GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Köszönöm a befektetett munkát, a pickek meg kb realisak, bár nem hiszem hogy barkleyt bent hagynám 😊
több mint 6 éve
Tökéletes pick lenne Vea, az egyik legnagyobb hiányposztomra és valóban Ngata-pótléknak elég szimpatikus (bár a DT-sorrendem még nincs meg amúgy..)Viszont kétlem hogy ő benn fog maradni 18-ig, de legyen igazad Laci.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Imadom a jó OLt és a vak is látja, hogy 4 fős a falam egyenlőre. 😊 Teljesen valid a Williams pick. Köszi, jó lett a mock.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Egy mockal készültem nektek, de lehet kicsit túl színes lett...ahol nem hozza be a képet sorry, mára nincs erőm kicserélniNa most halljam ki az aki tuti nem húzna ilyen játékost az első körben? 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Lesz friss fa-lista?Ahogy már mondtam, az FA-lista updatelése nekem idén nem fért bele, ott a watch list, amit megosztottam, de azon túl mindenkinek saját magának kell keresgélnie a szabadügynököket.
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Lesz friss fa-lista?
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Tényleg, van már olyan GM aki két csapattal is SB-t nyert?két csapattal és egy irányítoval rajta vagyok az ugyön 😛
Rataxes
több mint 6 éve
Tényleg, van már olyan GM aki két csapattal is SB-t nyert?Szerintem én vagyok az egyetlen kétszeres SB győztes (már ha a tavalyi szavazást annak tekintjük...), így kizárásos alapon nincs.
Rataxes
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Tényleg, van már olyan GM aki két csapattal is SB-t nyert?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Nem kavarok, legyen ahogy megbeszéltük, jó utat Jamesnak Washingtonba.Köszöni szépen James, hogy ezzel is hozzásegítetted a SB győzelemhez 😀
Rataxes
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Majd ha Calais és DeMarcus szopiztatja nem lesz ilyen boldog 😀
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Akkor James 1. körös ajánlattal lesz a Redskinsé
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Nem kavarok, legyen ahogy megbeszéltük, jó utat Jamesnak Washingtonba.
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
@Chargers LT @vassadi @RataxesA Redskins emelését jeleztem az Eaglesnek a válasz az volt, hogy lehet visszaemel. Szóval akkor Az Eagles nyilatkozzon, hogy most mi a helyzet!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
@Farky Abban maradtunk, hogy Rata licitjét semmisnek vesszük, úgyhogy Ja'Wuan Jamest be lehet írni a Redskinsnek.Köszönöm, és akkor gondolom az első licitemmel, mert egyrészt azzal is nyertem volna, másrészt Rata miatt emeltem csak. 😊
vassadi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
vassadi
15 617
A második FA-kör harmadik licitköre tehát szerda 13:10-ig tart. Gondolom nincs ellenvetés, ha a nyílt licit csütörtök este indul.
több mint 6 éve
Én kitettem, nálam egy ember maradt 3. körre... voltak érdekes licitkombinációk (Martavisnál vagy Deckernél), máshol meg nagyon szoros verseny.A két FA-m szerződését (akit én kinézek magamnak, azt elviszem 😛) este tudom beírni, kicsit sakkozni kell most h mindkettő megvan..
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Bocsi srácok, este elment a net mikor tettem volna ki, de mindjárt hirdetek.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Wes Hortont valaki más igazolta le, a 2 Packersből a kieső a valós.Sorry, javítva.
DeSean
több mint 6 éve
Wes Hortont valaki más igazolta le, a 2 Packersből a kieső a valós.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ahhoz képest még eléggé friss vagy...nem volt jó a buli? HBTY 😀12 órával a licit lejárta után kiderül, hogy túllicitáltak...OMG 😀Lejárat előtt licitáltak túl 2 órával, de tegnap éppen a szülinapomat ünnepeltem. 😀
Klaci79
somoskovig
több mint 6 éve
12 órával a licit lejárta után kiderül, hogy túllicitáltak...OMG 😀Lejárat előtt licitáltak túl 2 órával, de tegnap éppen a szülinapomat ünnepeltem. 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
12 órával a licit lejárta után kiderül, hogy túllicitáltak...OMG 😀
több mint 6 éve
Nálam még két felüllicitálás volt, amire várom a reakciót.