Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Sracok, ma este akkor varhato az elso koros eredmeny?
tenorx
Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
vassadi
Király vagy 😀
Nem láttam még, hogy ez a féle piac hogy néz ki.
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
tenorx
Én elvileg 8 körül tudok is hirdetni.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Némileg módosult Keki Arizonában

A lényeg: Juston Houston elérhető. Idén újra régi fényét mutatta. Nem kótyavetyélem el, de eladó.
Devin McCourty ára csökkent. Nem kérek érte csak középső kört.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Whitney Mercilusra már jött ajánlat, de még várok...tessék jönni a bizniszekkel, mert nyilván többeknél elférne egy faja kezdő rusher jó fizetéssel. FA-n is alig van most ilyen poszton ember, szóval nem lekésni róla 😉

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Például Ádi nálad csomóan hiányoznak a roster fájlból a DC-hez képest (nincs kicker, csak egy QB van, stb...) viszont a 10 PS playa patentül meg volt. Szóval vannak anomáliák 😊
gabokocka
A depth chart topikban nálam a 2016-os DC van.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Arizona: 3.776.320
Atlanta: -284.800
Baltimore: 172.610
Buffalo: nincs DC
Carolina: 24.020
Chicago: 17.056.780
Cincinnati: nincs DC
Cleveland: 333.950
Dallas: 4.676.880
Denver: 13.372.200
Detroit: 875.170
Green Bay: 703.600
Houston: 5.961.040 (csak 49 aktív játékos és 10 PS játékos)
Indianapolis: 245.996
Jacksonville: 7.204.360
Kansas City 2.110.000
LA Chargers: -1.762.929
LA Rams: 8.762.890 (csak 51 aktív játékos és 1 PS játékos)
Miami: 9.857.970
Minnesota: 189.235
New England: -1.234.160
New Orleans: 3.094.840
New York Giants: 5.149.480
New York Jets: 221.100
Oakland: Nincs PS és 17-es DC, így nem tudtam mit csinálni
Philadelphia: 18.275.000 (összesen 42 játékos)
Pittsburgh: 6.536.988
San Francisco: 327.140
Seattle: -1.731.340
Tampa Bay: 3.160.200
Tennessee: Rajna updatelte 18-ra a DC-t így nem tudom ki volt PS-ben
Washington: 2.479.810

Este átnézem még egyszer, vannak necces rosterek, szóval nem egyszerű, de a csapatok többségénél követhető a dolog.

Például Ádi nálad csomóan hiányoznak a roster fájlból a DC-hez képest (nincs kicker, csak egy QB van, stb...) viszont a 10 PS playa patentül meg volt. Szóval vannak anomáliák 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Közben szedegetem ki a 17-es rosterfájlból a PS embereket, hogy meglegyen a pontos áthozott capspace, nézegessétek át a rostert, mert nekem is volt fel nem vitt tranzakció, lehet másnak is kimaradt vmi.

Illetve idén pls írjon mindenki normális PS-t, mert anélkül nagyobb szopás ezt végigcsinálni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Fakk, ennyiért adtam volna pedig Gurleyt...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nem is kapkodja el senki, legalábbis én eddig összesen három embertől kaptam licitet. 😊
vassadi
Én már 4-től 😊

És előre szólok, sztem "csak" este 10 és éjfél közt tudok csak pénteken eredményt hirdetni majd.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nem is kapkodja el senki, legalábbis én eddig összesen három embertől kaptam licitet. 😊
több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 208 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Holnapig küldhető 1. körös ajánlat ugye?

Az első licitkör ajánlatait március 21. 20:00 és március 23. 20:00 között lehet küldeni PM-ben, fentebb látható, hogy melyik poszton kinek.hivatalos közlemények
Vagy ez a kiírás a 2. körről csak ilyen előzetes figyeljen mindenki dolog volt? 😀
alatriste
igen és igen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Holnapig küldhető 1. körös ajánlat ugye?

Az első licitkör ajánlatait március 21. 20:00 és március 23. 20:00 között lehet küldeni PM-ben, fentebb látható, hogy melyik poszton kinek.hivatalos közlemények
Vagy ez a kiírás a 2. körről csak ilyen előzetes figyeljen mindenki dolog volt? 😀

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Draft időpont tekintetében 20 GM szavazata alapján eddig a vasárnap este 8 óra a nyerő, második és harmadik helyen a szombat 8-as és 9-es kezdés.

Ha valaki még nem szavazott:
 doodle.com/poll/q9f23wvg4k5gttp3
több mint 6 éve
Nálunk nem játszanak ilyen fogalmak, mint a kiterjesztés. Szerződéshosszabbítás alá tartozik minden, és akinek idén adtál hosszútávú szerződést, azt ebben a szezonban már nem tradelheted.

Tehát HaHát legkorábban jövőre tudod elcserélni. 😊
vassadi
A fogalom ok, hogy nem játszik, de attól még az, ami 😊 És szerintem nem kérdés, hogy a logikával totálisan szembe megy ez az eset akkor. Direkt szó szerint másoltam be a szabályból...Élő szerződése van, ergo kizárt, hogy "megtartsam", mivel nem veszíthetem el. A kitétel a "szerződéshosszabbítással megtartott" playákra vonatkozik. Ez van leírva.
Chargers LT
Értem, de ez csak játék a szavakkal. 😊 Olyan játékost soha nem lehetett eltradelni, akivel adott évben hosszabbított szerződést a GM, akár UFA volt a játékos, akár egy év volt hátra a szerződéséből, akár több (korábban ilyen játékosokkal is lehetett hosszabbítani).
több mint 6 éve
Nálunk nem játszanak ilyen fogalmak, mint a kiterjesztés. Szerződéshosszabbítás alá tartozik minden, és akinek idén adtál hosszútávú szerződést, azt ebben a szezonban már nem tradelheted.

