NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Mea culpa, mindjárt bedobálom őket.Így lehet róla szó. Viszont ehhez @Chargers LT hozzájárulása is kell, mert lehet, hogy közben ő már azzal kalkulálva tett ajánlatokat a második licitkörben, hogy James nem lesz az övé.Szerintem ez nagyon nem fair Ratával szemben.Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?Nem
Rataxes
vassadi
Nem számolt eddig nagyon sok játékos fizetésével, legalább ennyivel segitsünk neki..
tenorx
Egyébként ha már ott tartunk, hogy fizetések, meg mi fair vagy sem: te mikor szándékozod beírni az FA-igazolások szerződéseit? Mert az sem éppen fair, hogy amíg más már adott egy bizonyos struktúrájú szerződést az első körben szerződtetett játékosainak, és úgy licitál a másodikban, addig te két FA-kör "termésének" ismeretében alakíthatod a szerződéseket...
vassadi
@braxa, megkérdeztem adi-t a határidőnél, hogy akkor ma estig kell-e bedobni, ott kaptam azt a választ, hogy elég a második körig, amiről valóban lekéstem.
Pár órán belül bent lesz a full első kör, csak kell hozzá a laptopom, mert nem vagyok otthon.
több mint 6 éve
Köszi 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Jonathan Stewartnál is vezetek, és jelen helyzetben minden rohadt penny számít, úgy hogy részemről viheti a Browns ha megszavazzátok. A tavalyi draft class várhatóan mikor kerül be a roster fájlba? Csak hogy tudjam hogy mivel számoljak.Csinálom.
Rataxes
több mint 6 éve
Jonathan Stewartnál is vezetek, és jelen helyzetben minden rohadt penny számít, úgy hogy részemről viheti a Browns ha megszavazzátok. A tavalyi draft class várhatóan mikor kerül be a roster fájlba? Csak hogy tudjam hogy mivel számoljak.
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Na ja. Nem 3 nap a szerződések beírásának max ideje?
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Így lehet róla szó. Viszont ehhez @Chargers LT hozzájárulása is kell, mert lehet, hogy közben ő már azzal kalkulálva tett ajánlatokat a második licitkörben, hogy James nem lesz az övé.Szerintem ez nagyon nem fair Ratával szemben.Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?Nem
Rataxes
vassadi
Nem számolt eddig nagyon sok játékos fizetésével, legalább ennyivel segitsünk neki..
tenorx
Egyébként ha már ott tartunk, hogy fizetések, meg mi fair vagy sem: te mikor szándékozod beírni az FA-igazolások szerződéseit? Mert az sem éppen fair, hogy amíg más már adott egy bizonyos struktúrájú szerződést az első körben szerződtetett játékosainak, és úgy licitál a másodikban, addig te két FA-kör "termésének" ismeretében alakíthatod a szerződéseket...
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Hát mondja,el hogy Jawuan Jamesnél (sztem ő az akinél vezet) mennyi az annyi és kész 😀Szerintem ez nagyon nem fair Ratával szemben.Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?Nem
Rataxes
vassadi
tenorx
több mint 6 éve
Szerintem ez nagyon nem fair Ratával szemben.Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?Nem
Rataxes
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?Nem
Rataxes
több mint 6 éve
Amíg hezitál egy játékos (azaz vezetek, de még vár egy versenytárs ellenajánlatára) visszavonható egy licit?
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
Wow 😮 Nem mondom hogy nem örülök, de némileg máshogy állok neki a free agencynek meg a cap managementnek ha ezt tudom.
