GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Van ma hirdetés?Hajnali 1 a határidő, szóval holnap reggelnél előbb szerintem ne várd. 😊
alatriste
több mint 6 éve
Van ma hirdetés?
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Nem is tudom, szerintem elég nehéz sackelni a QB-t, ha az nem passzol egyszer se... miközben Gurley and DJ 70 no-huddle futással (mondjuk drive-onként váltva a futót) kicsinálja a szemközti DL-t 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nem, 25 van nekik. 😀 de Tuittnak nem is ez a dolga elsősorban. Thomas majd remélem sophomoreként robbant.NFC West társak, tessék turbózni az OL-eket.össz van annyi sackjük mint Chandler Jonesnak? 😛
Jön a
Justin Houston - Stephon Tuitt - Jadeveon Clowney - Solomon Thomas
NASCAR package. 8D
alatriste
braxa88
A Houston - Clowney dou meg csak 2 fő a fal két oldalán, akiket rotálni lehet Thomassal. Jones meg egyedül van.
(Amúgy nyilván csak poén volt).
Bár teszem hozzá ha igazi matchupokat néznék, középen jó a falam, de Bollesra nem bíznám rá CJ-t egyedül az biztos. 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Háát, ha már itt tartunk a kezdő Eagles D-line elég jól néz ki 😊Igaz a depth hiányzik, főleg a szélen, de majd orvosoljuk.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
braxa88
12 534
NFC West társak, tessék turbózni az OL-eket.össz van annyi sackjük mint Chandler Jonesnak? 😛
Jön a
Justin Houston - Stephon Tuitt - Jadeveon Clowney - Solomon Thomas
NASCAR package. 8D
alatriste
több mint 6 éve
Hogy inkompetens, azt mind látjuk, de te honnan tudod, hogy impotens?...Én csak idéztem az állításodat és az összeget, amit szerinted ér. De ahogy most te is írtad egy forinttal nem ér többet, innentől kezdve ez legyen a Jags gondja, hogy egy sérülékeny impotens elkapót sikerült 9.6 milliós cap hittel behúzni.. mondjuk legalább csak idénre."Donte Moncrief, WRJött rá egy böven magasabb ajánlat, ami érvénytelen lett..
Még ez is több, mint amit érdemlek..
Browns - 2 600 000 / 3 év"
lol Igor 6 misire értékelted hosszabbításkor😀
DeSean
IRL mennyit kapott amugy?
Igor
DeSean
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Hogy inkompetens, azt mind látjuk, de te honnan tudod, hogy impotens?...Én csak idéztem az állításodat és az összeget, amit szerinted ér. De ahogy most te is írtad egy forinttal nem ér többet, innentől kezdve ez legyen a Jags gondja, hogy egy sérülékeny impotens elkapót sikerült 9.6 milliós cap hittel behúzni.. mondjuk legalább csak idénre."Donte Moncrief, WRJött rá egy böven magasabb ajánlat, ami érvénytelen lett..
DeSean
Igor
DeSean
több mint 6 éve
Én csak idéztem az állításodat és az összeget, amit szerinted ér. De ahogy most te is írtad egy forinttal nem ér többet, innentől kezdve ez legyen a Jags gondja, hogy egy sérülékeny impotens elkapót sikerült 9.6 milliós cap hittel behúzni.. mondjuk legalább csak idénre."Donte Moncrief, WRJött rá egy böven magasabb ajánlat, ami érvénytelen lett..
DeSean
Igor
több mint 6 éve
"Donte Moncrief, WRJött rá egy böven magasabb ajánlat, ami érvénytelen lett..
DeSean
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mi alapján lettek meghatározva anno a top pickes rookie szerződések?Szerintem irreálisan magasan vannak a caphoz képest.
Tavalyi 1/1 itt 6.46M
IRL az 1/1-es Garrett 7.5M -s átlagú szerződést kapott.
A cap nálunk csak 70%, viszont 86%-át kapják az újoncok annak a pénznek mint IRL.
Másik példa: S. Thomas 1/3. Itt 5.98M, IRL 7M-s átlag. Szintén 85%-os a rookie fizetése, ami a caphoz visszonyitva aránytalan.
Arányosan nézve nálunk jóval drágább egy top pickes rookie mint irl.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
"Donte Moncrief, WRMég ez is több, mint amit érdemlek..
több mint 6 éve
Ezt nem igazán értem. 😊 De ha azt mondod, úgy kellene, hogy az első licitkörben vezető csapat a másodikban visszavonhatja az ajánlatát, annak nem sok értelme van, akkor bárki ész nélkül szórhatja az ajánlatokat. Ami meg Bradfordot illeti, tenorx azt eszi, amit főzött, ennyi.Most már kicsit késő van, ittam is, de holnap igyekszem újragondolni ezt a sztorit 😊
vassadi
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Nekem megfelel, hogy akkor Rata licitjét semmisnek veszitek, ha visszavonná, és akkor az első licitemmel enyém James, mivel a többiek kiestek.Így lehet róla szó. Viszont ehhez @Chargers LT hozzájárulása is kell, mert lehet, hogy közben ő már azzal kalkulálva tett ajánlatokat a második licitkörben, hogy James nem lesz az övé.Szerintem ez nagyon nem fair Ratával szemben.Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?Nem
Rataxes
vassadi
Nem számolt eddig nagyon sok játékos fizetésével, legalább ennyivel segitsünk neki..
