GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Somos, szólj ha tudok segíteni valamiben 😉 Apróságot rám lehet bízni...kávéfőzés ilyesmi 😊
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 082 — Chiefs GM
Ok, azt nem tudod, meddig lett frissítve?
somoskovig
Igor azt írta anno, hogy a Titans-Bills-féle Charles Leno trade-től kell kezdeni.

A megjegyzéseknél azt kell beírni, hogy hányszor volt tradelve az idei szezonban az adott pick (háromnál többször ugye nem lehet), de azt úgyis látod, hogyan működik.
vassadi
Rendben.

több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 795
somoskovig
Igor azt írta anno, hogy a Titans-Bills-féle Charles Leno trade-től kell kezdeni.

A megjegyzéseknél azt kell beírni, hogy hányszor volt tradelve az idei szezonban az adott pick (háromnál többször ugye nem lehet), de azt úgyis látod, hogyan működik.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Mivel a 3. körben választok először, a trackert simán tudom vinni.
somoskovig
Rendben, köszi, adtam szerkesztői jogosultságot a trackerhez, ugyanarra az e-mail címre küldtem, ahonnan a hosszabbítós táblázatot küldted. Még annyi, hogy ha van rá időd, akkor a trade-eknek megfelelően frissíteni kellene a trackert, amelyikeknél még ez nem történt meg.

@vassadi
Apróság, de már nincs a mibbiten Europa-IRC csatorna, így ott átszerkesztettem a közleményt.
empty taxi
Oké köszi, arra nem figyeltem, csak magát az oldalt nyitottam meg, hogy még létezik-e. 😊
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
@vassadi
Apróság, de már nincs a mibbiten Europa-IRC csatorna, így ott átszerkesztettem a közleményt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mivel a 3. körben választok először, a trackert simán tudom vinni.

több mint 8 éve
Hali!

Bocs, hogy az utóbbi időben szinte teljesen eltűntem, de kb. levegőt venni nincs időm a ZH-k, beadandók, stb. mellett, és a java még csak ezután jön. Örülök, ha a draft alatt egyáltalán online tudok lenni, szóval ahogy Laci is említette, mindenképpen kellene valaki, aki viszi a trackert, és az se lenne baj, ha egy másik illető be tudna segíteni közben a CBS board tisztogatásával, hogy ne a trackert vezetőnek kelljen csinálnia azt is és ezáltal rugalmasabban mehessen az egész.

A draftról mindjárt teszek ki eligazítást.

Hálás köszönetem mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a távollétemben se omoljon össze a játék. 😊
több mint 8 éve
Kristófot régebbről ismerem, sztem jó srác. Viszont Rata cimbije jelentkezett előbb, sztem ez alapján ő jöjjön.
Az utóbbi évek trendejeit nézve, úgyis lesz üresedés, max jövőre.
Idénre amúgy is már csak a draft van szinte.
Habi
Oké, akkor abban maradtunk Kristóffal, hogy vegye át Rata haverja a KC-t, azt ha jövőre lesz üresedés, akkor belép Kristóf17.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
1/15ről mozognék lejjebb, még az első körben maradva draftnapi csere keretében. Akit érdekel valahogy a dolog írjon!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Kristófot régebbről ismerem, sztem jó srác. Viszont Rata cimbije jelentkezett előbb, sztem ez alapján ő jöjjön.
Az utóbbi évek trendejeit nézve, úgyis lesz üresedés, max jövőre.
Idénre amúgy is már csak a draft van szinte.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Jelentkezett nálam kristóf17, hogy megpróbálná a játékot. A kérdésem az, hogy akkor Rata cimbije legyen a Chiefs GM vagy ő?

