GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Ha esetleg valaki kezdő QB-t keres baromi olcsó fizetéssel, Siemian elérhető lehet valami teljesítménytől függő kondíciókkal összerakott trade során.csábító a Lynch-Siemian duó összerakása 😀
somoskovig
több mint 8 éve
Ha esetleg valaki kezdő QB-t keres baromi olcsó fizetéssel, Siemian elérhető lehet valami teljesítménytől függő kondíciókkal összerakott trade során.
több mint 8 éve
Friss KEKI, keveset kereső normális kezdő játékosok eladók:bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1635700
több mint 8 éve
És ezt az egészet miben befolyásolja, hogy amikor kialakítod az 53-at, akkor mögötte 5, 8, 12 vagy 35 fős a PS, amiből ugyanúgy lehet lopkodni másnak és betenni játékost az 53-as keretébe.1. Abban, hogy aki nem fér be a 10 fős PS-edbe se (tehát a legjobb 63-ba), azt én ellophatnám a saját PS-embe, mert azt cutolod, vagy waiveled és onnantól teljesen szabad préda, akár rosterre, akár PS-be.
somoskovig
+1: ezt nem az első UDFA-kör után kellett volna kitalálni (bár amúgy is megvalósíthatatlan az 1. pont miatt), mert akkor lehet más is 10-15 UDFA-ra ment volna 1-2-3 helyett.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
És ezt az egészet miben befolyásolja, hogy amikor kialakítod az 53-at, akkor mögötte 5, 8, 12 vagy 35 fős a PS, amiből ugyanúgy lehet lopkodni másnak és betenni játékost az 53-as keretébe.
több mint 8 éve
És még egy vetület: ezt nem most - az 1. UDFA-kör után - kellett volna kitalálni, mert, akkor valszeg én is azt csinálom, mint Igor, hogy begyűjtök 10-15 UDFA-t aztán majd TC lapján eldöntöm, mi lesz velük.Szóval ezt most semmiképpen sem lenne fair elfogadni. De amúgy sem tartom jó ötletnek, mert ellehetetleníti a lopkodást, mert ahogy lentebb írtam, nem mindegy, ki lesz waive/cut és ki kerül PS-be.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem tudom elképzelni, mit nem értesz. :/ Amikor lemész 53-ra, akkor van a claim időszak. Tehát olyan nincs, hogy mindenki lemegy 53-ra és megtartja a maradék játékosait, aztán majd év végén eldönti melyik 10 volt PS-ben, mert az 53 kialakításának végső fázisa, hogy egymástól claimelünk játékosokat.Vagy én nem értem, hogy Te miről beszélsz, vagy a fordítottja 😊És ha van, csak a 15-20 főből? Egyébként az ugye az 53-as kerethez kell, mert akit claimelsz, azt rosterre kell tenni.Amikor kialakítod az 53-at, akkor cutolsz és waivelsz (ahonnan lehet claimelni - akár 53-ra, akár PS-be). Plusz lehet 53-ba lopni a PS-ből.
Egyébként ilyen 3-4 szokott lenni minden évben max, cserébe szerintem a PS csökkentése sokunkat érint jobban.
somoskovig
Szóval amikor kialakítja mindenki az 53-at, akkor értelemszerűen ez is lezajlik. Épp ezért ez kivitelezhetetlen.
Soldados
somoskovig
És nem mindegy ki kerül PS-be, mert őket csak 53-ba tudod lopni, míg akik a cut/waive sorsára jutnak, azokat akár PS-be is meg tudod szerezni. Én pl 3-4 játékost kinéztem, akik nem tuti, hogy 63-ban lesznek az adott csapat rostere alapján és bizony lopnám őket a saját PS-embe, de olyan is lehet, aki PS-ből 53-ra lopnék.

több mint 8 éve
Vagy én nem értem, hogy Te miről beszélsz, vagy a fordítottja 😊És ha van, csak a 15-20 főből? Egyébként az ugye az 53-as kerethez kell, mert akit claimelsz, azt rosterre kell tenni.Amikor kialakítod az 53-at, akkor cutolsz és waivelsz (ahonnan lehet claimelni - akár 53-ra, akár PS-be). Plusz lehet 53-ba lopni a PS-ből.
