GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Nekem az átstrukturáláshoz volna néhány kérdésem/észrevételem. Úgy érzem picit túl van szabályozva, vannak olyan pontok, ami miatt nagyon nehezen megvalósítható.Az új szerződésnek meg kell felelnie a szerződési követelményeknek.
- Na most ha volt eredetileg egy öt éves szerződés, amiből két év letelt, könnyen lehet, hogy a maradék három év már eleve úgy néz ki, hogy abból esélytelen olyat csinálni, ami megfelel a fenti követelményeknek. Ha pedig csak két év van hátra, arról ne is beszéljünk.
Újonc szerződés nem változtatható
- Így csak FA-ról vagy hosszabbítás során keletkezett szerződések maradnak, amelyek végén már bizonyos - magasabb - kort általában elérnek a játékosok. Viszont akkor már nem nőhet a fizu. Na de az átstrukturálási büntetés miatt, ami évről évre nagyobb, ez megint kivitelezhetetlen a legtöbb esetben.
Szóval érthető a cél, hogy ne az legyen, hogy jogosulatlan előnyhöz jussunk ilyen átstrukturálásokkal, de így jelen formában életszerűtlenül nehéz feladat bármelyik szerződést is átstrukturálni, úgy, hogy minden követelménynek megfeleljünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ezzel egyet tudok érteni. Cut bünti akkor viszont dupla?Én azt mondanám, hogy nem, pláne így FA után.Ezekre a kérdésekre kaphatok választ? Akkor tudom beírni az új szerződéseket. 😊OK, csak kérdés volt, tavaly IRL asszem draft előtt kb egy héttel vonta vissza a Panthers Norman tenderét.RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?A logikus szerintem as lenne ha ilyen keson mar nem (RFA-knal semmikepp mert volt tobb sikeres matcheles, igy plane nem..., fr tagnel esetleg megprobalhatsz meggyozni, de sztem ugyanaz az elv ott is..)
somoskovig
Igor
És ha esetleg cutolni akarok valakit, akkor dupla cap bünti, mintha FA-ként szerződtettem volna?
somoskovig
somoskovig
Értem, hogy IRL van deadline, ameddig vissza lehet vonni, ha nem írják alá, de itt nálunk nem tudod azt szimulálni, hogy a játékos alá akarja írni, vagy sem. Ugyanaz, mint Soldinál volt a hosszabbításos ajánlat. Ha ott se lehetett visszavonni az ajánlatot, akkor a tendert se lehessen levenni. Pláne FA körök után, hiszen mindenki kiköltekezett, így a taget levéve olcsóbban megtartható lenne. De ez csak egy vélemény, hivatalos verdikt majd Áditól gondolom ha visszatér közénk 😊
gabokocka
több mint 8 éve
3-4-es védelembe Christian Covington DE eladó, illetve Justin Hardy WR is vihető. Mindketten keveset keresnek, fiatalok, jövő évi pickek érdekelnének.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 8 éve
Vetmines szerződéseket beklimpírozzuk, vagy azokat nem kell?Emlékeim szerint itt igen, majd udfa nem kell
gabokocka
több mint 8 éve
Vetmines szerződéseket beklimpírozzuk, vagy azokat nem kell?
több mint 8 éve
Én azt mondanám, hogy nem, pláne így FA után.Ezekre a kérdésekre kaphatok választ? Akkor tudom beírni az új szerződéseket. 😊OK, csak kérdés volt, tavaly IRL asszem draft előtt kb egy héttel vonta vissza a Panthers Norman tenderét.RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?A logikus szerintem as lenne ha ilyen keson mar nem (RFA-knal semmikepp mert volt tobb sikeres matcheles, igy plane nem..., fr tagnel esetleg megprobalhatsz meggyozni, de sztem ugyanaz az elv ott is..)
somoskovig
Igor
És ha esetleg cutolni akarok valakit, akkor dupla cap bünti, mintha FA-ként szerződtettem volna?
somoskovig
somoskovig
