GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 788
Lesz majd természetesen supplemental draft, de ezt leszámítva a 2018-as GM szezon hivatalosan is lezárva.
több mint 7 éve
Tudom hogy olvastam valahol, de hirtelen nem találom. Lehet még átsrukturálni, vagy kicsúsztam? Ha lehet mi a végleges határidő?
Rataxes
Ma 20:00 😊
vassadi
Remélem jó lett 😊
Rataxes
Igen
több mint 7 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Tudom hogy olvastam valahol, de hirtelen nem találom. Lehet még átsrukturálni, vagy kicsúsztam? Ha lehet mi a végleges határidő?
Rataxes
vassadi
Remélem jó lett 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Rataxes
több mint 7 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 438 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
@Löfli,
akkor elkezded a roster filet?
kristof
ja, már elkezdtem, igyekszem vb előtt befejezni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
@Löfli,
akkor elkezded a roster filet?
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.
vassadi
Látva, hogyan alakulnak a dolgok, azt hiszem most ennek kell következnie:

"A" terv v2.0: Minden marad a régiben, itt folytatódik a játék.

| Az eddigiek alapján azért még nem merném kizárni, hogy nem jön majd egy harmadik verzió. 😊 De remélhetőleg nem lesz rá szükség. |
vassadi
Szerencsére bőven van időnk kivárni. 😀
több mint 7 éve
"A" terv: Mindenki regisztráljon FK-ra, első körben ott próbáljuk meg folytatni a játékot.
vassadi
Látva, hogyan alakulnak a dolgok, azt hiszem most ennek kell következnie:

"A" terv v2.0: Minden marad a régiben, itt folytatódik a játék.

| Az eddigiek alapján azért még nem merném kizárni, hogy nem jön majd egy harmadik verzió. 😊 De remélhetőleg nem lesz rá szükség. |
több mint 7 éve
Gyors kérdés: aki veszített ps claim alatt játékost, az csak fa-ról és waiverről hozhat újat vagy más csapatok ps-ből is?
Spigo
Csak FA vagy waiver.
több mint 7 éve
Spigo New England Patriots 1 211 — Patriots GM
Én szerettem volna Moore-t, de adminisztrációs hiba miatt nem tudtam claimelni. A fax gépet már kidobtam... 😊
Gyors kérdés: aki veszített ps claim alatt játékost, az csak fa-ról és waiverről hozhat újat vagy más csapatok ps-ből is?
több mint 7 éve
Te legalább csak egyet vesztettél (mondjuk kb ezzel számoltam, igazánc sak Skai lepett meg 😕)
Igor
Engem pont, hogy az lepett meg leginkább az egész PS claimelősdi alatt, hogy rá egyedül én tartottam igényt. Fel tudnék sorolni "pár" tucat olyan játékost a rosterekről, akiben jóval kisebb potenciál van, mint benne, nálam toronymagasan a legjobb claim jelölt volt.

Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
túl jó a csapat 😛
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 703 — No 1 duplaszánkó fan
Te legalább csak egyet vesztettél (mondjuk kb ezzel számoltam, igazánc sak Skai lepett meg 😕)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 053 — Chiefs GM
Kabbe adi 😊

több mint 7 éve
PS claimek:
Marcus Johnson, WR: Seahawks -> Steelers
Tyler Matakevich, LB: Buccaneers -> Raiders
Skai Moore, LB: Ravens -> Texans
Rashard Higgins, WR: Ravens -> Giants
Jordan Evans, LB: Browns -> Bengals
C.J. Beathard, QB: Seahawks -> Falcons
Corn Elder, CB: Ravens -> Panthers
Chad Kelly, QB: Lions -> Texans
Tyvis Powell, S: Saints -> Giants
D.J. Jones, DT: Raiders -> Bengals
Isaac Rochell, DE: Titans -> Texans
Malachi Dupre, WR: Dolphins -> Texans
Tanner Vallejo, LB: Browns -> Texans
David Jones, S: 49ers -> Texans

Akik játékost szereztek, azok csináljanak helyet az érkezőnek a rosteren; akiktől játékost vittek el, azok pótolják. Ezekre a határidő június 5., kedd 20:00. A claimelt játékosok pótlására egyaránt lehet FA-t igazolni (rá lehet licitálni a másikra, csak arra figyeljetek, hogy olyan szerződést tudjatok adni az illetőnek, amivel PS-jogosult) és a most waiverre kerülők közül claimelni (a waiver sorrend frissítve a PS claimek utáni állapotnak megfelelően). Ha valaki esetleg azért fut ki a határidőből, mert waiver claimet nyújtott be valakiért, aki végül más csapathoz került, neki lehetősége lesz határidő után is pótolni az elvitt játékosát.

