NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Fun factA 130 beárazott játékos közül a legkisebb szórás (a rózik véleménye között) Calais Campbell-nél volt (12.5% összesen az 5 rózitól)
Travis Frederick volt ilyen szempontból a második 😀 (13.65%)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nyilván könnyebb lesz, ha már megvan az érintett játékosok névsora, de már most is lehet jelentkezni a free agency első körének adminisztrációjához, ha valaki már tudja, hogy adott poszton biztosan nem akar top FA-re licitálni.Mielőtt elfelejtem, első körben biztos tudok posztokat vinni, caphiány rlz!
vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Igen, nehéz ezt évekre pontosítani, de azért az számítson már, hogy az egyik le van láncolva most egy olcsó szerződéssel, a másik meg a piacon annyit kér, amennyit nem szégyell. Én pont ezért akartam vele most hosszabbítani (és adni neki magasabb fizut idénre), hogy kicsit spóroljak hosszú távon, és mindketten jól járunk. Nem foci, de IRL a St Louis Cards is ezt csinálja extrém módon, hogy még 4-5 évre apróért leszerződtetett újoncokhoz vág 7-8 éves, sokmilliós, de FA alatti pénzeket, hogy biztonságba tudhassa a tehetséges fiataljait. A fiatalok is örülnek, mert 4-5 évig fix emelést kapnak, a klub is, mert hosszútávra tisztességes áron vannak meg a fontos fiataljai. Nyilván itt ez kevésbé számít ha 1 éves szerződésnél vagyunk, de azért mégse tehet arra a játékos, hogy mennyi pénzt visz haza konkrétan.Igen, de akkor ezzel azt mondja, hogy jobban jár, ha idén zsebre teszi a 6,6-ot, mert jövőre kap minimum 4 év, 17,5-et. Ha 15,33-ra taksálja magát, akkor azt mondja, annyit fog kapni piacon+6,6-ot idén, tehát, ha most aláír 5 év, 13,6-ért, akkor már 5 év alatt többet keres (sőt, valószínűleg ebben a konkrét évben is több pénze van és a bizonytalanság sincs már, de ezeket bele se kalkulálom). Nyilván jövőre is kaphat 5 évest stb, de én fiataloknál a meglévő szerződést így szoktam kalkulálni.Ha ezt így számolod Mariota-ra Carrnál is adjustálni kéne az évet, azért ez itt eléggé fudge... Carr kb 200k-val kapott magasabb ajánlatot, ha almát nézel almával.
Rajna
És értem mire gondolsz, de szerintem ezt pont a Cousins-példa mutatja, hogy azért IRL sem teljesen így működik a dolog (dögöljön az NPV),
Igor
Cam Jordan esete hasonló, két évig volt még 9,9 millás szerződése, tehát ő elég biztos volt abban, hogy ennél még nagyobb emelést kapna 3 év múlva is. Hiszen ha elfogadna mondjuk egy 10,5 millás szerződést, azzal biztosítana magának egy hosszabb, nagyobb átlagértékű szerződést, ami azért nem rossz, de ő ebben az esetben azt mondta volna, hogy inkább még 2 évig keresem a kicsit rosszabbat, aztán majd a 3. évben valaki biztos valami 15 millás állatsággal dob meg 30 évesen, mert akkor fog igazából több pénzt hazavinni.
több mint 6 éve
Ha ezt így számolod Mariota-ra Carrnál is adjustálni kéne az évet, azért ez itt eléggé fudge... Carr kb 200k-val kapott magasabb ajánlatot, ha almát nézel almával.Igen, de akkor ezzel azt mondja, hogy jobban jár, ha idén zsebre teszi a 6,6-ot, mert jövőre kap minimum 4 év, 17,5-et. Ha 15,33-ra taksálja magát, akkor azt mondja, annyit fog kapni piacon+6,6-ot idén, tehát, ha most aláír 5 év, 13,6-ért, akkor már 5 év alatt többet keres (sőt, valószínűleg ebben a konkrét évben is több pénze van és a bizonytalanság sincs már, de ezeket bele se kalkulálom). Nyilván jövőre is kaphat 5 évest stb, de én fiataloknál a meglévő szerződést így szoktam kalkulálni.Mariota az idei szerződését figyelembe véve több mint 17,5-et kért (4x17,5+1x6,6=5x15,33, nyilván nem hajszálpontosan) tehát többet, mint Brady-n kívül bárki. Ha esetleg futna egy jó szezont, hova tud még emelni? És miért drágább 2 millával, mint mondjuk Carr, aki szintén fiatal, és minden szezonban jobb számokat hozott eddig nála? Mindketten visszaesős év után vannak, tehát a tendenciák sem különböznek.Szerintem a hosszabbítás nem így működik.. azt a 6.6-ot nem kapja meg, hanem felülírod az idei évét?
