NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Nkemdiche-vel mi a helyzet? Mi történt?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
!!!Nincs jelentkező?
Megnyitottam az idei bowl-tippeldét is:baggio
football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/4319/invitation?key=f38c391d5f6ee540
(jelszó: bowlhu)
baggio
Én majd holnap töltöm ki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
!!!Megnyitottam az idei bowl-tippeldét is:
football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/4319/invitation?key=f38c391d5f6ee540
(jelszó: bowlhu)
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
37 éves a faszi, elég kemény. Kíváncsi leszek rá.
több mint 8 éve
A steelers ex wr coach? A brownsanderswallace korszakbúl? Az kemény.Ha tarolni nem is, de az elejéhez oda érhetnek, és megfoghatnak pár nagyobb csapatot is.Helyzetén biztos nem ront, hogy ma csatlakozott a stábjához az East Carolinától érthetetlen módon idén kirúgott Ruffin McNeill, de az állami rivális közben Justin Fuente-t nevezte ki, a North Carolina hosszabbított Fedora-val, a Miamihoz hazatért Richt, a Pittsburghnél Narduzzi remekül debütált, szóval az ACC Coastal talán sose volt még olyan jó edzőkkel ellátva, mint most (London meg a Marylandhez ment segédzőnek, szóval a toborzással ott se lesznek gondok).Arra is gondolok, hogy Mendenhall erősen győztes típus, mármint soha nem volt negatív rekordja HCként, egy BYUnál. Kíváncsi vagyok ez mennyire lesz vonzó Virginiában, oda érhetnek-e, vagy mennyi idő alatt érhetnek a Coastal élére. Coastal lesz az, nem Atlantic, ugye? 😊Szerintetek mennyire lehet erős a Virginia scoutingja idén? Mennyit érhet Bronco Mendenhall személye?Mármint a recruitingra gondolsz, amit lehetetlen megjósolni ez esetben, hiszen Mendenhallnak a byu-nál speciális körülményekkel kellett megbírkóznia, semmilyen tapasztalata nincs még a keleti parton, meg hát a riválisok is beerősítettek papíron rendesen. Mondjuk Londonnak épp ez volt fő szakterülete, és látjuk, hogy mire ment vele, abban biztos vagyok, hogy a Virginia környéki merítési lehetőséggekkel, megkötések nélkül toborozva nagyon kemény védelmeket fog összerakni.
sapka
baggio
WVU ésa marylandi collegekot mennyire tudja lerabolni a local heroekból.
sapka
Nagyon nem találhatott volna nála jobb nevet a Virginia, de nagy összegben nem fogadnék rá, hogy a Cavs pár éven belül tarolni fog a csoportban...
baggio
Közben az East Carolina HC-t talált. A Duke offensive coordinátora Scottie Montgomery személyében.
Shawn84
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Ha tarolni nem is, de az elejéhez oda érhetnek, és megfoghatnak pár nagyobb csapatot is.Helyzetén biztos nem ront, hogy ma csatlakozott a stábjához az East Carolinától érthetetlen módon idén kirúgott Ruffin McNeill, de az állami rivális közben Justin Fuente-t nevezte ki, a North Carolina hosszabbított Fedora-val, a Miamihoz hazatért Richt, a Pittsburghnél Narduzzi remekül debütált, szóval az ACC Coastal talán sose volt még olyan jó edzőkkel ellátva, mint most (London meg a Marylandhez ment segédzőnek, szóval a toborzással ott se lesznek gondok).Arra is gondolok, hogy Mendenhall erősen győztes típus, mármint soha nem volt negatív rekordja HCként, egy BYUnál. Kíváncsi vagyok ez mennyire lesz vonzó Virginiában, oda érhetnek-e, vagy mennyi idő alatt érhetnek a Coastal élére. Coastal lesz az, nem Atlantic, ugye? 😊Szerintetek mennyire lehet erős a Virginia scoutingja idén? Mennyit érhet Bronco Mendenhall személye?Mármint a recruitingra gondolsz, amit lehetetlen megjósolni ez esetben, hiszen Mendenhallnak a byu-nál speciális körülményekkel kellett megbírkóznia, semmilyen tapasztalata nincs még a keleti parton, meg hát a riválisok is beerősítettek papíron rendesen. Mondjuk Londonnak épp ez volt fő szakterülete, és látjuk, hogy mire ment vele, abban biztos vagyok, hogy a Virginia környéki merítési lehetőséggekkel, megkötések nélkül toborozva nagyon kemény védelmeket fog összerakni.
sapka
baggio
sapka
Nagyon nem találhatott volna nála jobb nevet a Virginia, de nagy összegben nem fogadnék rá, hogy a Cavs pár éven belül tarolni fog a csoportban...
baggio
Közben az East Carolina HC-t talált. A Duke offensive coordinátora Scottie Montgomery személyében.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 8 éve
McCaffrey a második---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
semmi meglepő, Henry nyert
több mint 8 éve
Helyzetén biztos nem ront, hogy ma csatlakozott a stábjához az East Carolinától érthetetlen módon idén kirúgott Ruffin McNeill, de az állami rivális közben Justin Fuente-t nevezte ki, a North Carolina hosszabbított Fedora-val, a Miamihoz hazatért Richt, a Pittsburghnél Narduzzi remekül debütált, szóval az ACC Coastal talán sose volt még olyan jó edzőkkel ellátva, mint most (London meg a Marylandhez ment segédzőnek, szóval a toborzással ott se lesznek gondok).Arra is gondolok, hogy Mendenhall erősen győztes típus, mármint soha nem volt negatív rekordja HCként, egy BYUnál. Kíváncsi vagyok ez mennyire lesz vonzó Virginiában, oda érhetnek-e, vagy mennyi idő alatt érhetnek a Coastal élére. Coastal lesz az, nem Atlantic, ugye? 😊Szerintetek mennyire lehet erős a Virginia scoutingja idén? Mennyit érhet Bronco Mendenhall személye?Mármint a recruitingra gondolsz, amit lehetetlen megjósolni ez esetben, hiszen Mendenhallnak a byu-nál speciális körülményekkel kellett megbírkóznia, semmilyen tapasztalata nincs még a keleti parton, meg hát a riválisok is beerősítettek papíron rendesen. Mondjuk Londonnak épp ez volt fő szakterülete, és látjuk, hogy mire ment vele, abban biztos vagyok, hogy a Virginia környéki merítési lehetőséggekkel, megkötések nélkül toborozva nagyon kemény védelmeket fog összerakni.
