GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 738 — No 1 duplaszánkó fan
A 18/19-es draftpickek átvezetését kéne még rendezni, ahhoz nem tudtam hozzányúlni sajnos.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 795
Tehát...

@sevarafa @Beki @Habi @Göbi @Igor @dankodavid @kristof @Klaci79 @Gergőke @iktriad @Rajna @Löfli @kristóf17 @Döme @Soldados @Farky @empty taxi @gabtsi @Chargers LT @Jack Zoltán @MarioAna @DeSean @Rataxes @Shilkor @gabokocka @Egon @toam @alatriste @somoskovig @braxa88 @adam8

Aki a továbbiakban nem kíván részt venni a játékban, az legyen szíves ezt valamilyen formában jelezni.

Én is kérném, hogy akinek van rá ideje, az dobjon össze egy PR-t, hogy azért ne öt ember véleménye alapján álljon össze a draftsorrend. Nem kell napokat belefeccölni, és azon sem kell görcsölni, hogy nem tükrözi majd teljesen pontosan a csapatok erejét, elvégre Maddenben sem hibátlan sorrend alakulna ki, és IRL sem szokás, hogy a draftsorrend tökéletesen visszaadja a keretek minőségét, lásd elég egy sérüléshullám és egy nem túl kompetens edző, hogy PO-kaliberű rosterrel végül 1/2 legyél. Szóval a lényeg, hogy legyen minél több alapanyag a draftsorrend elkészítéséhez.

Ami a commish dolgot illeti, ahogy már említettem, a szervezéssel talán nem lesz gond, azt tudom vinni (határidők kiírása, stb.), az adminisztrációt pedig többen is csinálhatják, már a korábbi években is elég sokat segítettek be más GM-ek ezen a téren. Most hogy papíron egy vagy több commish van, részletkérdés.

Estig kiszámolom az idei tag összegeket és egyebeket.
több mint 8 éve
Plusz ugye rohadt zavaró, hogy szezon után vagyunk, pl hogy számoljak olyan játékossal, akit amúgy jónak tartok, de alulteljesített, szar volt a rendszer neki IRL, vagy beszopott vmi durva sérülést. Szóval nehéz ügy.
gabokocka
Vedd alapul nyugodtan a Somos, vagy az én csoportjaimat. Én is a Somosén indultam el, sokkal könnyebb úgy, hogy nem találomra kezded nézegetni a csapatokat, hanem kb. hasonló erősségűeket nézel össze. Időben is jóval kevesebb 😉 Aztán nyilván lesz olyan, amit te majd másik csoportba teszel, mint én, vagy Somos. Nálam is van 2-3 csapat, ami másik csoportba került.
Játékosoknál én úgy néztem, hogy rookikat tekintve azért az 1. körösök közül főleg, akikről tudni lehetett, hogy abszolút kezdő és upside lesz, simán figyelembe vettem. Aki meg alulteljesített, mint jó pl rá Amari Cooper...nem gond. Ettől nem lett roszabb játékos, simán Fr. WR, és benne van az 1000y. Aki sérült lett, stb, az sem gond. Egy JJ Wattot nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha ott van a D#-ben 😊 Remélem segítettem.
Chargers LT
Na de ha így számolsz az baromi messze van a valóságtól. Az teljesen ok, hogy nem veszel figyelembe egy rosszabb idényt egy jó játékostól, de egy teljes kihagyott évet? Vagy 10 kihagyott meccset nem figyelembe venni? Egy-egy csapatot IRL egész évre tönkretesz ha kiesik a frencsájz QB vagy néhány meghatározó játékos, úgyhogy minden olyan sorrend, ami ezt nem veszi figyelembe teljesen hamis képet közöl.
Ettől még nekem teljesen megfelel, csak kezdjük el és tényleg nézzük meg, hogy minden csapatál van valaki, meg ki kellene valami rendszert találni, mert jópofa dolog, hogy szerződünk és draftolunk, stb-stb., de ha ezt azért csináljuk, hogy utána valaki(k) felállítsanak egy erősorrendet, akkor sok értelme nincs az egésznek.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 190 — Keep pounding
Plusz ugye rohadt zavaró, hogy szezon után vagyunk, pl hogy számoljak olyan játékossal, akit amúgy jónak tartok, de alulteljesített, szar volt a rendszer neki IRL, vagy beszopott vmi durva sérülést. Szóval nehéz ügy.
gabokocka
Vedd alapul nyugodtan a Somos, vagy az én csoportjaimat. Én is a Somosén indultam el, sokkal könnyebb úgy, hogy nem találomra kezded nézegetni a csapatokat, hanem kb. hasonló erősségűeket nézel össze. Időben is jóval kevesebb 😉 Aztán nyilván lesz olyan, amit te majd másik csoportba teszel, mint én, vagy Somos. Nálam is van 2-3 csapat, ami másik csoportba került.
Játékosoknál én úgy néztem, hogy rookikat tekintve azért az 1. körösök közül főleg, akikről tudni lehetett, hogy abszolút kezdő és upside lesz, simán figyelembe vettem. Aki meg alulteljesített, mint jó pl rá Amari Cooper...nem gond. Ettől nem lett roszabb játékos, simán Fr. WR, és benne van az 1000y. Aki sérült lett, stb, az sem gond. Egy JJ Wattot nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha ott van a D#-ben 😊 Remélem segítettem.
Chargers LT
Nyilván én is hasonlóképp terveztem, de pl Lucknál azért megálltam egy pillanatra, hogy őt hova rakjam, meg Igor QB párosa is erősen gondolkodásra késztetett. De kitaláltam egy fasza módszert, csak idő kell hozzá 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Én is abból indultam ki, de nálam azért mondjuk min a csapatok fele máshova esett 😊