Szerződések átstrukturálására is a fenti határidőig van még mód, ha valaki még élne ezzel a lehetőséggel.
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 709 — Jedi Master
Egy denveri a Chargers élén...itt az Apokalipszis 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 692 — SB 50 Champion @ Grund
Személyi változások:

Soldi nem folytatja a játékot. A helyére már megvan az ember, @StormST visszatér a következő szezontól; hogy a Chargers vagy esetlegesen egy másik, addig még felszabaduló csapat élén, az majd kiderül.
vassadi
ő is megkapta a gmjátékos rangot a most beregisztrált Heisman Trophy-hoz hasonlóan
r.baggio
Köszönöm én is! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 628 — "Montoya por favor!"
Személyi változások:

Soldi nem folytatja a játékot. A helyére már megvan az ember, @StormST visszatér a következő szezontól; hogy a Chargers vagy esetlegesen egy másik, addig még felszabaduló csapat élén, az majd kiderül.
vassadi
ő is megkapta a gmjátékos rangot a most beregisztrált Heisman Trophy-hoz hasonlóan
r.baggio
látom, köszi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 786 — no es importante
Személyi változások:

vassadi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Személyi változások:

több mint 7 éve
egy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákat

egyelőre csak egy csevegőt csináltam ott
r.baggio
Köszi.

Így is rendben van, de úgy nem lehetne, hogy a topikok nyilvánosak maradnak, viszont írni csak a csoport tagjai tudnak bele? Szóval ahogy itt is volt. Olyan szempontból jobb lenne, ha publikus maradna az egész, hogy hátha valaki kedvet kap hozzá, és üresedés esetén könnyebben találnánk új GM-et.
vassadi
Így állítottam be elméletileg
r.baggio
Én pl nem látom a topicot, csak a kategória elnevezését.
somoskovig
Csatlakozom...szintén így vagyok én is.
Gergőke
persze, mert egyelőre farky-nak állítottam be a gmjátékos usergroupot, vassadi meg moderátor lett

azért kértem, hogy legyen egy lista a gm játékosokról, és akkor azt ma délután megcsinálom
r.baggio
 bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lista

Ez a lista naprakész, azt leszámítva, hogy Jack Zoltán csapatát Heisman Trophy vette át, illetve Soldados már nem GM. Akik ugyanazzal a nickkel regisztráltak FK-ra, azokat ez alapján be lehet venni a csoportba, de tuti, hogy még nincs meg mindenki.
vassadi
DeSean, Rajna és Heisman Trophy kivételével elméletileg mindenkinél beállítottam a gmjátékos státuszt (őket nem találtam meg az fk-n), pár embernek moderátori jogkört is adtam
r.baggio
Remek, köszi. Előbb-utóbb csak odaér mindenki.
több mint 7 éve
egy listát majd írjatok, hogy az fk-s fórumon kik a gm játékosok, mert azoknak akkor beállítom az egyedi usergroupot amivel majd csak ők (meg a moderátorok és az adminok) láthatják a gm-es témákat

r.baggio
Köszi.

Így is rendben van, de úgy nem lehetne, hogy a topikok nyilvánosak maradnak, viszont írni csak a csoport tagjai tudnak bele? Szóval ahogy itt is volt. Olyan szempontból jobb lenne, ha publikus maradna az egész, hogy hátha valaki kedvet kap hozzá, és üresedés esetén könnyebben találnánk új GM-et.
vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke
persze, mert egyelőre farky-nak állítottam be a gmjátékos usergroupot, vassadi meg moderátor lett

azért kértem, hogy legyen egy lista a gm játékosokról, és akkor azt ma délután megcsinálom
r.baggio
 bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lista

Ez a lista naprakész, azt leszámítva, hogy Jack Zoltán csapatát Heisman Trophy vette át, illetve Soldados már nem GM. Akik ugyanazzal a nickkel regisztráltak FK-ra, azokat ez alapján be lehet venni a csoportba, de tuti, hogy még nincs meg mindenki.
vassadi
DeSean, Rajna és Heisman Trophy kivételével elméletileg mindenkinél beállítottam a gmjátékos státuszt (őket nem találtam meg az fk-n), pár embernek moderátori jogkört is adtam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve

r.baggio
Köszi.

vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke

r.baggio
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
GM Lista - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 7 éve

r.baggio
Köszi.

vassadi
r.baggio
somoskovig
Gergőke

---