Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 10 éve
A PSU vereséget jól eljinxeltem kár hogy bealudtam s nem láttam.
több mint 10 éve
A back to back unsportsmanlike conduct Williamsen. De lehet, hogy túloztam egy kicsit 😊Ilyen csúnyán belenyúlni a meccsbe nfl-ben szoktak a bírókJakehomerez melyik eset volt?baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ilyen csúnyán belenyúlni a meccsbe nfl-ben szoktak a bírókJakehomerez melyik eset volt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hány missed tackle volt ebben a kick returnben?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ilyen csúnyán belenyúlni a meccsbe nfl-ben szoktak a bírók
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Sarkisian nem egy Carroll, annyi bizonyos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kick return td, fat guy td, ne tessék aludni menni 😊

---
több mint 10 éve
munka volt ez a vereség a BC-től, a napnak a megkoronázása lenne egy hasonló terített betli a USC-tőlbaggioAz sokak pick'emjét borítaná 😊
Nehezen elképzelhető, de végül is a USC-nél sose lehet tudni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
munka volt ez a vereség a BC-től, a napnak a megkoronázása lenne egy hasonló terített betli a USC-től

---
több mint 10 éve
Félelmetes azért, hogy ezt a meccset el tudta veszíteni a BC. Csak itt az OT-ban az elejtett pick meg a kihagyott PAT közül csak az egyik nincs,más a sztori
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szép comeback volt! Szép volt Penn State! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
lett...
több mint 10 éve
Akkor is felesleges volt ilyen korán. Az esélyét sem adnám meg az ellenfélnek, hogy csináljon vmit, pl egy nagy returnt. Inkább 2 mp-vel a vége előtt kértem volna időt.Nem tudom, minek kérte ki ilyen korán az időt a PSU. Így hagytak 20 mp-t a BC-nek.SoldadosFutó csapat, ha akartak volna valamit, akkor ők kérnek ki időt hamarabbJakehomer
Remélem a kihagyott XP-nek lesz jelentősége.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
LOL nehogy már ne legyen még valami furcsaság
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
1 catch, 1 TD, ez váratlan volt finoman szólva is
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem tudom, minek kérte ki ilyen korán az időt a PSU. Így hagytak 20 mp-t a BC-nek.SoldadosFutó csapat, ha akartak volna valamit, akkor ők kérnek ki időt hamarabb
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ficken szép utat járt be karrierje során

---