Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Nézegetve a megmaradt FA-ket, én azon a véleményen vagyok, hogy már csak pár poszton lehetne normálisabb névsort összehozni, így szerintem nem lesz szükség egy harmadik korlátozott FA-körre, a második után mehetne a nyílt licit. Vélemény?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Második FA-kör, 1. ajánlattételt meddig kell megtenni? Köszi.
adam8
"Az első licitkör ajánlatait március 28. 20:00 és március 30. 20:00 között lehet küldeni az egyes posztok felelőseinek. "
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Második FA-kör, 1. ajánlattételt meddig kell megtenni? Köszi.

több mint 6 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Azért röpködnek itt az elég komoly összegek.. kíváncsi leszek 2/3.körben is maradnak-e ezek az árak..
Igor
fenéket, mindenki vetminért akar majd játékos vinni, de sokan elfelejtik megnézni, hogy szabályos-e az ajánlata 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Azért röpködnek itt az elég komoly összegek.. kíváncsi leszek 2/3.körben is maradnak-e ezek az árak..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kilenc GM nem szavazott még draft időpontról.
 doodle.com/poll/q9f23wvg4k5gttp3

Vasárnap estig lehet még szavazni, utána véglegesítésre kerül az időpont.
vassadi
Én ugyan leadtam a szavazatomat, de igazából részemről mindegy, hogy mikor lesz, mert az április- május a szakdolgozat írás és államvizsga időszaka lesz nekem, továbbá 2 db draft pickem van 😊, így egy viszonylag rövid listát majd leadnék valakinek 😊

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 6 éve
Kilenc GM nem szavazott még draft időpontról.
 doodle.com/poll/q9f23wvg4k5gttp3

Vasárnap estig lehet még szavazni, utána véglegesítésre kerül az időpont.
több mint 6 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Ha valaki LB-t keres, Craig Robertson középső körért vihető.
több mint 6 éve
Köszi a tájékoztatást, huszonhatezer volt igen, de szerintem nem emeltem volna azt fel kilencvenötig amúgy sem. 😀

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 319 — 49ers GM
hát google nélkül nem tudtam volna megmondani, hogy ki az a Darius Philon, akit közel 5 milliókra értékeltetek be
Habi
Arról nem tehetünk, hogy műveletlen vagy 😊

több mint 6 éve
hát google nélkül nem tudtam volna megmondani, hogy ki az a Darius Philon, akit közel 5 milliókra értékeltetek be
Habi
Egyszer lövök alul valakit (mert sztem classic McCargo-effekt amit tolt), akkor bezzeg nem szól senki? 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Habi
nekem a legtöbb Chargers meccsen feltűnt amit néztem...
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

JT Daniels fan
több mint 6 éve
Majd megtudhatjuk milyen igyénekkel rendelkeztek ezek a remek RFA-k? 😀
adam8
Annyit meg tudok mondani fejből, hogy egyiküknél huszon-, másikuknál ötvenegypárezer hiányzott a 80%-hoz, és mindketten 3 millió / 3 éves ajánlatot kaptak, ez alapján nagyjából ki lehet kalkulálni az igényeket. De majd megírom a pontos számokat, ha gépnél leszek.
vassadi
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 319 — 49ers GM
adam8
én így lőttem be:
JJ Nelson:
4.150.000
Darius Philon:
4.700.000
braxa88
Nálam Philon 4.900.000$, Nelson 3.700.000$ volt.

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jól sejtem akkor, hogy Avery Williamson nálam landolt?
Gergőke
Nem. Tiéd a vezető ajánlat, de még nyílt a verseny nála (és az első körből még Whitworth-nél) holnap 10:26-ig.
vassadi
Okés, csak azért kérdeztem, mert a szabálykönyvben nem találtam semmit, hogy mennyi időnek kell eltelni az utolsó licit és az esetleges újabb licit megtétele között.
Gergőke
Az utolsó második licitkörös hirdetéstől számítva 48 órán keresztül tehetnek ajánlatot mások a harmadik licitkör keretében, de mivel a te ajánlatod volt a legjobb a második licitkörben, így ha valaki ezt felülmúlja, arról értesítést fogsz kapni, és lehetőséged lesz emelni a liciten.
vassadi
Köszi szépen! Csak az időtartamot nem tudtam 😊

" class="embed">
több mint 6 éve
Gergőke
Nem. Tiéd a vezető ajánlat, de még nyílt a verseny nála (és az első körből még Whitworth-nél) holnap 10:26-ig.
vassadi
Okés, csak azért kérdeztem, mert a szabálykönyvben nem találtam semmit, hogy mennyi időnek kell eltelni az utolsó licit és az esetleges újabb licit megtétele között.
Gergőke
Az utolsó második licitkörös hirdetéstől számítva 48 órán keresztül tehetnek ajánlatot mások a harmadik licitkör keretében, de mivel a te ajánlatod volt a legjobb a második licitkörben, így ha valaki ezt felülmúlja, arról értesítést fogsz kapni, és lehetőséged lesz emelni a liciten.
több mint 6 éve
Gergőke
vassadi

" class="embed">
több mint 6 éve
Gergőke
több mint 6 éve

" class="embed">
több mint 6 éve
adam8
Annyit meg tudok mondani fejből, hogy egyiküknél huszon-, másikuknál ötvenegypárezer hiányzott a 80%-hoz, és mindketten 3 millió / 3 éves ajánlatot kaptak, ez alapján nagyjából ki lehet kalkulálni az igényeket. De majd megírom a pontos számokat, ha gépnél leszek.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
adam8
én így lőttem be:
JJ Nelson:
4.150.000
Darius Philon:
4.700.000
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Nekem úgy is jó

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Elnézést, tudom hogy előbb nem írtam, de lehet mennék CB-ért is... valaki cserél velem posztot?
Igor
Dobjátok hozzám azt is
Farky
Átvehetem a linebackert cserébe?