NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Gondolom, de ennyire azért nem vészes a helyzet, hogy a caped közel harmadát dead money vigye el. 😊 Az előző idény végén 7,3125 millió volt a cap büntetésed a mostani szezonra, idén Milleren kívül csak ezek a cutok voltak:Annyi az összpenalty idénre, mindent (korábbiakat is) összeadva.Titans cut?
Lamar Miller RB 7,000,000 9,000,000
Penalty: 2018/4,800,000, összesen 2018/39,050,000
Rajna
vassadi
Rajna
Így 23,525 millió a teljes dead money.
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
braxa88
12 534
most mi a gondod?Mármint adjak egy Snickerst?Snickers Igor, Snickers. 😀bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1756680Engem erdekel.
Ha vki szeretne QB-t húzni, 1/2 feltrade formájában elérhető.
Beki
Ugye a magas pickeket mindig nehéz beárazni, ezért a leglogikusabb a legfrissebb tranzakcióból levonni a konzekvenciát.
Szóval ha levonom Bosa arabol a tobbi picket, akkor kb. az jon ki, hogy még egy idei harmadikat/jövő évi másodikat bele kéne raknod, és akkor lennénk nullszaldósok.
De lásd, hogy jófej vagyok elengedem a másik picket, szóval javaslom ezt a - számomra még így is - trade-t
BAL adja
----
NYJ adja
1/2
Igor
Beki
Tudom hogy túl sokat adok, és lehúzol, de tudod mit... legyen, deal.
BAL adja
1 db Snickers
NYJ adja
1/2
Kérném bekönyvelni.
Igor
több mint 6 éve
vassadi
15 617
@alatriste @tenorx A 2. körös pick, amihez kondíció kapcsolódott és amit végülis megkap a Cardinals a Bortles trade keretében, még nem volt átvezetve egyik trackerben sem, most pótoltam, úgyhogy a 2/21 Arizonába került.
több mint 6 éve
Mármint adjak egy Snickerst?Snickers Igor, Snickers. 😀bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1756680Engem erdekel.
Beki
Ugye a magas pickeket mindig nehéz beárazni, ezért a leglogikusabb a legfrissebb tranzakcióból levonni a konzekvenciát.
Szóval ha levonom Bosa arabol a tobbi picket, akkor kb. az jon ki, hogy még egy idei harmadikat/jövő évi másodikat bele kéne raknod, és akkor lennénk nullszaldósok.
De lásd, hogy jófej vagyok elengedem a másik picket, szóval javaslom ezt a - számomra még így is - trade-t
BAL adja
----
NYJ adja
1/2
Igor
Beki
Tudom hogy túl sokat adok, és lehúzol, de tudod mit... legyen, deal.
BAL adja
1 db Snickers
NYJ adja
1/2
Kérném bekönyvelni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Snickers Igor, Snickers. 😀bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1756680Engem erdekel.
Beki
BAL adja
----
NYJ adja
1/2
Igor
több mint 6 éve
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1756680Engem erdekel.
Beki
De lásd, hogy jófej vagyok elengedem a másik picket, szóval javaslom ezt a - számomra még így is előnytelen - trade-t:
BAL adja
----
NYJ adja
1/2
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1756680Ha vki szeretne QB-t húzni, 1/2 feltrade formájában elérhető.
több mint 6 éve
beírtam magam a draft doodliba, de azzal a 2 db pickemmel, én inkább az alkalmazkodom a többiek döntéséhez táborba rakom magam, mert az időpontok nagy része nem jó és majd küldök vkinek egy listát
JT Daniels fan
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
De nagy deal lesz ez, ha marad Big Dick Nick a kezdő 😛 amúgy szerintem el lehet menni mellette, ha Wentz úgy tér vissza ahogy abbahagyta.😊
több mint 6 éve
Hát, eléggé utálom is, hogy hagytam magam így lehúzni... 1/2+Bosa+Brandon Williams ment Wentzért. Fájdalmas döntés volt, de meg kellett hoznom, különben az elmúlt 24 óra eseményeit hiábavalónak éreztem volna. Remélem majd az idő igazolja, és Carsonból a következő nagy QB lesz.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Oh my god, engem a Bosa deal annyira nem zavart, de ez most kicsit bebaszott..
