GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Igor, Palmer visszavonult, nem?Köszi szépen, Tyrod akart lenni ott az első név.. átírtam.
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Igor, Palmer visszavonult, nem?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Addig és utána is. 😊Koszi! Es akkor addig mindig cap alatt kell lenni, ha jol ertem, ugye?PS-be mikortól lehet játékost tenni (ezt nem találtam a szabályok közt, remélem nincs is 😊)Keretzárásnál kell meghatározni, hogy melyik 10 játékos kerül PS-be, ez a második UDFA-kör után esedékes.
Spigo
vassadi
Spigo
több mint 7 éve
Koszi! Es akkor addig mindig cap alatt kell lenni, ha jol ertem, ugye?PS-be mikortól lehet játékost tenni (ezt nem találtam a szabályok közt, remélem nincs is 😊)Keretzárásnál kell meghatározni, hogy melyik 10 játékos kerül PS-be, ez a második UDFA-kör után esedékes.
Spigo
vassadi
több mint 7 éve
PS-be mikortól lehet játékost tenni (ezt nem találtam a szabályok közt, remélem nincs is 😊)Keretzárásnál kell meghatározni, hogy melyik 10 játékos kerül PS-be, ez a második UDFA-kör után esedékes.
Spigo
több mint 7 éve
PS-be mikortól lehet játékost tenni (ezt nem találtam a szabályok közt, remélem nincs is 😊)
több mint 7 éve
Régen volt ilyen szabály, ebben biztos vagyok. De lehet akkor már nem aktuális. 😊
több mint 7 éve
Ezt nem értem.. valaki claimelte waiverről és PS-re teszi?Az is védett aki átment már waiveren idén, nem?Idei 5-7.kör + UDFA védett, rajtuk kívül bárkit lehet lopni PS-ről, de akkor rosterrel kell tenni.Es ugyanugy el lehet hozni barkit ha az 53as keretbe teszem, mint irl?A szezon végi cap space megállapításánál, azaz a top 51 fizuba a PS játékosok nem számítanak bele ugye? Azaz csak a az 53-as roster legjobb 51 fizuját számoljuk?Igen.
Rataxes
Igor
Spigo
Ez is benne van ám szabályokban 😊
Igor
adam8
Én erről nem tudok.. és szerintem nem lenne logikus a lenti két okból.
1) a szabály csak ennyit ír
"A practice squadban csak az aktuális évi 5-7. körös pickek és UDFA-k élveznek védettséget, minden más játékost elvihet onnan más csapat a PS claim szakaszban."
2) ha valaki más épp akkor nem volt a gépnél, és ezért nem tudott claimelni, de most vinné... akkor miért ne.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Az is védett aki átment már waiveren idén, nem?Idei 5-7.kör + UDFA védett, rajtuk kívül bárkit lehet lopni PS-ről, de akkor rosterrel kell tenni.Es ugyanugy el lehet hozni barkit ha az 53as keretbe teszem, mint irl?A szezon végi cap space megállapításánál, azaz a top 51 fizuba a PS játékosok nem számítanak bele ugye? Azaz csak a az 53-as roster legjobb 51 fizuját számoljuk?Igen.
Rataxes
Igor
Spigo
Igor
több mint 7 éve
Idei 5-7.kör + UDFA védett, rajtuk kívül bárkit lehet lopni PS-ről, de akkor rosterrel kell tenni.Es ugyanugy el lehet hozni barkit ha az 53as keretbe teszem, mint irl?A szezon végi cap space megállapításánál, azaz a top 51 fizuba a PS játékosok nem számítanak bele ugye? Azaz csak a az 53-as roster legjobb 51 fizuját számoljuk?Igen.
Rataxes
Igor
Spigo
több mint 7 éve
Es ugyanugy el lehet hozni barkit ha az 53as keretbe teszem, mint irl?A szezon végi cap space megállapításánál, azaz a top 51 fizuba a PS játékosok nem számítanak bele ugye? Azaz csak a az 53-as roster legjobb 51 fizuját számoljuk?Igen.
Rataxes
Igor
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Látom, hogy depth chartoknál jópáran jelölik, hogy trade/FA/draft útján került adott játékos hozzájuk. Ezt mindenki csinálja meg adminisztrációs vagy egyéb dolgokhoz (pl GM of the year szavazás)?
több mint 7 éve
A szezon végi cap space megállapításánál, azaz a top 51 fizuba a PS játékosok nem számítanak bele ugye? Azaz csak a az 53-as roster legjobb 51 fizuját számoljuk?Igen.
Rataxes
több mint 7 éve
A szezon végi cap space megállapításánál, azaz a top 51 fizuba a PS játékosok nem számítanak bele ugye? Azaz csak a az 53-as roster legjobb 51 fizuját számoljuk?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Ha valaki szeretne megszabadulni egy kezdo szintu ilb-tol, keressen meg, hatha kitalalunk valamit.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
köszi, megvanha jól ügyeskedtem, akkor elvileg ők azok a játékosok akiket IRL kiválasztottak és nálunk UDFA-k lettek, de azért majd a licit előtt ellenőrizzétek, mert ha pl elírás volt a trackerben akkor elcsúszhatott a dolog.Ketten hiányoznak:
kristof
Tracy Walker, S (Louisiana-Lafayette) - 3/18. Lions
Jermaine Kelly, CB (San Jose State) - 7/4. Texans
Ha őket beírod, akkor elvileg teljes a lista.
vassadi
több mint 7 éve
ha jól ügyeskedtem, akkor elvileg ők azok a játékosok akiket IRL kiválasztottak és nálunk UDFA-k lettek, de azért majd a licit előtt ellenőrizzétek, mert ha pl elírás volt a trackerben akkor elcsúszhatott a dolog.Ketten hiányoznak:
kristof
Tracy Walker, S (Louisiana-Lafayette) - 3/18. Lions
Jermaine Kelly, CB (San Jose State) - 7/4. Texans
Ha őket beírod, akkor elvileg teljes a lista.
több mint 7 éve
ki lesz végül aki írja az UDFA liciteket?Nekem kell majd küldeni PM-ben, de majd szólok, hogy mikortól lehet.