Értem, hogy IRL van deadline, ameddig vissza lehet vonni, ha nem írják alá, de itt nálunk nem tudod azt szimulálni, hogy a játékos alá akarja írni, vagy sem. Ugyanaz, mint Soldinál volt a hosszabbításos ajánlat. Ha ott se lehetett visszavonni az ajánlatot, akkor a tendert se lehessen levenni. Pláne FA körök után, hiszen mindenki kiköltekezett, így a taget levéve olcsóbban megtartható lenne. De ez csak egy vélemény, hivatalos verdikt majd Áditól gondolom ha visszatér közénk 😊
több mint 8 éve
Nate Irving hátsó körért vihető, ha valakinek LB kell.
több mint 8 éve
Ezekre a kérdésekre kaphatok választ? Akkor tudom beírni az új szerződéseket. 😊OK, csak kérdés volt, tavaly IRL asszem draft előtt kb egy héttel vonta vissza a Panthers Norman tenderét.RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?A logikus szerintem as lenne ha ilyen keson mar nem (RFA-knal semmikepp mert volt tobb sikeres matcheles, igy plane nem..., fr tagnel esetleg megprobalhatsz meggyozni, de sztem ugyanaz az elv ott is..)
somoskovig
Igor
somoskovig
több mint 8 éve
fa excel frissítve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Hogy köthet Mingo 690/év szerződést 3 évre?@sevarafa
Ezt már korábban is írtam! 1453333/év ha 3 éves szerződést köt...vagy valamiről lemaradtam. 5. NFL évét kezdi
Klaci79
Sajnos a Mingo licitet törölnöm kellett, elnézést a kései jelzésért, Mingo FA jelenleg.
több mint 8 éve
Hogy köthet Mingo 690/év szerződést 3 évre?Ezt már korábban is írtam! 1453333/év ha 3 éves szerződést köt...vagy valamiről lemaradtam. 5. NFL évét kezdi
több mint 8 éve
Akiket most kivágunk azokra lehet azonnal licitálni, vagy majd a draft után kerülnek piacra?"A nyílt licit kezdete után cutolt játékosoknak legkorábban 48 órával a kivágásuk után lehet ajánlatot tenni, a waiveren nem claimelt játékosokra a 48 órás waiver határidő lejárta után lehet licitálni."
Rataxes
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Akiket most kivágunk azokra lehet azonnal licitálni, vagy majd a draft után kerülnek piacra?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Pontosan.Maurice Harris (WR) is duplazodott a FA licitek topicban amugy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
UFA, RFA csak olyan rookie lehet szerintem, aki UDFA volt nálunk.
több mint 8 éve
Ha 3éves vetmin szerződést adtam akkor a végén UFA-k vagy RFA-k lesznek az embereim?

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szerzodeseket igyekszem majd beirni, de hetvegen telorol vagyok csak es 6-7 darabot nem szenvednek be igy. 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tényleg 1.9M-t adtam egy kis zöldfülű FS-nek, amikor a kezdőmet úgy hívják, hogy Devin McCourty?Bizony nincs mit tenni, el kell adni McCourty-t. 😀
alatriste
több mint 8 éve
Tényleg 1.9M-t adtam egy kis zöldfülű FS-nek, amikor a kezdőmet úgy hívják, hogy Devin McCourty?

Liverpool Fc
több mint 8 éve
na fasza, pont addig nem volt netem itt a világvégén, amíg lejárt Marcus Cooper licitálási határideje 😕 #wppNolan Carroll eladó lehet helyette 😊
Löfli
több mint 8 éve
na fasza, pont addig nem volt netem itt a világvégén, amíg lejárt Marcus Cooper licitálási határideje 😕 #wpp

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Jean Francois benne maradt duplán, most kiszedtem a rosszatMarcel Reece is ilyen.
somoskovig
több mint 8 éve
Jean Francois benne maradt duplán, most kiszedtem a rosszat
több mint 8 éve
Jean-Francois még biztosan nem kelt el

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!