GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Nekem Kristóf jelezte, hogy jön draftot követni, gondolom képben van a prospectekkel is kapcsolatosan, akkor jöjjön Ő idén, és a haverod jövőre (úgyis lesz üresedés...)Ha már a drafton sem tud részt venni, ami kvázi az utolsó idei történés, akkor inkább azt vegyük be, aki ott is lesz

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Igazából mivel nem vagyok commish, így nem vagyok döntéshozó szituációban, ezért írtam hogy a jelöltünk nem tud részt venni a drafton (most tudta meg hogy mikor lesz, az imént írtam meg neki).... Gondolván arra hogy mielőbb jelzek, hogy ha ez esetleg kifogásolható, akkor legyen idő szólni a másik jelöltnek. Nekem nem fűződik hozzá semmi érdekem hogy Ő jöjjön, próbáltam besegíteni hogy meglegyen az emberanyag, de igazából tökmindegy.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Nyilván tud, csak most nincs otthon, és próbálok elébe menni a dolgoknak... Vagy ez költői kérdés volt?
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
és ő nem tud kommentelni?
több mint 8 éve
Ez sokszor szerencse kérdése...nézd meg a Browns draftjait az elmúlt években 😊Hát neki nem biztos, elnézve a draftjaimat az elmúlt években, meg az ismereteimet az idei prospectekkel kapcsolatban 😀Sztem, ha tudnál draftolni neki az lenne a legjobb.No, írtam neki, jönne, de pl. a hétfői drafton már eleve nem tud résztvenni... Mi légyen?Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.Rendben, jelzek akkor neki hogy végleges a pozíciója 😊
empty taxi
Rataxes
Rataxes
Beki
Rataxes
több mint 8 éve
Hát neki nem biztos, elnézve a draftjaimat az elmúlt években, meg az ismereteimet az idei prospectekkel kapcsolatban 😀Sztem, ha tudnál draftolni neki az lenne a legjobb.No, írtam neki, jönne, de pl. a hétfői drafton már eleve nem tud résztvenni... Mi légyen?Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.Rendben, jelzek akkor neki hogy végleges a pozíciója 😊
empty taxi
Rataxes
Rataxes
Beki
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztem, ha tudnál draftolni neki az lenne a legjobb.No, írtam neki, jönne, de pl. a hétfői drafton már eleve nem tud résztvenni... Mi légyen?Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.Rendben, jelzek akkor neki hogy végleges a pozíciója 😊
empty taxi
Rataxes
Rataxes
több mint 8 éve
No, írtam neki, jönne, de pl. a hétfői drafton már eleve nem tud résztvenni... Mi légyen?Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.Rendben, jelzek akkor neki hogy végleges a pozíciója 😊
empty taxi
Rataxes
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Kendall Langford eladó, ha érdekel valakit...
több mint 8 éve
Ha kell valakinek segítség gép előtt leszek egész este...
több mint 8 éve
köszi, ma este összeszedem mindkét első körös pickre, de nagy valószínűséggel, a 2.-at már mobilról tudom húzniNekem lenne egy olyan problémám, hogy 90%, hogy a draft 1. körében nem leszek gép előtt. Tudna valaki húzni helyettem (legalább az egyik első körömnél), ha adok neki listát?Küldjed.
Farky
empty taxi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy 90%, hogy a draft 1. körében nem leszek gép előtt. Tudna valaki húzni helyettem (legalább az egyik első körömnél), ha adok neki listát?Küldjed.
Farky

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy 90%, hogy a draft 1. körében nem leszek gép előtt. Tudna valaki húzni helyettem (legalább az egyik első körömnél), ha adok neki listát?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Jó, akkor én nem bajlódom vele. 😊Mi mást lehet kell még? Draft trackert ugyebár... én erre a kettőre gondoltam. (meg waiver rangsort még, az 2 perc)Mivel 3. körös a legkorábbi pickem, nincs nagyon mit tradelni velem. 😊Akkor lassú leszel, és nehéz lesz veled tradelni 😀 ok, köszi.A trackert viszem én, meg frissítem is éppen, ha minden igaz, a Leno trade-ig csináltad meg. Illetve ha kapok szerkesztési jogot a roster fájlhoz, azzal is ráérek foglalkozni.Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
A file-okat majd most értelemszerűen befrissítem ma/holnap.