Nem szoktam reklamálni, mert nyilván a dolgok általában rendben vannak, csak itt pl. kétlem, hogy a bizottság figyelembe vette volna, hogy van élő szerződése a játékosnak.
Rajna
Igor
Rajna
És értem mire gondolsz, de szerintem ezt pont a Cousins-példa mutatja, hogy azért IRL sem teljesen így működik a dolog (dögöljön az NPV),
több mint 6 éve
Lenot 120.000$-el, Marpet-et 22.000$-el fizettem túl, én elégedett vagyok 😀
több mint 6 éve
Igen, de akkor ezzel azt mondja, hogy jobban jár, ha idén zsebre teszi a 6,6-ot, mert jövőre kap minimum 4 év, 17,5-et. Ha 15,33-ra taksálja magát, akkor azt mondja, annyit fog kapni piacon+6,6-ot idén, tehát, ha most aláír 5 év, 13,6-ért, akkor már 5 év alatt többet keres (sőt, valószínűleg ebben a konkrét évben is több pénze van és a bizonytalanság sincs már, de ezeket bele se kalkulálom). Nyilván jövőre is kaphat 5 évest stb, de én fiataloknál a meglévő szerződést így szoktam kalkulálni.Mariota az idei szerződését figyelembe véve több mint 17,5-et kért (4x17,5+1x6,6=5x15,33, nyilván nem hajszálpontosan) tehát többet, mint Brady-n kívül bárki. Ha esetleg futna egy jó szezont, hova tud még emelni? És miért drágább 2 millával, mint mondjuk Carr, aki szintén fiatal, és minden szezonban jobb számokat hozott eddig nála? Mindketten visszaesős év után vannak, tehát a tendenciák sem különböznek.Szerintem a hosszabbítás nem így működik.. azt a 6.6-ot nem kapja meg, hanem felülírod az idei évét?
Nem szoktam reklamálni, mert nyilván a dolgok általában rendben vannak, csak itt pl. kétlem, hogy a bizottság figyelembe vette volna, hogy van élő szerződése a játékosnak.
Rajna
Igor
több mint 6 éve
Mariota az idei szerződését figyelembe véve több mint 17,5-et kért (4x17,5+1x6,6=5x15,33, nyilván nem hajszálpontosan) tehát többet, mint Brady-n kívül bárki. Ha esetleg futna egy jó szezont, hova tud még emelni? És miért drágább 2 millával, mint mondjuk Carr, aki szintén fiatal, és minden szezonban jobb számokat hozott eddig nála? Mindketten visszaesős év után vannak, tehát a tendenciák sem különböznek.Szerintem a hosszabbítás nem így működik.. azt a 6.6-ot nem kapja meg, hanem felülírod az idei évét?
Rajna
több mint 6 éve
Egyébként Fitzgerald nem hibásan van benn? Somos számában eggyel több 0 van (hacsak nem őrült meg), akkor meg pont 9 az igény, nem 9,56.
több mint 6 éve
Somos bazmeg, 90 milliót Fitzre! Ez a nonszensz, ráadásul így el is rontottad az átlagot, mert 9 misi lett volna 😛Az a disznó nagy mákod, hogy épp lemaradtam volna a 80%-ról így is... 😛
több mint 6 éve
Mariota az idei szerződését figyelembe véve több mint 17,5-et kért (4x17,5+1x6,6=5x15,33, nyilván nem hajszálpontosan) tehát többet, mint Brady-n kívül bárki. Ha esetleg futna egy jó szezont, hova tud még emelni? És miért drágább 2 millával, mint mondjuk Carr, aki szintén fiatal, és minden szezonban jobb számokat hozott eddig nála? Mindketten visszaesős év után vannak, tehát a tendenciák sem különböznek.Nem szoktam reklamálni, mert nyilván a dolgok általában rendben vannak, csak itt pl. kétlem, hogy a bizottság figyelembe vette volna, hogy van élő szerződése a játékosnak.
több mint 6 éve
Abban ahol én áraztam, mert Iupati jobb játékos, mint Jackson - szerintem. (De egyébként ebben speciel egyetért velem a PFF, a bleacherreport, vagy a Pro Football Reference is többek közt...)Nagyon remélem, hogy akkor összejön a kis businessem Ádival, csak aztán nem hőbörögni, hogy hogy lehúzott. 😕Hadd röhögjünkIupati sérült volt, Jacksonnak meg szar éve volt. (Igen az volt.. vannak fantasztikus momentumai, de abszolút nem konzisztens, és nem elit guard.)Hát a Carr 15M-hoz szintén csak gratulálni tudok 15M... óriási 😀, illetve ahhoz is, hogy Iupati többet kér mint Gabe J.Brady 40évesen 20+millaSorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
- Gabe Jackson 6.650.000-ért aláír 4évre
- TJ Lang 7.175.000-ért NEM????
