NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
37
6
2:20, Arena4
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintem nem igaz, mert jelen helyzetben a SEC komisszár által javasolt "+1" rendszer tökéletesen elég lenne (Oregon vs. Boise + Auburn vs. TCU, majd a győztesek döntőznek, csá). De nem is ez a baj, hanem az, ahogy erőltetik a 16 csapatos rájátszásos dolgot, bizonyos területeket bántóan figyelmen kívül hagyva, lekezelvema végre volt időm a "Death to the BCS" könyv végére érni, és azt kell hogy mondjam, óriási csalódás... a végén olyan bődületes baromságokat írtak, hogy engem sikerült teljesen lebeszélniük a 16-csapatos rájátszásról 😕 😊 összecsapott, szenzációhajhász munka, kár érteJJ TillerHmm? Mire gondolsz, mi nem tetszett?
En irtam korabban, hogy sztem is kicsit elcsusztak ebbe az iranyba (Wetzel cikkei alapbol sokkal jobbak), dekivancsi vagyok miert veled ugyhogy ne lesgyen 16 csapatos... az az egyetlen alternativa.
Barmifele +1 rendszer v. 4/8 csapatos rajatszas ugyanugy felveti a jelenlegi kerdeseket es nem oldja meg a problemakat.. ebben teljesen egyetertek veluk.Igor
Először is, nagyjából két mondattal elintézik, hogy az új szisztémában a két finalista 17 meccset játszana a jelenlegi max 14 helyett (erősen uralkodnom kellett magamon, hogy ne dobjam ki a vonat ablakán a könyvet, mikor az NFL-t hozták fel példának, és nem is egyszer, más kérdésekben is... - és a kosárlabdát, ami megint más tészta). Ennek ellenére állítják, hogy a szezon ugyanakkor fejeződhetne be, mint eddig, a játékosoknak meg jutna elég idő az alapszakasz után sebeik nyalogatására. Megvalósítható persze, azonban ez ennél jóval komplexebb dolog, mintsem leírjuk, hogy + 3 meccs, minden más szar, hülye aki ezt nem támogatja.
Az meg egyenesen vérlázító, mikor azt boncolgatják, hogy a jelenlegi nagy BCS Bowlok különösebb presztízs és anyagi veszteség mellett működhetnének tovább a playoff MELLETT. Ehhez vagy túlságosan naívnak kell lenni, vagy szimplán hazugnak. Én sem mondom, hogy ezekre mindenképpen szükség van (bár a Rose, Sugar, Sun, Cotton négyes például semmiképp nem szűnhetne meg), de állítani, hogy a rájátszásról épp lecsúszó, 10-2-es BYU és teszem fel a Texas Tech találkozója nem jelentene pénzügyi katasztrófát a Fiesta Bowl szervezőinek, szánalmas. Most sem szökik az egekig a nézettsége, de a Big XII champion vs. at-large matchupnál némileg kevesebb embert érdekelne szerintem, és nem csak "max 30%-os" visszaesést könyvelne el.
Most mást nem emelek ki, szimplán többet vártam már csak a "The Definitive Case Against the BCS" alcím miatt is, a könyv meg minden volt, csak nem meggyőző. Felhoztak pár számot, néhány érdekességet és a BCS visszásságait, ám ha egy "tipikus" amerikai foteldrukker szemszögéből nézem, szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel nem sok új támogatót tudtak megnyerni az ügynek. Mondom különösen az utolsó fejezett tirádája volt számomra visszás, melyben olyan hangnemben írtak, ahogy egy kisgyerek sírná el, hogy a nagytestvérei nem engedik a húsosfazék közelébe...
