NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
véletlenül felmentem a port.hu-ra és ez volt az aktuális program az eurosport2-n 😊"
14:00
Amerikai foci (ism.)
NCAA, Notre Dame - Tulsa Talons
"
vajon hol voltak ennyire értelmesek? 😊
több mint 13 éve
de szaba, ha nem tűnt volna fel a másik csapat a San Diego State, szal vszeg inkább ők érzik magukat majd otthon, erre nem gondoltál? 😛Ezért vagyok Chargers fan 😀szabaÉrdekes lesz a Poinsetta. Így néz ki a Q a tegnapi eső után:miért te nem? 😛haromt
Mondjuk a Navy eléggé otthonérezheti magát 😀szaba
több mint 13 éve
Már félek ide posztolni, mert valszeg old, de ezt láttátok már?Cam Newton Lettermannél volt, és elmondja a top10es listáját 😊
http://www.youtube.com/watch?v=dWztPwFOxiY&feature=player_embedded
több mint 13 éve
szaba
10 545
Ezért vagyok Chargers fan 😀Érdekes lesz a Poinsetta. Így néz ki a Q a tegnapi eső után:miért te nem? 😛haromt
több mint 13 éve
megújult az ncaa.com
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdekes lesz a Poinsetta. Így néz ki a Q a tegnapi eső után:miért te nem? 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
Érdekes lesz a Poinsetta. Így néz ki a Q a tegnapi eső után:Mondjuk a Navy eléggé otthonérezheti magát 😀
több mint 13 éve
😕Div 2-3 döntő kimaradt, de úgy tűnik akkor rosszul tettem, hogy kihagytam. Mindjárt elolvasom JJ sigjében az írást 😛
több mint 13 éve
pláne hogy maga a cikk is még a divdöntő előtti, illene néha ránézni a főoldalraírtunk róla eleget a bowl beharangozóban is, illetve meccs közben is kapott elég hypeot 😛haromtés ezen mit kell olvasni?JJ TillerNem sűrűn szoktak div IIIas playert Senior Bowlra meghívni, azért gondoltam, hogy megér egy posztot.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
írtunk róla eleget a bowl beharangozóban is, illetve meccs közben is kapott elég hypeot 😛Nem sűrűn szoktak div IIIas playert Senior Bowlra meghívni, azért gondoltam, hogy megér egy posztot.tenorxhttp://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2010/12/mount_unions_cecil_shorts_iii.htmlés ezen mit kell olvasni?JJ Tiller
Ezt olvastátok? Bár már lehet a draft topic lenne a megfelelő helye.tenorx
több mint 13 éve
Nem sűrűn szoktak div IIIas playert Senior Bowlra meghívni, azért gondoltam, hogy megér egy posztot.http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2010/12/mount_unions_cecil_shorts_iii.htmlés ezen mit kell olvasni?JJ Tiller
több mint 13 éve
http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2010/12/mount_unions_cecil_shorts_iii.htmlés ezen mit kell olvasni?
---
több mint 13 éve
http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2010/12/mount_unions_cecil_shorts_iii.htmlEzt olvastátok? Bár már lehet a draft topic lenne a megfelelő helye.
több mint 13 éve
Romberg undrafted volt, Baas ugye pl. guardkent kezdett.. sztem mindket ligaban raadasul. Wilkerson szinten UDFA, Eslinger 6. kor, Mozes UDFA.. etcEz azert jelzes erteku, kiktol mit vartak a ligaban.. az elso-masodik koros centerek nagy resze azert bevalt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kemény az olyan lista ahol egy Lions játékos a legjobb.Bazzaniegy szóval nem mondom hogy ő a legjobb, de ő legalább nem hullaszar, mint mondjuk Shipley vagy Eslinger.
Ezekből egyértelműen Bentley volt a legjobb. Pro-bowler, talán még all-pro is volt, az akkor túlságosan nem jó Saints-ben, de ugye FA lett, elvitte a Browns és megmakkant az első non-contact edzésen végleg.
több mint 13 éve
Kemény az olyan lista ahol egy Lions játékos a legjobb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
érdemes végignézni az elmúlt évek legjobb centereit az NCAA-ben.ennyi. Raiola legalább mióta NFL-es lett kezdő. Mondjuk a Lionsban. Soha nem volt kiemelkedő
a legtöbből semmi sem lett.
ha lesz időm, mondok pár nevet, bár a google nélkülem is sokat elárul a rimington trophy keresésnél.