Gabe 26éves, Lang 30
Mind ketten 2017ben írtak alá IRL, és most mivel jöttök? Egy a poszt, az egyik a legjobb korban, és mindkettő top10 G.
IRL:
Gabe: 5év 55M ~évi 11M
Lang: 3év 28.5M ~évi 9.5M
Egy 4 évvel idősebb G mi a tökömért kap valszeg 2!!!!!! millióval nagyobb igényt mint a vele egy szintű fiatalabb? Miközben IRL is 1.5 millióval Gabe volt a drágább???
EZ HOGY A PÖCSBE JÖTT KI?
alatriste
somoskovig
Hogy lehet már egy 26éves G ilyen mértékben (kb 2M-val olcsóbb) egy 30évesnél?? Amikor IRL is másféllel kap többet????
Nyilván az nem fontos, azt nem kell figyelembe venni.
alatriste
Carr meg 15 kb
Brady=Lang
Carr=Jackson
Akadj ki szépen ezen is
braxa88
Óriási ez a vaktába lövöldözés.
alatriste
Tudod, lehet, hogy több dolog ment az árazásba, mint az IRL fizu...
Kérlek állítsd össze akkor a saját guard listádat, és hogy ki mennyit érdemelt volna (nem is kell a többi pozi, meg a többi játékos..), és tedd be ide.
Igor
braxa88
Martin - 10M
Norwell ~9M
Yanda ~8,5M (33éves és IRen volt idén)
Jackson/Lang/ ~7.5-8M (csak, hogy nehogy azt mond hogy magam védem mert nem írt alá)
Sitton ~7-7.5M
Iupati ~6,5M
Melyik univerzumba kér el egy Iupati mint Jackson?
Lang többet kér el nálad mint Norwell? Tudom, ami a való nfl-ben történek nem lényeges, de megsúgom, hogy most írt alá ~13M/y-ért.
@vassadi Gabért adom Lang-et.
alatriste
Az én véleményem meg az, hogy a Norwell > Yanda, vagy a Jackson > Sitton ami megmosolyogtató.. de mindegy. Neked is van véleményem, nekem is.
Jövőre jössz Rosenhausnak, és akkor majd az én hülyeségemet kioltja a tied, és jövőre minden csodaszép lesz.
Vagy mindenkit az IRL NFL contractjához árazunk, és akkor nem kell a bizottság se.
Lang és Norwell közt amúgy kb hajszálnyi különbség volt egyébként (és mivel mindenki más fordítva árazta, végül ezen se kell hisztizni) - csak míg Lang 4 vagy 5 éven át TOP 5 guard volt, és még lehet most is az (pass protectionben biztosan, még abban a moslék falban is), Norwellnek most volt egy igazán jó éve először, és pont egy contract yearben. Meglátjuk, én sok ilyet láttam már az elmúlt 20 évben..
Kb 14.-szer mondom el, nem az az egyetlen faktor, hogy ki mennyiért írt alá, bár biztos igazad van, mert ugye az NFL-ben sosem szoktak senkit túlfizetni, mindenkit hajszálpontosan áraznak, főleg az OAK vagy a JAX front office, akikre ez abszolút nem jellemző.
Látom az árak közben fent vannak, mazsolázd ki a 120 ügynökből ki melyik 10-15-öt árazta szarul.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Gabe jackson mióta ekkora király hogy igy fel kell háborodni miatta?Van nála 15 jobb guard
több mint 6 éve
Nagyon remélem, hogy akkor összejön a kis businessem Ádival, csak aztán nem hőbörögni, hogy hogy lehúzott. 😕Hadd röhögjünkIupati sérült volt, Jacksonnak meg szar éve volt. (Igen az volt.. vannak fantasztikus momentumai, de abszolút nem konzisztens, és nem elit guard.)Hát a Carr 15M-hoz szintén csak gratulálni tudok 15M... óriási 😀, illetve ahhoz is, hogy Iupati többet kér mint Gabe J.Brady 40évesen 20+millaSorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
Mind ketten 2017ben írtak alá IRL, és most mivel jöttök? Egy a poszt, az egyik a legjobb korban, és mindkettő top10 G.