Csak kis lépéseben lehet és szabad változtatni, de azt állítom, hogy ezt kizárólag a jelentősebb Bowlok bevonásával lehet megvalósítani
ezt is érdemes megfontolni, ez a legnagyobb bajom a 16-csapatos rájátszással: How much could a playoff really grow the ratings? At least three of the BCS bowls--the Rose Bowl, Sugar Bowl, and BCS Championship Game--regularly draw fantastic ratings; it is difficult to imagine those ratings getting any higher, and of course without higher ratings, networks will pay no more for the rights to those games, even if their equivalent is lodged within a playoff. Eight of the games in Wetzel's system will be first-round matchups which are generally lower-rated in every sport. The divisional round in MLB does about a 3 share; the World Series does about a 15-17 share. The NFL playoffs, easily the biggest draw in American sports, do between a 17-20 share, depending upon the time the game is played; the Super Bowl does between a 55-68 share. The BCS championship game does about a 17 share; the earlier rounds could be projected to do far less, especially when Wetzel projects matchups as exciting as Alabama vs. Troy and Cincinnati vs. Central Michigan. Even worse, those opening round games would have to be scheduled concurrently with one another, cannibalizing ratings even further; there's only so much time during the week to schedule eight playoff games. Yet despite all these problems, and despite the lack of sourcing as to where the number comes from, Wetzel cites the $750 million figure as gospel throughout the book.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Más. Azt tudja valaki, hogy Blackmon miért nincs fent az idei Biletnikoff watch listán?ezek a watchlistek szerintem év elején készülnek. Akkor még nem lehetett tudni hogy Blackmon ilyen jó lesz
http://www.biletnikoffaward.com/candidates.htmDzsokijuing
több mint 14 éve
ma végre volt időm a "Death to the BCS" könyv végére érni, és azt kell hogy mondjam, óriási csalódás... a végén olyan bődületes baromságokat írtak, hogy engem sikerült teljesen lebeszélniük a 16-csapatos rájátszásról 😕 😊 összecsapott, szenzációhajhász munka, kár érteJJ TillerHmm? Mire gondolsz, mi nem tetszett?
En irtam korabban, hogy sztem is kicsit elcsusztak ebbe az iranyba (Wetzel cikkei alapbol sokkal jobbak), dekivancsi vagyok miert veled ugyhogy ne lesgyen 16 csapatos... az az egyetlen alternativa.
Barmifele +1 rendszer v. 4/8 csapatos rajatszas ugyanugy felveti a jelenlegi kerdeseket es nem oldja meg a problemakat.. ebben teljesen egyetertek veluk.
(ha gondolod egyeztess Dzsokival, o is kerte... de elore szolok, jo lenne, ha visszakerulne majd hozzam azert 😉 ha elveszik mindenki buntetokamatot fizet 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Más. Azt tudja valaki, hogy Blackmon miért nincs fent az idei Biletnikoff watch listán?mindig van pár ember, akit ezek a becses szervezetek "elfelejtenek"... kár nézni ezeket a watch listeket, sokkal inkább a draftnak szólnak, mintsem hogy az épp aktuális teljesítményt vennék figyelembe
http://www.biletnikoffaward.com/candidates.htmDzsokijuing
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Más. Azt tudja valaki, hogy Blackmon miért nincs fent az idei Biletnikoff watch listán?http://www.biletnikoffaward.com/candidates.htm
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Mondjuk ide. Stratégiai útmutató.http://www.youtube.com/watch?v=JWCgxPQsiqA
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
ez a mostani rendszer olyan mintha a soccerben kevernék a bajnokságot a kupasorozattal. szóval ez a BCS olyan mint az angol kupasorozatok, viszont nincsenek kiesők 😀vittoreezt a jelenlegi rendszert nem lehet semmivel összehasonlítani, ilyen sehol máshol nincs... nem vagyok rá én sem büszke, de ez van, egyelőre ezt kell szeretni
ma végre volt időm a "Death to the BCS" könyv végére érni, és azt kell hogy mondjam, óriási csalódás... a végén olyan bődületes baromságokat írtak, hogy engem sikerült teljesen lebeszélniük a 16-csapatos rájátszásról 😕 😊 összecsapott, szenzációhajhász munka, kár érte
---
több mint 14 éve
ez a mostani rendszer olyan mintha a soccerben kevernék a bajnokságot a kupasorozattal. szóval ez a BCS olyan mint az angol kupasorozatok, viszont nincsenek kiesők 😀
több mint 14 éve
Köszi. Azért nekem tetszik, majd drukkolok neki, hogy elkeljen a következő utáni drafton 😊Néz(t)em a Toledo - N.Illinois "rangadót", és nekem megtettszett a NIU irányító, Harnish játéka.Junior. Tehát nem fog idén kijönni.
Van sansza az NFL-be kerülésre? Ha van, hanyadik körre várható? Ha nincs, miért nincs? 😊Sobri Jóska
Majd jövőre kiderül van-e értelme vele kapcsolatban a drafttal foglalkozni. Ezek a dualthreet MAC QB-k általában csak collegeban hatásosak. Lásd Dan LeFevour aki még Tebowt is leverte össz TD számban, most meg a PS és a 3rd QB státusz között ingázik.
Ebben a konfban lényegében nincsenek védelmek.
