Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

NCAA csevegő

35 feliratkozó

17 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 479 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Week 3 totó:
 forms.gle/EhbDA3msmj1jzHLo9

Week 2 eredmények:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1SpsIq2XZsXpg7Wgd5ByBnDhDACnCgl0q1cLObXWraEw/edit?usp=sharing

Totó éves állása:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing

Tippjáték eredményei:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing

Szerkesztette: zacknorb
10 órája
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 327 — no es importante
 www.nbcnews.com/sports/college-sports/senate-votes-move-forward-protect-college-sports-act-rcna598008

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 846 — Amerikai sportok rajongója
Eredmények frissítve, új toto kész
zacknorb
eddig elég jól megyek😊
18 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 479 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Eredmények frissítve, új toto kész

Szerkesztette: zacknorb
22 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 623 — Saturday Night Lights

r.baggio
Úgy látom ez a Manning az Eli-vonalat viszi inkább tovább 😀
atapapa
Visszavonultatják a mezét az Alma Materében és Hall of fame lesz a College foci világában? /is/
😂✌️
ozibozi
még az is lehet de most arra gondoltam hogy három negyedig azt se tudja merre van az előre, a 4. negyedben meg a sírból is visszajön.
atapapa
Mondjuk nekem inkább úgy tűnt (csak condensed game-et néztem), hogy a WR corp szopatta az elején agyabeteg droppokkal/abból pick-ekkel.
zacknorb
Illetve az első két playből két labdaeladás és mindkettő szerencsétlen módon megfogta a csapatot.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 órája

r.baggio
atapapa
Visszavonultatják a mezét az Alma Materében és Hall of fame lesz a College foci világában? /is/
😂✌️
ozibozi
még az is lehet de most arra gondoltam hogy három negyedig azt se tudja merre van az előre, a 4. negyedben meg a sírból is visszajön.
atapapa
Mondjuk nekem inkább úgy tűnt (csak condensed game-et néztem), hogy a WR corp szopatta az elején agyabeteg droppokkal/abból pick-ekkel.
1 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 846 — Amerikai sportok rajongója

r.baggio
atapapa
😂✌️
ozibozi
atapapa
Hát megnéztem a bővebb összefoglalót, azért év meccsétől ez elég messze van. Nagy fordítás volt, komoly meccs, de ne túlozzunk😊
2 napja
fake.id 2 201 — sixseveeeeeen
Koromnál fogva én soha nem játszottam ezt a játékot, csak nagyon szeretem. Mivel nincs személyes tapasztalatom, így azt szeretném kérdezni, hogy rengeteg (egyre több) játékos nem csatolja be, vagy nem csatolja be rendesen a sisakját, ezt miért teszik? Nem érzik úgy, hogy ezzel a saját egészségüket kockáztatják? Ahogy nézem a meccseket úgy hullanak le a sisakok, mint ahogy egy baseballsapkát fújna le egy erősebb szél...
Egon bá
egyfelől egy jól beálított állvédővel is simán a helyén marad egy szélsőséges ütközés kivételével mindig. másfelől fiatalság bolondság, a swag 20 évesen sokkal többet jelent, minthogy betartsd a biztonsági protokollt. egyébként patikára állított állvédővel és fogvédővel el nem bírom képzelni, hogy tud bárki 5 méternél messzebb érthetően beszélni ordító szurkolókról nem beszélve, de ez valszeg a legkisebb része ennek a jelenségnek

