NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Ha a Clemson és az Alabama is megnyeri a maga konfdöntőjét, akkor idén a "hoppon maradók" közül sem reklamálhat senki, mert ez esetben teljesen egyértelmű lenne, melyik négy csapatnak kell alkotnia a playoff mezőnyét.Papírforma playoff:Nyilván mindig vannak kimaradók, akiken lehet vitázni, de szerintem ez most teljesen reális, és jogos lesz így. Nekem nagyon bevált ez a playoffrendszer, a pár hoppon maradó miatt pedig remélem valahogy eljutunk majd a 8 csapatos rájátszásig ha megvalósítható, mert szerintem az lenne az igazi.
Clemson
Alabama
Oklahoma
Big Ten bajnok (Michigan State / Iowa)
Utóbbi kettő már gyakorlatilag fixnek vehető.
vassadi
zavi27
több mint 8 éve
Papírforma playoff:Nyilván mindig vannak kimaradók, akiken lehet vitázni, de szerintem ez most teljesen reális, és jogos lesz így. Nekem nagyon bevált ez a playoffrendszer, a pár hoppon maradó miatt pedig remélem valahogy eljutunk majd a 8 csapatos rájátszásig ha megvalósítható, mert szerintem az lenne az igazi.
Clemson
Alabama
Oklahoma
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Papírforma playoff:Clemson
Alabama
Oklahoma
több mint 8 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/670631145395068928
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
woooohooooo---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Valóban.Azóta sem érti!még szerencse, hogy nekem jó a memóriám, mert tavaly egyszer már megkérdezted ugyanezt 8)College Football Committee egy 12 főből álló bizottság, tagjai: ....Condoleezza Rice (az USA korábbi külügyminisztere)....Ő miért?
NCAA rangsor
Sobri Jóska
bowl.hu/forum/ncaa-altalanos-temak/ncaa-csevego/1169775
baggio
gaben
több mint 8 éve
Azóta sem érti!még szerencse, hogy nekem jó a memóriám, mert tavaly egyszer már megkérdezted ugyanezt 8)College Football Committee egy 12 főből álló bizottság, tagjai: ....Condoleezza Rice (az USA korábbi külügyminisztere)....Ő miért?
NCAA rangsor
Sobri Jóska
baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
még szerencse, hogy nekem jó a memóriám, mert tavaly egyszer már megkérdezted ugyanezt 8)College Football Committee egy 12 főből álló bizottság, tagjai: ....Condoleezza Rice (az USA korábbi külügyminisztere)....Ő miért?
NCAA rangsor
Sobri Jóska
---
több mint 8 éve
College Football Committee egy 12 főből álló bizottság, tagjai: ....Condoleezza Rice (az USA korábbi külügyminisztere)....Ő miért?
NCAA rangsor
több mint 8 éve
Iowa minek köszönheti a remek szezonját? Mennyi esélye lehet majd a Conf döntőn, talán a blowout-tól nem kell tartani, de van realitása győzelemnek és a PO-nak? Veretlenek, de azért mégis könnyebb ellenfelek ellen játszottak mint a döntőbeli ellenfél (MSU, most erre van a legnagyobb sansz)Pont ma került fel az SB Nation oldalra erről egy remek cikk, minden benne van
ZERO_L
www.sbnation.com/college-football/2015/11/25/9786934/iowa-hawkeyes-2015-kirk-ferentz
Ez az Iowa bárki bármit mond, egy remek csapat, nyilván nem dominánsak, de hogy alázni se alázná meg őket senki, az is biztos.
2 kérdésem lenne, amire aligha találok valahol kielégítő magyarázatot;1., senki nem tudja erre a választ Meyeren kívül, ahogy arra se, hogy miért nem kapott labdát Elliott a második félidőben
1. Meyer miért nem kért időt 2 percen belül a Spartans ellen?
2. Mi az oka a Memphis, Utah mélyrepülésének? Idén ők azok a csapatok, akik egy vereség után képtelenek talpra állni?
davekid
2., nem nevezném ezeket mélyrepülésnek, mivel egyik vereségük se volt szégyenteljes, jó ellenfelektől kaptak ki, ennyi. Persze az is közrejátszhat, hogy Whittingham és Fuente egyaránt nem tud 100%-osan fókuszálni az állásajánlatok miatt, de nem erre helyezném a hangsúlyt
---
több mint 8 éve
2 kérdésem lenne, amire aligha találok valahol kielégítő magyarázatot;1. Meyer miért nem kért időt 2 percen belül a Spartans ellen?
