GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Üdv dankodavid-nak! Sok sikert!!!A Saints deep chartja frissült.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.Üdv, csak akad itt, akit be lehet még vonni draft előtt. 😀
dankodavid
több mint 8 éve
Van másmilyen ember is?😀Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.Szia! Sok sikert! Ja és Ork tradícióit követve csak fehéreket igazolhatsz 😊
dankodavid
gabokocka
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
ÉS csak a határidő előtti utolsó pillanatban.. 😊Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.Szia! Sok sikert! Ja és Ork tradícióit követve csak fehéreket igazolhatsz 😊
dankodavid
gabokocka
több mint 8 éve
Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.Szia! Sok sikert! Ja és Ork tradícióit követve csak fehéreket igazolhatsz 😊
dankodavid
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Höri visszatéréséért kiált a GM társadalom 😀
több mint 8 éve
Nehéz az biztos. Nem véletlen hogy egyre több a két ligázó GM is az újabb emberek helyett.mondjuk Chiefs meg Bengals GM sem ártana :\lassan már nincs kit berakni, aki akart játszani már rég játszana, új formuzók meg nem nagyon vannak (inkább fogy a létszám ahogy látom)
kristof
braxa88

Liverpool Fc
több mint 8 éve
mondjuk Chiefs meg Bengals GM sem ártana :\lassan már nincs kit berakni, aki akart játszani már rég játszana, új formuzók meg nem nagyon vannak (inkább fogy a létszám ahogy látom)
kristof
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
mondjuk Chiefs meg Bengals GM sem ártana :\
több mint 8 éve
Arra van bármi esély, hogy a draftos és rosteres fájl frissítésre kerüljön jövő hétfő előtt? Jó lett volna látni, hogy pontosan kinek milyen needjei vannak 😕Szerintem nincs rá sok esély....majd beszélek Ádival, mikor lesz rá ideje
Habi
több mint 8 éve
Nálam is friss DC, Ke-Ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk én vezetem magamnak külön a saját rosteremet és remélem h az itteni is ugyanazt a cap spacet mutatja majd, mert nagyon szoros lesz h beférek-e cap alá. 😀
több mint 8 éve
nálam is friss minden, ennek jelzéseképp,itt a KeKi ( bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1612680)Dettó. 😊Igazából, ha mindenki frissítene egy DC-t az is sokat segítene 😊nekem minden tevékenységem után friss
Ezen már volt korábban vita, hogy miért jó megírni, hogy segítsünk másoknak, viszont sztem ez egy játék, ami akkor jó, ha minél több dolog történik benne, gondolom ha lennének friss DC-k, akár újabb mockok is születnének.
gabokocka
braxa88
Soldados

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Dettó. 😊Igazából, ha mindenki frissítene egy DC-t az is sokat segítene 😊nekem minden tevékenységem után friss
Ezen már volt korábban vita, hogy miért jó megírni, hogy segítsünk másoknak, viszont sztem ez egy játék, ami akkor jó, ha minél több dolog történik benne, gondolom ha lennének friss DC-k, akár újabb mockok is születnének.
gabokocka
braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Illetve szokott lenni egy deadline is, amikor FA stop van a draft előtt. Ez most is meg van határozva, vagy erről még nem volt szó?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
DC-t frissítem 1-2 napon belül én is, annyit kérnék majd, hogy akinek van joga az legyen kedves törölni a korábbi, shawnka által írt Jets DC-t, köszi előre is.
több mint 8 éve
Én most frissítettem 😊
több mint 8 éve
Igazából, ha mindenki frissítene egy DC-t az is sokat segítene 😊nekem minden tevékenységem után friss
gabokocka
több mint 8 éve
Igazából, ha mindenki frissítene egy DC-t az is sokat segítene 😊Ezen már volt korábban vita, hogy miért jó megírni, hogy segítsünk másoknak, viszont sztem ez egy játék, ami akkor jó, ha minél több dolog történik benne, gondolom ha lennének friss DC-k, akár újabb mockok is születnének.
több mint 8 éve
Arra van bármi esély, hogy a draftos és rosteres fájl frissítésre kerüljön jövő hétfő előtt? Jó lett volna látni, hogy pontosan kinek milyen needjei vannak 😕támogatnám én is, plusz a cap spacet is lehetne látni
Habi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Arra van bármi esély, hogy a draftos és rosteres fájl frissítésre kerüljön jövő hétfő előtt? Jó lett volna látni, hogy pontosan kinek milyen needjei vannak 😕

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Nem, sima RFA tender.Hát nem tudom, sztem igen, de itt mondjuk lehet speciális eset és csak szimpla. Pláne, hogy ha 5 misi feletti, akkor beragadna a teljes összeg (nem tudom kire raktál, de gondolom 5M feletti az összeg).Ezzel egyet tudok érteni. Cut bünti akkor viszont dupla?RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?Én azt mondanám, hogy nem, pláne így FA után.
somoskovig
Értem, hogy IRL van deadline, ameddig vissza lehet vonni, ha nem írják alá, de itt nálunk nem tudod azt szimulálni, hogy a játékos alá akarja írni, vagy sem. Ugyanaz, mint Soldinál volt a hosszabbításos ajánlat. Ha ott se lehetett visszavonni az ajánlatot, akkor a tendert se lehessen levenni. Pláne FA körök után, hiszen mindenki kiköltekezett, így a taget levéve olcsóbban megtartható lenne. De ez csak egy vélemény, hivatalos verdikt majd Áditól gondolom ha visszatér közénk 😊
gabokocka
somoskovig
gabokocka
több mint 8 éve
Hát nem tudom, sztem igen, de itt mondjuk lehet speciális eset és csak szimpla. Pláne, hogy ha 5 misi feletti, akkor beragadna a teljes összeg (nem tudom kire raktál, de gondolom 5M feletti az összeg).Ezzel egyet tudok érteni. Cut bünti akkor viszont dupla?RFA tendert vagy franchise taget vissza lehet vonni?Én azt mondanám, hogy nem, pláne így FA után.
somoskovig
Értem, hogy IRL van deadline, ameddig vissza lehet vonni, ha nem írják alá, de itt nálunk nem tudod azt szimulálni, hogy a játékos alá akarja írni, vagy sem. Ugyanaz, mint Soldinál volt a hosszabbításos ajánlat. Ha ott se lehetett visszavonni az ajánlatot, akkor a tendert se lehessen levenni. Pláne FA körök után, hiszen mindenki kiköltekezett, így a taget levéve olcsóbban megtartható lenne. De ez csak egy vélemény, hivatalos verdikt majd Áditól gondolom ha visszatér közénk 😊
gabokocka
somoskovig