GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Oké - akkorNekem tetszik.
1) claim nincs, csak cut/waive
2) akinél kevés az ember, CBS rangsor alapján kap UDFA-t hianyzo posztra?
Igor
több mint 8 éve
madden rostert megcsinálom majd, ha lesz keretzárás, 2 csapatot még júniusban megcsináltam asszem 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Gondolom azok írunk, akiknél amúgy is megvan, de jó lesz persze.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Oké - akkorDeal
Igor
több mint 8 éve
Oké - akkorRészemről is okés... 😊
Igor
több mint 8 éve
Oké - akkorHibátlan, nekem ok.
Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A PS claim részt én is kihagynám, így már nem lenne fair
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Szezon szimre ha nincs madden a pff értékelése alapú szezon?Tudom nem szent írás ők sem, és vannak hibák, de jól kitalált súlyózással akár még működhet is. A semmi helyett Btervnek legalábbis sztem mehetne.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Oké - akkor 1) claim nincs, csak cut/waive
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Sztem már ne legyen semmi claim, akinek kész van a rostere annak azért, akinek nincs, az pedig ne szerezzen már előnyt abból, hogy szart bele, és most olyanok kerülnének hozzá, akik simán előrelépést jelentenek.
több mint 8 éve
PS claim azért édekes lesz most szezon közben.
több mint 8 éve
Oké.. itt a javaslat.Keretzáràs - szeptember 30/szombat éjfél.
Akinél nincs, ott prioritási sorrend alapján (fizetés és/vagy draft/UDFA sorrend alapján), én szükitek önhatalmulag, posztminimumnak/normális rosternek megfelelöe kirugjuk a fölösleget és capbünti plusz létszámmal arányosan.
Akinél kevés az ember, UDFA-ból, waivelt emberböl épitkezhet - ezt megpróbálom holnapra átnézni/megirni...
Aki megcsinálta normálisan idöre, kap vmi bónuszt jövöre.
A waiver emberekre egyetlen claim-kör mehet (FA licit már nem), ez okt 2-re lezárul.
Okt 3-9 között PS claim, okt 10-töl a lopott PS helyek pótlása csakis UDFA/waivelt emberekböl..
Szim egyelöre nem aktuális...
Ha vmi nem jó ötlet, köv 24 órában mondjatok alt javaslatot.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Igor vagy valaki nem akar az élére állni a dolgoknak, és ha sim nem is lesz, de minimum keretzárást kihirdetni, vagy bármi. mert gyorsan itt lesz a szezon vége, aztán baszhatjuk a GM játékot 😕
több mint 8 éve
Az 53-as rosteremről hatan nem fogtak rostert, vagy legalább IR-t: Marcus Murphy RB, DeMarcus Ayers WR, Ryan Carrethers NT, Johnny Maxey DE, Paul Kruger OLB, Perry Riley Jr. ILB - előbbi kettő viszont PS-ben van legalább.A PS-emből 2 rosteren, 2 IR-en, 3 PS-ben, 3 sehol.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem volt pontos határidő, de részemről önként befejeztem a játékosok igazolását. Ha bármilyen időpontot írtok, akkor addigra lemegyek 53+10-re. És max a PS-ből igazolok már, de nyilván azt a rosterre.
több mint 8 éve
Ha ennek az imádnivaló Branden Albert szappanoperának az a vége h mégsem vonul vissza akk visszakapom a korábbi szerződésével?igen
empty taxi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Lezártam az 53-at, a DC kész gondolom ilyenkor már nem kell cutolnom Flowerst, majd csak jövőre.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ha ennek az imádnivaló Branden Albert szappanoperának az a vége h mégsem vonul vissza akk visszakapom a korábbi szerződésével?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hogy állunk, most tulajdonképpen mire/kire várunk? 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Egyértelmu, megy vissza braxahoz.. aztan siman lehet h 1 het mulva megint re-retire
több mint 8 éve
majd akkor vassadi eldöntiha vissza lehet pakolni, akkor amugy ilyen szerződése volt, csak hogy az adminnek ne kelljen keresgélni:
Zach Orr LB
2017: 840 000
2018: 840 000
több mint 8 éve
Sztem is visszakapod a korábbi szerződésével
több mint 8 éve
azé akitől annó ki kellett vágni szerintem (és annyi van vissza a szerződésből mint akkor)köcsög vagy Orr! 😀amugy nem lenne szar ha visszakapnám
braxa88
braxa88

Liverpool Fc