NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hát egy ilyen hosszabb elemzésért már megérte berakni ezt a konf PR-t. De akkor adódik a kérdés, vajon mennyire jó az MWC-nek, ha kivívja a BCS rangot, de nincs jó csapata? Vagy ez rövid távon akkora recruiting javulást hozhat (+anyagiak), hogy következő ilyen evulation-nél is meg tudják tartani helyüket?
több mint 13 éve
gsn 3 548
JJ: mai Sporting News Today-ben volt, azt olvasom el szinte naponta

Teljes cikket mindjárt beírom:
We've waited all year to rank the conferences, and it's now clear that the SEC is again the nation's No.1 conference.
Frankly, the SEC West Division alone would be a better conference than any other league in college football . The Big East, meanwhile, not only isn't top six, it has fallen all the way to eight.
Majd az írt sorrend.

Amúgy Matt Hayes írta a rövid hírt, majd már csak a SEC-ről ír 2 oldalt.deny79
Eddig nem volt divat ez a talán leginkább konferencia power rankingnek nevezhető dolog, aminek igazán semmi értelme nincs, csak jól elszórakoztatják az embereket ezzel.

A 2011-es év után lesz majd egy BCS evaluation, amelynek keretében megvizsgálják az egyes konferenciák automatikus helyét a BCS bowlokon. A közeledő értékelés és az idén feltűnő konf PR rankingek (amelyeket lassan minden jelentős oldal készít, az ESPN is) között csak a vakok nem látják az összefüggést.
Ha már szóba került ez a dolog, akkor erről kicsit bővebben. Figyelembe vesznek majd három dolgot az evaluation során. Az első a konf legjobb csapatának helyezése a BCS listán év végén, a második az összes konf. csapat végső BCS helyezése, a harmadik pedig a végső BCS Top25-ben szereplő csapatok száma. És ezt vizsgálják az elmúlt négy évre visszamenőleg. A BCS Guru oldal szokott mindig becslést közölni erre vonatkozólag, hogy hogyan is állna a szezonok végén a három kritérium elemzésével kapott mutató.

Az elmúlt 4 év alapján (2006-2009) a következő a konferenciák sorrendje:
1. SEC
2. Big12
3. Pac10
4. Big East
5. BigTen
6. ACC
7. MWC
8. WAC
9. MAC
10. C-USA
11. Sunbelt

A következő értékelésnél majd a 2008 és 2011 közötti évek fognak beszámítani. Ebben az időszakban az SEC-t és a Big12-et leszámítva minden BCS konfnak volt egy gyenge éve minimum. A Big Ten átlagos-gyenge két év után idén erősödött, 2008-ban a Pac-10 volt igen gyenge, a Big East a 2006-2007-es remeklés után 2008-ban és idén hanyatlott, az ACC pedig tavaly és idén produkált gyenge mutatókat. Fontos tudni, hogy a jelenlegi szabályozás szerint egyetlen BCS konferencia AQ jogát sem vehetik el, azt a szerződések 2014-ig garantálják, a kérdés az, hogy lesz-e 7. AQ konferencia. A kapott mutatóban az első hatban kell végeznie az adott konfnak az első két kategóriában és 50 % felett a harmadikban ahhoz, hogy megkapja az AQ besorolást. Jelenlegi helyzet alapján, ha az MWC tartja a 2008 és 2009-es szereplést, AQ konf lehet annak ellenére, hogy elveszíti azon csapatait, amelyek felelősek a jó BCS rangsor szereplésért.

Az érdekes dolog az, amit az MWC tesz az automatikus kvalifikáció kivívásáért. Azzal, hogy a Boise State 2011-től lép át, ők az MWC-hez számítanak majd az értékelés során, hiába nem ott szerepeltek a 4-ből 3 éven át. Mindent meg akartak tenni azért, hogy a Utah csak 2012-től menjen a Pac-10-be, a BYU is csak 2012-től távozzon, éppen az értékelés miatt, mert akkor ők is ide számítottak volna. A 2012-ben távozó TCU az MWC-hez fog beszámítani és nem a Big Easthez. Ha a három távozó csapatot ott tudták volna tartani a 2011-es szezonra, akkor egészen biztosan megkapták volna az AQ-t, így viszont lecserélték a Utaht a Boisera, amely nem feltétlenül nagy hátrány (a 2008-as Utes szezon elvesztése fájó, de egyébként a Boise általában előrébb zárt mint a Utah, akkor is csak három hellyel mögöttük), és a BYU 2008-as remek szezonjának elvesztése problémás még.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én komolyan elnézést kérek, de nem látom, hogy be lenne írva, szal ha ismételek, akkor nagyon bocs:
a Hawaii és a Navy után újabb 2 csapatról lehet biztosan tudni, hogy melyik bowlban játszik majd:

