GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
Az eddigiek nagyon korrektnek tűnnek.

Kevin King (2/9): IRL 2/1 és GB, lesz bőven lehetősége villogni.
Fabian Moreau (3/8): IRL 3/17, kilenc hellyel korábban vinni nem annyira gáz, gyakorlatilag a King-pick inverze, Normantől tanulhat.
Demarcus Walker (3/34): IRL 2/19, jó helyre is került, ráadásul majd' másfél körrel korábban.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nekem is jó eddig:
Malik Hooker, 1/8, IRL: 1/15 Colts. kici csúszás, de jó helyre került. instant impact.
Cameron Sutton, 3/20, IRL: 3/30 Steelers, remélem hamar pályára kerül, akár nickelben kezdhet is.
Dawuane Smoot, 5/22, IRL: 3/4 Jaguars. Hatalmas steal! királyság van.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 082 — Chiefs GM
A kimarado top 7-bol 3, a top 11-bol 4 az enyem... es nem tudom Lawsonnal mi a gond.
Godwin jo szar helyre ment, Cam-Rob OL temetobe, Rileynal fene tudja, Falconsnal meg be is ferhet akar egybol is.. Rivers es M.Williams meg elso evben necces, de amugy egesz turheto helyre kerultek.

Mondjuk amikor tavaly Garrett nem megy el, iden meg a tokugyanazt tudo Golladay es Chad Williams 3. kor ebben a WR classban...

Somos emberei is viccesek amikor Evansnel azt irjak, hogy csak 2 gyengeje van, utkozni meg playactiont coverolni nem tud, idealis safety 😀
Igor
Savanyú a szőlő... 😊
somoskovig
Olyan szempontból igen, hogy hülyék ezek az NFL personnelek... 😛

Amúgy mikor írod a csapatértékelőket?
Lassan el kéne kezdeni, amilyen tempóban dolgozol.. 😛 az UDFA-k mar nem valtoztatnak sokat rajta.

Amúgy @gabol-tol meg azt akartam kerdezni, hogy jo ez a kiemelt topic, de így hogy csak ő tud bele írni, nem sok értelme van... minden GM-nek magának kéne kitölteni, nem?
Igor
Mondjuk annyi lenne az elvárás, hogy legyen mindenkinek egy draft utáni friss DC-je a megfelelő topicban. 😊

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 741 — No 1 duplaszánkó fan
A kimarado top 7-bol 3, a top 11-bol 4 az enyem... es nem tudom Lawsonnal mi a gond.
Godwin jo szar helyre ment, Cam-Rob OL temetobe, Rileynal fene tudja, Falconsnal meg be is ferhet akar egybol is.. Rivers es M.Williams meg elso evben necces, de amugy egesz turheto helyre kerultek.

Mondjuk amikor tavaly Garrett nem megy el, iden meg a tokugyanazt tudo Golladay es Chad Williams 3. kor ebben a WR classban...

Somos emberei is viccesek amikor Evansnel azt irjak, hogy csak 2 gyengeje van, utkozni meg playactiont coverolni nem tud, idealis safety 😀
Igor
Savanyú a szőlő... 😊
somoskovig
Olyan szempontból igen, hogy hülyék ezek az NFL personnelek... 😛

Amúgy mikor írod a csapatértékelőket?
Lassan el kéne kezdeni, amilyen tempóban dolgozol.. 😛 az UDFA-k mar nem valtoztatnak sokat rajta.

Amúgy @gabol-tol meg azt akartam kerdezni, hogy jo ez a kiemelt topic, de így hogy csak ő tud bele írni, nem sok értelme van... minden GM-nek magának kéne kitölteni, nem?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve

Igor
Savanyú a szőlő... 😊

több mint 8 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Eddig nem rossz:
4/5 Justin Evans S - IRL 2/18 Bucs
5/25 Jonnu Smith TE - IRL 3/36 Titans

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
de ha Laci nem adja el, akkor valszeg (persze ezt nem tudhatjuk biztosra) későbbre megyek fel ugyanezzel a konstrukcióval.
Soldados
Ez az amit kétlek. Hogy sikerült volna más helyre feltradelned, mielőtt valaki elvitte volna Mahomest.

És hiába vagy jóban velem, ettől még én nem fogom lehúzatni magam 😛
Igor
Igazándiból nem értem a sírást. 😛 Laci beírta 1/13 körül, hogy letrédelne. Tehát megvolt hirdetve a pick mindenki számára. Gondolom, ha kapott volna jobb ajánlatot, akkor azt fogadja el. A trédben Laci ugyan kért többet, de én ennyit szántam erre, nem többet, mivel nem volt létkérdés a QB.

