NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bakker, Billsnél nem fogy már ki a cap space csap. 😀
több mint 6 éve
OK kihírdetem McKinnont.Igy, hogy nem en ajanlottam a legtobbet, akkor viszont nyugodtan hirdessuk ki a billst gyoztesnek, reszemrol ez volt a maximum, amit kifizetnek.Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
Az 1. körös résztvevők között újraindul a 2. körös licit.
bowl.hu/forum/manager-jatek/hivatalos-kozlemenyek/1757462
empty taxi
dankodavid
empty taxi
dankodavid
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
[Bocs, részemről viszont nem...és én végig azt hittem, hogy én vezetek...és az én ajánlatom is jött ki nyerőnekIgy, hogy nem en ajanlottam a legtobbet, akkor viszont nyugodtan hirdessuk ki a billst gyoztesnek, reszemrol ez volt a maximum, amit kifizetnek.Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
dankodavid
empty taxi
dankodavid
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Igy, hogy nem en ajanlottam a legtobbet, akkor viszont nyugodtan hirdessuk ki a billst gyoztesnek, reszemrol ez volt a maximum, amit kifizetnek.Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
dankodavid
empty taxi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Igazad van, tényleg nem érdekelt alapból senkit se, most meg ha látták (ha látták, szerintem nem sokan néztük) az ár miatt lehet jönnének.Ezt azért nem támogatom, mert a 2. körben nem jött ajánlat mástól, nem lenne fair szvsz kiszélesíteni a versenyt egy adminisztrációs hiba miatt.Szerintem meg licitálhasson bárki, mivel kb. 2 percig volt kint az ajánlatod @dankodavid, és egyébként se az a vezető licit, szóval ha valaki 100.000-t ráajánl még közel se biztos, hogy átveszi a vezetést.Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
dankodavid
empty taxi
tenorx
empty taxi
több mint 6 éve
Ezt azért nem támogatom, mert a 2. körben nem jött ajánlat mástól, nem lenne fair szvsz kiszélesíteni a versenyt egy adminisztrációs hiba miatt.Szerintem meg licitálhasson bárki, mivel kb. 2 percig volt kint az ajánlatod @dankodavid, és egyébként se az a vezető licit, szóval ha valaki 100.000-t ráajánl még közel se biztos, hogy átveszi a vezetést.Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
dankodavid
empty taxi
tenorx
Madden hates me.
több mint 6 éve
Szerintem meg licitálhasson bárki, mivel kb. 2 percig volt kint az ajánlatod @dankodavid, és egyébként se az a vezető licit, szóval ha valaki 100.000-t ráajánl még közel se biztos, hogy átveszi a vezetést.Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
dankodavid
empty taxi
több mint 6 éve
Nem, csak te és a Bills veszel részt a hosszabbításban, mert a 2. körben nem jött meg senkinek sem a kedve licitálni és ez gyak a hibás 2. kör miatt ismétlődik.A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
dankodavid
Madden hates me.
több mint 6 éve
A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Ezt dobd ki hivatalos közleményekbe is szvsz, mert itt el fog veszni.
empty taxi
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Tehat most, hogy mar a tobbi resztvevo szamszerusitve, pontosan tudja, mennyit ajanlottam erte, eleg lenne benyomni egy 100,000-al magasabb ajanlatot, es viszi, ha en nem szannek erre tobbet? Csak, hogy jol ertelmezem-e, a pontossag kedveert kerdezem.
empty taxi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Easy.3. héten már a 3. QB-d fog kezdeni?Más egy QB-nak többet ad.Jézusom Rhodes 😀Meg a baráti 13.5 milleres QB trióddal 😀
Boldog vagyok ezzel a baráti Butler/Haden duóval.
tenorx
Igor
Quantity, not quality
😀😀
tenorx
Cleveland Browns, 2017 - már csak a depth chartra leszek kíváncsi 😊
Igor
Bradford amíg meg nem sérül, hogy hozzon egy erős startot.
Bortles lehozza az alapszakaszt.
Foles meg behúzza a playoffot meg a Super Bowlt.
több mint 6 éve
3. héten már a 3. QB-d fog kezdeni?Más egy QB-nak többet ad.Jézusom Rhodes 😀Meg a baráti 13.5 milleres QB trióddal 😀
tenorx
Igor
Quantity, not quality
😀😀
tenorx
Cleveland Browns, 2017 - már csak a depth chartra leszek kíváncsi 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A Ricardo Allen és a Jerick McKinnon licitet adminisztrációs hiba miatt visszatartom, rosszul vittem fel az 1. körös eredményt (a drága Bills tömegliciténél nem mindig sikerült pontosan rögzíteni az évek számát).Az 1. körös résztvevők között újraindul a 2. körös licit.
