NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Ha most gazdát cserél egy tagelt játékos, vele van még lehetősége az új tulajnak hosszabbítani?Asszem igen, de ha korábban 6 játékossal próbált hosszabbítani, akkor elveszít egyet a jövő évi lehetőségei közül..
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ha most gazdát cserél egy tagelt játékos, vele van még lehetősége az új tulajnak hosszabbítani?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Miközben élőben is aláírt 16+ millióért / 18 milliáért első 3 évre... és megint csak elit játékosról van szó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Amúgy Mike Evans azért nem állt velem szoba 9 millaert / év, mert 9,4 az opciós éve vagy szimplán 11 milliós igényei vannak?😀Antonio Brown tavaly 12M-ért írt alá. 11M-ós igény az gáz? oké...
adam8
nézzetek szét mielőtt szidjátok a rózibizottságot...
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Amúgy Mike Evans azért nem állt velem szoba 9 millaert / év, mert 9,4 az opciós éve vagy szimplán 11 milliós igényei vannak?😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Szerintem a hosszabbítási névsorok leadási határidejére gondolt.nem csak a tag határidő lett kitolva, h a hosszabbítás után még lehessen tagelni akivel nem sikerült megállapodni?Az pofátlanság, hogy azért lett 24 órával kitolva a hosszabbítási határidő, mert sokan lekésték...Nem lett kitolva tudtommal.
Soldados
tenorx
Farky
több mint 6 éve
nem csak a tag határidő lett kitolva, h a hosszabbítás után még lehessen tagelni akivel nem sikerült megállapodni?Az pofátlanság, hogy azért lett 24 órával kitolva a hosszabbítási határidő, mert sokan lekésték...Nem lett kitolva tudtommal.
Soldados
tenorx
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Az pofátlanság, hogy azért lett 24 órával kitolva a hosszabbítási határidő, mert sokan lekésték...Nem lett kitolva tudtommal.
Soldados
több mint 6 éve
Az pofátlanság, hogy azért lett 24 órával kitolva a hosszabbítási határidő, mert sokan lekésték...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Megfelelő ajánlat esetén Marshon Lattimore | DRoY | eladó.Érdekel: Fiatal Pass Rusher és Pick.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ha FA lenne, akkor is elképzelhető lett volna, de így, a 6 millás fizuja helyett simán igen (btw Tannehill jobb szezont futott, mikor megkapta ezt a pénzt). Nyilván van a potenciál (én is erre bazírozok), de azért a játékosok szoktak örülni az emeléseknek. Mert ha ezt elutasítja, akkor sokkal többre tartja magát a tavalyi Tannehillnél (majd a konkrét szám ismeretében meg tudom mondani, hogy mennyire, de Big Bennél is valsz nagyobbra értékelte magát), egy 13 TD-15 INT szezon után.Mondjuk amit nem értek, hogy Mariota hányszoros emelést várna egy szar szezon után? Mert a duplafizu kevés volt neki.Tannehill 13milliót keres, mit vártál Mariota elfogadja a 12,6M-t?!
Rajna
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Mondjuk amit nem értek, hogy Mariota hányszoros emelést várna egy szar szezon után? Mert a duplafizu kevés volt neki.Tannehill 13milliót keres, mit vártál Mariota elfogadja a 12,6M-t?!
Rajna
több mint 6 éve
Mondjuk amit nem értek, hogy Mariota hányszoros emelést várna egy szar szezon után? Mert a duplafizu kevés volt neki.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Már hárman biztos írták, hogy "de mennyit kapna FA-n, biztos jól megfizetnék"...😀 ez szerintem az egyik legnagyobb bullshit 😊 Egyrészt ez a "mi lenne, ha..." lol, másrészt naná bameg, hogy FA-n bárkit jól megfizetnek (itt nálunk főleg), pláne, ha top playa. Mert mindig lesz legalább egy olyan GM, aki vagy be van épp baszva 😀 vagy a cap fele megvan, stb...ilyen feltételezésre alapozni, hasonlítani, viszonyítani szerintem nem jó dolog. Brady és számos játékos is kapott volna csilliárdokat, ha kimegy a piacra. De nem ment ki sem ő, sem sokan, hanem aláírtak normál, de korrekt pénzekért azért, mert PO vagy SB contender csapatban voltak, vagy mert hometown volt, vagy mert épp ők voltak bebaszva 😀IRL ugyanúgy megtörténnek ezek a dolgok. Számtalan példát lehet mondani, de itt a legújabb és az egyik legdurvább. Suh-ot kivágja a Dolphins 3 évvel azután, hogy 114 millás szerződést írtak alá vele. Nem igaz, hogy nálunk valaki részeg és akkor úgyis megfizetik a top játékosokat. Illetve az persze igaz, hogy valaki részeg. De IRL ugyanúgy megfizetik, sőt még túl is fizetik a játékosokat főleg a top játékosokat.