Egyébként ilyen 3-4 szokott lenni minden évben max, cserébe szerintem a PS csökkentése sokunkat érint jobban.
somoskovig
Szóval amikor kialakítja mindenki az 53-at, akkor értelemszerűen ez is lezajlik. Épp ezért ez kivitelezhetetlen.
Soldados
több mint 8 éve
És ha van, csak a 15-20 főből? Egyébként az ugye az 53-as kerethez kell, mert akit claimelsz, azt rosterre kell tenni.Amikor kialakítod az 53-at, akkor cutolsz és waivelsz (ahonnan lehet claimelni - akár 53-ra, akár PS-be). Plusz lehet 53-ba lopni a PS-ből.
somoskovig

több mint 8 éve
És ha van, csak a 15-20 főből? Egyébként az ugye az 53-as kerethez kell, mert akit claimelsz, azt rosterre kell tenni.Kivitelezhetetlen, mert akkor nincs PS-claimelés.Az 53-as keretet, ami a sim szempontjából fontos, továbbra is ki kellene jelölni időben.Arra gondoltam, hogy mivel eléggé info hiányban vagyunk június környékén a saját PS játékosaink kapcsán, hogy mi lesz velük IRL (meg a training camp se kezdődik el, mire ki kell rúgnunk a felesleget), én bevezetnék egy olyan opciót, hogy az 53-at ki kell jelölni határidőig, de a PS lehetne 15-20 fős akár szeptember elejéig, amíg megtörténnek IRL az 53-as keretek kihirdetései, és akkor lenne nálunk is kötelező lemenni 10 főre. Nem kötelező 10+ játékost addig se PS-en tartani, aki nem akarja, de szerintem ez jó opció lenne.Ez akkor lenne érdekes, ha tudnánk mikor lesz sim. Ha úgy mint tavaly, akkor jó ötlet, ha most gyorsabban meglenne mint korábban, akkor teljesen mindegy. De én támogatom...
somoskovig
Klaci79
somoskovig
Soldados
több mint 8 éve
Kivitelezhetetlen, mert akkor nincs PS-claimelés.Az 53-as keretet, ami a sim szempontjából fontos, továbbra is ki kellene jelölni időben.Arra gondoltam, hogy mivel eléggé info hiányban vagyunk június környékén a saját PS játékosaink kapcsán, hogy mi lesz velük IRL (meg a training camp se kezdődik el, mire ki kell rúgnunk a felesleget), én bevezetnék egy olyan opciót, hogy az 53-at ki kell jelölni határidőig, de a PS lehetne 15-20 fős akár szeptember elejéig, amíg megtörténnek IRL az 53-as keretek kihirdetései, és akkor lenne nálunk is kötelező lemenni 10 főre. Nem kötelező 10+ játékost addig se PS-en tartani, aki nem akarja, de szerintem ez jó opció lenne.Ez akkor lenne érdekes, ha tudnánk mikor lesz sim. Ha úgy mint tavaly, akkor jó ötlet, ha most gyorsabban meglenne mint korábban, akkor teljesen mindegy. De én támogatom...
somoskovig
Klaci79
somoskovig

több mint 8 éve
Az 53-as keretet, ami a sim szempontjából fontos, továbbra is ki kellene jelölni időben.Arra gondoltam, hogy mivel eléggé info hiányban vagyunk június környékén a saját PS játékosaink kapcsán, hogy mi lesz velük IRL (meg a training camp se kezdődik el, mire ki kell rúgnunk a felesleget), én bevezetnék egy olyan opciót, hogy az 53-at ki kell jelölni határidőig, de a PS lehetne 15-20 fős akár szeptember elejéig, amíg megtörténnek IRL az 53-as keretek kihirdetései, és akkor lenne nálunk is kötelező lemenni 10 főre. Nem kötelező 10+ játékost addig se PS-en tartani, aki nem akarja, de szerintem ez jó opció lenne.Ez akkor lenne érdekes, ha tudnánk mikor lesz sim. Ha úgy mint tavaly, akkor jó ötlet, ha most gyorsabban meglenne mint korábban, akkor teljesen mindegy. De én támogatom...
