GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
somos, szépmunka, köszi.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
na, a 117. picknél ki is ment az utolsó játékosom, az egy dolog, hogy mindenki steal, de nagyjából jó helyre is kerültek 😊
több mint 7 éve
Az IRL draft után kérnék majd egy kis időt, amíg kitalálom, hogyan lesz az UDFA licitem, de igyekszem legkésőbb keddig elküldeni egy külsősnek, és utána jöhetnek majd a licitek.A szokásos módon most is két UDFA-kör lesz.
több mint 7 éve
Na Cappa is tipikusan olyan steal, amilyenről lentebb írtam, hogy maximum játékbeli/IRL draftpozíció tekintetében az. Aranyos, ahogy Div. II-es védőcskéket burogat, de totál project játékos, viszont nem jó alapanyag. Csoportriválisként azt mondom, ilyen "stealből" nyugodtan húzzál még sokat. 😛 😀Ronnie Harrisont IRL is vitte a Jags. Pont 2 körrel később, ahol én...Most nézem az 5. körbe draftolt Alex Cappa 1 pickkel ment ki Harrison mögött. Nagy reach után nagy steal.
iktriad
A 3. és 4. körös CB pickjeim még elérhetőek. Chubb és Andrews legalább már kiment.
iktriad
több mint 7 éve
Ronnie Harrisont IRL is vitte a Jags. Pont 2 körrel később, ahol én...Most nézem az 5. körbe draftolt Alex Cappa 1 pickkel ment ki Harrison mögött. Nagy reach után nagy steal.
iktriad
A 3. és 4. körös CB pickjeim még elérhetőek. Chubb és Andrews legalább már kiment.
több mint 7 éve
Akkor tessék, egy igazi steal, nem egy "véletlenül olyan játékost húztam hátul, akit IRL sokkal korábban vittek el" vagy "IRL bereachelték második napon a hátsó kört érő játékosomat" jellegű... 😛 Darius Leonard nálam első körre volt értékelve, behúztam a második végén, a Colts pedig IRL a 2. kör negyedik pickjével vitte el.Amúgy ahogy néztem hajnalban a draftot, és olyan játékosok mentek ki 3. körben, mint Chad Thomas vagy Rashaan Gaulden, az jutott eszembe, hogy a szigorúan a játékbeli és IRL draftpozíció közti különbségből vett "steal" egyetlen előnye - vagyis ha valakit korábban visznek el, annak valószínűleg alapvetően nagyobb szerepet szánnak, többet foglalkoznak vele, türelmesebbek vele - is túl van értékelve. Mert ha valaki "tud", az azért akkor is be fog válni, ha hátrébb vitték csak el, aki "nem tud", azt meg a korábbi draftpozíciója sem menti meg, maximum tovább szenved vele a csapata. Tehát maga a prospect számít igazán, és az, hogy hova / milyen edzők kezei alá került, magának a draftpozíciónak szerintem nincs igazán komoly jelentősége. Például az említett Thomason, aki a pályán messze nem mutatta egy valamire való NFL edge rusher kvalitásait, és mellé még pocsék atléta is, vagy Gauldenen, aki defensive backként 2,6%-os SPARQ atléta, szerintem a 3. körös draftpozíció sem fog segíteni. (Nem a Thomast és Gauldent behúzó GM kollégát pécéztem ki magamnak, nem is tudom fejből, hogy kihez kerültek és mikor, csak többek között ők szúrtak szemet ma/tegnap, és tudom, hogy nálunk nem mentek ki ennyire korán. De tudnék még hasonló példákat mondani.)
több mint 7 éve
Vki számolja már ki mennyi DM lenne nekem utána. 😀 Aztán akár ki is írhatja. 😀Hekkert este cutolom addig aki ad érte barmit viheti.Na? Licitálnék már 😀
Ha nem akkor FAn kell érte versenyezni.
Most még vehető
1,5-1,5-2,7es 3éves fizuval.
alatriste
Löfli

Liverpool Fc
több mint 7 éve
😊 nincs panikAzt hiszem az elso kor vegi Maurice Hurst pickemmel mindenkit verni fogok irl-hez kepesti reachben...😊ha végül jó helyre kerül, még mindig jól jársz.
Spigo
de ha ezen múlik én szívesen elcserélem 😊
kristof
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem az elso kor vegi Maurice Hurst pickemmel mindenkit verni fogok irl-hez kepesti reachben...😊ha végül jó helyre kerül, még mindig jól jársz.