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 napja
Egon bá New England Patriots 1 251 — Saints GM
Koromnál fogva én soha nem játszottam ezt a játékot, csak nagyon szeretem. Mivel nincs személyes tapasztalatom, így azt szeretném kérdezni, hogy rengeteg (egyre több) játékos nem csatolja be, vagy nem csatolja be rendesen a sisakját, ezt miért teszik? Nem érzik úgy, hogy ezzel a saját egészségüket kockáztatják? Ahogy nézem a meccseket úgy hullanak le a sisakok, mint ahogy egy baseballsapkát fújna le egy erősebb szél...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
3 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 539 — #neverpunt

r.baggio
atapapa
😂✌️
ozibozi

Szerkesztette: atapapa

3 napja
ozibozi New York Giants 22 151

r.baggio
atapapa
😂✌️
3 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 539 — #neverpunt

r.baggio

3 napja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja

---
4 napja
Mike Mangino

---
4 napja
az elmúlt években sok rivalizálásnak vége szakadt, de tavaly 14 évnyi kimaradás után az egyik újra folytatódott és ma este a Kansas és a Missouri újra találkozik

r.baggio
A jó öreg Border War a rabszolgatartó Mizzou és az abolicionista Kansas között, ezek nagyon jó meccsek voltak, mikor még jó volt a Jayhawks azzal a kiváló korpulens HC-val, akinek nem ugrik be a neve.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 napja
az elmúlt években sok rivalizálásnak vége szakadt, de tavaly 14 évnyi kimaradás után az egyik újra folytatódott és ma este a Kansas és a Missouri újra találkozik

r.baggio
Ráadásul totós meccs, és eddig csak 9 szelvény jött be.
5 napja

Szerkesztette: r.baggio

---
7 napja
A bowl korszak vége közeledik:  www.espn.com/college-football/story/_/id/49871893/sources-cfp-opens-espn-negotiation-window-24-teams-possible

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 napja
popcornokat elő, a MAC-nál is megfordult a széljárás és a konferencia nem fogadja el a WMU-Michigan végeredményét

getsomemaction.com/news/2026/9/8/official-statement-regarding-western-michigan-michigan-football-game.aspx

---
7 napja
persze most az LSU van premier plánban, kiffinre remélem ráborul mindaz, amit a fejére hozott, bár az NCAA meg az SEC elleni csatában minden pofon jó helyre megy
r.baggio
😀 😀 😀

"The SEC says Lane Kiffin's halftime comment to Holly Rowe and his post-game comments show that LSU doesn't have control over the football program."

nagyon sajnálom azokat, akik nem követik a college footballt, nincs más sportliga a világon, ami egyszerre férfiaknak szóló szappanoperaként is remekül funkcionál

Szerkesztette: r.baggio

---
7 napja
Kinn az első hét eredménye és a második heti sor!

A heti eredmény színkódja szerintem egyértelmű, de zöld a jó, piros a rossz, szürke az érvénytelen.
Már első héten belefutottunk egy olyan pushba, amit senki nem rakott pushnak 😀

Aki az első héten nem tolta is nyugodtan jöjjön még, a leggyengébb alapszakasz hét a tavalyihoz hasonlóan idén is kiesik!

Ezen a héten 2 meccs került be péntekről szombatra!

Gondolkodtam rajta hogy a +1 a Behányok-e a lagziba szombaton kérdés legyen, de inkább maradtam a témánál 😀😀

Ha hibát találtok benne, írjatok!
7 napja
warr_b Washington Commanders 31 334 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nyehh, nincsen ODU topik...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 napja
Week 1 totó:
 forms.gle/onu2GQ6jzcaNhgJ49

Tippjáték eredményei:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
zacknorb
A totóról nem írsz egy összegzést, hogy ki mit talált el, és mi az állás?
Őszentsége Sobri Jóska
Este, kedd lesz az eredmények és az új toto napja az első 2 héten (utána már remélhetőleg ki tudom tenni vasárnap az eredményeket az alapszakaszban, mert állandósul a program nekem és a focinak is).
8 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 307 — #NoStress
Week 1 totó:
 forms.gle/onu2GQ6jzcaNhgJ49

Tippjáték eredményei:
zacknorb
A totóról nem írsz egy összegzést, hogy ki mit talált el, és mi az állás?

8 napja
lefotózták @Kampman -t

Löfli
Nincs a kezében szaudi zászló, ez nem ő.