tenorx
Egyébként ha már ott tartunk, hogy fizetések, meg mi fair vagy sem: te mikor szándékozod beírni az FA-igazolások szerződéseit? Mert az sem éppen fair, hogy amíg más már adott egy bizonyos struktúrájú szerződést az első körben szerződtetett játékosainak, és úgy licitál a másodikban, addig te két FA-kör "termésének" ismeretében alakíthatod a szerződéseket...
vassadi
Mert jól ráéreztél, tettem Rata ajánlata miatt emelt ajánlatot.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem is értettem a Bradford esetet, nekem ok a dolog 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Nem szeretnék visszaélni a helyzettel, viszont vsz. ez így nem annyira jó megoldás, hogy a játékos "továbbrepül", a csapatnak mégis sign kötelezettsége van. Én adnék lehetőséget ilyenkor a visszalépésre. Ez esetben újra lenne számolva a többi csapat ajánlata, és a standard határok szerint mehetnének tovább azok a csapatok, akik a kieső csapat utáni második legjobb ajánlathoz képest 80%-on belül vannak. Ez is kibaszás visszamenőlegesen, lásd a Bradford esetet... Szóval lehet az a legegyszerűbb ha súgok a Browsnak.Ezt nem igazán értem. 😊 De ha azt mondod, úgy kellene, hogy az első licitkörben vezető csapat a másodikban visszavonhatja az ajánlatát, annak nem sok értelme van, akkor bárki ész nélkül szórhatja az ajánlatokat. Ami meg Bradfordot illeti, tenorx azt eszi, amit főzött, ennyi.
Rataxes
több mint 6 éve
Nem szeretnék visszaélni a helyzettel, viszont vsz. ez így nem annyira jó megoldás, hogy a játékos "továbbrepül", a csapatnak mégis sign kötelezettsége van. Én adnék lehetőséget ilyenkor a visszalépésre. Ez esetben újra lenne számolva a többi csapat ajánlata, és a standard határok szerint mehetnének tovább azok a csapatok, akik a kieső csapat utáni második legjobb ajánlathoz képest 80%-on belül vannak. Ez is kibaszás visszamenőlegesen, lásd a Bradford esetet... Szóval lehet az a legegyszerűbb ha súgok a Browsnak.
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Felőlem semmissé tehetjük Rata licitjét, viszont nem adnám oda Stewartot azonnal a Brownsnak, mivel jelen állapot szerint a második licitkörben - nyilván az első körben kiesett Pantherst leszámítva - még bárki tehet ajánlatot Stewartért. Így inkább azt javaslom, ha Rata licitjét töröljük, akkor tekintsük az első licitkör vezető ajánlatának a Brownsét, onnantól meg minden megy a normál kerékvágásban.Erre azért tegyünk pontot, gondolom ettől függ hogy lesz-e új Browns ajánlat.Jonathan Stewartnál is vezetek, és jelen helyzetben minden rohadt penny számít, úgy hogy részemről viheti a Browns ha megszavazzátok. A tavalyi draft class várhatóan mikor kerül be a roster fájlba? Csak hogy tudjam hogy mivel számoljak.én erre szavazok!
Rataxes
kristof
Rataxes
több mint 6 éve
vassadi
15 617
1) Szív(ott) így is eleget Rata azzal, hogy ilyen állapotban maradt rá a csapat, úgyhogy én ezt már nem variálnám meg, hacsak nincs valakinek nagyon ellenére.Azt hiszem, úgy a legtisztább, ha minden évben - nyilván a draftpozíciójuknak megfelelő - átlagfizetést kapják.Két kérdés ötlet?
vassadi
1) az átvitt cap osszege igy valtozik, ezt is javitani kell?
2) ami fontosabb.. ha az elso evet atlagos fizuval szamoljuk, a 2-4. evet azert flexibilisen lehetne osztani, ez is segithet Ratanak?
Igor
2) Igaz, úgyhogy @Rataxes, a lehetőség adott.
több mint 6 éve
Erre azért tegyünk pontot, gondolom ettől függ hogy lesz-e új Browns ajánlat.Jonathan Stewartnál is vezetek, és jelen helyzetben minden rohadt penny számít, úgy hogy részemről viheti a Browns ha megszavazzátok. A tavalyi draft class várhatóan mikor kerül be a roster fájlba? Csak hogy tudjam hogy mivel számoljak.én erre szavazok!
Rataxes
kristof
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jonathan Stewartnál is vezetek, és jelen helyzetben minden rohadt penny számít, úgy hogy részemről viheti a Browns ha megszavazzátok. A tavalyi draft class várhatóan mikor kerül be a roster fájlba? Csak hogy tudjam hogy mivel számoljak.én erre szavazok!
Rataxes
több mint 6 éve
Beirtam őket, Igor-ral pedig egyetértek a második pontban.
több mint 6 éve
Azt hiszem, úgy a legtisztább, ha minden évben - nyilván a draftpozíciójuknak megfelelő - átlagfizetést kapják.Két kérdés ötlet?
vassadi
1) az átvitt cap osszege igy valtozik, ezt is javitani kell?
2) ami fontosabb.. ha az elso evet atlagos fizuval szamoljuk, a 2-4. evet azert flexibilisen lehetne osztani, ez is segithet Ratanak?
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Phillyben friss a KEKI!bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1747998
Solomon Thomas és Kizer eladó.
Ex-Rataxes