Egyébként a CBS a 15. legjobb QB-nak rangsorolja a jövőre seniorok között Harnisht.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Néz(t)em a Toledo - N.Illinois "rangadót", és nekem megtettszett a NIU irányító, Harnish játéka.Junior. Tehát nem fog idén kijönni.
Van sansza az NFL-be kerülésre? Ha van, hanyadik körre várható? Ha nincs, miért nincs? 😊Sobri Jóska
Majd jövőre kiderül van-e értelme vele kapcsolatban a drafttal foglalkozni. Ezek a dualthreet MAC QB-k általában csak collegeban hatásosak. Lásd Dan LeFevour aki még Tebowt is leverte össz TD számban, most meg a PS és a 3rd QB státusz között ingázik.
Ebben a konfban lényegében nincsenek védelmek.
Egyébként a CBS a 15. legjobb QB-nak rangsorolja a jövőre seniorok között Harnisht.
több mint 14 éve
Néz(t)em a Toledo - N.Illinois "rangadót", és nekem megtettszett a NIU irányító, Harnish játéka.Van sansza az NFL-be kerülésre? Ha van, hanyadik körre várható? Ha nincs, miért nincs? 😊
több mint 14 éve
😂"Promise Amukamara turned in the best overall performance this weekend for the girl's side of the tournament, as the Arizona State commit and future Sun Devil torched the competition this weekend with very strong play.
The daughter of a Nigerian prince, Amukamara is from a family of athletes, as her mother ran track for Nigeria and her father played soccer. Her oldest sister Princess played softball at Grand Canyon University, while her brother Prince plays football at the University of Nebraska is ranked as the nation's top defensive back, and the fourth best overall prospect in next year's 2011 NFL Draft. Her sister Precious runs track for Grand Canyon University and she has a younger sister named Peace who is currently a junior at Apollo HS. Her younger sister Passionate is currently in the 8th grade and is turning out to be a great basketball player as well, and will probably be the tallest of all the sisters.
Promise looks to be another fine athletic talent in the amazing Amukamara family."
---
több mint 14 éve
aha, de ilyen kérdésekhez inkább ezt a topicot ajánlom: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=105Lattimore játszik?valaki2Kösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.valaki2ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor James max egy félidőt fog játszani 😊 ajánlom még a South Carolina-Arkansas, Arizona-Stanford találkozókat isJJ Tiller
---
több mint 14 éve
Lattimore játszik?ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor James max egy félidőt fog játszani 😊 ajánlom még a South Carolina-Arkansas, Arizona-Stanford találkozókat isJJ TillerTCU-Utah, LSU-AlabamaKösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.valaki2
Dyerről mi is csak azt tudjuk mint te, ami a neten van. Nem járt kint egyikünk sem megmérni 😉haromt
több mint 14 éve
Két kérdés:mekkora valájában Michael Dyer magassága/súlya, mert erről elég különbőző adatok vannak?A másik meg hogy milyen college-meccset ajánlanátok ma estére?Esti meccsek előnyben az éjszakaiakkal szemben.valaki2Baylor-Oklahoma State
Hawaii - Boise State
több mint 14 éve
ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor James max egy félidőt fog játszani 😊 ajánlom még a South Carolina-Arkansas, Arizona-Stanford találkozókat isTCU-Utah, LSU-AlabamaKösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.valaki2
Dyerről mi is csak azt tudjuk mint te, ami a neten van. Nem járt kint egyikünk sem megmérni 😉haromt
---
több mint 14 éve
TCU-Utah, LSU-AlabamaKösz a tippeket!Asszem a SEC-derbi lesz belőle, de szivesen megnézném LaMichael Jamest is a Washington ellen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
TCU-Utah, LSU-AlabamaDyerről mi is csak azt tudjuk mint te, ami a neten van. Nem járt kint egyikünk sem megmérni 😉
több mint 14 éve
Két kérdés:mekkora valájában Michael Dyer magassága/súlya, mert erről elég különbőző adatok vannak?A másik meg hogy milyen college-meccset ajánlanátok ma estére?Esti meccsek előnyben az éjszakaiakkal szemben.
több mint 14 éve
bár az EagleBank Bowl így fut tovább:nem maradunk kevesebb bank által szponzorált bowl nélkül, mert a PapaJohns.com helyét átveszi a BBVA Compass Bank...