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 720 — Jedi Master
gabokocka

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Igen, egy gyors GM check kéne valamilyen módon.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Részemről tuti, hogy nem lesz időm rangsort írni, így előre is pacsi mindenkinek, aki összedob vmi hasonlót.
Igor menetrend javaslata sztem rendben van, viszont biztosak vagyunk benne, hogy összes GM-ünk aktív és vállalja is a kövi szezont?
több mint 8 éve
Hát respekt mindenkinek, aki bármiféle sorrendet írt, én most elkezdtem, de gyorsan abbahagytam a 10. csapat után, mert qrva nehéz, sokkal több időt kell rászánni, mint gondoltam 😕
De ígérem, hétvégén megpróbálom 😊

több mint 8 éve
Én ezt a sorrendet így alá is írnám. Akár ez alapján már lehetne is kezdeni...
több mint 8 éve
Na akkor egy gyors menetrend javaslat,

Power Ranking elkészítése / elküldése PM-ben nekem - február 6 (kedd) 20:00

Egyéb ötletek,szabálymódosítások, kér(d)ések?
Igor
PR-t közzé is lehet tenni pl. lapszemlében? Gondolom abból nincs semmi...Nyilván neked is elküldjük PM-ben. Nem tudom, végül hány embernek lesz rá ideje, remélem minél többnek 😊
Hogy lesz számolva? 1-32-ig számot kapnak minden listán a csapatok, összeadódnak csapatonként és átlag alapján helyükre kerülnek?
Chargers LT
Mehet lapszemlébe is, lehet 1-32-ig rangsorolni. Bármit lehet.. én minél több rangsornak örülnék értelemszerűen, ez a fő.
Aki csoportokban rangsorol, ott random.org alapján fogom eldönteni a csoportokon belüli sorrendet...

És az összes rangsor átlaga alapján hirdetek rangsort - ha valahol döntetlen van (elég kicsi az esély ha legalább 8-10 PR összesen), ott a legjobb helyezés alapján rangsorolok.
Igor
Remek, köszi a választ. Amúgy én is így csináltam, a kész csoportosításokon belül randommal "sorsoltam" sorrendet. Ez a megoldás a legkevesebb időben.

több mint 8 éve

Igor
PR-t közzé is lehet tenni pl. lapszemlében? Gondolom abból nincs semmi...Nyilván neked is elküldjük PM-ben. Nem tudom, végül hány embernek lesz rá ideje, remélem minél többnek 😊
Hogy lesz számolva? 1-32-ig számot kapnak minden listán a csapatok, összeadódnak csapatonként és átlag alapján helyükre kerülnek?
Chargers LT
Mehet lapszemlébe is, lehet 1-32-ig rangsorolni. Bármit lehet.. én minél több rangsornak örülnék értelemszerűen, ez a fő.
Aki csoportokban rangsorol, ott random.org alapján fogom eldönteni a csoportokon belüli sorrendet...

És az összes rangsor átlaga alapján hirdetek rangsort - ha valahol döntetlen van (elég kicsi az esély ha legalább 8-10 PR összesen), ott a legjobb helyezés alapján rangsorolok.