Spigo
de ha ezen múlik én szívesen elcserélem 😊
több mint 7 éve
Azt hiszem az elso kor vegi Maurice Hurst pickemmel mindenkit verni fogok irl-hez kepesti reachben...😊
több mint 7 éve
Mivel gyakorlatilag Mayfielden áll vagy bukik a class, nem vagyok derűlátó, de Connor Williams (Bengals 2/2, IRL Cowboys 2/18) nagyon jó helyre került, más kérdés, hogy esélyesen guardot játszik majd.. Ellenben legalább Anthony Miller (Bengals 3/1, IRL Bears 2/19) nagyon-nagyon jó helyre kerülhet, ha nem barmolja el, nagyon simán 1000 yardos szezont hozhat, illetve Dorian "csakspecteamer" O'Daniel (Bengals 4/26, IRL Chiefs 3/36) is kezdő lehet. Nem tűnik katasztrofálisnak, igazából Mayfielden kívül mindenki olyan helyre került, ahol kiváló képzést/rendszert kaphat a segge alá, de az egészet befeketítheti a jó öreg Hue.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Asszem eddig Speaks a legdurvább steal. A Packers nálunk a 6. körben húzta 😀Francba, azt hittem én nyerek Akins kerek 4 körével 😀
tenorx
több mint 7 éve
Saints eddig:1/4 Quenton Nelson, OG -> IRL 1/6 Colts
Ez teljesen rendben van.
2/5 Sam Hubbard, DE -> IRL 3/13 Bengals
Ez szopás... 😕
3/7 James Washington, WR -> IRL 2/28 Steelers
Ez még lehet nagyon jó, főleg Bryant távozásával még labdákhoz is juthat 😊
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Nekem kb mindenki steal 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ronnie Harrisont IRL is vitte a Jags. Pont 2 körrel később, ahol én...
több mint 7 éve
Asszem eddig Speaks a legdurvább steal. A Packers nálunk a 6. körben húzta 😀
több mint 7 éve
Már így van 2-3 éve, annyi hogy a realitást jobban közelíti sztem, valamikor megszavaztuk, de én is kibírnám enélkül a szabály nélkül 😀@DömeNahát ez nekem új, és ja mi értelme ennek?
"Raiders újonc aki elmaradt tegnap:"
mondjuk az első kettőt biztosan újra kell csinálnod, mert az első évben nem lehet magasabb a fizetés, mint az éves átlag.
ugyanitt, miért nem?
kristof
Döme
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
@Döme"Raiders újonc aki elmaradt tegnap:"
mondjuk az első kettőt biztosan újra kell csinálnod, mert az első évben nem lehet magasabb a fizetés, mint az éves átlag.
ugyanitt, miért nem?
több mint 7 éve
Hekkert este cutolom addig aki ad érte barmit viheti.Na? Licitálnék már 😀
Ha nem akkor FAn kell érte versenyezni.
Most még vehető
1,5-1,5-2,7es 3éves fizuval.
alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Nekem jó helyre ment a három pick, ráadásul elég korán, nem panaszkodok.Chubb kurva sokat fog tanulni Millertől, és ráadásul nem is rá fognak főleg figyelni, szerintem állat lesz.
Payne ment a Allen mellé, mint ahogy nálam is 😊
Alexander meg GB-ben sima kezdő lesz.
Tetszik ez a nap, ha a Steelers picket nem nézem..
több mint 7 éve
Nálam természeten (minimum) 2. körös lesz az első körös pickem, Ronnie Harrison. Anno a legelső pickem, Eric Fisher(akit Joeckelre cseréltem pár héttel később - nagy trade volt az is..) és Njoku kivételével minden 1. körös pickem 2. (vagy Jaelen Strong esetében 3.) körös lett IRL.
több mint 7 éve
Azt nem mondtam, hogy jó helyre került, csak azt, hogy vicces. 😊 Miller miatt sem feltétlen örülök, hogy fél körrel korábban ment ki IRL, de Cable kezei közé...Haha, Igor, addig fikáztad a Hurst pickemet, hogy nézheted IRL is a csávót! 😊 Karma... 😊Olyan jók voltak mostanában a TE pickjeink... én aggódnék a helyedben 😛
somoskovig
Amúgy meg Lamar mellett/után leszarom 😛 és legalább letradelve rícseltünk érte..
Igor
több mint 7 éve
Haha, Igor, addig fikáztad a Hurst pickemet, hogy nézheted IRL is a csávót! 😊 Karma... 😊Olyan jók voltak mostanában a TE pickjeink... én aggódnék a helyedben 😛
somoskovig
Amúgy meg Lamar mellett/után leszarom 😛 és legalább letradelve rícseltünk érte..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Bakker, Mayfield... 😕tuti bust, megveszem olcsóért 😀
dankodavid

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!