NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nézegetve a megmaradt FA-ket, én azon a véleményen vagyok, hogy már csak pár poszton lehetne normálisabb névsort összehozni, így szerintem nem lesz szükség egy harmadik korlátozott FA-körre, a második után mehetne a nyílt licit. Vélemény?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Második FA-kör, 1. ajánlattételt meddig kell megtenni? Köszi."Az első licitkör ajánlatait március 28. 20:00 és március 30. 20:00 között lehet küldeni az egyes posztok felelőseinek. "
adam8
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Második FA-kör, 1. ajánlattételt meddig kell megtenni? Köszi.
több mint 6 éve
Azért röpködnek itt az elég komoly összegek.. kíváncsi leszek 2/3.körben is maradnak-e ezek az árak..fenéket, mindenki vetminért akar majd játékos vinni, de sokan elfelejtik megnézni, hogy szabályos-e az ajánlata 😀
Igor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Azért röpködnek itt az elég komoly összegek.. kíváncsi leszek 2/3.körben is maradnak-e ezek az árak..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kilenc GM nem szavazott még draft időpontról.Én ugyan leadtam a szavazatomat, de igazából részemről mindegy, hogy mikor lesz, mert az április- május a szakdolgozat írás és államvizsga időszaka lesz nekem, továbbá 2 db draft pickem van 😊, így egy viszonylag rövid listát majd leadnék valakinek 😊
doodle.com/poll/q9f23wvg4k5gttp3
Vasárnap estig lehet még szavazni, utána véglegesítésre kerül az időpont.
vassadi
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Kilenc GM nem szavazott még draft időpontról.doodle.com/poll/q9f23wvg4k5gttp3
Vasárnap estig lehet még szavazni, utána véglegesítésre kerül az időpont.
több mint 6 éve
Ha valaki LB-t keres, Craig Robertson középső körért vihető.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Köszi a tájékoztatást, huszonhatezer volt igen, de szerintem nem emeltem volna azt fel kilencvenötig amúgy sem. 😀
több mint 6 éve
hát google nélkül nem tudtam volna megmondani, hogy ki az a Darius Philon, akit közel 5 milliókra értékeltetek beArról nem tehetünk, hogy műveletlen vagy 😊
Habi
több mint 6 éve
hát google nélkül nem tudtam volna megmondani, hogy ki az a Darius Philon, akit közel 5 milliókra értékeltetek beEgyszer lövök alul valakit (mert sztem classic McCargo-effekt amit tolt), akkor bezzeg nem szól senki? 😛
Habi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
hát google nélkül nem tudtam volna megmondani, hogy ki az a Darius Philon, akit közel 5 milliókra értékeltetek benekem a legtöbb Chargers meccsen feltűnt amit néztem...
Habi
több mint 6 éve
hát google nélkül nem tudtam volna megmondani, hogy ki az a Darius Philon, akit közel 5 milliókra értékeltetek be
JT Daniels fan
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Majd megtudhatjuk milyen igyénekkel rendelkeztek ezek a remek RFA-k? 😀Annyit meg tudok mondani fejből, hogy egyiküknél huszon-, másikuknál ötvenegypárezer hiányzott a 80%-hoz, és mindketten 3 millió / 3 éves ajánlatot kaptak, ez alapján nagyjából ki lehet kalkulálni az igényeket. De majd megírom a pontos számokat, ha gépnél leszek.
adam8
vassadi
több mint 6 éve
Nálam Philon 4.900.000$, Nelson 3.700.000$ volt.Majd megtudhatjuk milyen igyénekkel rendelkeztek ezek a remek RFA-k? 😀én így lőttem be:
adam8
JJ Nelson:
4.150.000
Darius Philon:
4.700.000
braxa88
több mint 6 éve
Köszi szépen! Csak az időtartamot nem tudtam 😊Az utolsó második licitkörös hirdetéstől számítva 48 órán keresztül tehetnek ajánlatot mások a harmadik licitkör keretében, de mivel a te ajánlatod volt a legjobb a második licitkörben, így ha valaki ezt felülmúlja, arról értesítést fogsz kapni, és lehetőséged lesz emelni a liciten.Okés, csak azért kérdeztem, mert a szabálykönyvben nem találtam semmit, hogy mennyi időnek kell eltelni az utolsó licit és az esetleges újabb licit megtétele között.Jól sejtem akkor, hogy Avery Williamson nálam landolt?Nem. Tiéd a vezető ajánlat, de még nyílt a verseny nála (és az első körből még Whitworth-nél) holnap 10:26-ig.
Gergőke
vassadi
Gergőke
vassadi
" class="embed">
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Az utolsó második licitkörös hirdetéstől számítva 48 órán keresztül tehetnek ajánlatot mások a harmadik licitkör keretében, de mivel a te ajánlatod volt a legjobb a második licitkörben, így ha valaki ezt felülmúlja, arról értesítést fogsz kapni, és lehetőséged lesz emelni a liciten.Okés, csak azért kérdeztem, mert a szabálykönyvben nem találtam semmit, hogy mennyi időnek kell eltelni az utolsó licit és az esetleges újabb licit megtétele között.Jól sejtem akkor, hogy Avery Williamson nálam landolt?Nem. Tiéd a vezető ajánlat, de még nyílt a verseny nála (és az első körből még Whitworth-nél) holnap 10:26-ig.
Gergőke
vassadi
Gergőke
több mint 6 éve
Okés, csak azért kérdeztem, mert a szabálykönyvben nem találtam semmit, hogy mennyi időnek kell eltelni az utolsó licit és az esetleges újabb licit megtétele között.Jól sejtem akkor, hogy Avery Williamson nálam landolt?Nem. Tiéd a vezető ajánlat, de még nyílt a verseny nála (és az első körből még Whitworth-nél) holnap 10:26-ig.
Gergőke
vassadi
" class="embed">
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Jól sejtem akkor, hogy Avery Williamson nálam landolt?Nem. Tiéd a vezető ajánlat, de még nyílt a verseny nála (és az első körből még Whitworth-nél) holnap 10:26-ig.
Gergőke
több mint 6 éve
Jól sejtem akkor, hogy Avery Williamson nálam landolt?
" class="embed">
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Majd megtudhatjuk milyen igyénekkel rendelkeztek ezek a remek RFA-k? 😀Annyit meg tudok mondani fejből, hogy egyiküknél huszon-, másikuknál ötvenegypárezer hiányzott a 80%-hoz, és mindketten 3 millió / 3 éves ajánlatot kaptak, ez alapján nagyjából ki lehet kalkulálni az igényeket. De majd megírom a pontos számokat, ha gépnél leszek.
adam8
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Majd megtudhatjuk milyen igyénekkel rendelkeztek ezek a remek RFA-k? 😀én így lőttem be:
adam8
JJ Nelson:
4.150.000
Darius Philon:
4.700.000
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Majd megtudhatjuk milyen igyénekkel rendelkeztek ezek a remek RFA-k? 😀
több mint 6 éve
Nekem úgy is jó
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Átvehetem a linebackert cserébe?Elnézést, tudom hogy előbb nem írtam, de lehet mennék CB-ért is... valaki cserél velem posztot?Dobjátok hozzám azt is
Igor
Farky