NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Jó volt látni, hogy korábban mindenki időben elküldte a listát, hogy kikkel szeretnének hosszabbítani és nem kellett kitolni a határidőt 1 nappal 😊Már csak 3, Bills, Eagles, Vikings GM-ek jelentkezését várják éhes játékosaik.jó látni, hogy ilyen lelkesek az újoncok/visszatérők 😀
somoskovig
kristof
több mint 6 éve
Oh, fuck... damn you Browns...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A GM listát lehetne updatelni, hogy ne küldjek rossz embereknek PM-et :S
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nyugi, jövök 😀 Nem kell elsietni, azért van a határidő 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Már csak 3, Bills, Eagles, Vikings GM-ek jelentkezését várják éhes játékosaik.jó látni, hogy ilyen lelkesek az újoncok/visszatérők 😀
somoskovig
több mint 6 éve
Már csak 3, Bills, Eagles, Vikings GM-ek jelentkezését várják éhes játékosaik.
több mint 6 éve
úgy látom Snead is nézi az itteni eseményeket! 😀
JT Daniels fan
több mint 6 éve
Én szinte csak olyannal (nem) akarok hosszabbítani, akinek idén még van szerződése 😊Ma este küldöm is őket elvileg 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
én ma este tudom küldeni, de ismerve magamat a fele megy FA-ra 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
somos úgyis lefizethető, így mindenki listája időben "beérkezik" majd. 😀Ne felejtsétek, holnap este 20:00 a határidő az első körös licitekre, még 15 csapattól várom a számokat.A fél liga, wow...lesz fincsi FA piac 😊
somoskovig
Chargers LT
több mint 6 éve
Ne felejtsétek, holnap este 20:00 a határidő az első körös licitekre, még 15 csapattól várom a számokat.A fél liga, wow...lesz fincsi FA piac 😊
somoskovig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ne felejtsétek, holnap este 20:00 a határidő az első körös licitekre, még 15 csapattól várom a számokat.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Én az IRL fizukat és játékbeli fizukat is szoktam nézni, illetve.. ami miatt én feljebb szoktam árazni picit, az hogy nem csak az idei capet nézem, hanem belekalkulálom az évi majd 10% cap-emelkedést (jó ennél picit kevesebb amúgy)Pedig nincs miért...eddig se volt. Ha valakit drágára árazunk és nem ír alá, akkor olcsón vissza lehet hozni. Ha más mégis elviszi drágábban, akkor meg lehet nekünk volt igazunk 😉
De ha ennyi az infláció és valakinek 4 évre akarsz szerződést adni, évi 10 millió értékben, akkor az valójában ugye 10, 11.1, 12.2 13.4 - tehát évi 11.5 körül van lenne a fizuja inkább.
Elég korán kezdünk mentegetőzni 😊
Igor
több mint 6 éve
Én az IRL fizukat és játékbeli fizukat is szoktam nézni, illetve.. ami miatt én feljebb szoktam árazni picit, az hogy nem csak az idei capet nézem, hanem belekalkulálom az évi majd 10% cap-emelkedést (jó ennél picit kevesebb amúgy)De ha ennyi az infláció és valakinek 4 évre akarsz szerződést adni, évi 10 millió értékben, akkor az valójában ugye 10, 11.1, 12.2 13.4 - tehát évi 11.5 körül van lenne a fizuja inkább.
Elég korán kezdünk mentegetőzni 😊
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem 21-23 millió a QB fr tag értéke-JimmyOk, egyrészt a Top3 playák sokat kérnek, kb. éves tag átlagot, stb...az rendben van.
Csak azért mondom ezeket, mert sok sztárt, sőt talán a legnagyobb sztárokat kellett beárazni idén...úgyhogy szerintem nyugodtan fel lehet készülni több esetben is arra, hogy az ügynökök ceruzája vastagon fog majd. És bár csak a magam nevében beszélhetek, de nem is néztem mennyi a tag nálunk, csak a fizetési igényekből indultam ki 😊
Ha pedig nem jó, rá kell tenni a tag-et 😀
Klaci79
De Jimmy megint csak kilóg a lóláb példa 😀 Egy csapat végre megtalálja a fiatal és úgy néz ki nem fakezű Fr. QB-ját...naná, hogy megfizeti egy csapat, aki meg is teheti. De egy jó átlagot hozó playát nem hasonlítanék vele össze...tehát én csak azt remélem, azok nem akarnak majd bankot robbantani. 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ha jól emlékszem 21-23 millió a QB fr tag értéke-JimmyCsak azért mondom ezeket, mert sok sztárt, sőt talán a legnagyobb sztárokat kellett beárazni idén...úgyhogy szerintem nyugodtan fel lehet készülni több esetben is arra, hogy az ügynökök ceruzája vastagon fog majd. És bár csak a magam nevében beszélhetek, de nem is néztem mennyi a tag nálunk, csak a fizetési igényekből indultam ki 😊
Ha pedig nem jó, rá kell tenni a tag-et 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Jah, hát mindig lesz olyan idióta marha játékos, aki csilliárdokat kér, mert "azt hiszi ő a Jani" , hiába van másik 50 ember a cap alatt, és a tag értéket le se szarja 😀 Nyilván nem az ilyen az értékmérő...szerintem 😊Bízom benne, idén nem lesznek olyanok, hogy Tag érték fölött 1millával lesz megállapítva egy aláírós fizu 😀Le'Veon Bell???
Chargers LT
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Csak azért rtam, mert IRL is simán van olyan, hogy valaki többet kér, mint a fr tag. Gondolom erre utalt a megjegyzés...tavaly is ezzel volt probléma sokaknál 😊Bízom benne, idén nem lesznek olyanok, hogy Tag érték fölött 1millával lesz megállapítva egy aláírós fizu 😀Oops...
Chargers LT
Amugy Bellt idén nem kellett szerintem árazni?
Igor
több mint 6 éve
Bízom benne, idén nem lesznek olyanok, hogy Tag érték fölött 1millával lesz megállapítva egy aláírós fizu 😀Oops...
Chargers LT
Amugy Bellt idén nem kellett szerintem árazni?
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Bízom benne, idén nem lesznek olyanok, hogy Tag érték fölött 1millával lesz megállapítva egy aláírós fizu 😀Le'Veon Bell???
Chargers LT
több mint 6 éve
Bízom benne, idén nem lesznek olyanok, hogy Tag érték fölött 1millával lesz megállapítva egy aláírós fizu 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Szerződéshosszabbítási ajánlatoknál arra mindenki figyeljen, hogy négy-, illetve ötéves szerződés kötéséhez minimum milyen átlagfizetést kell ajánlani az egyes posztok esetében.
több mint 6 éve
Ma nagyjából összeraktam a file-t a comp pickekre.. de még picit nézegetnem kell, mert elég sok conflicting dolog van a 6/7. körös pickeknél.Mivel hétfőn inni megyek, talán kedd este fel tudom rakni. A realitás mondjuk jövő hét vége, de próbálok gyorsabb lenni.