vassadi
A fogalom ok, hogy nem játszik, de attól még az, ami 😊 És szerintem nem kérdés, hogy a logikával totálisan szembe megy ez az eset akkor. Direkt szó szerint másoltam be a szabályból...Élő szerződése van, ergo kizárt, hogy "megtartsam", mivel nem veszíthetem el. A kitétel a "szerződéshosszabbítással megtartott" playákra vonatkozik. Ez van leírva.

több mint 6 éve
vassadi
Kérdés volna, bár logika szerint nem nagyon az.
Tradelnék playát, akinek élő szerződése volt, opciója és kapott kiterjesztéses (ami itt igazából beépülés) contractot.
Van egy ilyen:
"Tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben."
De élő szerződésű játékost nyilván nem lehet "megtartani szerződéssel", mivel nem UFA. UFA-t lehet megtartani szerződéssel, mivel, ha nem teszed, piac.
De:
"opciós évben történő szerződéshosszabbításánál az opciós év fizetése mint normál fizetés veendő figyelembe."
Amint az előbb is írtam, neki volt élő szerződése, nem kellett megtartanom, mivel nem is lehetett. Ha nemet mond az kiterjesztett ajánlatomra, akkor is nálam marad, és most nincs is kérdés. Szerintem pont ezért most sincs, de azért érdeklődöm 😊
Chargers LT

több mint 6 éve
vassadi
Kérdés volna, bár logika szerint nem nagyon az.
Tradelnék playát, akinek élő szerződése volt, opciója és kapott kiterjesztéses (ami itt igazából beépülés) contractot.
Van egy ilyen:
"Tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben."
De élő szerződésű játékost nyilván nem lehet "megtartani szerződéssel", mivel nem UFA. UFA-t lehet megtartani szerződéssel, mivel, ha nem teszed, piac.
De:
"opciós évben történő szerződéshosszabbításánál az opciós év fizetése mint normál fizetés veendő figyelembe."
Amint az előbb is írtam, neki volt élő szerződése, nem kellett megtartanom, mivel nem is lehetett. Ha nemet mond az kiterjesztett ajánlatomra, akkor is nálam marad, és most nincs is kérdés. Szerintem pont ezért most sincs, de azért érdeklődöm 😊

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 6 éve
A blockbuster tradek utólag lesznek majd értékelve úgyis, mint pl. Wentz.
Én átnéztem a tradejeimet, és végül Prescottért értékben odaadtam Tyrod Taylort + 3.kör eleje + Nevin Lawson CB...simán megérte, ami akkor úgy tűnt, nagyon sok, ha csak azt az egy bizniszt nézem. 😊

több mint 6 éve
Edes istenem, nagyon nem igy szamoltam... Hat jo.
grat a trade-hez alatriste 😀
több mint 6 éve
@alatriste @tenorx A 2. körös pick, amihez kondíció kapcsolódott és amit végülis megkap a Cardinals a Bortles trade keretében, még nem volt átvezetve egyik trackerben sem, most pótoltam, úgyhogy a 2/21 Arizonába került.
vassadi
Miert kap meg a Cardinals?
Ha jol emlekszem az volt a kitetel, hogy az INT+Fumble < 18, na most 13 INT + 9 fumble van iden Bortlesnak.

Amugy hihetetlen ez a Bortles trade, kajak nem hiszem el h meg most is szopok vele 😀
tenorx
Buffalo Bills adja:
- 4/13
- 2018/R2 (a hátrább lévő) az ARI-é, ha Bortles 2017as alapszakaszban 18 TO alatt marad (INT+lost Fumble). Ha sérülés miatt szorul ki a kezdőből az addig lejátszott meccsein lévő TO-kat kell kivetíteni 16 meccsre és megvizsgálni elérni-e a 18-at.
(Ha Botles teljesítmény miatt szorul ki a kezdőből törlődik a záradék.)trade admin
Az pedig 13 + 3

Liverpool Fc
több mint 6 éve
@alatriste @tenorx A 2. körös pick, amihez kondíció kapcsolódott és amit végülis megkap a Cardinals a Bortles trade keretében, még nem volt átvezetve egyik trackerben sem, most pótoltam, úgyhogy a 2/21 Arizonába került.
vassadi
Miert kap meg a Cardinals?
Ha jol emlekszem az volt a kitetel, hogy az INT+Fumble < 18, na most 13 INT + 9 fumble van iden Bortlesnak.

Amugy hihetetlen ez a Bortles trade, kajak nem hiszem el h meg most is szopok vele 😀
több mint 6 éve
Szintén friss KeKí:
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449190
Mivel jött Bosa, és alig van az FA top körben is DE rusher, így Whitney Mercilus eladó lett!

több mint 6 éve
Kiegészített Keki:
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449405

A felsoroltakon kívül más is mehet, de főleg ők. (OL-em nem bontanám meg, a 3 WR-en túl a maradék 2 (Adams, Taylor) csak nagyon drágán eladó.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
most mi a gondod?
braxa88
Semmi.
Tudom h a monitoron át ezt nehéz felmérni.. de valóban semmi.

Ez csak a szokásos dolog, odaszúrtam egyet, mert zavart az early morning cinizmus és az 1/2 azonnali továbbdobása.. szerintem elég gyakran szoktam így reagálni egyébként.
Nem mondom h követendő példa, de ugyanakkor nem gondolom h inkorrekt reakció lenne..

Hagyjuk a fenébe (Beki sztem jól kezelte, úgy látom nem sértődött meg annyira mint te)

Szerkesztette: Igor