GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
somos: Koszi a tracker frissites, csak apro kerdes:Ricky Jean-Francois azert kelt el, mert szabalytalanul emeltem esetleg, vagy csak szimplan kimaradtak az uj bidek? 😊
több mint 8 éve
Amúgy nem jó a tracker, Jean-Francois el is kelt, meg nem is
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Köszönöm, tíz perc szenvedéstől megkíméltél.
több mint 8 éve
Na fasza addig szopatott a telefon, amíg a csapatnév lemaradt.....Gondolom beírnád változatlanul 20 perc múlva, úgyhogy rögzítem, úgyis most frissítek.
gabokocka
több mint 8 éve
Na fasza addig szopatott a telefon, amíg a csapatnév lemaradt.....
több mint 8 éve
Friss a KEKIM:bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1614833
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Jogos, köszi, javítottam a trackert.Ez alapján érvényes a Will Lutz 1.500.000 / 5 éves licit???Nem érvényes, csak benéztem, h csak 2-3 éves szerződés esetén nem vonatkozik ST játékosra
• Ahhoz, hogy egy játékossal négyéves szerződést lehessen kötni, átlagfizetésként minimum a poszt franchise tag értékének 50%-át kell ajánlani, míg ötéves szerződéshez a franchise tag értékének 70%-át. Ennek megfelelően 2017-ben az egyes posztokon minimum az alábbi átlagfizetéseket kell ajánlani négy-, illetve ötéves szerződéshez:
Kicker: 1.278.300$ - 1.789.620
Egon
Farky
több mint 8 éve
Ez alapján érvényes a Will Lutz 1.500.000 / 5 éves licit???Nem érvényes, csak benéztem, h csak 2-3 éves szerződés esetén nem vonatkozik ST játékosra
• Ahhoz, hogy egy játékossal négyéves szerződést lehessen kötni, átlagfizetésként minimum a poszt franchise tag értékének 50%-át kell ajánlani, míg ötéves szerződéshez a franchise tag értékének 70%-át. Ennek megfelelően 2017-ben az egyes posztokon minimum az alábbi átlagfizetéseket kell ajánlani négy-, illetve ötéves szerződéshez:
Egon
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Ez alapján érvényes a Will Lutz 1.500.000 / 5 éves licit???• Ahhoz, hogy egy játékossal négyéves szerződést lehessen kötni, átlagfizetésként minimum a poszt franchise tag értékének 50%-át kell ajánlani, míg ötéves szerződéshez a franchise tag értékének 70%-át. Ennek megfelelően 2017-ben az egyes posztokon minimum az alábbi átlagfizetéseket kell ajánlani négy-, illetve ötéves szerződéshez:
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Mingo esetében a 3 év 690 érvényes ajánlat?
több mint 8 éve
Köszi Főnök, igyekszem. 😊Az se rossz ötlet... innentől tied a meló 😊Megpróbáltam befrissiteni a licit jelenlegi állását, holnap reggel talán még meg tudom csinálni, azt követő reggeleken már neccesebb (hétfő/kedd szinte tuti nem)Fasza, segíteni akartam, szóval most van két tracker 😊 Mindenesetre én szétszedtem posztonként.
Örülnék, ha a hiv közl-ben megírt forumátumban jönnének, kevesebb meló/gyorsabban tudok hirdetni (főleg az idegesítő, amikor az év jön előbb s utána az összeg.. meg mindenféle hátrarakott dollárok, meg fene tudja mik még 😛)
Igor
somoskovig
Azért nézd össze az enyémmel ha gondolod, én max este tudok hosszabban ránézni majd.
Igor
több mint 8 éve
Az se rossz ötlet... innentől tied a meló 😊Megpróbáltam befrissiteni a licit jelenlegi állását, holnap reggel talán még meg tudom csinálni, azt követő reggeleken már neccesebb (hétfő/kedd szinte tuti nem)Fasza, segíteni akartam, szóval most van két tracker 😊 Mindenesetre én szétszedtem posztonként.