Southern Miss -->St. Petersburg (Big Eastes ellen)
East Carolina --> Military (ACC)Hurka
na fene, nem emlékszem hogy a bowl selection sunday előtt korábban így kiszivárogtak volna a hírekJJ Tiller
Texas A&M - Cotton Bowl http://es.pn/hNdden

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
én komolyan elnézést kérek, de nem látom, hogy be lenne írva, szal ha ismételek, akkor nagyon bocs:
a Hawaii és a Navy után újabb 2 csapatról lehet biztosan tudni, hogy melyik bowlban játszik majd:

na fene, nem emlékszem hogy a bowl selection sunday előtt korábban így kiszivárogtak volna a hírekJJ Tiller
pedig ráadásul az espn-en van fenn 😊
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

na fene, nem emlékszem hogy a bowl selection sunday előtt korábban így kiszivárogtak volna a hírek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14

East Carolina --> Military (ACC)
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
JJ: mai Sporting News Today-ben volt, azt olvasom el szinte naponta

Teljes cikket mindjárt beírom:
We've waited all year to rank the conferences, and it's now clear that the SEC is again the nation's No.1 conference.
Frankly, the SEC West Division alone would be a better conference than any other league in college football . The Big East, meanwhile, not only isn't top six, it has fallen all the way to eight.
Majd az írt sorrend.

Amúgy Matt Hayes írta a rövid hírt, majd már csak a SEC-ről ír 2 oldalt.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
WAC 3 ertelmes csapat, MWC 4 db - es ez igaz kb. a Big Tenre/Pac 10-re is.. 😊 csak a konfoknak vannak kozepcsapatai is.. itt mintha iden ez eltunt volna ebbol a ket ligabol. Vagy mint a Big Eastbe vandorolt.

Es sztem a MWC eleje az ACC-t is boven veri amugy az iden 😊 az Air Force v. SDSU, boven van olyan szinten mint a NIU.. a Sun Beltet meg veretlenul nyertek volna.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A WAC 2 értelmes csapattal azért nincs a BigEast előtt.
1.SEC, 2.BIG12, 3.PAC10, 4-4.ACC-BIGTEN, 6.BigEast, 7.MWC, 8.C-USA, 9.WAC, 10.MAC, 12.Sunbelt

A bigten azért egyenlő az ACCvel nálam, mert mind a kettőnek nagyon gyenge az alsó fele (Minnesota, Purdue, Indiana vs. Duke, WF)
az eleje viszont kiegyensúlyozott, de nem ligaszinten domináns (OSU, Wisc, Iowa, MSU vs. VT, Miami, FSU, Clemson) a középmezőny is hasonló erősségű. Néha elkapnak egy nagyot de más semmi (NU, Michigan, PSU, Illinois vs. UNC, NC State, Maryland, BC, Clemson, GT)
Na meg hogy a középmezőnyt igen nagy egyetemek alkotják, akik válságban vannak. Itt leginkább a UM, PSU, UNC, Clemson 4esre gondolok
több mint 13 éve
ezek az egytemei rádió állomások hogy foghatók, mert a Bamának már megtaláltam és sehol nemtalálom hogy lenne állandó rádióadás. Vagy csak időközönként sugároznak?davekid
na ez a kérdés részemről passz, bevallom, én soha nem hallgattam még ilyet...JJ Tiller
http://www.953thebear.com/ itt van a link ha esetleg megtennéd és szétnézel hátha te találsz valamit fontos lenne :/davekid
ez nem egyetemi rádióállomás ám 😊

Ma olvastam egy rangsorolást a konferenciák között, ti mennyire értettek egyet ezzel?
A lista: 1. SEC 2. Big Ten 3. Big-12 4. Pac 10 5. ACC 6. Mountain West 7. WAC 8. Big East 9. C-USA 10. MAC 11. Sun Belt