sapka
baggio
sapka
---
több mint 8 éve
Arra is gondolok, hogy Mendenhall erősen győztes típus, mármint soha nem volt negatív rekordja HCként, egy BYUnál. Kíváncsi vagyok ez mennyire lesz vonzó Virginiában, oda érhetnek-e, vagy mennyi idő alatt érhetnek a Coastal élére. Coastal lesz az, nem Atlantic, ugye? 😊Szerintetek mennyire lehet erős a Virginia scoutingja idén? Mennyit érhet Bronco Mendenhall személye?Mármint a recruitingra gondolsz, amit lehetetlen megjósolni ez esetben, hiszen Mendenhallnak a byu-nál speciális körülményekkel kellett megbírkóznia, semmilyen tapasztalata nincs még a keleti parton, meg hát a riválisok is beerősítettek papíron rendesen. Mondjuk Londonnak épp ez volt fő szakterülete, és látjuk, hogy mire ment vele, abban biztos vagyok, hogy a Virginia környéki merítési lehetőséggekkel, megkötések nélkül toborozva nagyon kemény védelmeket fog összerakni.
sapka
baggio
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Szerintetek mennyire lehet erős a Virginia scoutingja idén? Mennyit érhet Bronco Mendenhall személye?Mármint a recruitingra gondolsz, amit lehetetlen megjósolni ez esetben, hiszen Mendenhallnak a byu-nál speciális körülményekkel kellett megbírkóznia, semmilyen tapasztalata nincs még a keleti parton, meg hát a riválisok is beerősítettek papíron rendesen. Mondjuk Londonnak épp ez volt fő szakterülete, és látjuk, hogy mire ment vele, abban biztos vagyok, hogy a Virginia környéki merítési lehetőséggekkel, megkötések nélkül toborozva nagyon kemény védelmeket fog összerakni.
sapka
---
több mint 8 éve
Trevor Knight már biztos, hogy lelép, ráadásul megkapta a full release-t a Sooners-től, így még évet se kell kihagynia és két szezont lejátszhat bárholFőleg úgy, hogy Trevor Knight is transferelni akar.Ha hagyománykövető, akkor TCU (tavalyelőtt Matt Joeckel, tavaly Kenny Hill ment oda az A&M-ről), de az Oklahoma a legesélyesebbaham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
sapka
baggio
Shawn84
---
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Főleg úgy, hogy Trevor Knight is transferelni akar.Ha hagyománykövető, akkor TCU (tavalyelőtt Matt Joeckel, tavaly Kenny Hill ment oda az A&M-ről), de az Oklahoma a legesélyesebbaham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
sapka
baggio
több mint 8 éve
csmaster
9
Nem is értem ezt az egész Texas A&M szituációt, hogy lehet ilyet összehozni. Pedig idén még védelem is volt
több mint 8 éve
Ha hagyománykövető, akkor TCU (tavalyelőtt Matt Joeckel, tavaly Kenny Hill ment oda az A&M-ről), de az Oklahoma a legesélyesebbaham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
sapka
---
több mint 8 éve
aham, és Allen hova fog transzferelni várhatólag?lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
baggio
több mint 8 éve
lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.több esetben összebalhézott az OC Jake Spavitallal
sapka
---
több mint 8 éve
lemaradtam az Aggies Murrayről, mit csinált a gyerek amiért ennyire ellene vanak, pláne, hogy Allen most el is transferelt.
több mint 8 éve
Meyer és Schiano? Egy full Belichick mockot könnyű lesz írni.Schefter szerint Greg Schiano lesz a Buckeyes DCco-DC, mert Luke Fickell (Meyer előtt egy évig HC) is ott van még
braxa88
baggio
több mint 8 éve
walk-on volt, nyilván azóta már kapott sportösztöndíjat (idén a legjobb walk-onnak járó elismerést, a Burlsworth Trophy-t amúgy az Oklahoma irányítója, Baker Mayfield vitte el), meg 60 fonttal nehezebb is márEgyéni díjazottak:ugye jól tudom, hogy ő csak walk-on játékos és egyébként orvos szeretett volna lenni? ahhoz képest többre viheti, mint a bátyja 😛
Ted Hendricks Award (legjobb DE): Carl Nassib, Penn State
baggio
markny
---
több mint 8 éve
Egyéni díjazottak:ugye jól tudom, hogy ő csak walk-on játékos és egyébként orvos szeretett volna lenni? ahhoz képest többre viheti, mint a bátyja 😛
Ted Hendricks Award (legjobb DE): Carl Nassib, Penn State
baggio
több mint 8 éve
Schefter szerint Greg Schiano lesz a Buckeyes DCco-DC, mert Luke Fickell (Meyer előtt egy évig HC) is ott van még
braxa88
---
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Schefter szerint Greg Schiano lesz a Buckeyes DC