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Poén volt, nem tudtam hogy FAAz szép 😊És gondolom fel se merült benned a gyanú, hogy mégis mi a bánatért szabadügynök az egy évvel ezelőtti draft egyik legjobb prospectje... 😛
Pedig FAn már vittem volna Solomon Thomast 😀
braxa88
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Az szép 😊És gondolom fel se merült benned a gyanú, hogy mégis mi a bánatért szabadügynök az egy évvel ezelőtti draft egyik legjobb prospectje... 😛
Pedig FAn már vittem volna Solomon Thomast 😀
braxa88
több mint 6 éve
vassadi
15 617
@Rataxes Van egy jó hírem, neked a nyuszi is hoz egy draft classt. 😊 Ahogy a tavalyi draft trackert nézegettem, feltűnt, hogy Solomon Thomas nevével mintha nem találkoztam volna a rostereden, aztán mint kiderült, a komplett 2017-es class hiányzik. Nyilván gabtsi nem írta be a szerződések topikba az újoncokat, és azoknak sem tűnt fel a hiányosság, akik az adminisztrációt csinálták az előző szezon végén, meg senki másnak. Úgyhogy Solomon Thomas, DeShone Kizer, Carlos Henderson, Alex Anzalone, Adam Bisnowaty, Aaron Jones, Devonte Fields és Michael Roberts hamarosan csatlakozik a csapathoz. Azt hiszem, úgy a legtisztább, ha minden évben - nyilván a draftpozíciójuknak megfelelő - átlagfizetést kapják.
több mint 6 éve
@somoskovig Most tűnt csak fel, hogy Allen Bailey kimaradt a hirdetésből. Vele mi a helyzet? 😊Nem érkezett rá első körben licit. Mindjárt beleszerkesztem.
vassadi
több mint 6 éve
vassadi
15 617
@somoskovig Most tűnt csak fel, hogy Allen Bailey kimaradt a hirdetésből. Vele mi a helyzet? 😊
több mint 6 éve
My bad, nem gondoltam, hogy ilyen szélsőséges esetekre is fel vagyunk készülve 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Amúgy ha holtverseny marad mi történik? Coin toss, vagy boltoljuk le, hogy vki visszalép, vagy addig megyünk amíg vki nem emel?Legvégső esetben "pénzfeldobás" dönt.
gabokocka
De egyébként a szabálykönyvben le van írva minden. 😊
több mint 6 éve
Amúgy ha holtverseny marad mi történik? Coin toss, vagy boltoljuk le, hogy vki visszalép, vagy addig megyünk amíg vki nem emel?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Igen, mi egy napon kezdtunk, engem csak az nem húzott le, aki nem akart 😀Szerintem en is akorul kezdtem, vagy talan 09, aztan meg egy jo 4-5 ev egyetemi szunet 😀Igen, a '10-es draft volt az elsőm, Mike Neal az ötödik körben, és Antonio Brown a hetedikben, akkor még bárki hihette azt, hogy jo leszek 😀Somossal 12.évünk 😀 de neked is már kb 8-9- 10.NFC North: DeSean es az ujoncok 😊Desean is sophomore nem? 😀
Spigo
Bezzeg nálunk a westben, csupa öreg roka 😀
adam8
Durva hogy már visszavonulnak azok akiket draftoltunk.
braxa88
adam8
Emlekszem megkaptam a Lions-t, WR-ek meg LB-k nelkul konkretan, Ernie Sims-el meg hasonlo sztarokkal 😀
Wyatt jol lehuzott Adalius Thomas-sal meg Matt Light-tal tobb elso korert...
Aztan drafton bejott Alterraun Verner 6. korben, meg Junior Galette UDFA-rol 😀
tenorx
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Én meg szívrohamot kapok...ennyiért Datone 😂@somoskovig DaQuan Jones lesz az, nem Datone. 😊Ja, rá gondoltam, csak náthás vagyok, ezért lehetett rosszul érteni. 😊
vassadi
somoskovig
több mint 6 éve
Faszom.. az persze, bocs mindkét érintettől.Én kérek elnézést hogy nem írtam csapatnevet.
Átírtam.
Igor
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
@somoskovig DaQuan Jones lesz az, nem Datone. 😊Ja, rá gondoltam, csak náthás vagyok, ezért lehetett rosszul érteni. 😊
vassadi