---
több mint 14 éve
értem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊davekidhttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NCAA_college_football_rivalry_games
több mint 14 éve
ez nagyon ötletes kiváncsian várom a jövő évet, bár lehet hogy csak később alakul ki majd itt is mint a Wisconsinnál a Heartland Trophy :/ha volt is, a Nebraska a konfváltással majdnem teljesen megszakítja a kapcsolatot a Big XII-el, és valószínűleg azokkal a csapatokkal kezd majd el valamit, akikkel egy divízióba került (Iowa, Michigan, Michigan State, Northwestern, Minnesota), mert velük ugye minden évben biztosan játszani fognakmost volt pl. a Mizzou elleni meccsük, ahol a nyertes hazavihet egy rézből készült kalapot, ez a vándortrófea (ez a rivalizálás a Huskers Big Tenbe lépésével véget is ért idén)értem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊davekid
általában mindegyik derbi mellé jár valami kupa is, de annál jóval fontosabb a presztízsJJ Tiller
elsőként a Hawkeyes vetette fel az ötletet, egy szurkoló már el is készítette a trófea tervezetét 😀
JJ Tiller
több mint 14 éve
ha volt is, a Nebraska a konfváltással majdnem teljesen megszakítja a kapcsolatot a Big XII-el, és valószínűleg azokkal a csapatokkal kezd majd el valamit, akikkel egy divízióba került (Iowa, Michigan, Michigan State, Northwestern, Minnesota), mert velük ugye minden évben biztosan játszani fognakértem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊davekidés a Nebraskának van vmi olyan meccse amiért kap valami kupát, trófeát, vagy díjat? mert én nem nagyon találtam de javítsatok ki ha nem így van 😊davekidmost volt pl. a Mizzou elleni meccsük, ahol a nyertes hazavihet egy rézből készült kalapot, ez a vándortrófea (ez a rivalizálás a Huskers Big Tenbe lépésével véget is ért idén)
általában mindegyik derbi mellé jár valami kupa is, de annál jóval fontosabb a presztízsJJ Tiller
elsőként a Hawkeyes vetette fel az ötletet, egy szurkoló már el is készítette a trófea tervezetét 😀
---
több mint 14 éve
értem az ilyen vándortrófeák érdekelnének van e a Nebraskának ezen a kalapon kívül is valami ha már Big Tenbe lép. Nem muszáj leírni ha van link az ilyen trófeákról az is jó 😊most volt pl. a Mizzou elleni meccsük, ahol a nyertes hazavihet egy rézből készült kalapot, ez a vándortrófea (ez a rivalizálás a Huskers Big Tenbe lépésével véget is ért idén)Gyorsan végiggondolva a Notre Dame-ot mondanám. Michigan/State, Purdue, Navy, USC, Boston College, Pittsburgh, Stanford rivalizálás minden évben van, ez 8.és a Nebraskának van vmi olyan meccse amiért kap valami kupát, trófeát, vagy díjat? mert én nem nagyon találtam de javítsatok ki ha nem így van 😊davekid
A M. State, a USC, a Stanford és a Purdue-meccs után trófeát is kap a győztes, a Boston College ellenin kettőt is 😊, ez 6.
http://en.wikipedia.org/wiki/Notre_Dame_Fighting_Irish_football_rivalriesDzsokijuing
több mint 14 éve
most volt pl. a Mizzou elleni meccsük, ahol a nyertes hazavihet egy rézből készült kalapot, ez a vándortrófea (ez a rivalizálás a Huskers Big Tenbe lépésével véget is ért idén)és a Nebraskának van vmi olyan meccse amiért kap valami kupát, trófeát, vagy díjat? mert én nem nagyon találtam de javítsatok ki ha nem így van 😊davekidjaa nem jó tettem fel akkor a kérdést, igazából az érdekel melyik csapat az amelyiknek a legtöbb úgymond "trófea" (itt pl. Little Brown Jug, Illibuck, Paul Bunyan Trophy és Axe) meccset vívja. Pl. Michigan Wolverines-nél 2 ilyen van asszem, melyik az a csapat amelyiknek a legtöbbdavekidGyorsan végiggondolva a Notre Dame-ot mondanám. Michigan/State, Purdue, Navy, USC, Boston College, Pittsburgh, Stanford rivalizálás minden évben van, ez 8.
A M. State, a USC, a Stanford és a Purdue-meccs után trófeát is kap a győztes, a Boston College ellenin kettőt is 😊, ez 6.
http://en.wikipedia.org/wiki/Notre_Dame_Fighting_Irish_football_rivalriesDzsokijuing
általában mindegyik derbi mellé jár valami kupa is, de annál jóval fontosabb a presztízs
---