NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Az új BCS rangsor:
http://espn.go.com/college-football/story/_/id/7201021/bcs-standings-oklahoma-state-cowboys-take-no-2-lsu-tigers

Csak a harmadik helyre estünk vissza, ez meglepett.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Még senki nem írta be, pedig már jó pár órája hivatalos:

Missouri 2012. július elsejétől a SEC East tagja lett!
Bye-bye Big XII, Welcome SEC!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 234 — no es importante
Gondolom mindenki meglepődött hogy a College Gameday Palo Altoból fog jelentkezni. Első látogatásuk a Farmon. Öröm BoldogságFucu
Luck 4 Heisman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Gondolom mindenki meglepődött hogy a College Gameday Palo Altoból fog jelentkezni. Első látogatásuk a Farmon. Öröm Boldogság

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Harnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgaiHöri
Örömmel hallom, és szurkolok neki.

És lenne még egy kérdésem.
Az FF-en majd' minden NCAA csapatnak van olyan pólója, amire az van írva: Farfrumlüzin.
http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Northern_Illinois_Huskies_T-Shirts_Mens/Northern_Illinois_Huskies_Ash_Farfrumluzin_Long_Sleeve_T-shirt
Az mi?
Tudom, barátom a google, de nem sikerült így se megfejtenem.Sobri Jóska
ez nem tradicio, csak valami szlengben elterjedt kifejezes, talan epp a far from loosin'-t jelenti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjar
fociban igen. 2 éve nyertek ott bajnokságotHöri
Kosárban abszolút favorit csapatom 😊
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ez érdekes 😀, kössz a választ!Béczkó
http://bowl.hu/functions.php?name=html&h_op=Rules&sub=9

A fenti cikknek van top25 rangsorral foglalkozó rovata.
több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Ez érdekes 😀, kössz a választ!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az lenne a kérdésem, hogy a kiemelés, hogy van az egyetemi bajnokságban? Azt nem értem, hogy az LSU az első kiemelt 8 győzelemmel, viszont a Stanford csak 4. pedig nekik is 8 győzelmük van!Béczkó
szavaznak az újságírók, az edzők, van számítógépes rangsor és ezek összeadódnak.

nyilván az van előrébb azonos mérlegnél, akinek a legerősebb a sorsolása.

a Houston is 8-0 és csak 13., mert minden ellenfelük gyenge.

több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Az lenne a kérdésem, hogy a kiemelés, hogy van az egyetemi bajnokságban? Azt nem értem, hogy az LSU az első kiemelt 8 győzelemmel, viszont a Stanford csak 4. pedig nekik is 8 győzelmük van!
több mint 14 éve
Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?Jarjar
fociban igen. 2 éve nyertek ott bajnokságot

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 443 — Amerikai sportok rajongója
A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:

- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
- Stanford - az első amely a látókörömbe került és szerintem sokáig ott is marad
- Floridai egyetemek 😀 itt nem tudok dönteni 😀
- Szimpatikus a Syracuse is

Ne halgass rájuk.
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀Bazzani
Ők is szimpatikus csapat, ma este figyelni fogom a meccset 😊Jarjar
Én is így indultam, aztán lassan 120/120 csapat szimpatikus már a college-ból! 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A javaslatok, az olvasottak és a látottak alapján, már vannak olyan csapatok akiket az elkövetkezendőkben követni fogok:

- ND - tetszik a történelmük, a hagyományaik, a név és hogy tanulás is megy nem csak a sport
- Stanford - az első amely a látókörömbe került és szerintem sokáig ott is marad

Ne halgass rájuk.
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀Bazzani
Ők is szimpatikus csapat, ma este figyelni fogom a meccset 😊
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 008 — Axel Foley

Ne halgass rájuk.
A Lions mellé a Michigan Wolverines passzol. 😉 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Akiket viszont hiányoltam a Big Eastből - Villanova 😊 ők a másodosztályban vannak?

ps.: ami baromi érdekes az a recruiting, az arról cikket már el is kezdtem olvasni, érzem, hogy tetszeni fog amikor beindul 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
Egyébként én önhatalmúlag Far From Loosin' -nak dekódoltam, de még így sem tudom mitől lett Farfrumlüzin, és milyen hagyomány/történet/stb. kapcsolódik hozzá.

több mint 14 éve
Harnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgaiHöri
Örömmel hallom, és szurkolok neki.