2. Mi az oka a Memphis, Utah mélyrepülésének? Idén ők azok a csapatok, akik egy vereség után képtelenek talpra állni?
több mint 8 éve
Iowa minek köszönheti a remek szezonját? Mennyi esélye lehet majd a Conf döntőn, talán a blowout-tól nem kell tartani, de van realitása győzelemnek és a PO-nak? Veretlenek, de azért mégis könnyebb ellenfelek ellen játszottak mint a döntőbeli ellenfél (MSU, most erre van a legnagyobb sansz)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
nincs kizárva, de ez függ attól is, hogyan nyer az Oklahoma State és hogyan játszik a TCU és a Texas ellen a Baylorha a Stanford veri az ND-t plusz megnyeri a Pac-12-et, az OU meg kikap, akkor még ők is bejuthatnak, nem?bowl.hu/college-football-osszefoglalo-tizenkettedik-hetitt az új ebből is
baggio
bowl.hu/ncaa-rangsor
Nagy bajban a Notre Dame
baggio
Löfli
---
több mint 8 éve
ha a Stanford veri az ND-t plusz megnyeri a Pac-12-et, az OU meg kikap, akkor még ők is bejuthatnak, nem?bowl.hu/college-football-osszefoglalo-tizenkettedik-hetitt az új ebből is
baggio
bowl.hu/ncaa-rangsor
Nagy bajban a Notre Dame
baggio
több mint 8 éve
bowl.hu/college-football-osszefoglalo-tizenkettedik-hetitt az új ebből is
baggio
Nagy bajban a Notre Dame
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 8 éve
---
több mint 8 éve
PJ Fleck kerüljön már vmi nagyobb csapathoz, lécci lécci!www.youtube.com/watch?v=vyTDbaaT_rg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
---
több mint 8 éve
Ha a Pokes veretlen marad és mégis az ND-t tolják be a playoffba az csúnyán felhúzna.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
új top25az ÖF technikai problémák miatt csúszik, szerda délután felkerül majd remélhetőleg
---
több mint 8 éve
Most néztem meg az Ohio State - Illinois-t kb, már fent van a noonkicken... az szépséges, hogy Bosa-t állandóan kettőzik, de volt, hogy triplázták! ...és na persze, hogy kiszabadult : D Az a srác ösztönösen jól használja a kezeit és lábait...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Bármiben le merném fogadni, hogy az Oklahoma State a Baylor-Oklahoma duó legalább egyik tagjától ki fog kapni, ebben az esetben pedig a Big 12-nek nem lenne veretlen csapata. Aztán két hét múlva Stanford - Notre Dame, a Cardinal szerintem még a tegnapi vereséggel együtt is jobb csapat, mint az Irish, ott az írek is könnyen elszállhatnak. És arra se vennék mérget, hogy az OSU 2-0-val zár a két michigani rivális ellen. Úgyhogy lesz még itt ennél is nagyobb káosz. Ezért is sajnálom, hogy a Pac-12 már kiszállt. (Mondjuk nem mintha nem lehetne olyan forgatókönyvet kitalálni, ahol a Stanford két vereséggel is playoff-résztvevő, de annak azért a nullához konvergál a valószínűsége.)
több mint 8 éve
@baggio Nem kárörvendésből mondom (szívesebben néztem volna a Stanfordot a PO-ban - a Bamát leszámítva persze - bármelyik, még bejutásra esélyes csapat helyett), de azt azért el kell ismerned, van némi irónia abban, hogy a szezon előtt még a gonosz SEC-t "féltetted" attól, hogy a körbeverések miatt nem lesz csapatuk a playoffban, aztán végül a szívedcsücske Pac-12 írta ki magát elsőként a versenyből ilyen módon. 😊A Pac12-nél mindig is benne volt ez a pakliban, mivel 2016-ig ők az egyetlen konf, ahol 10 konfmeccset kell nyerni a csoportgyőzelemhez (jövőre már a Big Ten is ezt a gyakorlatot követi), és ezzel együtt szinte mindenki bevállal egy-két durvább a non-konf mérkőzést is. Míg az SEC vagy a Big XII inkább azzal próbálkozik főleg, hogy kijátssza a rendszert, és halkan megjegyzem, hogy csak egy auburni W-től vagyunk jóslatom beigazolódásától :p (hogy ennyire rossz lesz a Tigers, azt tényleg nem gondoltam volna).
vassadi
De nyilván el kell ismerni, hogy összességében elég gyenge éve van a Pac12-nek, a USC-nél most sajnálhatják igazán, hogy Sarkot már nem rúgták ki a szezon előtt, a UCLA-nél rengeteg a sérülés, az Oregonnál ennyit számított Vernon Adams ideiglenes kiesése, a Utahnál senki nem is hitte el, hogy végigmenetelnének, a Stanfordnál meg sokadszorra bizonyosodik be, hogy Shaw azért nem egy Harbaugh. Viszont amellett se tudok elmenni, hogy az SEC-ben mennyire alacsony a színvonal (kb. mint az NFL-ben), a nyugati divízióban a Toledo-tól otthon vereséget szenvedő Arkansas lesz valószínűleg a második, miközben elég csak összehasonlítani a keleti bajnok Florida és a Houston Vanderbilt elleni eredményeit...
Mondjuk továbbra sincs igazán domináns csapat talán az Alabama kivételével (és nekik is megvannak a kiaknázható gyenge pontjaik, az Oklahoma pl. elég kedvezőtlen matchup lenne a számukra), ami csodálatos káoszt sejtet a következő fordulókban is 😊
---