NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
 bleacherreport.com/articles/2620931-solomon-jackson-buffalo-de-dies-at-20

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
még nem lett a legújabb megosztva

aki nem látta a korábbiakat, az feltétlen keressen rá, a 2000-2009-et összefoglaló "images of the decade" meg ugye legendás

www.youtube.com/watch?v=lx7d7itpxDM

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Köszönöm a sok segítséget. Idő közben minden ajánlott csapatnak utána olvastam, utána néztem videókban, néztem meccseket, aminek a végén úgy érzem, hogy könnyebb lesz majd választani 😊

Szerkesztette: MirrMurr
több mint 8 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Ez úgyis olyan lesz, hogy ahogy megismered ezt a fantasztikus világot, úgyse tudsz leragadni majd egyetlen csapatnál😊 Mindig más lesz a kedvenc valamiért😊
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
MirrMurr
Tanulmány-nfl pick: kiemelkedik a ND és a USC. Tőlük került ki a legtöbb draft pick. Óriási rivalizaciot apolnak egymással. Két eltérő egyetem, egyik a tengerpart és napfény másik a rossz időjárás és fegyelem. Mindkettő remek hagyományokkal és történelemmel rendelkezik. A Stanford is egy remek oktatási intézmény és most már a pályán is elitek. Michigan is fényes történelemmel rendelkezik. Mellé nem tudsz lőni egyikkel sem.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 100 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
mennyire ganéj már az, hogy az edzők lelépnek az NSD után.
konkrétan a texas-nál a héten DB edző vance vaughn, és most a WR edző jay norvell lépett le (közben pletykálják, hogy a texas a&m érdeklődést mutat a DL edző brick haley iránt: idén az NSD-kor 5 DL játékos jött a programhoz)
az no1 S brandon jones véleménye: "defensive backs coach Chris Vaughn was a big part of my signing with UT"

tavaly is történt hasonló lelépés. akkor ez odáig fajult, hogy az egyik 2015-ös commit be sem iratkozott végül az iskolába (pedig az NSD-kor ugye elküldte a papírokat)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
biztos találsz érdekességet itt is
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Tradíciók, hagyományok - NCAA - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Számos B1G-es és Pac-12-es csapat szóba jöhet.
Önző leszek és ajánlom a Wisconsint, a Jump Around a legcoolabb college tradition (ezt konkrétan megszavazták Amerikában), az oktatási színvonalról meg annyit, hogy az egyetemi futball egyik legfeltörekvőbbnek tartott edzője Gary Andersen inkább elment máshova, mert szerinte túlzottak voltak a játékosokkal szemben felállított tanulmányi követelmények. Paul Bunyan fejszéje sztem az egyik legvagányabb trófea, amiért megy rivalry a Minnesotával. A Heartland Trophynál meg kiegyenlítettebb rivalizást nehéz lenne találni: jelenleg 44-43-2-re vezet a Badgers a Hawkeyes-zal szemben. Hogy kik kerültek a profik közé? Ilyen gyökér OL-ek mint Joe Thomas, Travis Frederick vagy Kevin Zeitler, Russell Wilson is itt fejezte be az egyetemi karrierjét, a védelemből pedig tán JJ Watt vagy Chris Borland neve szintén ismerős lehet 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Segítsetek nekem.MirrMurr
ha az Eaglest nem csak a csapat, de a város/állam miatt is kedveled akkor a Penn State is adja magát, egyedül talán a rivalizálásai nem olyan erősek (Pitt, Michigan St, Ohio State talán ami leginkább számít)

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 582 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én Oregont és a Michigant mondom, de mivel ezek a kedvenc csapataim

Oregonnál : derby-k (vs Stanford, vs Oregon State, stb.)
érdekes hagyomány (nem biztos, de a tulajdonos családja több mint egy évszázadja erre az egyetemre jár, de nem biztos hogy pontosan megvan a száz)
tanítás : jó
Játékosok az NFL-ben : nem olyan sok, de minőség van : Edgerrin James, Marcus Mariota, Jonathan Stewart, Arik Armstead, Kyle Long, Adam Snyder, Dante Rosario, Patrick Chung, Jairus Byrd, Haloti Ngata, Dan Fouts, Bobby Moore, Dave Wilcox, Mel Renfro, Gary Zimmerman, stb

Michigannél : derby-k (vs Michigan State, vs Ohio State, vs Illinois, stb. A legjobb az első 2)
érdekes hagyomány : öreg egyetem, egyik legjobb csapat egész történelme folyamán, rozsamákoknak nevezték el őket, mivel elvileg Ann Arborban/környékén élt egy rozsomák ember (ha jól emlékszem), a csapatnak nincs kabalája
Tanítás : kiválló
Játkosok az NFL-ben : nagyon nagyon sok, köztük Tom Brady, Charles Woodson, és persze Zoltán Meskó, és PM is majdnem ezt választotta, legalább az apja jobban szerette volna mint a Volst
 bleacherreport.com/articles/650423-michigan-football-the-50-greatest-wolverines-of-all-time
ez som mindenkit leír

