NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
60
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szerintem a legfontosabb díj az NCAA-ben ez:közben a Butkus Awardot pedig Von Miller nyerte, én nem neki adtam volna, bár el kell ismerni, hogy kurva ez az Aggies védelem
http://sports.espn.go.com/ncf/news/story?id=5897287
Sam Acho nyert, de fantasztikus teljesímény a többiektől is, különösen a Notre Dame OG-jétől, Chris Stewarttól, aki az ND jogi karát végezte el a futball mellett cum laude teljesítménnyel...
http://www.usatoday.com/sports/columnist/lopresti/2010-09-15-notre-dame-chris-stewart_N.htmJJ Tiller
több mint 13 éve
Clemson end Da'Quan Bowers claimed the 2010 Bronko Nagurski Trophy, which annually is awarded to the best defensive player in college football. :cool: http://www.tigernet.com/view/story.do?id=9183
több mint 13 éve
szerintem a legfontosabb díj az NCAA-ben ez:http://sports.espn.go.com/ncf/news/story?id=5897287
Sam Acho nyert, de fantasztikus teljesímény a többiektől is, különösen a Notre Dame OG-jétől, Chris Stewarttól, aki az ND jogi karát végezte el a futball mellett cum laude teljesítménnyel...
http://www.usatoday.com/sports/columnist/lopresti/2010-09-15-notre-dame-chris-stewart_N.htm
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Heisman döntősök: Newton, Luck, Moore irányítók és a futó LaMichael James
több mint 13 éve
@cbfowler Auburn v Oregon features a lot to like. But having to wait 35 days for it is one of the many problems with the BCS system. Layoff stinks
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát csak szegényeknek alapból +1 vereséggel kellett számolniuk, így azért nem lehetett könnyű. 😉csak a Pac10-t lehet szidni ebből a szempontból, mert ide jött volna mondjuk a California/UCLA/Arizona State trió egyike, ha össze bírtak volna hozni elegendő győzelmet 😛HurkaLas Vegas Bowl: Utah vs. Boise StateJobban érdekeltek volna valamely BCS csapat ellenében, mint pont egymás ellen. Akkor talán tudtam is volna a BSU-nak szorítani.F.Schleck
JJ Tiller
több mint 13 éve
csak a Pac10-t lehet szidni ebből a szempontból, mert ide jött volna mondjuk a California/UCLA/Arizona State trió egyike, ha össze bírtak volna hozni elegendő győzelmet 😛Las Vegas Bowl: Utah vs. Boise StateJobban érdekeltek volna valamely BCS csapat ellenében, mint pont egymás ellen. Akkor talán tudtam is volna a BSU-nak szorítani.F.Schleck
JJ Tiller
több mint 13 éve
Las Vegas Bowl: Utah vs. Boise StateJobban érdekeltek volna valamely BCS csapat ellenében, mint pont egymás ellen. Akkor talán tudtam is volna a BSU-nak szorítani.
JJ Tiller
több mint 13 éve
Kraft Fight Hunger Bowl: Nevada vs. [ACC]JJ Tillernyer a Nevada. 😀
több mint 13 éve
valamint szombaton még lesz egy Army-Navy, ezt se felejtsük el 😛triple option, mindent láttál 😛Hawaii Bowl: Tulsa vs. HawaiiArmy meccset végig nem láttam, max negyedeket, szóval kb milyen a játékuk, kikre érdemes odafigyelni, így röviden? (hosszan meg gondolom lesz idén is bowl-beharangozó vagy milyen néven futott tavaly)deny79
Armed Forces Bowl: SMU vs. ArmyJJ Tiller
igen lesz beharangozó remélhetőleg minden bowlhoz.