A draft estéjén is vagyok.. de, egyrészt megint vidéken, szóval jó lenne B terv mindenképp, már csak azért is, ha valami gikszer közbejön (hétfőn reggel/délelőtt tudom a netet tesztelni, írok időben ha gond van), de ha esetleg tudok jönni, a 4-5. körnél akkor sem biztos, hogy tovább nem biztos hogy tudok maradni.. úgy saccolom 4óra hosszat tudok lenni biztosan.
Így egy v. két ember jelentkezhetne tartalékna a késői körre trackert vinni.
Igor
somoskovig
Most rengeteg időm van.. megpróbálom befejezni.. de majd nézze át mindenki, hogy ne maradjon ilyen Alf Morris-féle duplázás/nem csesztem-el sok mindent.
Igor
A roster fájlt frissíted, vagy mindent?
somoskovig
Igor
több mint 8 éve
Mi mást lehet kell még? Draft trackert ugyebár... én erre a kettőre gondoltam. (meg waiver rangsort még, az 2 perc)Mivel 3. körös a legkorábbi pickem, nincs nagyon mit tradelni velem. 😊Akkor lassú leszel, és nehéz lesz veled tradelni 😀 ok, köszi.A trackert viszem én, meg frissítem is éppen, ha minden igaz, a Leno trade-ig csináltad meg. Illetve ha kapok szerkesztési jogot a roster fájlhoz, azzal is ráérek foglalkozni.Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
A draft estéjén is vagyok.. de, egyrészt megint vidéken, szóval jó lenne B terv mindenképp, már csak azért is, ha valami gikszer közbejön (hétfőn reggel/délelőtt tudom a netet tesztelni, írok időben ha gond van), de ha esetleg tudok jönni, a 4-5. körnél akkor sem biztos, hogy tovább nem biztos hogy tudok maradni.. úgy saccolom 4óra hosszat tudok lenni biztosan.
Igor
somoskovig
Most rengeteg időm van.. megpróbálom befejezni.. de majd nézze át mindenki, hogy ne maradjon ilyen Alf Morris-féle duplázás/nem csesztem-el sok mindent.
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mivel 3. körös a legkorábbi pickem, nincs nagyon mit tradelni velem. 😊Akkor lassú leszel, és nehéz lesz veled tradelni 😀 ok, köszi.A trackert viszem én, meg frissítem is éppen, ha minden igaz, a Leno trade-ig csináltad meg. Illetve ha kapok szerkesztési jogot a roster fájlhoz, azzal is ráérek foglalkozni.Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
Igor
somoskovig
Igor
több mint 8 éve
Akkor lassú leszel, és nehéz lesz veled tradelni 😀 ok, köszi.A trackert viszem én, meg frissítem is éppen, ha minden igaz, a Leno trade-ig csináltad meg. Illetve ha kapok szerkesztési jogot a roster fájlhoz, azzal is ráérek foglalkozni.Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A trackert viszem én, meg frissítem is éppen, ha minden igaz, a Leno trade-ig csináltad meg. Illetve ha kapok szerkesztési jogot a roster fájlhoz, azzal is ráérek foglalkozni.Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
Igor
több mint 8 éve
Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?Sry hogy eltűntem, isten háta mögött voltam, nulla net. Most a következő napokban már vagyok draftig vagyok.
Klaci79
több mint 8 éve
Reuben Foster így sem volt red flag nélkül, de így hagyjátok nekem lecsúszni 4. körbe, köszi...😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
DC, KeKi frissítve (szívesen lemozgok 1/8ról), FA lista majd draft előtt lesz frissítve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.Rendben, jelzek akkor neki hogy végleges a pozíciója 😊
empty taxi
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Ha valaki véletlenül első kört szeretne szerezni, az keressen, mert 3 isvan, és nem jók a prospectek arra jöttem rá 😀 jól eladtam a pikket mi? 😀
több mint 8 éve
Ha valakit érdekelnek idei 3-4-5. körös pickek, akkor jövő évi draftjogokért cserébe lehet nálam jelentkezni. 😊