Szerintem a későbbiekben (kb 1/25-től) reális lehetett volna ez a konstrukció. A kérdés, hogy addig bent maradt volna Maho.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Volt még egy Ke-Ki frissítés Baltimore-ban, ez az utolsó lehetőség.. főleg magas waiversorszámú csapatok figyelmébe (mert nekik sajnos úgy se lesz esélyük a végső BAL cutoknál 😊)
Igor
Cutoknál nincs waiver sorrend 😛
gabokocka
Waive-re gondoltam természetesen, mondjuk egy Mettenberger-waive-re pl... a cutoknál meg az alacsony capű csapatoknak nem lesz sansza 😀

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 190 — Keep pounding
Volt még egy Ke-Ki frissítés Baltimore-ban, ez az utolsó lehetőség.. főleg magas waiversorszámú csapatok figyelmébe (mert nekik sajnos úgy se lesz esélyük a végső BAL cutoknál 😊)
Igor
Cutoknál nincs waiver sorrend 😛

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Örülök h Conley 1 napig jó picknek tűnt azért. 😀
Beki
meg csak 2 napig rossznak 😀 persze majd kiderül...
Chargers LT
Reméljük, hogy gyorsan tisztázza magát. 😊
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Beki
meg csak 2 napig rossznak 😀 persze majd kiderül...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 190 — Keep pounding
Reddick 1/19->1/13, persze 3-4-be ahogy illik 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
de ha Laci nem adja el, akkor valszeg (persze ezt nem tudhatjuk biztosra) későbbre megyek fel ugyanezzel a konstrukcióval.
Soldados
Ez az amit kétlek. Hogy sikerült volna más helyre feltradelned, mielőtt valaki elvitte volna Mahomest.

És hiába vagy jóban velem, ettől még én nem fogom lehúzatni magam 😛

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Már úgy is hiányzott az öntömjénezés... 😛 azok után, meg hogy milyen körülmények között kaptad meg, inkább maradnál/maradtál volna csendben.
S ehelyett írhattál voilna draftelemzőt... amit eddig senki nem írt?

Milyen lusta banda ez... akkor írok én egyet gyorsan (majd 3 nap múlva kiegészítem az IRL infókkal)
Igor
Mindenképpen írok majd draftelemzőt, de azt mindig IRL draft után szoktam.

Maho pedig a kedvenc QB-m volt a mostani classban. A körülmények? Mire gondolsz? Lacival jóban vagyunk, ahogy még személy szerint én másokkal is (pl gabo, de téged is idesorolnálak), olcsón kaptam, de ha Laci nem adja el, akkor valszeg (persze ezt nem tudhatjuk biztosra) későbbre megyek fel ugyanezzel a konstrukcióval. A lényeg az, hogy én Mahóért mentem fel. Olcsóbban, mint IRL és később, mint IRL. Tehát a draft stealje értékét nézve. Hogy minőségben is az lesz-e, azt majd az évek döntik el.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Már úgy is hiányzott az öntömjénezés... 😛 azok után, meg hogy milyen körülmények között kaptad meg, inkább maradnál/maradtál volna csendben.
S ehelyett írhattál voilna draftelemzőt... amit eddig senki nem írt?

Milyen lusta banda ez... akkor írok én egyet gyorsan (majd 3 nap múlva kiegészítem az IRL infókkal)

Szerkesztette: Igor

több mint 8 éve
Akkor a draft stealjét be is mutattam. 😊 Én is felmentem Mahóért jövő évi első és idei 3. körrel, de nem adtam mellé idei 1. kört is. 😊 1/10 helyett 1/20-on hoztam el. 😊

Nice job Soldi, nice job! 😊

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Soldi!
Miért húztál QBt? Nem basztatásból vagy bármi ilyesmi,csak tényleg érdekel a stratégia ha nem titkos.
Azok után, hogy 1/10t adtál Tannehillért,most egy jövő évi 1.kört beáldozol még egy QBért.
braxa88
Egyrészt mindig 3 QB-val megyek a szezonnak és egy még kellett. Persze egy Sanchez-szerűt olcsón lehetett volna halászni FA-ről. Ugyanakkor a keretem fullon van, egyetlen kezdőre sem volt szükségem a draftról és ha már QB-t húzok, akkor olyat próbáltam, akivel akár nagyot is nyerhetek. Ha megvárom a 3. körös pickem és húzok egy Kaayát akkor az a legjobb eset, hogy 4 évre van egy 3., vagy 2. QB-m. De most megtehettem a rosterem telítettsége miatt, hogy rápróbálok inkább egy magasabban jegyzett QB-ra, hátha bejön. Főleg, hogy viszonylag olcsón fel tudtam menni.

