GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Üdv rookie-k, mind így kezdtük 😉
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem vicceltem.Aqib Talibra és Jason Pierre-Paulra is érkeztek ajánlatok, de továbbra is eladók még kivárok😊#tactics
DeSean
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Aqib Talibra és Jason Pierre-Paulra is érkeztek ajánlatok, de továbbra is eladók még kivárok😊#tactics
DeSean
több mint 6 éve
Aqib Talibra és Jason Pierre-Paulra is érkeztek ajánlatok, de továbbra is eladók még kivárok😊
több mint 6 éve
Üdv az újaknak, látom a fórumon is ifjoncok 😊 Ha van kérdés...és legyen...akkor segítünk.Annyira nem, csak nem szószátyár 😊
Chargers LT
A simek azok madden 18-ban futnak majd, vagy hogy van ez?
több mint 6 éve
Üdv az újaknak, látom a fórumon is ifjoncok 😊 Ha van kérdés...és legyen...akkor segítünk.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sziasztok! Köszi a lehetőséget!
több mint 6 éve
Üdv az újaknak!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Sok sikert dawe092! Vezesd vissza a vikingeket a csúcsra! 😊Köszi. 😊 Azon leszek!
Rataxes
Először is üdv mindenkinek és köszönöm a GM lehetőséget.
több mint 6 éve
Sok sikert dawe092! Vezesd vissza a vikingeket a csúcsra! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Frissítettem a szabálykönyvet, illetve itt a 2018-as roster fájl is:docs.google.com/spreadsheets/d/1v7xAzKmsy_UAVr-T5aDjcue5KkBTEIbpiYjM2Ym0-hk/edit?usp=sharing
Mindenki nézzen azért rá a saját számaira; ha valami nem világos, hogy miért úgy van, kérdezzetek.
Továbbá várom az önkénteseket, akik a későbbiekben az adminisztrációt végeznék, nekik adok hozzáférést a roster fájlhoz.
több mint 6 éve
Tavaly lehívott 5. éves opciót még most vissza lehet vonni?Ezt már mondtam tavaly is... lehet hogy így van ez a szabály IRL, de innentől semmi értelme az egésznek.
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
tuti csak 2 HM hiányzik?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Tavaly lehívott 5. éves opciót még most vissza lehet vonni?Igen
empty taxi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tavaly lehívott 5. éves opciót még most vissza lehet vonni?Remélem h igen, mert én is ezt tervezem. 😀
empty taxi
több mint 6 éve
Tavaly lehívott 5. éves opciót még most vissza lehet vonni?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Roster fajlt lesz vkinek ideje aktualizalni szezon kezdesig?Ma-holnap megcsinálom az idei roster táblázatot és a draftsorrendet is.
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Roster fajlt lesz vkinek ideje aktualizalni szezon kezdesig?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ha somos fele schedulet kovetjuk, akkor feb 14-en indul a buli.Két új GM akkor már biztosan kell. Ebben viszont szeretném a segítségeteket kérni, az utóbbi fél évben nem voltam aktív a fórumon, így nem tudom kik lehetnek azok a userek, akiket ez ügyben érdemes lehet keresni. A fórumon én is meg tudom hirdetni az üres pozíciókat, de ha van konkrét jelöltetek, akkor jöhetnek a javaslatok/megkeresések.Cutolni már lehet?
vassadi
Chargers LT
több mint 6 éve
Két új GM akkor már biztosan kell. Ebben viszont szeretném a segítségeteket kérni, az utóbbi fél évben nem voltam aktív a fórumon, így nem tudom kik lehetnek azok a userek, akiket ez ügyben érdemes lehet keresni. A fórumon én is meg tudom hirdetni az üres pozíciókat, de ha van konkrét jelöltetek, akkor jöhetnek a javaslatok/megkeresések.Cutolni már lehet?
vassadi
több mint 6 éve
Én a sorrendnél egy darabig próbáltam figyelni a főcsoportokra, de aztán nehéz volt, annyival jobb volt az NFC, illetve az NFC South top3 csapata miatt elvileg máshonnan csak egy-egy csapat juthatott volna be, itt elengedtem és maradt a random sorrend. Sztem is jó így, nem kell ezt túl bonyolítani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Adom, túlbonyolítani azért nem kell, meg nincs is akkora jelentősége, szerintem jó az a verzió, amit írtál.Bár magam ellen beszélek, de sztem a draftsorrend végét megcsinálhatnánk úgy, hogy a Chargers az 1/21, mint PO-s csapat, a NE lenne 1/22, a Packs pedig mint PO-ról lemaradó csúszna 1/20-ra.Jó, de akkor a felső részt is meg kell csinálni, hogy minden szinten ugyanannyi AFC/NFC csapat legyen div körben is pl...
Soldados
Szerintem ha nincs szim, nem kell ezen változtatni.
Igor
több mint 6 éve
Szerintem sem. Én nem beszélek magam ellen a NE 1. körének tulajaként 😀Bár magam ellen beszélek, de sztem a draftsorrend végét megcsinálhatnánk úgy, hogy a Chargers az 1/21, mint PO-s csapat, a NE lenne 1/22, a Packs pedig mint PO-ról lemaradó csúszna 1/20-ra.Jó, de akkor a felső részt is meg kell csinálni, hogy minden szinten ugyanannyi AFC/NFC csapat legyen div körben is pl...
Soldados
Szerintem ha nincs szim, nem kell ezen változtatni.
Igor
Viccet félretéve, nagyrészt a csoportokban sem lett erre figyelve, plusz random is volt, szóval utólagosan kb. kezdhetnénk az elejéről. Sim nélkül annyira nem gáz. Mondom ezt annak ellenére, hogy én pl. pont figyeltem a csoportok alakításánál a PO-ra.