Heisman Trophy
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
AFC North - QB helyzetBAL: Tyrod Taylor, Lamar Jackson, Mason Rudolph
CIN: Baker Mayfield, Joshua Dobbs
CLE: Case Keenum, Josh Allen, Brad Kaaya
PIT: Sam Darnold, Christian Hackenberg, Johnny Manziel
mind a négyen húztunk első körös irányítót, szóval akár 5+ év kompetitív verseny is benne van, de azért arra nagyobb esélyt látok, hogy mindannyian beszopjuk 😕 😀
több mint 7 éve
ki lesz végül aki írja az UDFA liciteket?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tracy Walker, S (Louisiana-Lafayette) - 3/82 LionsRick Leonard, OT (Florida State) 4/127 Saints
John Franklin-Myers, DT (Stephen F. Austin) 4/135 Rams
Cole Madison, OT (Washington State) 5/138 Packers
Ja'Whaun Bentley, LB (Purdue) 5/143 Pats
Jermaine Carter Jr; LB (Maryland) 5/161 Panthers
Johnny Townsend, P (Florida) 5/173 Raiders
Marquez Valdes-Scantling, WR (South Florida) 5/174 Packers
Damion Ratley, WR (Texas A&M) 6/175 Browns
Christian Campbell, CB (Penn State) 6/182 Cardinals
Marcel Harris, S (Florida) 6/184 49ers
Jacob Martin, DE (Temple) 6/186 Seahawks
Ray-Ray McCloud, WR (Clemson) 6/187 Bills
Simeon Thomas, CB (Louisiana) 6/188 Browns
Kamrin Moore, CB (Boston College) 6/189 Saints
Jamil Demby, OT (Maine) 6/192 Rams
Chris Covington, LB (Indiana) 6/193 Cowboys
Russell Gage, WR (LSU) 6/194 Falcons
Sebastian Joseph, DT (Rutgers) 6/195 Rams
Tremon Smith, CB (Central Arkansas) 6/196 Chiefs
Foyesade Oluokun, LB (Yale) 6/200 Falcons
Tanner Lee, QB (Nebraska) 6/203 Jags
Trenton Cannon, RB (Virgina State) 6/204 Jets
Matt Pryor, OT (TCU) 6/206 Eagles
Cornell Amrstrong, CB (Southern Miss) 6/209 Dolphins
Braxton Berrios, WR (Miami, Fl) 6/210 Pats
Greg Senat, OT (Wagner) 6/212 Ravens
Peter Kalambayi, LB (Stanford) 6/214 Texans
Bradley Bozeman, C (Alabama) 6/215 Ravens
Azeem Victor, LB (Washington) 6/216 Raiders
Danny Etling, QB (LSU) 7/219 Pats
Alex McGough, QB (Florida International) 7/220 Seahawks
Matthew Adams, LB (Houston) 7/221 Colts
Jermaine Kelly, CB (San Jose State) - 7/222 Texans
Jullian Taylor, DT (Temple) 7/223 49ers
Devante Downs, LB (California) 7/225 Vikings
David Williams, RB (Arkansas) 7/226 Broncos
Quentin Poling, LB (Ohio) 7/227 Dolphins
Jason Sanders, K (New Mexico) 7/229 Dolphins
Travin Howard, LB (TCU) 7/231 Rams
Jordan Mailata, OT (-) 7/233 Eagles
Zaire Franklin, LB (Syracuse) 7/235 Colts
Nick Bawden, RB (San Diego State) 7/237 Lions
Zach Sieler, DE (Ferris State) 7/238 Ravens
Hunter Bradley, LS (Miss. State) 7/239 Packers
Richie James, WR (Middle Tennessee) 7/240 49ers
Keion Crossen, CB (Western California) 7/243 Pats
Joshua Frazier, DT (Alabama) 7/246 Steelers
Logan Cooke, P (Miss. State) 7/247 Jags
Kendall Donnerson, OLB (Southeast Missouri State) 7/248 Packers
Korey Cunningham, OT (Cincinnati) 7/254 Cardinals
Austin Proehl, WR (North Carolina) 7/255 Bills
ha jól ügyeskedtem, akkor elvileg ők azok a játékosok akiket IRL kiválasztottak és nálunk UDFA-k lettek, de azért majd a licit előtt ellenőrizzétek, mert ha pl elírás volt a trackerben akkor elcsúszhatott a dolog.
a top100 ~80%-a megegyezett a valósággal, csak két UDFA-t vittünk itt (3/19-re Trenton Thompsonnal nyert empty) és leginkább az utolsó két körben jöttek a random pickek a csapatoktól. 6/22-vel vitte nálunk iktriad Mr. Irrelevantot
több mint 7 éve
dynastyfootballfactory.com/udfa-tracker/
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Saints draft értékelés 2.0Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
somos, szépmunka, köszi.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
na, a 117. picknél ki is ment az utolsó játékosom, az egy dolog, hogy mindenki steal, de nagyjából jó helyre is kerültek 😊