A kérdésed (amúgy nagyon helyesen) nem a személyre vonatkozott. Ennek kiifejezetten örültem. 😊 Arra amúgy annyi a válaszom, hogy nekem ő a legszimpibb, benne látom a legnagyobb potenciált. Más meg nyilván másban. Szóval majd az idő dönti el, hogy kiből mi lesz, mint a többi prospectnél is.

Én egyet tudtam, Rivers out, mert öreg és nem akarok vele hosszabbítani, mert ki tudja mennyi ideig lesz még. Ideiglenesen Tannehill nekem jó megoldás egy telített rosterhez. De megvolt a lehetőségem, hogy esélyt adjak az upgrade-nek. Hát megpróbáltam. Ha nem jön be, akkor sincs baj, mert Tannehillnek még 3 évre van szerződése. Ha bejön, akkor Tannehillt majd eladom 2 év múlva.
Soldados
Mondjuk ezt a viszonylag olcsón dolgot ne emlegessuk! Régi ismerettsegunk miatt kaptad ennyiért. Mást meleg éghajlatra küldök!!! 😉😊
Klaci79
Nyilván sejtem, és hasonló esetben én is vajszívűbb vagyok. 😉 De amit mondtam, az tényleg úgy volt, én ennyit szántam rá: az egyik 3. körös pickem és a jövő évi elsőt. Ennél többet semmilyen körülmények között nem tudtam volna adni. Így is szokatlan módon verekednem kell majd az UDFA-kért, mert ezúttal 1-2 helyett 5-6 kell majd a PS-be onnan. 😊

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Soldi!
Miért húztál QBt? Nem basztatásból vagy bármi ilyesmi,csak tényleg érdekel a stratégia ha nem titkos.
Azok után, hogy 1/10t adtál Tannehillért,most egy jövő évi 1.kört beáldozol még egy QBért.
braxa88
Egyrészt mindig 3 QB-val megyek a szezonnak és egy még kellett. Persze egy Sanchez-szerűt olcsón lehetett volna halászni FA-ről. Ugyanakkor a keretem fullon van, egyetlen kezdőre sem volt szükségem a draftról és ha már QB-t húzok, akkor olyat próbáltam, akivel akár nagyot is nyerhetek. Ha megvárom a 3. körös pickem és húzok egy Kaayát akkor az a legjobb eset, hogy 4 évre van egy 3., vagy 2. QB-m. De most megtehettem a rosterem telítettsége miatt, hogy rápróbálok inkább egy magasabban jegyzett QB-ra, hátha bejön. Főleg, hogy viszonylag olcsón fel tudtam menni.

A kérdésed (amúgy nagyon helyesen) nem a személyre vonatkozott. Ennek kiifejezetten örültem. 😊 Arra amúgy annyi a válaszom, hogy nekem ő a legszimpibb, benne látom a legnagyobb potenciált. Más meg nyilván másban. Szóval majd az idő dönti el, hogy kiből mi lesz, mint a többi prospectnél is.

Én egyet tudtam, Rivers out, mert öreg és nem akarok vele hosszabbítani, mert ki tudja mennyi ideig lesz még. Ideiglenesen Tannehill nekem jó megoldás egy telített rosterhez. De megvolt a lehetőségem, hogy esélyt adjak az upgrade-nek. Hát megpróbáltam. Ha nem jön be, akkor sincs baj, mert Tannehillnek még 3 évre van szerződése. Ha bejön, akkor Tannehillt majd eladom 2 év múlva.
Soldados
Mondjuk ezt a viszonylag olcsón dolgot ne emlegessuk! Régi ismerettsegunk miatt kaptad ennyiért. Mást meleg éghajlatra küldök!!! 😉😊
több mint 8 éve
Soldi!
braxa88

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Soldi!
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
McCaffrey játékát imádom, szerintem nagy dolgokra hivatott az NFL-ben. Mixon ellenben top10 tehetség, de nem 100%, hogy beválik, viszont ha igen, akkor nagyon. BPA, max más hiányposztot ki tudok váltani vele 1-2-3 év múlva.
Gallman és McGuire meg szintén azokon a helyeken már BPA, sok big boardon láttam, hogy elől vannak.
Mellesleg 2-3 RBt mindenképp kellett volna húzzak, mert csak Burkhead volt rosteren.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Így utólag nézve mókás a Packers draft, az első hat pickből öt a secondarybe 😊
gabokocka
pats meg 4 RB, ráadásul 1/15 + 2/3 is. érdekes 😊