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
MirrMurr
Nem tudom láttad-e már. Érdemes megnézni.
 www.youtube.com/watch?v=5nApYoEaPpE

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
Stanford, Notre Dame, Michigan

de a legegyszerűbb az lenne, ha a Californiának drukkolnál, van két csodálatos magyar vízilabdázó lányuk

Szerkesztette: mustaine

több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Segítsetek nekem. A helyzet az, hogy az évek során bár nagyon megkedveltem az NCAA-t, valahogy sosem sikerült olyan csapatot választanom magamnak, akik mellett hosszú ideig kitartottam volna, mint HC fan. Most viszont előttem egy (sajnos) hosszú offseason és szeretném, ha ez alatt az idő alatt találnék egy olyan csapatot, akik nagy múltúak, az oktatás színvonala is magas (nekem ez fontos szempont), a hagyományok érdekesek, nagy rivalizálásaik vannak és hagyományosan sok nfl játékost termel ki az egyetem.
Azt gondolom, hogy ha sikerülne egy csapatot választanom, amelyet aztán megkedvelek olyannyira, hogy talán még HC fanná is törzsfejlődjek, akkor talán az NCAA-hez való kötődésem még szorosabb lenne. Sokszor nekiugrottam ennek már egyedül, de azt hiszem itt vannak nálam sokkal NCAA értőbb emberek, akiknek a szavára adhatok.

Előre is köszönöm a segítséget ebben a furcsa kérésben. 😊
több mint 8 éve
 www.ncaa.com/news/football/article/2016-02-11/football-rules-committee-approves-proposals-enhance-player-safety

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Lesz majd National Signing day osszefoglalo cikk?
zavi27
ha rajtam múlik, nem
baggio
nekem sincs kapacitásom rá
az amerikaiak biztos írtak sok-sok ingyenes elemzést.
Habi
OK köszi, akkor majd nézek onnan írásokat.
zavi27
 n.rivals.com/news/tide-win-another-recruiting-title
 n.rivals.com/news/the-farrell-awards-the-best-of-national-signing-day
 n.rivals.com/news/what-went-right-and-wrong-for-the-nation-s-best-recruiting-classes
 www.si.com/college-football/2016/02/03/recruiting-class-team-rankings-national-signing-day
2017re előretekintve:  n.rivals.com/news/five-storylines-to-follow-entering-the-2017-recruiting-cycle

JT Daniels fan
több mint 8 éve
zavi27
ha rajtam múlik, nem
baggio
Habi
OK köszi, akkor majd nézek onnan írásokat.
több mint 8 éve
ezt már szeretem: megy az agyalás az NCAA-ben, hogyan lehetne a targeting szabálytalanságot jobban megítélni
 www.cbssports.com/collegefootball/writer/jon-solomon/25474518/college-football-will-consider-expanding-replay-for-targeting-rule

(a legjobb ötlet szerintem, hogy ha csak stands-et ítélnek a visszajátszásnál, akkor ne legyen kiszórva a játékos)

---
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Én azért próbálok egy összefoglalót készíteni a Canes-hez, de a teljes összefoglaló kemény lenne. Max. én is utána olvasgatok a kinti elemzőktől.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
zavi27
ha rajtam múlik, nem
baggio

JT Daniels fan
több mint 8 éve
zavi27
ha rajtam múlik, nem

---
több mint 8 éve
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nem foci, de fantasztikus 😀
 index.hu/sport/kosarlabda/2016/01/30/arizona_state_buntetodobas/
több mint 8 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
De nem veszélyes egy cseppet ez a függesztett eredményjelző módszer?
Persze más lehetőség nem nagyon van.
danyly
A függőhidak veszélyesek? 😊
A kijelzőrendszer maga "csupán" 127 tonna lesz, a lentebb említett 700-ban az egész szerkezet tömege benne van, abból pl. a tartóoszlopok elvisznek 437-et. [ link ]
Mikey
Amúgy teljesen igazatok van. Csak én voltam kicsit lemaradva.
Mindenesetre egyedi és látványos (lesz).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Kell is a hatalmas kijelző, mert baromi messze van a lelátótól a pálya. 😊

BTW van valami becslés arról, mennyire telhet meg a Last Great Colosseum? A telt házat jelentő 160 ezer nézőt kicsit nehezemre esik elképzelni...
Mikey
A Tennessee 100 ezres és a VT 60 ezres nézőszámai pont kiadják! 😊

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
De nem veszélyes egy cseppet ez a függesztett eredményjelző módszer?
Persze más lehetőség nem nagyon van.
danyly
A függőhidak veszélyesek? 😊
A kijelzőrendszer maga "csupán" 127 tonna lesz, a lentebb említett 700-ban az egész szerkezet tömege benne van, abból pl. a tartóoszlopok elvisznek 437-et. [ link ]