több mint 6 éve
Holnap estig beírom a hosszabbított szerződéseket, csak sok a meló most, sry.
több mint 6 éve
2 POos első kőr meg egy 3.Hát nem volt drága Bosa 😕
Amikor én kérdeztem szerintem sokkal rosszabbat nem ajánlottam.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Szoktunk írni páran, ahogy tavaly is, de itt az FA, utána van értelme csak 😊Valakinek nem áll szándékában GM mockot írni? Szerintem sokan díjaznánk... 😊Csak első kör? Tudom, új vagyok, de jövő héten megpróbálkozhatok vele, ha nem lesz rutinosabb jelentkező
vassadi
Spigo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Valakinek nem áll szándékában GM mockot írni? Szerintem sokan díjaznánk... 😊Csak első kör? Tudom, új vagyok, de jövő héten megpróbálkozhatok vele, ha nem lesz rutinosabb jelentkező
vassadi
több mint 6 éve
Vikings KeKi frissítve
több mint 6 éve
vassadi
15 617
A félreértések elkerülése végett, mert érkezett hozzám ilyen kérdés: a táblázatban, amit közzétettem, nem konkrétan az első és második FA-kör névsora van lebontva, csak azok szerepelnek rajta, akiket a cutok és waive-ek közben, illetve a kompenzációs pickeknél figyelembe veendő játékosok összeírásakor kigyűjtöttem magamnak, hogy majd szóba jöhetnek a free agency első, másosik, esetleges harmadik körében, szóval lényegében csak egy sima watch list, simán lehet és biztosan lesz is köztük olyan, akiért majd csak a nyílt licit során lehet bejelentkezni.
több mint 6 éve
Szvsz max Kirkseyen lehet elgondolkodni. A többiek 1-1 lépcsővel lejjebb vannak a top-tól. Ill. az se baj ha marad 1-2 ember a top-on kívül is akik nem csak rostertölteléknek valókNéhány javaslatCobb azért bizonyítottan minőségi kezdő elkapó, még ha már meg is kopott egy kicsit. Bryant harmadik számú elkapó és negyedik számú célpont a Steelersben, nem is nagyon van esélye ennél előrébb jutni a rangsorban (eltradelni pedig elvileg nem fogják), mellesleg egyetlen botlás választja el egy újabb teljes szezonra szóló eltiltástól. Wilson szerintem egy jobbfajta WR4 szintnél nem több, és a Dolphinsnál simán be is ragadhat a depth chart negyedik helyén Parker, Stills és Amendola mögött, nagy szerződés ide vagy oda, mellesleg szerintem az a kontraktus hasonlóan nagy baklövés a Miami részéről, mint amit a Ravens csinált volna Ryan Granttel, csak a Dolphinsnak Amendola leigazolása után nyilván nem volt semmilyen kamu indoka ahhoz, hogy kihátrálhasson a Wilson dealből. 😛 Vagy elég csak összehasonlítani Wilsont a többi első körbe jelölt névvel...
WR: Martavis Bryant/Albert Wilson be, vagy inkább Randall Cobb ki?
OG: Iupati be?
DT: Floyd be?
LB: Kirksey be?
CB: Verrett/Pat-Rob/Melvin be, vagy inkább Roby ki?
Igor
Turner messze kiemelkedik ebből az OG névsorból, elit teljesítmény és jó korban is van, Iupati már nem az az All-Pro kaliberű guard, aki néhány éve volt.
Floydról az a hír járja, hogy a térdsérülése career-ending.
Kirksey-n én is vacilláltam, ő végülis befér ebbe a névsorba hatodik linebackernek.