Ott van pl. Sherman szerződése aki most kelt el a piacon évi 13 m-ért IRL. Ami a mi 70%-unkal számolva 9,1m. Pedig ő aztán elit playa. Nálunk a CB tag 10,5 m. De így is tuti biztos, hogy a mi piacunkon úgy kapott volna 12millát (IRL 100%-nak 17m), hogy csak úgy zörög, mert lett volna valaki ekkora vadállat, ha épp jó napja van, mert süt a nap, vagy másnapos, vagy nagy a cap, vagy imádja Shermant.
Tavaly már írtam erről, hogy ez nagy lufit eredményez, ha ahhoz kezdünk árazni, amit 1-2 ember megtehet itt és meg is tesz, mert csak..., vagy feltételezésekre hagyatkozunk, hogy piacon tuti sokat kapna 😊
Chargers LT
Együtt játszunk a másik játékban is, ahol ugye rendes cap helyzet van és még gyakrabban és durvábban előfordulnak ezek és ugyanezeket a vitákat ott is lefolytatjuk minden évben.
A másik játékkal szemben itt még az is "problémás" hogy maximum 30% lesz a DM. IRL ez sokkal több is időnként. De tényleg rengeteg példa van arra, hogy sokkal jobban megfizetnek valakit IRL, mint itt vagy mint érdemelné egyáltalán.
De ugyanez igaz a cap helyzetre is. A 9ers vagy a Browns dúskál a pénzben és most meg is tehetik, hogy befektessenek. Itt is ez lesz/van: valaki dúskál a pénzben akkor fog hozni olyan üzleteket, amik csak a játékosoknak jók.
Sörmen nem keresett túl sokáig csapatot, ami nem is véletlen. Az első nap még úgy volt, hogy egy-két helyre elmegy, de aztán nyilván mondták a menedzserének, hogy mire számíthat a sérült achillesével együtt és a 9ersnek ugye pont van sok lóvéja szabadon. A többi csapat nyilván reálisabban gondolkodott és a 9ers sem kockáztatott sokat a 3 milliós aláírási pénzzel. Ha nálunk ennyiért ír alá, akkor 30% lett volna a DM, itt meg 10 sincs. De mindenben nem tudunk hasonlítani az IRL-hez. Így például azt se tudjuk, hogy ki mennyire akar olcsóbban is maradni jelenlegi helyén.
Én tudom, hogy kifejezetten drágán áraztam idén, igaz rengeteg volt a sztár, talán ilyen évre még nem is emlékszem. Mentségemre szóljon, hogy a saját játékosomra is durván nagy ajánlatot tettem, mert azt hittem drágább lesz.
több mint 6 éve
yes, köszönöm!szerződések beírására kérek szépen egy kis határidő kitolást! (Leo Williams+Bosher)FA-piac nyitásáig kellene, mert akkor mindenkinek cap limit alatt kell lennie. Addig meg tudod oldani?
Habi
vassadi
JT Daniels fan
több mint 6 éve
Nem Róziként, hanem piacon természetesen.De így is tuti biztos, hogy a mi piacunkon úgy kapott volna 12millát (IRL 100%-nak 17m),A piacon vagy Róziként? Utóbbit nem hiszem.. és szerintem Sherman pont rossz példa,
Chargers LT
De mondom, aki kritikus, az javasoljon valami alternatív módszert is.. mert át lehet tervezni az egész folyamatot, ha van jobb ötlet.
Igor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Egy kis friss Keki Kansasből.bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1746704
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
vassadi
15 617
szerződések beírására kérek szépen egy kis határidő kitolást! (Leo Williams+Bosher)FA-piac nyitásáig kellene, mert akkor mindenkinek cap limit alatt kell lennie. Addig meg tudod oldani?
Habi
több mint 6 éve
De így is tuti biztos, hogy a mi piacunkon úgy kapott volna 12millát (IRL 100%-nak 17m),A piacon vagy Róziként? Utóbbit nem hiszem.. és szerintem Sherman pont rossz példa,
Chargers LT
De mondom, aki kritikus, az javasoljon valami alternatív módszert is.. mert át lehet tervezni az egész folyamatot, ha van jobb ötlet.
több mint 6 éve
szerződések beírására kérek szépen egy kis határidő kitolást! (Leo Williams+Bosher)
JT Daniels fan
több mint 6 éve
braxa88
12 534
szerintem meg a 70% a bullshit. az egy dolog hogy a cap kb 70%, de egy csomóposzton a top szerződések messze van a 70%tól, alatta vagy fölötte vannak. teljesen más ez a játék mint IRL.én nagyjából prbálok következetes lenni az árazásnál, de a 70%ot, vagy IRL szerződéseket nem néztem. Előző éveket, illetve nyílván az IRL teljesítményt néztem, és az alapán rangsoroltam a posztokon a játékosokat majd lőttem be az árakat.