a non-BCS párharcokat JJ írja a tervek szerint.Höri
több mint 13 éve
Ha jól tudom, a Chick-fil-A Bowl jut az FSU-nak.valószínűbb a Miss State, a South Carolinának az Outback Bowl néz ki
De ki ellen? South Carolina vagy Miss State?Mikey
---
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Ha jól tudom, a Chick-fil-A Bowl jut az FSU-nak.De ki ellen? South Carolina vagy Miss State?
több mint 13 éve
Michigan-Floridának örülnék
több mint 13 éve
Las Vegas Bowl: Utah vs. Boise StateKraft Fight Hunger Bowl: Nevada vs. [ACC]
---
több mint 13 éve
Hülye kérdés következik:Gator Bowl, talán a Florida vagy a Miss State ellen
Milyen Bowlt játszhat és kivel a Wolverines?Bazzani
---
több mint 13 éve
jöhet a Fiesta, akár a Sooners ellen is. Luck ismerkedhet a stadionnal 😊
több mint 13 éve
aztec
1 360
köszi!Az egyéni díjak mikor lesznek kiosztva?azteccsütörtökönJJ Tiller
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Hülye kérdés következik:Milyen Bowlt játszhat és kivel a Wolverines?
több mint 13 éve
Az egyéni díjak mikor lesznek kiosztva?azteccsütörtökön
---
több mint 13 éve
gsn
3 548
Nem egy nagy művészet jelenleg tippelni, mert csak egy kérdés van, hogy a Stanford és a UConn közül melyiket viszi az Orange Bowl, minden más eldőlt már gyakorlatilag. Egyik csapat sem jó utazó, de a UConnak ez az első BCS Bowlja, Stanfordnak meg jó régen volt BCS Bowlja, talán megemberelik magukat. 😀 A Jasper Howard dolog miatt valószínűbb a UConn, mint írtam a Big East topikban az Orange vice presidentjének a kommentjéből idézve. De ez se kőbe vésett dolog.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Akkor már én is egy tippelés:Nagydöntő: Auburn - Oregon
Fiesta: Oklahoma - UConn
Rose: Wisconsin - TCU
Sugar: Arkansas - Ohio State
Orange: Virginia Tech - Stanford
több mint 13 éve
a Sugar választ elsőként (szinte biztos, hogy nekik az OSU kell), majd az Orange és végül a Fiesta, szóval ha az Orange tényleg a UConn-t akarja, akkor nem kérdéssanyi nyomta hogy a UConnt akarja az Orange. Akkor mi lesz? Hogs-Stanford, Sooners-Fuckeyes?99,9% hogy igen, jövő vasárnap (vagy ma? 😀) lesz BCS Selection Show, ott kiderüléppen ezért kétlem, hogy újra Stanford-Oklahoma meccs lenneJJ Tiller
tippem a többire:
Orange: Virginia Tech - UConn
Fiesta: Oklahoma - Stanford (tavalyi Sun Bowl visszavágó...)
Sugar: Arkansas - Ohio StateGabor K
Én nagyon szeretném ha az OSU jönne a Sugar-ba. Mindig jó legyalulni egy BigTen csapatot.haromt
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sanyi nyomta hogy a UConnt akarja az Orange. Akkor mi lesz? Hogs-Stanford, Sooners-Fuckeyes?éppen ezért kétlem, hogy újra Stanford-Oklahoma meccs lenneJJ TillerEgy laikus kérdés:most akkor Oregon-Auburn döntő lesz?valaki299,9% hogy igen, jövő vasárnap (vagy ma? 😀) lesz BCS Selection Show, ott kiderül
tippem a többire:
Én nagyon szeretném ha az OSU jönne a Sugar-ba. Mindig jó legyalulni egy BigTen csapatot.
több mint 13 éve
éppen ezért kétlem, hogy újra Stanford-Oklahoma meccs lenneEgy laikus kérdés:most akkor Oregon-Auburn döntő lesz?valaki299,9% hogy igen, jövő vasárnap (vagy ma? 😀) lesz BCS Selection Show, ott kiderül
tippem a többire:
---