És lenne még egy kérdésem.
Az FF-en majd' minden NCAA csapatnak van olyan pólója, amire az van írva: Farfrumlüzin.
http://www.footballfanatics.com/COLLEGE_Northern_Illinois_Huskies_T-Shirts_Mens/Northern_Illinois_Huskies_Ash_Farfrumluzin_Long_Sleeve_T-shirt
Az mi?
Tudom, barátom a google, de nem sikerült így se megfejtenem.

több mint 14 éve
Harnish odaérhet a 7. körbe, ha szerencsésen alakulnak a dolgai

több mint 14 éve
a UMass nem sokáig marad a másodosztályban 😊

nekem pedig van Iowa cuccom. Menő vagyok.Höri
Ma láttam a Westendben egy 50-55 körüli csókát, neki is volt. Gondoltam megszólítom, utánamentem, de kitűnt, hogy az egyik boltnak a tulaja/üzletvezetője, így tervet módosítottam, és úgy döntöttem, hogy visszatérek nemsoká az enyémben, és várom a spontán reakcióit. Olyannak tűnt, aki tudta mit visel, de majd kiderül.

Azt áruld el, hogy Harnish-nak milyen jövője lehet még ebben a sportban?
Kösz

több mint 14 éve
a UMass nem sokáig marad a másodosztályban 😊

nekem pedig van Iowa cuccom. Menő vagyok.

több mint 14 éve
Mivel minden kedvencválasztás teljesen szubjektív, én ajánlom a saját TOP4-emet:

a Michigan State spártaijai, az NCAA legütősebb logójával

az Iowa sólyomszemei, egy rendkívül mutatós színösszeállítással (ha majd rákattansz a Footbal Fanaticra, nekik vannak tán a legjobb cuccaik)

a Boston College sasokat, pár éve fasza kis csapatuk volt Matt Ryan-el, és ugye a bostoni szál

a NIU kuyusai, a számomra tetszetősen játszó, és több apsektus miatt is szimpatikus Harnish-al

Valamint bonusnak két alacsonyabb osztálybéli egyetemet a UMass percembereit (Watchmen fanoknak kiemelten ajánlva)

És a Southern Arkansas öszvérlovasait 😊

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Üdv mindenkinek!

...Jarjar
Éppen most jelent meg a diplomát szerzők aránya alapján a top-lista. Az elsőosztály átlaga 67 százalék. Ennek fényében a top10:

1. 97 %: Notre Dame

2. 94: Northwestern

3. 93: Boston College, Duke and Rice

6. 91: U.S. Naval Academy

7. 89: Rutgers

8. 88: U.S. Military Academy and Miami (Fla.)

10. 87: Penn State and Stanford
több mint 14 éve
Kicsit Philly blog kalandozott, évszázad meccsével egy kis NCAA-t keverünk blogunkba, Shawn írt ajánlót meccshez: http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117Deny
"A jelenlegi két legjobbnak, legerősebbnek tartott csapat csatája, ugyan nagyon kiélezettnek és fordulatosnak ígérkezik, ám véleményem szerint azért távol áll attól, hogy a The game of the Century jelzővel illessék. Főleg azért, mert még csak a század legelején járunk, és több ezer mérkőzést fognak még megvívni a csapatok 2100-ig."

Pontosan emiatt lehet az évszázad eddigi legnagyobb meccsének nevezni.

Egyébként jó cikk.vassadi
thx a Philly blognak is az igehirdetest!
vassadi eszrevetelehez: a Game of the Century jelzot a mult szazadban is elore, nem utolag osztották ki (a '46-os Notre Dame vs. Army-t - 0-0 lett a vegeredmeny - amugy eleg nehezen lehetne pl. felejthetetlennek tartani...)

Jarjarnak meg udv, kerdesedre valaszolva a Stanford, a Duke es a Vanderbilt mellett még a BCS-es csapatok kozul a Northwesternt es a Notre Dame-t lehet felhozni peldakent, ezek kozul messze az Irish a legismertebb, ajanlom az o ismertetojuket is 😊

a Michigan, Maryland, Florida State, Iowa negyesrol szerintem sok mindent leirtunk az adatlapjaikon, mire lennel bovebben kivancsi?

---
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
el nem tudom képzelni, hogy McE mitől volt jobb, mint McCHöri
McElroy annyival volt jobb, hogy neki volt Julio Jones-a.

Igazából szerintem most dől el, hol tart McCarron, mert game managernek eddig ugyanúgy jó volt, mint McElroy (JJ-féle célpont nélkül is), de az LSU-ét még csak megközelítő (pass) D-vel sem találkozott.
több mint 14 éve
davekid 349 — Go Big Red
Na akkor a Stanfordra ráállok 😀 van itt még néhány csapat akiket ugyan nem ez alapján a mérce alapján mérek de érdekel a véleményetek róluk, mennyire érdemes követni, bár meg kell említenem nekem csak ezen csapatok az ismertetőjük alapján tetszettek meg:

Florida State Seminoles
Iowa Hawkeyes
Michigan Wolverines
Maryland Terrapins

Közülük melyikre érdemes figyelni? Kit kövessek jobban nyomon?Jarjar
a Florida State éppen 3 és fél óra múlva lép pályára a Boston College ellen. Ha van nálad Espn, a tévében is tudod nézni.Höri
LEhet kicsit későn szólok, de egyébkén most ez megy a digin is.Schleck
és most is megy ismétlésbe az ESPN-en

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12