@tenorx @Klaci79 @dankodavid
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 6 éve
Más egy QB-nak többet ad.Jézusom Rhodes 😀Meg a baráti 13.5 milleres QB trióddal 😀
tenorx
Igor
Quantity, not quality
😀😀
több mint 6 éve
Jézusom Rhodes 😀Meg a baráti 13.5 milleres QB trióddal 😀
tenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Megvan Sendejo is, the rich get richer.. nájsz.Mondjuk így a Linval comp pickem el fog menni a végén... 😕
több mint 6 éve
Jézusom Rhodes 😀Boldog vagyok ezzel a baráti Butler/Haden duóval.
több mint 6 éve
Én végeztem, nálam nem lesz 3. kör.Elég sok helyen szoros volt a licit, főleg TE poszton.. CB-knél már nem annyira/durvább összegek röpködtek.
több mint 6 éve
Továbbra is eladó Henry Anderson, illetve DJ Reader is, ha valaki stabil kezdő DL embereket szeretne kis fizuval. Nálam nem passzolnak a rendszerbe, illetve szerintem túl értékesek ahhoz hogy a padon üljenek. Főleg draft cetli érdekelne cserébe.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
DE/DT poszton kívül mindent tudok vinni.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Csak a rend kedvéért, a harmadik licitkör határideje is ugyanúgy az utolsó hirdetéstől számított 48 óra lesz.Közben itt egy előzetes névsor a második FA-körhöz:
Quarterback: A.J. McCarron, Josh McCown
Running back: Adrian Peterson, Giovani Bernard, Jeremy Hill, Jonathan Stewart
Wide receiver: Albert Wilson, Brandon Marshall, Donte Moncrief, Eric Decker, Martavis Bryant, Taylor Gabriel
Tight end: Austin Seferian-Jenkins, Eric Ebron, Tyler Eifert
Offensive lineman: Andre Smith, Cameron Fleming, Clint Boling, Ja'Wuan James, Jared Veldheer, Mike Iupati, Senio Kelemete, Zach Fulton
Defensive interior: Allen Bailey, Beau Allen, DaQuan Jones, Justin Ellis, Kyle Williams
Edge rusher: Brooks Reed, Chris Long, Elvis Dumervil, Trent Murphy, Wes Horton
Linebacker: Devon Kennard, Kyle Van Noy, Wesley Woodyard
Cornerback: David Amerson, Jason Verrett, Patrick Robinson, Rashaan Melvin, Vontae Davis
Safety: Bradley McDougald, Jimmie Ward, Lardarius Webb, T.J. Ward
Lehet javaslatokat tenni a részt vevő játékosokkal kapcsolatban, illetve adminisztrációhoz jelentkezni.
Itt pedig a frissített watch list, hogy könnyebb legyen kötekedni. 😀
több mint 6 éve
A tradeknél próbáljon már meg mindenki jobban odafigyelni. Rengeteg az olyan csere, ahol olyan picket akar adni egyik vagy másik GM, ami nincs is a birtokában. Egy pillantás a trackerre, ennyi.Jogos, és bocsánat. A 2020-as trackert néztem 19-es helyett. :/
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Így van.Viszont a védettséget kb. ki lehet nyírni azzal ha zárás előtt fél órával licitálnak túl, hibáa kapsz értesítést, nincs időd kb. reagálni.Ez egyébként szerintem nem túl jó szabály, fix 48 óra kellene a második körre.Én még olyanra is várok, nem is egy esetben, ahol előzték az első körben vezető GM-et, de még nem jelezte, hogy mi a szándéka, nekik pedig az előzésről szóló értesítéstől számítva 48 órájuk van reagálni, akkor is, ha ez az alap határidőn túl esik, szóval nálam még ez is kitolhatja a hirdetést.Szerintem a szerződéseknél korábban is így volt.Sziasztok!21:51 a határidő, úgyhogy én valószínűleg majd csak holnap délelőtt hirdetek.
Ma este lesznek a második körös eredményhirdetések, és holnap estig kell beírni a szerződést az első körben elvitt játékosoknak, ugye?
tenorx
Az első FA-körben részt vevő játékosok szerződései felőlem ráérnek mondjuk a második FA-kör kezdetéig, ha valakinek esetleg attól is függ, miképp strukturálja az egyes szerződéseket, hogy kiket szerzett meg.
vassadi
Én tudok ma este hirdetni amúgy.
Igor
vassadi
Mármint érted, 1 órával a kör hivatalos vége előtt előznek, és kivár 48 órát a vezető GM, akkor várunk 55 órát.
tenorx
empty taxi
Meg azért aránylag gyorsan szokott reagálni mindenki, nem emlékszem olyan esetre, hogy az alap határidőn túl huzamosabb ideig kellett volna várni emiatt.
több mint 6 éve
True, de akkor meg legyen 24 óra, annyi elég kell hogy legyen a reagálásra.Viszont a védettséget kb. ki lehet nyírni azzal ha zárás előtt fél órával licitálnak túl, hibáa kapsz értesítést, nincs időd kb. reagálni.Ez egyébként szerintem nem túl jó szabály, fix 48 óra kellene a második körre.Én még olyanra is várok, nem is egy esetben, ahol előzték az első körben vezető GM-et, de még nem jelezte, hogy mi a szándéka, nekik pedig az előzésről szóló értesítéstől számítva 48 órájuk van reagálni, akkor is, ha ez az alap határidőn túl esik, szóval nálam még ez is kitolhatja a hirdetést.Szerintem a szerződéseknél korábban is így volt.Sziasztok!21:51 a határidő, úgyhogy én valószínűleg majd csak holnap délelőtt hirdetek.
Ma este lesznek a második körös eredményhirdetések, és holnap estig kell beírni a szerződést az első körben elvitt játékosoknak, ugye?
tenorx
Az első FA-körben részt vevő játékosok szerződései felőlem ráérnek mondjuk a második FA-kör kezdetéig, ha valakinek esetleg attól is függ, miképp strukturálja az egyes szerződéseket, hogy kiket szerzett meg.
vassadi
Én tudok ma este hirdetni amúgy.
Igor
vassadi
Mármint érted, 1 órával a kör hivatalos vége előtt előznek, és kivár 48 órát a vezető GM, akkor várunk 55 órát.
tenorx
empty taxi