rohadt nehéz dolog a rózizás, mert nem lehet jól csinálni, lehetetlen. De szerintem semmi baj nincs ezzel a módszerrel, amíg egy játékosnál csak egy 1 elborult összeg van, mert az kiesik, ha kettő ilyen van, akkor már ugye gond van.
de ha növeljük jövőre a rózicsapatot, mondjuk 8ra, akkor 2-2 kieső összegnél is már 4 rózi áraz. 9 fős csapatnál ez még jobb.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Már hárman biztos írták, hogy "de mennyit kapna FA-n, biztos jól megfizetnék"...😀 ez szerintem az egyik legnagyobb bullshit 😊 Egyrészt ez a "mi lenne, ha..." lol, másrészt naná bameg, hogy FA-n bárkit jól megfizetnek (itt nálunk főleg), pláne, ha top playa. Mert mindig lesz legalább egy olyan GM, aki vagy be van épp baszva 😀 vagy a cap fele megvan, stb...ilyen feltételezésre alapozni, hasonlítani, viszonyítani szerintem nem jó dolog. Brady és számos játékos is kapott volna csilliárdokat, ha kimegy a piacra. De nem ment ki sem ő, sem sokan, hanem aláírtak normál, de korrekt pénzekért azért, mert PO vagy SB contender csapatban voltak, vagy mert hometown volt, vagy mert épp ők voltak bebaszva 😀 Ott van pl. Sherman szerződése aki most kelt el a piacon évi 13 m-ért IRL. Ami a mi 70%-unkal számolva 9,1m. Pedig ő aztán elit playa. Nálunk a CB tag 10,5 m. De így is tuti biztos, hogy a mi piacunkon úgy kapott volna 12millát (IRL 100%-nak 17m), hogy csak úgy zörög, mert lett volna valaki ekkora vadállat, ha épp jó napja van, mert süt a nap, vagy másnapos, vagy nagy a cap, vagy imádja Shermant.
Tavaly már írtam erről, hogy ez nagy lufit eredményez, ha ahhoz kezdünk árazni, amit 1-2 ember megtehet itt és meg is tesz, mert csak..., vagy feltételezésekre hagyatkozunk, hogy piacon tuti sokat kapna 😊
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Én nem így árazok (abszolút nem néztem caphelyzetet, csak IRL számokat/játékbeli tageket és szerződéseket/egymáshoz hasonlítottam az adott poszt játékosait), szóval kikérem magamnak 😛Naaa....
Amúgy meg Somos-t egyetlen betű választja el Sorostól.... (és nem sok a Simi(c)s(ka)-tol.....
Nem csoda, h g..i módon áraz 😛
Véletlen?
I don't think so.
Igor
több mint 6 éve
Ez a "kiszivárogtak a tárgyalások"...kinek? Jah a róziknak, vagy rózinak...nem alatristenak. IRL példa volt ugye hozva: "A játékosok és ügynökök nézik a többi szerződést"...jah, de a GM-ek is látják ám 😊 De megintcsak nem itt! Alatriste nyilván nem tudott semmit IK szerződés ajánlatáról egy másik playának. Tök jó, hogy olyan dologra van hivatkozás, amire IRL lehet is, de itt csak akkor lehetne, ha Iktriad ajánlatáról, és/vagy Linder 9,5 millájáról értesül Alatriste, (ahogy IRL is) és akkor tudja, hogy esetleg Frederick is többet fog kérni, vagy min. értesíteni kell a GM-eket, hogy xy ennyit ajánlott és ahhoz igazodj te is, küldj másik ajánlatot, vagy akrámi...csak ez meg ugye kivitelezhetetlen lenne 😊Amikor áraztunk, mi sem tudtuk még Iktriad ajánlatát nyilván, ezzel csak arra akartam utalni a jelek szerint nem elég egyértelműen, hogy ha egy offseason során két elit játékos szerződik azonos poszton, akkor fura lenne, ha az egyik (aki a jobb játékos) 20%-kal olcsóbb szerződést írna alá. Erre vonatkozott pl. a Garoppolo - Cousins példa IRL.
Tehát rendben lenne a dolog, de nem így. Én elhiszem, hogy mindenki másként gondolkozik (bár nagyon máskénk nem lehet) és máshogy áraz, de ilyen számunkra "rejtett" dolgot nem kellene figyelmbe venni.
Chargers LT
több mint 6 éve
Én nem így árazok (abszolút nem néztem caphelyzetet, csak IRL számokat/játékbeli tageket és szerződéseket/egymáshoz hasonlítottam az adott poszt játékosait), szóval kikérem magamnak 😛Amúgy meg Somos-t egyetlen betű választja el Sorostól.... és nem sok a Simi(c)s(ka)-tol.....
Nem csoda, h g..i módon áraz 😛
Véletlen?
I don't think so.
Szerkesztette: Igor