NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
alakul azért 😊A Winston beég a döntőben jóslatom eddig túl jól alakul, csak így tovább Jameis! :pNewman2-3 rossz passzal még nem ég be azért, neki életében ez az első ilyen lelkületű meccse, bel fog rázódni 😊 a társak sem jobbak eddig, nem segítikChargers LT
Winston idén eddig gyökkettő kihívással szembesült, most kiderül, hogy megérdemelte-e azt a mérhetetlen nagy hypeot ami végig kísérte első évét (bár azt egy meccs még akkor se támaszta alá 😊 )
több mint 10 éve
Leginkább Benjaminra voltam kíváncsi, remélem azért látunk belőle valamit ma.BazzaniLáttuk, hogy egyszer mellé, egyszer meg nagyon fölé dobott Winston 😊. Egyszer csak kézen találja már...
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
És Sonka alszik xD
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
De legalább nem Daltoning-olt 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Összehozott. Ja hogy maguknak? 😀Köszi a momentumot ParkerChargers LTElőbb hozzon össze egy first downt az FSU offense, mielőtt momentumról kezdünk beszélni...vassadi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
CM52
8
Ennyit a momentumról 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Akkor most hol is a momentum?Köszi a momentumot ParkerChargers LTElőbb hozzon össze egy first downt az FSU offense, mielőtt momentumról kezdünk beszélni...vassadi
több mint 10 éve
ott a momentum 😛
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Köszi a momentumot ParkerChargers LTElőbb hozzon össze egy first downt az FSU offense, mielőtt momentumról kezdünk beszélni...
több mint 10 éve
Na végre egy stop. Kellenek a mínusz yardos playek. Ha tudják, hogy passz jön, akkor ez a secondary ennek az O-nak szinte verhetetlen.És még ki is maradt, jól van, ne legyen sima.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Leginkább Benjaminra voltam kíváncsi, remélem azért látunk belőle valamit ma.
több mint 10 éve
Ennek az Auburnnek mondjuk még így is lehet drukkolni, a korábbi bajnokcsapattól eltérően 😊 jó lett volna/lenne azért, ha odakoppintana valaki az SEC orrára, bár az FSU semmivel sem másabb egy ebből a konfból jövő csapatnál (csak gyengébb, mint most kiderül 😊)baggioMár odakoppintottak, a Bama kikapott. 😊
Most nem tudom, hogy az Auburn D ennyire jó (az SEC meccsek alapján nem...), vagy az FSU eddig nem találkozott igazi D-vel. Mindenesetre a Noles OL nincs a helyzet magaslatán, és így már Winston se tűnik akkora istennek.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Köszi a momentumot Parker
több mint 10 éve
és nagy sajnálatomraAz Auburn védőkkel van az erő eddig 😀Chargers LTNem kis meglepetésre :-8Robilluma
több mint 10 éve
A Winston beég a döntőben jóslatom eddig túl jól alakul, csak így tovább Jameis! :pNewman2-3 rossz passzal még nem ég be azért, neki életében ez az első ilyen lelkületű meccse, bel fog rázódni 😊 a társak sem jobbak eddig, nem segítik
több mint 10 éve
Ennek az Auburnnek mondjuk még így is lehet drukkolni, a korábbi bajnokcsapattól eltérően 😊 jó lett volna/lenne azért, ha odakoppintana valaki az SEC orrára, bár az FSU semmivel sem másabb egy ebből a konfból jövő csapatnál (csak gyengébb, mint most kiderül 😊)Sok itt az SEC hater 😊Ahogy olvastam sokan szurkolnak a Florida Statenek gondoltam javítok az arányokon! 😊CM52Sziasztok! Új olvasó/fórumozó vagyok, örülök hogy végre találtam egy fórumot NFL / NCAA meccsekre 😊 Remélem nem gond ha beszállok a beszélgetésbe ?! WAR EAGLE! 😊CM52Az Auburnnek drukkolsz? Jöhetsz 😛Jakehomer
Winstont máris sikerült elbizonytalanítani?Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
CM52
8
Eddig jól muzsikál az Auburn Defense 😊
több mint 10 éve
Az Auburn védőkkel van az erő eddig 😀Chargers LTNem kis meglepetésre :-8
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Az Auburn védőkkel van az erő eddig 😀
több mint 10 éve
A Winston beég a döntőben jóslatom eddig túl jól alakul, csak így tovább Jameis! :p
több mint 10 éve
Sok itt az SEC hater 😊Ahogy olvastam sokan szurkolnak a Florida Statenek gondoltam javítok az arányokon! 😊CM52Sziasztok! Új olvasó/fórumozó vagyok, örülök hogy végre találtam egy fórumot NFL / NCAA meccsekre 😊 Remélem nem gond ha beszállok a beszélgetésbe ?! WAR EAGLE! 😊CM52Az Auburnnek drukkolsz? Jöhetsz 😛Jakehomer
Winstont máris sikerült elbizonytalanítani?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kicsit túlbiztosították a futást eddig. Tisztára, mint az elején, ugyanúgy nyelték be.Halihó, ébresztő!
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
De csúnya volt, szerencsétlen safetyre két elkapó jutott
Tepper takarodj!