Örülnék, ha a hiv közl-ben megírt forumátumban jönnének, kevesebb meló/gyorsabban tudok hirdetni (főleg az idegesítő, amikor az év jön előbb s utána az összeg.. meg mindenféle hátrarakott dollárok, meg fene tudja mik még 😛)
Igor
somoskovig
Azért nézd össze az enyémmel ha gondolod, én max este tudok hosszabban ránézni majd.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Megpróbáltam befrissiteni a licit jelenlegi állását, holnap reggel talán még meg tudom csinálni, azt követő reggeleken már neccesebb (hétfő/kedd szinte tuti nem)Fasza, segíteni akartam, szóval most van két tracker 😊 Mindenesetre én szétszedtem posztonként.
Igor
több mint 8 éve
Megpróbáltam befrissiteni a licit jelenlegi állását, holnap reggel talán még meg tudom csinálni, azt követő reggeleken már neccesebb (hétfő/kedd szinte tuti nem)Örülnék, ha a hiv közl-ben megírt forumátumban jönnének, kevesebb meló/gyorsabban tudok hirdetni (főleg az idegesítő, amikor az év jön előbb s utána az összeg.. meg mindenféle hátrarakott dollárok, meg fene tudja mik még 😛)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ezert mondtam, hogy FA tag nehezebb... utanaolvasok/alszom ra egyet.
több mint 8 éve
OK, csak kérdés volt, tavaly IRL asszem draft előtt kb egy héttel vonta vissza a Panthers Norman tenderét.RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?A logikus szerintem as lenne ha ilyen keson mar nem (RFA-knal semmikepp mert volt tobb sikeres matcheles, igy plane nem..., fr tagnel esetleg megprobalhatsz meggyozni, de sztem ugyanaz az elv ott is..)
somoskovig
Igor
És ha esetleg cutolni akarok valakit, akkor dupla cap bünti, mintha FA-ként szerződtettem volna?
több mint 8 éve
RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?A logikus szerintem as lenne ha ilyen keson mar nem (RFA-knal semmikepp mert volt tobb sikeres matcheles, igy plane nem..., fr tagnel esetleg megprobalhatsz meggyozni, de sztem ugyanaz az elv ott is..)
somoskovig
több mint 8 éve
Mondanam, hogy a Gabbert-licit ervenytelen a poszthiany miatt... de jobban belegondolva, lehet hogy a QB betukombinacio odairasa meg nagyobb fajdalmat/moralis onmeghasonlast okozott volna Gergokenek..... igy amondo vagyok, fogadjuk el.Szerk: Gabbert, nem Bortles... mindegy.
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
BillsOday Aboushi G 3 év 690 000
Barkevius Mingo lb 3 év 690 000
érvénytelen.
több mint 8 éve
Cowboys:valamiért csak a 2 Billses idénye volt meg nekem
Will Lutz, K: 1M / 3 év
Denard Robinson, RB: 685k / 1 év
Akeem Ayers, LB: 810k / 1 év
Erik Swoope, TE 1M / 1 év
Mike Gillislee, RB: 1M / 3 év
érvénytelen,Gillisleenek 4.éve jön
braxa88
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
OK, jogos, a kettőt benéztem.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Harmadévesnél idősebb játékossal csak akkor köthető kétéves szerződés, ha az ajánlott átlagfizetés eléri a veterán minimumok átlagának másfélszeresét, hároméves szerződéshez pedig legalább a veterán minimumok átlagának kétszeresét kell ajánlani éves átlagfizetésként. Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:Brian Quick, WR 2 év/ vet. min. (685.000, 810.000)Miért? 6. év 685.000, a 7. év 810.00
érvénytelen, 6.éve jön
braxa88
Egon
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 1027500 – 1370000
5. – 1027500 – 1453333
6. – 1121250 – 1536667
7. – 1215000 – 1620000
8. – 1215000 – 1686667
9. – 1290000 – 1753333
10.- – 1365000 – 1820000
több mint 8 éve
Brian Quick, WR 2 év/ vet. min. (685.000, 810.000)Miért? 6. év 685.000, a 7. év 810.00
érvénytelen, 6.éve jön
braxa88
JUST WIN!!!