Madden hates me.
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Új Colts ke-ki:

Idei 3/4ről mozognék fel 2.kör vége felé.

több mint 8 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Viszont ennek kapcsán kérdeznék, oda be volt írva 3 szerződés ( bowl.hu/forum/manager-jatek/szerzodesek/1626565) akik a táblázatos rosterben nem szerepeltek, a topicban bent lévőt tekinthetem mérvadónak? Mert akkor például abszolút felesleges lenne QB-t kukáznom.
dankodavid
Egyenlőre igen, mert a táblázatba még nincsenek felvezetve.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
Sziasztok, átvettem a Bengalst, innentől engem lehet zargatni ajánlatokkal.
dankodavid
Üdv itt köztünk, érezd jól magad! Ám felhívnám így segítségképpen elsőre a figyelmed ezekre, mivel láttam a keres-kínál postodat:
"Tilos FA-n megszerzett játékost tradelni (ha mégsem kell, akkor cut/waive az egyetlen út).
Tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben."
Jordy Nelson és Whitworth tuti idei FA-s, ha jól emlékszem, de a többieknek is majd nézz utána...sajnos sok új dolgot át kell nyálazni, főleg a szabálykönyvet 😊
Nyilván ezeket így elsőre nem tudhattad, elődöd Ork szerezte őket FA-n, stb...
Ha kérdés van, bárki szívesen segít!
Chargers LT
True, Nelsont elbarmoltam, ellenben Whitworth kapcsán semmit sem láttam a szerződések topicban, pedig a 11 hónappal ezelőttiig visszapörgettem. (nyilván bengals kulcsszavas kereséssel, de kidobálta a nekem releváns infót)

Viszont ennek kapcsán kérdeznék, oda be volt írva 3 szerződés ( bowl.hu/forum/manager-jatek/szerzodesek/1626565) akik a táblázatos rosterben nem szerepeltek, a topicban bent lévőt tekinthetem mérvadónak? Mert akkor például abszolút felesleges lenne QB-t kukáznom.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
dankodavid
Üdv itt köztünk, érezd jól magad! Ám felhívnám így segítségképpen elsőre a figyelmed ezekre, mivel láttam a keres-kínál postodat:
"Tilos FA-n megszerzett játékost tradelni (ha mégsem kell, akkor cut/waive az egyetlen út).
Tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben."
Jordy Nelson és Whitworth tuti idei FA-s, ha jól emlékszem, de a többieknek is majd nézz utána...sajnos sok új dolgot át kell nyálazni, főleg a szabálykönyvet 😊
Nyilván ezeket így elsőre nem tudhattad, elődöd Ork szerezte őket FA-n, stb...
Ha kérdés van, bárki szívesen segít!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Rataxes
Részemről hajrá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jets KeKi:  bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617

Draft napi tradek kapcsán az alábbi pickek bevonhatóak részemről:
1/13, 2/11, 3/22, 3/33, 3/37, 4/2, 4/22, 4/29, 4/37, 6/11, 6/34
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
mondjuk Chiefs meg Bengals GM sem ártana :\
kristof
Én írtam múltkor hogy a Chiefshez tudnék embert, de nem érkezett reakció.
Rataxes
Jöjjön, de azért szerintem írjunk egy PM-et Bal Def-nek erről.
Soldados
Én már beszéltem vele, haverom 😊 Én szerveztem be anno, úgyhogy ezért is éreztem szívügyemnek hogy tisztába kerüljön a jelenléte/távozása.

Tehát mégegyszer, a fiatalember aki jönne itt a fórumon 0 hozzászólásos, csak fantasy miatt regisztált... Viszont van érzéke az ilyen játékokhoz, és biztosan aktív lenne.
Rataxes
Ha mást nem szerveztek be addig, részemről jöjjön csak. 😊
több mint 8 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
kristof
Rataxes
Soldados
Én már beszéltem vele, haverom 😊 Én szerveztem be anno, úgyhogy ezért is éreztem szívügyemnek hogy tisztába kerüljön a jelenléte/távozása.

Tehát mégegyszer, a fiatalember aki jönne itt a fórumon 0 hozzászólásos, csak fantasy miatt regisztált... Viszont van érzéke az ilyen játékokhoz, és biztosan aktív lenne.

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
dankodavid
Szia! Jó jàtékot, jó szórakozást! 😊

több mint 8 éve
Nos, a commish-al beszéltem, lényegében Igor kezében vagyunk. Ha minden igaz a draftot is ő bonyolítja le. Tehát a rosterekben ő tud frissíteni, kérdés lesz e időd Igor ? Illetve hogy a cbs tisztitasaban kell e segítség?
több mint 8 éve
kristof
Rataxes
Soldados
Vagy simán megpuccsolták. 😉
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
kristof
Rataxes

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
kristof

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes