GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Ha minden igaz, friss a 2018-as és 2019-es draft tracker is, de azért mindenki ellenőrizze, hogy jó-e.
több mint 8 éve
A trackerben a jövő évi 5th pickemre van csillag rakva, de nincs kondíció.Megtörtént. 😊
A csillagot légyszi vki vegye ki 😊
Köszi
Habi
több mint 8 éve
A trackerben a jövő évi 5th pickemre van csillag rakva, de nincs kondíció.A csillagot légyszi vki vegye ki 😊
Köszi

JT Daniels fan
több mint 8 éve
A regelés szerintem nem túl fontos, engem regelés után is ledobott...empty - egyelőre maradjon, szerintem igazából inkább a helyi net lesz az oka... meg majd változtatom a nevem max.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Engem nem enged regelni itt: client00.chat.mibbit.com/
több mint 8 éve
Jah, és a Europnet valamiért elég háklis, most a tesztelés alatt 2 usernevemet is bannelte (az IgorRavens-t fel se engedte alapból..), más is nézze meg, van-e esetleg gondja.Esetleg használhatjuk az euIRCnet csatornát is ha ez bugol.
Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Lehet hogy picit késni fogok, de szerintem legrosszabb esetben is 20:15-re megérkezek (az 1/32 potenciális esetben mozgatható lefelé, aki szeretne 5. éves opcióért feltradelni, már most bombázhat, de a draftlefolyástól függ a dolog úgyis valszeg)Jah, és a Europnet valamiért elég háklis, most a tesztelés alatt 2 usernevemet is bannelte (az IgorRavens-t fel se engedte alapból..), más is nézze meg, van-e esetleg gondja.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítség felajánlást! Nem így terveztem 😕.Az ilyet sosem tervezi az ember 😕
Gergőke
több mint 8 éve
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítség felajánlást! Nem így terveztem 😕.
több mint 8 éve
1/23-ról mozognék felfele, egy jó páran voltatok, akik jeleztétek, hogy top10 környékéről mozognátok lejjebb. Ha még aktuális ne habozzatok jelezni 😀
több mint 8 éve
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, h a holnapi drafton nem tudok részt venni. Sajnos a mai éjszaka folyamán olyan családi dolog történt, ami ezt kizártá teszi. 😕 😕 😕Én is szívesen segítek ha gondolod...végig leszek a drafton
Azt szeretném kérdezni, h van- e esetleg vki aki tud nekem segíteni és draftol nekem?
Gergőke
több mint 8 éve
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, h a holnapi drafton nem tudok részt venni. Sajnos a mai éjszaka folyamán olyan családi dolog történt, ami ezt kizártá teszi. 😕 😕 😕Én nem, de többen vannak olyanok, akik az elején nem húznak, ha nekik küldesz listát sztem szívesen segítenek.
Azt szeretném kérdezni, h van- e esetleg vki aki tud nekem segíteni és draftol nekem?
Gergőke
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, h a holnapi drafton nem tudok részt venni. Sajnos a mai éjszaka folyamán olyan családi dolog történt, ami ezt kizártá teszi. 😕 😕 😕Ha küldesz listát én szívesen segítek neked.
Gergőke
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, h a holnapi drafton nem tudok részt venni. Sajnos a mai éjszaka folyamán olyan családi dolog történt, ami ezt kizártá teszi. 😕 😕 😕Azt szeretném kérdezni, h van- e esetleg vki aki tud nekem segíteni és draftol nekem?
Szerkesztette: Gergőke
több mint 8 éve
Whitworth mozdítható egyébként, ha valaki meg szeretné védeni például Cousinst a vakoldali veszélyektől...😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah jól van, úgy fest pickekkel együtt beférek a sapka alá, zsír. 😀
több mint 8 éve
Na, nagyjából minden updatelve (szerződések/cut+waive, és tradeben mozgatott játékosok ill 17-es pickek), lehet lesegetni a drafton melletünk léve emberek needjeit, és jöhetnének már végre a mock draftok.. most már nincs kifogás 😛Ma éjjel még átfutom az FA topicot, s megnézem ki nem írta esetleg be a szerződéseket, és akinek (sok) ilyen van, azt majd holnap megnyaggatom.. de addig kap 12-24 óra haladékot 😊
Azt is, hogy cappel esetleg van-e aki nagyon szarul áll (néhányan vagyunk apró mínuszban, talán 7-8 embert láttam, abból a nagy része sima waive-vel oldható, 1-2 neccessebb számot láttam) - de innentől valóban csak draftra készülés... aminek legfőbb része, a mock draftok ovlasgatása lenne ugyebár... 😕
Somos / empty / vassadi - a 2018/19-es pickeket majd vezzesse át valamelyikőtök, mert az hsz-ként van benn, és azt nem tudom szerkeszteni.
több mint 8 éve
Vajon mennyit fog csúszni Mixon?Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Én, mint a Chargers GM-je, egyáltalán nem ragaszkodom a kevés rontáshoz. 😊Akkor @kristóf17 felé intézném a kérdés h neki így megfelel-e.Sziasztok! Ha így döntöttetek végül, akkor nekem meg, köszi szépen. Igyekszek minél hamarabb összekaparni a kellő rutint, és nem sokat rontani a Chiefsen. 😊
empty taxi
kristóf17
Üdv a klubban! 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Akkor @kristóf17 felé intézném a kérdés h neki így megfelel-e.Sziasztok! Ha így döntöttetek végül, akkor nekem meg, köszi szépen. Igyekszek minél hamarabb összekaparni a kellő rutint, és nem sokat rontani a Chiefsen. 😊
empty taxi
Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Akkor @kristóf17 felé intézném a kérdés h neki így megfelel-e.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Legyen igy szerintem is. Bocs a kavarért.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Nekem Kristóf jelezte, hogy jön draftot követni, gondolom képben van a prospectekkel is kapcsolatosan, akkor jöjjön Ő idén, és a haverod jövőre (úgyis lesz üresedés...)Szerintem legyen így.
Ha már a drafton sem tud részt venni, ami kvázi az utolsó idei történés, akkor inkább azt vegyük be, aki ott is lesz
Habi
Másrészt köszi Rata az emberkeresést, biztos szükség lesz rá a jövő évi üresedéseknél.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!