GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Akkor valami csaj írjon rá...Vki írjon rá facebookon, hogy mi fütyi van? 😊Csajozik 😊
gabokocka
Klaci79
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Vki írjon rá facebookon, hogy mi fütyi van? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Akkor kezdjük vasárnap este 8-kor. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Köszönöm mindenkinek 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Semmiképpen se kezdjük el ma amíg nincs döntés erről.
több mint 8 éve
De mondom, Ádi jóváhagyása nélkül ne kezdjük el, mert abból csak galiba lesz.
több mint 8 éve
lecsúsztam a pontos válasszal, de Gabo is leírta a lényeget 😊
több mint 8 éve
egy éve a ligában lévő játékosnál szerintem nem kellenek a 2-3 éves minimumokkal foglalkozniMielőtt elindul a mandula szeretnék kérdezni! Azért nyilvánosan, mert hátha másnak is segítség:1 évesnél igen.
Mondjuk szeretnék licitálni egy rookie/1. éves szezonját letudó játékosra, akkor a minimum:
1 éves szerződésajánlatnál: 525.000
2 évesnél: 525.000 és 600.000
3 évesnél: 525.000, 600.000 és 685.000, vagy 525.000, 600.000 és 1.370.000, mert eléri a 4. évét?
Szeretném elkerülni az érvénytelen liciteket és megkönnyíteni az adminisztráló munkáját.
A válaszokat előre is köszönöm 😉
Egon
2 éves szerződéshez viszont a vetmin 1,5-szeresét kell adni (átlagold a vetmint és azt szorozd be 1,5-lel)
3 éves szerződéshez pedig a vetmin 2-szeresét.
Soldados
kaphat 3 éves vetmin szerződést...
A Soldi által vázolt összegek azokra vonatkoznak, akik már legalább 3 éve vannak a ligában
Vagyis: 3 évig kaphat vetmint...természetesen annak megfelelően., hogy éppen hányadik éve lesz 😊
több mint 8 éve
Sztem nem így van, 1-3 éves embernek nem kell másfél és kétszeres lóvé több éves szerződés esetén se.Ohh, valóban. Figyelmetlen voltam.
gabokocka

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Harmadévesnél idősebb játékossal csak akkor köthető kétéves szerződés, ha az ajánlott átlagfizetés eléri a veterán minimumok átlagának másfélszeresét, hároméves szerződéshez pedig legalább a veterán minimumok átlagának kétszeresét kell ajánlani éves átlagfizetésként. Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 1027500 – 1370000
5. – 1027500 – 1453333
6. – 1121250 – 1536667
7. – 1215000 – 1620000
8. – 1215000 – 1686667
9. – 1290000 – 1753333
10.- – 1365000 – 1820000
Szerkesztette: gabokocka
több mint 8 éve
Sztem nem így van, 1-3 éves embernek nem kell másfél és kétszeres lóvé több éves szerződés esetén se.
több mint 8 éve
Mielőtt elindul a mandula szeretnék kérdezni! Azért nyilvánosan, mert hátha másnak is segítség:1 évesnél igen.
Mondjuk szeretnék licitálni egy rookie/1. éves szezonját letudó játékosra, akkor a minimum:
3 évesnél: 525.000, 600.000 és 685.000, vagy 525.000, 600.000 és 1.370.000, mert eléri a 4. évét?
Szeretném elkerülni az érvénytelen liciteket és megkönnyíteni az adminisztráló munkáját.
Egon
2 éves szerződéshez viszont a vetmin 1,5-szeresét kell adni (átlagold a vetmint és azt szorozd be 1,5-lel)
3 éves szerződéshez pedig a vetmin 2-szeresét.

több mint 8 éve
Mielőtt elindul a mandula szeretnék kérdezni! Azért nyilvánosan, mert hátha másnak is segítség:Mondjuk szeretnék licitálni egy rookie/1. éves szezonját letudó játékosra, akkor a minimum:
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 8 éve
Sztem majd jön Ádi és megmondja, addig amíg hivatalosan nem hirdet ki vmit ne partizánkodjunk....
több mint 8 éve
Szóval akkor mehet a buli 20 órától?

több mint 8 éve
Akinek van fölös cap helye és nyitott egy Osweiler jellegű tradere, az ne habozzon írni! Részletek pm-ben 😀
több mint 8 éve
Egyfolytában csajozik ha jól látom a FB-on. Ennyi jár neki is 😀2 napja nem járt erre vassadi, sztem mint vice-commish Igor kihirdethetné.akkor ma kezdődik a szabad FA kör vagy mi van?Szerintem igen. Ma 20:00-kor szabad licitkör!
braxa88
Ellenvetés???
Klaci79
braxa88
@Igor?
több mint 8 éve
2 napja nem járt erre vassadi, sztem mint vice-commish Igor kihirdethetné.akkor ma kezdődik a szabad FA kör vagy mi van?Szerintem igen. Ma 20:00-kor szabad licitkör!
braxa88
Ellenvetés???
Klaci79
több mint 8 éve
akkor ma kezdődik a szabad FA kör vagy mi van?Szerintem igen. Ma 20:00-kor szabad licitkör!
braxa88
Ellenvetés???
több mint 8 éve
Laurinaitis is visszavonult 8 év után...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
akkor ma kezdődik a szabad FA kör vagy mi van?
több mint 8 éve
egész nap szinte gép előtt vagyok, úgyhogy ezzel nincs gond 😊Azért szokott káosz lenni, hiszen egyszerre öt emberre lehet ajánlani, és ha csak egy érvénytelen, érvénytelen az egész.És azt ádisan jelezni is kell természetesen, szóval célszerű olyan személynek elvállalnia, aki gyakran van gép előtt és az oldalon is.
gabokocka
Soldados
több mint 8 éve
Azért szokott káosz lenni, hiszen egyszerre öt emberre lehet ajánlani, és ha csak egy érvénytelen, érvénytelen az egész.És azt ádisan jelezni is kell természetesen, szóval célszerű olyan személynek elvállalnia, aki gyakran van gép előtt és az oldalon is.
gabokocka

több mint 8 éve
Azért szokott káosz lenni, hiszen egyszerre öt emberre lehet ajánlani, és ha csak egy érvénytelen, érvénytelen az egész.