M inkább 7.4-8 vagy maaaax 8, de az élből nem azt jelenti, hogy 8.4M fölötti az igénye!!!
Teszem hozzá Travis IRL 2024ig van szerződés alatt évi 9.4M-val. (6év 56M-val írt alá, tehát 9,3M átlagot írt alá IRL), erre nálunk az igénye 11M fölötti??????
A többi reális, Lang esetében nem tudom hova esek a 80%-nak, de tavaly írt alá ő is, 9.5ös átlaggal, ami nálunk 6.65ös átlag. Ennél én picit kevesebbet adtam (6.2) ami 93%-a annak amit tavaly irt alá. Tehát remélem nem az alsó felét súrolom a dolognak.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
szerk: ó,basszus.. ignore, rossz számot küldtem Linvalra, fakk.
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Nemsokára felrakom az egészet, sajnos most a hatékonyság oltárán meghal a művészet, szóval verset és hasonlókat senki ne várjon, előre is bocsi. 😊
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Micsoda dozsoles lesz a 6-7. korben 3-3 valasztassal! Csempionsip!Bitch, please - négy darab 7. körös kompenzációs pick, és még az original 7. körös pickem is kör végi.
dankodavid
Április 22/23. hajnali 1-2 óra jelentős mérföldkő lesz a franchise történetében.
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Micsoda dozsoles lesz a 6-7. korben 3-3 valasztassal! Csempionsip!
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Nem, egyedül a tied 😛Mik a hírek a hosszabbításokkal? Az első kör eredményei ma meglesznek?Én nem tudom, de az biztos, hogy az újoncok/visszatérők hibája 😀
alatriste
tenorx
több mint 6 éve
Beírtam a 7. kört is, ha valakinek van kérdése/esetleg nem ért egyet/úgy gondolja neki pick járna, az szóljon nyugodtan.
több mint 6 éve
Mik a hírek a hosszabbításokkal? Az első kör eredményei ma meglesznek?Én nem tudom, de az biztos, hogy az újoncok/visszatérők hibája 😀
alatriste
több mint 6 éve
Mik a hírek a hosszabbításokkal? Az első kör eredményei ma meglesznek?
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Megvannak a komp pickek, 12 csapat osztozik rajtuk.. viszont utoljára még egyszer átnézem az egészet, mert egyelőre az jött ki hogy nem lesz túl sok 3/4. körös, de ma éjjel/holnap felrakom a listát.Így nagy reményeket senki ne tápláljon... de lesznek olyan csapatok, akik a 7. körben tarolhatnak majd 😉
több mint 6 éve
Nálam van, de én próbálok vele hosszabbítani. Ha nem sikerül lehet hogy elérhető lesz tag + trade keretében. | persze értelmes áron, nem ilyem 4/punter + 7-ért |Azért a Landry trade IRL 😀Nem tudom kinél van itt, de én is adok Landryért egy puntert +7.kört 😊 (Anno a Browns a 4. körét punterért kapta asszem) De végső esetben 4+7 is mehet, ha nem jó a punter 😀
Egon
Chargers LT
több mint 6 éve
Azért a Landry trade IRL 😀Nem tudom kinél van itt, de én is adok Landryért egy puntert +7.kört 😊 (Anno a Browns a 4. körét punterért kapta asszem) De végső esetben 4+7 is mehet, ha nem jó a punter 😀
Egon
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Azért a Landry trade IRL 😀
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!