Year Player School
2000 Dominic Raiola Nebraska
2001 LeCharles Bentley Ohio State
2002 Brett Romberg Miami
2003 Jake Grove Virginia Tech
2004
(tie) David Baas Ben Wilkerson
Michigan LSU
2005 Greg Eslinger Minnesota
2006 Dan Mozes West Virginia
2007 Jonathan Luigs Arkansas
2008 A. Q. Shipley[1] Penn State
2009 Maurkice Pouncey Florida
2010 Jake Kirkpatrick TCUHöri
Bentley ugye minden idők legtöbbet kereső centere lett volna, ha a leigazolása utáni első edzésen nem szakad 4 darabra a térde.
Romberg, Grove és Baas tucat játékosok. Wilkerson egy backup.
Eslinger geci jó Zone block center volt. A megfelelő helyre is került a Broncosszal, de aztán valahogy semmi sem jött össze neki egy NFL Europe bajnoki címen kívül.
Mozes talán rosteren sem volt soha NFL-ben. Luigs aktív nem volt soha, most már csapata sincs, Shipley dettó.
Punci igéretesen kezdett viszont.
Ez mondjuk 10-ből 2 aki kiemelkedő lett NFL-ben is, bár Punci esetében erről még korai beszélni még akkor is ha most jó.
több mint 13 éve
érdemes végignézni az elmúlt évek legjobb centereit az NCAA-ben.a legtöbből semmi sem lett.
ha lesz időm, mondok pár nevet, bár a google nélkülem is sokat elárul a rimington trophy keresésnél.
Year Player School
2000 Dominic Raiola Nebraska
2001 LeCharles Bentley Ohio State
2002 Brett Romberg Miami
2003 Jake Grove Virginia Tech
2004
(tie) David Baas Ben Wilkerson
Michigan LSU
2005 Greg Eslinger Minnesota
2006 Dan Mozes West Virginia
2007 Jonathan Luigs Arkansas
2008 A. Q. Shipley[1] Penn State
2009 Maurkice Pouncey Florida
2010 Jake Kirkpatrick TCU
több mint 13 éve
Chase Beeler All-American, mégsincs fent se Höri, se haromt prospect listáján.A Stanford hype miatt került be?aztecazért került be mert kellett egy játékos a stanfordi falból (nagyon leegyszerűsítve a dolgot). túl könnyű az NFL-be, szerintem
több mint 13 éve
aztec
1 360
köszi!Chase Beeler All-American, mégsincs fent se Höri, se haromt prospect listáján.A Stanford hype miatt került be?aztecattól hogy valaki jó egyetemi játékos még nem lesz automatice nagy draft prospect is. Neki az NFL-hez nincsenek igazán jó fizikai paramétereiharomt
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chase Beeler All-American, mégsincs fent se Höri, se haromt prospect listáján.A Stanford hype miatt került be?aztecattól hogy valaki jó egyetemi játékos még nem lesz automatice nagy draft prospect is. Neki az NFL-hez nincsenek igazán jó fizikai paraméterei
több mint 13 éve
aztec
1 360
Chase Beeler All-American, mégsincs fent se Höri, se haromt prospect listáján.A Stanford hype miatt került be?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
azt hiszem még nem voltVon Miller nem ellazsálta, hanem az első 5-6 meccsen sérült bokával nyomta, kilátástalanul. Hiába no, kemény gyerek.
AP all-american team
pár ember nem tetszik. Solder-t és Paea-t csak a neve vitte be az biztos. Egyik sem volt idén annyira jó. Von Miller is ellazsálta a fél szezont. Jeffery pedig nem all-american? ne vicceljünk már.haromt
Az mindenesetre sztem is elég durva, hogy egy fél szezon jó teljesítménnyel el lehet vinni a Butkust és be lehet kerülni az all-americanbe.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Blackmon rossz pelda sztem, mert mindenkit szarravert amugy.. a Kenney-s meccset sajna nem lattam.Amukamaraval mi volt a baj? Teljesen jo volt.. 1) alig mertek ra dobni.. 2) amikor dobtak ra, akkor is asszem 14/43 volt a mutatoja.. ha jol remlik?IgorCsak egy példa (amikor kaliberrel találkozott): az Oklahoma State-meccsen Blackmont fogta, akinek csak 5 elkapása lett róla a korábbi 10-15 helyett, de abból 157 yard és 2 TD.Dzsokijuing
Amikor en lattam huzamosabban (ket meccsen), akkor isten volt.. nekem tetszett a jateka 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)