Szerkesztette: Igor

több mint 8 éve

Igor

több mint 8 éve
Ha már csináltam csoportos csapat besorolást, akkor az alapján meg is lesz a Power Ranking 😊 Legalább már csak 5 perc meló van vele...

több mint 8 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Green Bayben is friss a Ke-Ki tele kezdőkkel!
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 8 éve
Na akkor egy gyors menetrend javaslat, mind magyar idő szerint

Az új ligaév nálunk február 14., szerda 20:00-kor indul, akkortól lehet:
• cutolni
• waivelni és waiver claimet benyújtani
• trade-eket bejelenteni
• franchise/transition tageket és RFA tendereket kiosztani - ennek határideje március 1 (csütörtök) 20:00
• szerződéshosszabbítási listákat elküldeni XXXX-nek PM-ben (csak azoknak a neve és posztja, akikkel hosszabbítani akarsz, ajánlott fizetés még nem kell) - február 21 (szerda) 20:00
• ötödik éves opciókat lehívni - február 21 (szerda) 20:00

A free agency 1. kör kezdete március 12 (hétfő) 20:00

Draft időpontja - ápr 21 (szombat) vagy ápr 22 (vas) - erre majd csinálok egy dudlit.

XXXX - itt egyelőre megvárnám, mi lesz akkor a helyzet az új "commish council"-lal, hogy többen leszünk vagy lesz Return of Vass Adi

több mint 8 éve
Én is kicsaptam a kekit:

bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1026084

több mint 8 éve
ha születne még 2-3-4 ilyen, akkor még jobb lenne az áttekintés. Adott csoporton belül a sorrend véletlenszerű. 😊

Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San Franciso
Szinte tuti a PO (5 csapat): Jacksonville, New England, Houston, Arizona, Washington
Kis szerencsével összejöhet a rájátszás (4 csapat): Dallas, Green Bay, Kansas City, New York Giants
Erős középmezőny (4 csapat): LA Chargers, NY Jets, Oakland, Tennessee
A lemaradók (4 csapat): Chicago, Detroit, Indianapolis, LA Rams
Majd jövőre (5 csapat): Miami, Pittsburgh, Cleveland, Minnesota, Seattle
Top 5 pick (5 csapat): Cincinnati, Philadelphia, Buffalo, Denver, New Orleans
somoskovig
Enyimé:

SB esély (5): Tampa Bay, Carolina, Washington, Baltimore, Houston
Tuti PO (5): Kansas City, Arizona, Jacksonville, San Franciso, Atlanta
WC esély (4): Dallas, NY Jets, Green Bay, New England
Üldözők (4): Detroit, Tennessee, NY Giants, LA Chargers
Lemaradók (5): Miami, LA Rams, Indianapolis, Oakland, Minnesota
Majd jövőre (5): Pittsburgh, New Orleans, Cleveland, Seattle, Chicago
Top 4 (4): Denver, Cincinnati, Buffalo, Philadelphia

Van pár eltérés, ami nyilván nem is baj. És próbáltam olyanra is figyelni, hogy, ha pl. a DEN, OAK, LAC hármas max. a középmezőnyig jut, akkor a KC legyen egyértelműen PO-ban akkor is, ha 2-3 csapat erősebb nála a WC körösökből. Hiszen így életszerű. Vagy, hogy az 5 SB contender csapatban max. 2 csapat legyen egy divízióból, vagy AFC-ből is legyen legalább 2 db...Ezek persze nem borítanak semmit a rangsorban, hiszen nagyon közel van egymáshoz 1-1 csapat, de így életszerűbb.
Ha nem lesz további ilyen rangsor, akkor szívesen összevetem a Somos és az én rangsoromat, 1-32 közötti pontszámok alapján. Amelyik csapat pedig nála x csoportban, nálam y csoportban van, azok természetesen a határra kerülnek. És már lesz is draft sorrend 😊

több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
Friss a Bengals háza táján is.
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1628817

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Nekem csak kiegészült egy jó LT-vel (Cordy Glenn)
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Pénteken még nekem is van egy vizsgám, de utána én is jobban ráérek

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
friss:
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617
Frissítettem Jets KeKi-n is.

Átlag feletti LT-t, 400-500 yardos TE és komplett LB sort keresek.
Bouye kapcsán játékos is szóba jöhet.
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Frissített ke-ki Indianapolisban.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 795
Holnap megvédem a szakdogámat, utána már tudok időt fordítani a játékra, segítek beindítani a dolgokat.