Roby stabil, high-quality kezdő, szerintem a legtöbben őt szívbaj nélkül bevállalnák hosszútávú szerződéssel, míg Verrettben ott van a shutdown corner, csak a kórházból ezt nehéz bizonyítani, PatRobnak kiemelkedő éve volt, de már rendesen benne van a korban, és slot-only, Melvin pedig egyelőre one-year wonder, sőt inkább half-year wonder.
Nem mondom, hogy teljesen elzárkózom azoknak a bevonásától, akikre itt azt mondtam, hogy szerintem nem kellenének az első körbe, csak leírtam az érveimet, hogy miért gondoltam úgy, hogy várhatnak még.
Én Foles-t is betenném az első körbe.Én úgy gondolkodtam, hogy elit csere, de mégiscsak csere. Viszont ha IRL FA lett volna, akkor egy QB needes csapat tuti elvitte volna kezdőnek, ha máshogy nem, úgy, mint a Broncos Keenumot, meg ha IRL az Eagles nem tradeli el és marad backup, attól még itt bevállalhatja valaki kezdőnek, szóval jobban átgondolva a dolgot, igazad lehet.
Rataxes
vassadi
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Kicsit frissítettem én is. (Clowney-val)bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1746704
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Én Kirkseyt tenném be
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Néhány javaslatCobb azért bizonyítottan minőségi kezdő elkapó, még ha már meg is kopott egy kicsit. Bryant harmadik számú elkapó és negyedik számú célpont a Steelersben, nem is nagyon van esélye ennél előrébb jutni a rangsorban (eltradelni pedig elvileg nem fogják), mellesleg egyetlen botlás választja el egy újabb teljes szezonra szóló eltiltástól. Wilson szerintem egy jobbfajta WR4 szintnél nem több, és a Dolphinsnál simán be is ragadhat a depth chart negyedik helyén Parker, Stills és Amendola mögött, nagy szerződés ide vagy oda, mellesleg szerintem az a kontraktus hasonlóan nagy baklövés a Miami részéről, mint amit a Ravens csinált volna Ryan Granttel, csak a Dolphinsnak Amendola leigazolása után nyilván nem volt semmilyen kamu indoka ahhoz, hogy kihátrálhasson a Wilson dealből. 😛 Vagy elég csak összehasonlítani Wilsont a többi első körbe jelölt névvel...
WR: Martavis Bryant/Albert Wilson be, vagy inkább Randall Cobb ki?
OG: Iupati be?
DT: Floyd be?
LB: Kirksey be?
CB: Verrett/Pat-Rob/Melvin be, vagy inkább Roby ki?
Igor
Turner messze kiemelkedik ebből az OG névsorból, elit teljesítmény és jó korban is van, Iupati már nem az az All-Pro kaliberű guard, aki néhány éve volt.
Floydról az a hír járja, hogy a térdsérülése career-ending.
Kirksey-n én is vacilláltam, ő végülis befér ebbe a névsorba hatodik linebackernek.
Roby stabil, high-quality kezdő, szerintem a legtöbben őt szívbaj nélkül bevállalnák hosszútávú szerződéssel, míg Verrettben ott van a shutdown corner, csak a kórházból ezt nehéz bizonyítani, PatRobnak kiemelkedő éve volt, de már rendesen benne van a korban, és slot-only, Melvin pedig egyelőre one-year wonder, sőt inkább half-year wonder.
Nem mondom, hogy teljesen elzárkózom azoknak a bevonásától, akikre itt azt mondtam, hogy szerintem nem kellenének az első körbe, csak leírtam az érveimet, hogy miért gondoltam úgy, hogy várhatnak még.
Én Foles-t is betenném az első körbe.Én úgy gondolkodtam, hogy elit csere, de mégiscsak csere. Viszont ha IRL FA lett volna, akkor egy QB needes csapat tuti elvitte volna kezdőnek, ha máshogy nem, úgy, mint a Broncos Keenumot, meg ha IRL az Eagles nem tradeli el és marad backup, attól még itt bevállalhatja valaki kezdőnek, szóval jobban átgondolva a dolgot, igazad lehet.
Rataxes