IRL:
Egy 4 évvel idősebb G mi a tökömért kap valszeg 2!!!!!! millióval nagyobb igényt mint a vele egy szintű fiatalabb? Miközben IRL is 1.5 millióval Gabe volt a drágább???
alatriste
somoskovig
Hogy lehet már egy 26éves G ilyen mértékben (kb 2M-val olcsóbb) egy 30évesnél?? Amikor IRL is másféllel kap többet????
alatriste
Carr meg 15 kb
Brady=Lang
Carr=Jackson
Akadj ki szépen ezen is
braxa88
alatriste
Kérlek állítsd össze akkor a saját guard listádat, és hogy ki mennyit érdemelt volna (nem is kell a többi pozi, meg a többi játékos..), és tedd be ide.
Igor
braxa88
Martin - 10M
Norwell ~9M
Yanda ~8,5M (33éves és IRen volt idén)
Jackson/Lang/ ~7.5-8M (csak, hogy nehogy azt mond hogy magam védem mert nem írt alá)
Sitton ~7-7.5M
Iupati ~6,5M
Melyik univerzumba kér el egy Iupati mint Jackson?
Lang többet kér el nálad mint Norwell? Tudom, ami a való nfl-ben történek nem lényeges, de megsúgom, hogy most írt alá ~13M/y-ért.
@vassadi Gabért adom Lang-et.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Hadd röhögjünkIupati sérült volt, Jacksonnak meg szar éve volt. (Igen az volt.. vannak fantasztikus momentumai, de abszolút nem konzisztens, és nem elit guard.)Hát a Carr 15M-hoz szintén csak gratulálni tudok 15M... óriási 😀, illetve ahhoz is, hogy Iupati többet kér mint Gabe J.Brady 40évesen 20+millaSorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
somoskovig
alatriste
Carr meg 15 kb
Brady=Lang
Carr=Jackson
Akadj ki szépen ezen is
braxa88
alatriste
Igor
több mint 6 éve
Iupati sérült volt, Jacksonnak meg szar éve volt. (Igen az volt.. vannak fantasztikus momentumai, de abszolút nem konzisztens, és nem elit guard.)Hát a Carr 15M-hoz szintén csak gratulálni tudok 15M... óriási 😀, illetve ahhoz is, hogy Iupati többet kér mint Gabe J.Brady 40évesen 20+millaSorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
somoskovig
alatriste
Carr meg 15 kb
Brady=Lang
Carr=Jackson
Akadj ki szépen ezen is
braxa88
alatriste
több mint 6 éve
Hát a Carr 15M-hoz szintén csak gratulálni tudok 15M... óriási 😀, illetve ahhoz is, hogy Iupati többet kér mint Gabe J.Brady 40évesen 20+millaSorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
somoskovig
alatriste
Carr meg 15 kb
Brady=Lang
Carr=Jackson
Akadj ki szépen ezen is
braxa88
Liverpool Fc
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Brady 40évesen 20+millaSorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
somoskovig
alatriste
Carr meg 15 kb
Brady=Lang
Carr=Jackson
Akadj ki szépen ezen is
több mint 6 éve
Szerintem meg el kell fogadni, hogy emberek vagyunk.Ráadásul a legnagyobb/legkisebb kiesik, szóval van balance is, ennél jobbat én nem tudok.
Lehet ezt próbálni igazságosabbá tenni, ahhoz nyilván több Rózi kell. Sőt, a legjobb az lenne, ha lenne benne több, vagy neadjisten csak olyan emberekből állna, akik nem érintettek, és nem játszanak.
De szerintem kurvára felesleges így fakkolni alatriste, mert ez minden, csak nem konstruktív kritika.
több mint 6 éve
Sorry, ha nézem a ligába mi történik. Ha igenis megkérdezem mi volt a mögöttes tartalom 1-2 esetben, amitől a szemem kidűled.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
somoskovig
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Csakhogy tudd, nálam ez volt a guard sorrendÉrtem.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Lang jobb játékos
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
braxa88
Akkor Ádi, Lang-et cserélném Gabe-ért. 1v1-be, jobban jársz!
alatriste
Martin/Yanda
Lang
Norwell
Bitonio/Sitton
Iupati
Jackson
Mondtam már, hogy (elsősorban) nem (csak) az IRL fizuk alapján árazok.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Mi csak árat szabunk, éveket nem, igy lefosom ki hány éves, ls így hány évre ír alá. Nem is tudhatjukÉrtem.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Lang jobb játékos
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
braxa88
alatriste
több mint 6 éve
Értem.Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Lang jobb játékos
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
braxa88
Liverpool Fc
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Lang jobb játékos
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
Jackson nálam nem top15 og
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi?Jövőre csináld Te. Tényleg. A faszom tele van a CAPS LOCK anyázással.
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
alatriste
több mint 6 éve
Tudom, hogy a társaság töki ki van vele de gyerekek ez megint mi? - Gabe Jackson 6.650.000-ért aláír 4évre
Gabe 26éves, Lang 30
IRL:
Liverpool Fc