Big East ennyire lenn lenne tényleg?deny79
ezt honnan vetted?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ma olvastam egy rangsorolást a konferenciák között, ti mennyire értettek egyet ezzel?
A lista: 1. SEC 2. Big Ten 3. Big-12 4. Pac 10 5. ACC 6. Mountain West 7. WAC 8. Big East 9. C-USA 10. MAC 11. Sun Belt

Nem.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

Big 12 > Bigten

hála a Nebraskának 😀Höri
PAC-10 alulértékelt, és nem csak a Kacsák miatt.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Big 12 > Bigten

hála a Nebraskának 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Big East ennyire lenn lenne tényleg?
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
ezek az egytemei rádió állomások hogy foghatók, mert a Bamának már megtaláltam és sehol nemtalálom hogy lenne állandó rádióadás. Vagy csak időközönként sugároznak?davekid
na ez a kérdés részemről passz, bevallom, én soha nem hallgattam még ilyet...JJ Tiller
http://www.953thebear.com/ itt van a link ha esetleg megtennéd és szétnézel hátha te találsz valamit fontos lenne :/

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
na ez a kérdés részemről passz, bevallom, én soha nem hallgattam még ilyet...

---
több mint 13 éve
davekid 349 — Go Big Red
ezek az egytemei rádió állomások hogy foghatók, mert a Bamának már megtaláltam és sehol nemtalálom hogy lenne állandó rádióadás. Vagy csak időközönként sugároznak?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 13 éve
Hoppacska... hir van

http://espn.go.com/blog/ncfnationIgor
gondolom ezt akartad linkelni...
http://sports.espn.go.com/dallas/ncf/news/story?id=5862368

hihetetlen...

---
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 366 — No 1 Zhang Yufei fan
Hoppacska... hir van

http://espn.go.com/blog/ncfnation

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A Sports Illustrated jóslata az összes BCS és non-BCS Bowlra:
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/stewart_mandel/11/28/bcs.bowl.projections/index.html?eref=sihpiktriad
Sporting News Today mai számában is jósoltak, linket nem tudok hozzá, ezért beírom csak:
BCS National Game: Oregon vs Auburn
Rose Bowl: Wisconsin vs TCU
Fiesta Bowl: Nebraska vs UConn
Sugar Bowl: Arkansas vs Ohio State
Orange Bowl: Virginia Tech vs Stanford
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Sports Illustrated jóslata az összes BCS és non-BCS Bowlra:
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/stewart_mandel/11/28/bcs.bowl.projections/index.html?eref=sihp
több mint 14 éve
Ki nyerte meg a WAC-ot? A Nevada v. a Boise?Gondolom ilyenkor az egymás elleni eredmény számít.Bár a Nevadát a Hawaii verte meg, akik nem TOP25.aztec
hármas holtverseny, szóval ha az utolsó héten mindegyik csapat nyer, akkor mindhárom bajnok lesz

---
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ki nyerte meg a WAC-ot? A Nevada v. a Boise?Gondolom ilyenkor az egymás elleni eredmény számít.Bár a Nevadát a Hawaii verte meg, akik nem TOP25.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Körkérdés: mennyire nyúltak bele a Bama- és a Zona-meccsbe a Tigers és a Ducks, illetve a konfjuk kedvéért?Dzsokijuing
pont annyira hogy ne legyen feltünő. Az Oregon esetében annyira nem is kellett mert ők azért egyértelműen jobbak voltak.

A Bamát meg nem fogjuk tudni, hogyan lehet úgy összesni, hogy 1 negyedig olyan játékot nyújtasz amivel bárkit lenulláztál volna a ligában majd utána semmit...

De emlékeztek a tavalyi Iron Bowlra? Úgy kezdődött, hogy kurvára vezetett az Auburn (akkor ugye a Bama volt veretlen). Aztán hírtelen összeestek... Bár a tavalyi meg azelőtti nem igényelt beavatkozást, mert az SEC döntő győztese biztos döntős volt. de akkor is furcsa
több mint 14 éve
Körkérdés: mennyire nyúltak bele a Bama- és a Zona-meccsbe a Tigers és a Ducks, illetve a konfjuk kedvéért?Dzsokijuing
nem igazán, az Oregonnál volt az első félidőben két kérdéses personal foul, de mivel az a drive fumble-vel zárult, nem volt hatással egyáltalán a meccsre

---