somoskovig
Klaci79
több mint 8 éve
Arra gondoltam, hogy mivel eléggé info hiányban vagyunk június környékén a saját PS játékosaink kapcsán, hogy mi lesz velük IRL (meg a training camp se kezdődik el, mire ki kell rúgnunk a felesleget), én bevezetnék egy olyan opciót, hogy az 53-at ki kell jelölni határidőig, de a PS lehetne 15-20 fős akár szeptember elejéig, amíg megtörténnek IRL az 53-as keretek kihirdetései, és akkor lenne nálunk is kötelező lemenni 10 főre. Nem kötelező 10+ játékost addig se PS-en tartani, aki nem akarja, de szerintem ez jó opció lenne.Ez akkor lenne érdekes, ha tudnánk mikor lesz sim. Ha úgy mint tavaly, akkor jó ötlet, ha most gyorsabban meglenne mint korábban, akkor teljesen mindegy. De én támogatom...
somoskovig
több mint 8 éve
A legjobbkor szereztem meg CJ Beathardot, köszi Cutler 😀
több mint 8 éve
Arra gondoltam, hogy mivel eléggé info hiányban vagyunk június környékén a saját PS játékosaink kapcsán, hogy mi lesz velük IRL (meg a training camp se kezdődik el, mire ki kell rúgnunk a felesleget), én bevezetnék egy olyan opciót, hogy az 53-at ki kell jelölni határidőig, de a PS lehetne 15-20 fős akár szeptember elejéig, amíg megtörténnek IRL az 53-as keretek kihirdetései, és akkor lenne nálunk is kötelező lemenni 10 főre. Nem kötelező 10+ játékost addig se PS-en tartani, aki nem akarja, de szerintem ez jó opció lenne.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Igyekszem azért feltölteni majd, bár PS-ről nem is tudom mikor claimeltem utoljára. 😀 Köszi a választ!Lehet, hogy kérdeztem már korábban, de PS-hez kötelező 10 tagot beszerezni mindenképpen, vagy 0-10 között elég a létszám?Alapvetően kötelező, de ha nem jön össze az sem tragédia, viszont komplett 53+10 fős keret nélkül nem claimelhetsz mások PS-éről.
Beki
vassadi
több mint 8 éve
A nyílt licites UDFA-zás a 2. UDFA-kör eredményhirdetése után egyből indul vagy van ott valami türelmi időszak?Mehet egyből.
empty taxi
Lehet, hogy kérdeztem már korábban, de PS-hez kötelező 10 tagot beszerezni mindenképpen, vagy 0-10 között elég a létszám?Alapvetően kötelező, de ha nem jön össze az sem tragédia, viszont komplett 53+10 fős keret nélkül nem claimelhetsz mások PS-éről.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ejj bakker, akkor igyekszem majd vadászni pár embert még, köszi. 😉
több mint 8 éve
Lehet, hogy kérdeztem már korábban, de PS-hez kötelező 10 tagot beszerezni mindenképpen, vagy 0-10 között elég a létszám?Kötelező
Beki
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Lehet, hogy kérdeztem már korábban, de PS-hez kötelező 10 tagot beszerezni mindenképpen, vagy 0-10 között elég a létszám?Én úgy tom, hogy ki kell maxolni.
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy kérdeztem már korábban, de PS-hez kötelező 10 tagot beszerezni mindenképpen, vagy 0-10 között elég a létszám?
több mint 8 éve
Én elvileg készen vagyok, már a deep chartot is frissítettem.Ha lesz időm írok egy offseason összesítőt.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
A nyílt licites UDFA-zás a 2. UDFA-kör eredményhirdetése után egyből indul vagy van ott valami türelmi időszak?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hehe, Ravens fan nem sok van szerencsére.. 😀Mert elcsesztem, és nem vettem észre, hogy hármas holtverseny volt, csak a KC-TB összevetést néztem. Most javítottam, köszi!
somos,
Chuch Clarknál amúgy miért nem a Redskins nyert? Elvileg ott a legnagyobb a Power számérték?
Igor